A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Segít rajtam a fiam
[Kép: Segt-rajtam-a-fiam_m.jpg]

A fiam elment az egyetemre és ekkor a férjem úgy döntött, hogy elhagy engem a titkárnőjéért. Ez teljes arcul csappás volt részemre. Itt voltam 42 éves vonzó szőke, szép alkattal és nagy természetes mellekkel. A férjem titkárnője igaz, hogy sokkal fiatalabb volt mind én, nem volt egyáltalán vonzó, alig volt melle mondjuk inkább, hogy deszkanő volt. Sokat nem akartam ezen rugózni, de ott maradtam a házunkkal, a jelzáloghitelünkkel és egyéb számlákkal, amit ki kellet fizetnem.
Munkát kaptam az egyik helyi butikba, igaz alig fedezte a kifizetni valómat és olyan is volt, hogy nem volt elég pénzem. De mindig is sikerült valahogyan rendeznem a számlákat és a kifizetni valókat. A fiam befejezte az egyetemet, egy nagyon jó állást kapott így rendszeresen ki segített a fizetni valókba. 1 év elteltével megnősült és utána kicsivel közelebb költöztek hozzám. Ez azt jelentette, hogy rendszeresen meglátogatott és sokat segített nekem a ház körül.
Éppen a számlákat rendeztem a konyha asztalnál ülve, amikor megérkezett. Nagyon dühös és stresszes voltam éppen, lassan megkerülte az asztalt és a hátam mögött megállva azt kérdezte:

– Mi van anya? Nagyon stresszesnek tűnsz? Csak nincs valami baj? – eközben a kezével elkezdte masszírozni a vállam.
– Még mindig a régi nóta. Kevesebb pénzem van mind, amit be kell fizetnem. – mondtam miközben a számlákra mutattam. – Tudnál ebben a hónapban is segíteni nekem egy kicsit?
Brad a székem oldalához lépett, és kezét a jobb vállamra téve magához húzott egyfajta ölelésben, amiben a fejem a törzsén támaszkodott, közvetlenül a csípője alatt.

– Ne törődj vele, anya. Majd kitalálunk valamit... de úgy gondolom, hogy változtatnunk kell egy kicsit a helyzeten.
– Ezt, hogy érted Brad? Min kell változtatnunk? – kérdeztem. Miközben a fejemet oldalról megfogta és hajamat simogatva egyre közelebb húzót az ágyékához.
– Azt hiszem, hogy megállapodást kellen kötnünk, hogy az anyagi támogatásért cserében mit kapok?
Egyből nem kapcsoltam, hogy miről is beszél. De amikor a hajam simogatását abba hagyva a félig kigombolt igembe bele nyúlva megfogta a melltartó nélküli melleimet egyből rájöttem. De ő szép finoman masszírozta a nagy melleimet tovább, nagyon jól eset ez a törődés és nem is húzodttam el tőle.

– Mit csinálsz Brad kisfiam? Én az anyád vagyok! – kérdeztem tőle, de ekkor már mellbimbóimat masszírozta.
– Tudod anya mindig is oda voltam érted! Mindig is maszturbáltam rád akár itthon vagy az egyetemen voltam. Sokszor meglestelek, hogy az eszembe vésem, hogy milyen csinos is vagy. De most eljött az idő, hogy a pénzemért, amit adok, neked cserébe kapjak is valamit belőled. Megkapjam azt, amire régóta vágyom.
Alig hittem azt el, amit mondott. De eközben a fejem még mindig a csípőjén pihent az ágyékával egymagasságba és láttam, hogy a kosarasbermudája valami dudorik és nő. Nyilván való volt, hogy a farka kezdet fel állni, a nadrágjához nyomódik és egy sátor képződött ott. Fogalmam sem volt ez idáig, hogy ilyen nagy farka van az én fiamnak. Továbbra is küszködtem magammal, hogy ellenálljak a szexuális javaslatának, miközben a melleimet tovább simogatta. A testem lassan engedett a csábításnak a mellbimbóim keményedni kezdetek.

– Nos, akkor milyen megállapodásra gondolttál kisfiam? – kérdeztem felnézve rá.
A válasz helyet az egyik kezével megfogta a bermudájával együtt az boxerét és lerántotta. Ekkor a szép nagy farka kiugrott, egyenesen a szám magaságába.

– Tudod, anya először kezdjük egy szopással bemelegítés gyanánt.
Majdnem sokkot kaptam, majd éreztem, hogy ott üllők mind, akit leforráztak, vörösen izzót az arcom. De továbbra is engedtem, hogy a melleimet masszírozza. De nagyon kellet a segítsége a számlák kifizetéséhez, így hát számat lassan kinyitottam és lassan elkezdtem közelíteni a farkához. Ezt észlelve ő meg a csípöjét szép lassan előre tolta. Bekaptam a farkát és finom szopni kezdetem miközben előre-hátra mozgatta csípőjét, ki-be mozgatva a farkát a számban. Dugta a számat, miközben én a nyaltam és szívtam a fiam nagy farkát. Ekkor megfogta az ingem alját és az egészet lerántotta róla szabaddá téve a melleimet. Ebben a pillanatba felnyögött.

– Úristen, anya ez egy nagyon csodálatos érzés. Mindig is erre vágyam. Közzel 10 éve erről álmodok és most teljesül az álmom. – mondta miközben egyre gyorsabban dugta a szám.
Majd egyszer csak elakadta a lélegzete, teljesen a számba nyomult majd azt nyögte, hogy jövök anya és ebben a pillanatban egy jókora ondót spriccel a torkomba, amit alig tudtam nyelni. Eközben a kezemmel masszírozni kezdtem a golyóit így elősegítve a teljes kiürítést. Az utolsó cseppig lenyeltem a magját. Szép lassan puhuló farkát kihúzta a számból. Itt megjegyzem, hogy puncim teljesen nedves volt már ekkor kívántam a kielégülést, kívántam a farkát, de ezt nem akartam, még beismerni neki.
De szépen körbe nyalva és szívogatva megtisztítottam a farkát, miközben simogattam.

– Ezután mi lesz Brad? Hogyan tovább? – kérdeztem.
Ő meg az asztalnak támaszkodva, rám nézve a következőt válaszolta: – Továbbra is rendszeresen meglátogatlak, segítek az anyagi gondjaidon. Szeretném, ha kapnák egy kis szopást, egy kézimunkát vagy egyet dugnánk, ha átjövök, szeretném a puncidat birtokolni. Ezért havonta kapsz tőlem 400 dollárt. Tetszik neked ez a megállapodás?
Éppen válaszolni akartam neki, amikor letérdelt elém és a rövid nadrágom elejére tette a kezét.

– Azt hiszem, nem kell válaszolnod mivel, érezem, hogy a puncid tiszta nedves és forró te is akarod, úgy látom. – lassan simogatni kezdet a puncim.
Egy hirtelen mozdulattam a derekamra helyezte a kezét és elkezdte lehúzni a rövid nadrágomat, magamat megemelve segítettem a lehúzást. Amit lehúzta a rövid nadrágomat. Lábaimat nagy „V” alakba tártam szét, hogy a nedves lucskos puncimat lássa. Most már akartam, hogy megtörténjen.

– Nagyon szeretnélek megdugni, de nem most! Nagyon szép, kívánatos nedves puncid van! – mondta mosolyogva és felállt.
Majd a kosarasbermudáját felhúzta a petyhüdt farkára és egy hatalmas csókokot adott a számra. Integetve kiment. Ott maradtam nedves és kielégítetlen puncival.
Másnap 17 óra körül végeztem a műszakkal a butikban, és – ahogy lenni szokott – hazaérve átöltöztem pólóba és bugyiba. A konyhában voltam, és a vacsorámat készítettem, amikor Brad bejött a konyhába. Nem csengetett, mivel volt kulcsa a házhoz.

– Szia, anya!
– Brad? Hát te mit keresel itt. – kérdeztem me lepetten.
– Tudod az új megállapodásunknak megfelelően a következő részletért jöttem. – mondta miközben szép lassan húzta le a nadrágját.

Amikor odaért, ahol álltam, gyorsan a fejemre húzta az ingem, félredobta, a bugyimat a térdemig húzta. Hátralökött úgy, hogy a seggem a pultnak dőlt, és elkezdte húzni és szorítani a melleimet, szopni és csipkedni a mellbimbókat, és pár ujját végig húzta a hüvelyemen, játszadozott a punci ajkaimmal és dörzsölte a csiklómat.

– Hűha! Már megint milyen kemény vagy! – mondtam miközben megfogtam a farkát.
– Ez neked szól anya! – mondta miközben a mellbimbóimat keményre szopta.
A farka egyre keményebb lett. A kezeit kihúzta a lábam közül és megmutatta, hogy milyen nedves vagyok ott lent.

– Igaz, hogy erre vártál a tegnapi napon is anya?
– Igen kis fiam arra vártam, hogy megdugd a nedves, éhes és forró puncimat. – mondtam kaján vigyorral.
Nem sokat randevúzottam, és már egy ideje, hogy nem is dugtam. Vágytam a kielégülésre. Akartam. Szinte ordítottam, hogy tegye már belém és dugjon meg alaposan. A farka a kezemben már lüktette és szikla szilárd volt.
Hirtelen mozdulattal megpördített, a felső testemet az asztalra nyomta. A farkát a csöpögő puncim ajkaihoz nyomta. A lábaimat széjjelnyitottam, hogy jobban hozzá férjen a puncimhóz és vártam.
Majd – egy nagy lökéssel hátulról – merev farkát a puncimba nyomta. Csurom nedv voltam, így hát könnyen becsúszott. Azonnal elkezdte komolyan döngölni a vastag farkám belém, amitől az imbolygó melleim egymásnak csapódtak, és lökéseinek erejétől „taps” hangokat adtak ki. Istenem, de jó érzés volt! Brad farka nagyobb volt, mint az apájáé, és már most tudtam, hogy sokkal jobban tudja is hasznosítani. Brad mindkét csípőmre tette a kezét, és dugattyúként csapta belém a farkát, erre egy finom orgazmus járta át a testemet. Brad lökéseinek és morgásai között nyögtem én is örömömben.

– „Ööö... Ööö... Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.. Uhnn... Uhnn... nyögtem miközben lehunytam a szemeit és élveztem a benne lévő dugattyút.
Azt éreztem, hogy minden egyes lökésével egyre mélyebbre jön belém.
Néhány perc múlva hallottam, hogy Bradnek elakad a lélegzete, majd halk felnyögést adott magából ki, ahogy felrobbant bennem, lövéssel és lövéssel töltötte ki a pinám belsejét. Meleg, ragacsos, spermája teljesen eláztatta a pinám bugyrait. Brad kihúzta a farkát a puncimból, amíg csak a makkja volt bennem, majd visszadugta, ameddig csak lehetett, és újabb sugár csóvát lövellt a puncim mélyére.
Megtette ezt újra, aztán újra minden alkalommal hozzám csapódott, amitől a testem megrándult, és felhördültem a lökéseinek erejétől.
Amikor végre végzett az üvöltéssel, a hátamnak dőlt, hogy lélegzethez jusson merev farka még mindig mélyen a pinám belsejében, és a kezei pedig simogatták a nagy lógó melleimet. Végül a farka meglágyult és kicsúszott a pinámból. Lekaptam egy törölközőt a pultról és megtöröltem a lábaim közét, majd leguggoltam Brad elé és a számba szívtam a farka fejét. Nyelvemmel megtisztítottam a farkát, majd megtöröltem a törülközővel, mielőtt visszadugtam a nadrágjába. Még mindig meztelenül a bejárati ajtóhoz sétáltam vele kézen fogva és megkérdeztem: „Nem kéne már otthon lenned vacsorázni? ”

– Nem, mivel mondtam Carlának, hogy bejövök hozzád, hogy megnézzem, hogy vagy munka után. Úgyhogy ma este későn vacsorázunk.
Egy anya/fia csókot adtunk egymásnak az ajtóban, és Brad – mindegyik cicik végső szorításával – hazaindult a feleségéhez. Ezt a napot követően Brad hetente többször is eljött. Mindig megkapta azt, amit akart, néha egy gyors szopást a bejárati ajtó mellett, néha erőteljes kemény baszás a kanapén, néha pedig laza dugást, amikor a pult fölé hajoltam a konyhában. Szerencsére Brad felesége úgy gondolta, hogy ez a szeretett és az odaadás jele, hogy ennyi időt tölt anyja látogatásaival és anyagi segítséggel. A „megállapodásunk” még tart, bár Bradnek egyre kevesebb ideje jut el jönni hozzám, mivel a családja idő közben bővült, unokáim lettek. Igaz, amikor meg látogat, akkor szívesen állok a rendelkezésére a megállapodásunknak megfelelve.

Forrás
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  A fiam ölében tkt55 0 42 2025-10-22. 16:09
Utolsó üzenet: tkt55
  Basszál fiam tkt55 0 296 2024-09-11. 10:03
  A fiam farka felizgat 1-2 tkt55 1 864 2023-03-07. 23:03
  Én és a fiam tkt55 0 345 2022-04-28. 09:49