A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Én és a fiam
[Kép: n-s-a-fiam_l.jpg]

Üdv, Kata vagyok 40 éves Baranya megyei nő vagyok, aki, ha szégyen, ha nem, a fiával szexel.20 évese lány fejre szültem meg Petit, az apja soha nem volt rá kíváncsi. Anyáméknál laktunk, de 3éves kora óta beköltöztünk a közeli kisvárosba, azóta ketten élünk.

Mindig jó volt a kapcsolatunk, inkább baráti, mint anya fia. Sokat dolgoztam, dolgozom, hogy mindenünk meglegyen, ezért nem is volt sok kapcsolatom pasikkal. Nem vagyok bombázó, de jó csajnak tartottam magam mindig.178,52kg,70es kemény cicik, formás feszes popsi, eredeti vörös.
Voltam azért pasikkal mert a szex hiányzott, de a masztizás is sűrű nálam. Szóval Petire, mint pasira ,13-14éves korában figyeltem fel, akkor láttam először meg amint játszott magával. Rögtön el szégyelltem magam, de nem bírtam levenni a szemem róla ill. a farkáról. Peti,180magas,75-80kg vörösesbarnás hajú helyes fiú, aki nem, ma már tudom,20/6 farka van. Soha nem voltam méret függő csaj, de nem is voltam ekkora mérettel előtte. Végig néztem ahogy kiveri magának és rögtön a fürdőbe mentem kielégíteni a nedves pinám az ujjaimmal, persze a látottakra gondolva.

Ennyi volt, talán még egyszer láttam meztelen fiam, de eltereltem a gondolataimat róla. Telt az idő én külföldre jártam házigondozóként, két hét kint két hét itthon. Peti 16éves születésnapja elött pár héttel eltörte mind két lábát, gokartoztak a haverjaival. Persze rögtön jöttem és mire már hazajöhetett a kórházból, intéztem szabit magamnak. Mindkét lábán gipszel nehezen mozgott, de ellátja magát. Kitalálta, hogy új szemeteszsákot húzott a gipszelt lábaira, be ült a zuhany alá, a lábai kint a teste bent. Egy este kikiabált a fürdőből, hogy adjam neki a mankóit mert eldőltek és nem bírt felállni. Akkor láttam meg újból a szép farkát, próbálta takarni, de láttam és azután már akartam is. A születésnapján voltak a haverjai meg pár lány is, de nem a fiam csaja volt egyik sem. Pezsgőt ittunk, nem sokat de Petinek igy is megártott picit mert rettentő vidám lett, aztán meg bamba. Kettesben maradtunk úgy este 10 felé, én kisértem a zuhanyzóba is. Segítettem a lábára húzni a zsákjait, majd elfordultam, hogy vetkőzőn. Indultam ki mikor utánam szolt maradj én nem vagyok szégyenlős elötted. Megfordultam és láttam a lankadtan is szép nagy farkát. Látta, hogy mit nézek, én kifordultam a fürdőből-mosakodj csak-mondtam. A konyhában leültem pezsgőzni, próbáltam a gondolataimat elterelni, ami csak egy időre sikerült. Peti már ágyban volt mikor én is zuhanyozni mentem.

A víz alatt állva simogattam magam, amitól csak beindultam. A tükör elött állva néztem magam, a hegyes bimbóimat a kopi pinám és csak elindultam a fiam szobájába. Vékony takaró volt rajta, nem is vette észre hogy kitakartam. Ujj meglepetés ért, meztelen aludt, rég néztem öt igy amikor aludt. A pezsgő hatása volt benne, mert lud még akkor is mikor a kezembe vettem a farkát. Simiztem, markoltam, húzgáltam a szép faszt, elsöre elindultam tőle. Akkor már kb.8 hónapja nem dugtam, akartam és kész. Lassan a számba vettem és nyalogattam szopiztam a makkját, már is keményedett a drága. Kőkemény volt már mikor Peti kinyitotta a szemét, nézte mit csinálok a farkával.
De csak majd egy perc múlva szolalt meg-anya te mit csinálsz? kérdezte, de nem ellenkezett pedig szoptam továbbít. Hagyjam abba? kérdeztem, de húzgáltam a bőrt a farkán addig is. Nem szolt semmit, akkor nézet végig rajtam hogy meztelen vagyok,a farka megremegett és fröcskölte a gecit, naná hogy, kifejtem teljesen. Peti nyöszörgött, remegett élvezett-bocsánat-lihegte-elsültem. Törölgetem a combjaimról a geci látom mosolyogtam rá elsült a farkad rám?

Aztán elmondta, ilyen közelből még nem volt meztelen nőhöz és azt is szégyenlősen mondta el. Hogy még szűz teljesen. Mellé feküdte és a kezét a melleimre húztam akkor kezd velem-mondtam neki. Először félve ért hozzám, a melleimhez, de látta, hogy nekem is jó, így beindult rám. Szopogatta a bimbóim imádtam, amit csinálta a combjaim közé nyúlt a pinámat simogatta. Tényleg szűz volt, ami akkor éjjel többször is beigazolódott mert úgy kellet irányitani. Szétnyitottam a comjaim és az ujját be irányítottam a nedves hüvelyembe majd a csiklómra irányítottam-izgasd a pinám-nyögtem. Nézte a pinámat és játszott a csiklómmal.

Feljebb húzódzkodtam az ágyon, hogy hozzám férjen, nyald a pinám kérlek irányítottam, és ö megtette, amit kertem. Jól csinálta, picit gyorsan, de jól nyalt a gyerek. Úgy 5-7perc múlva éreztem, élvezni fogok nyald most most most-nyögtem ki é már rángatóztam is a kéjtől, el élveztettet a fiam.
Picit riadtan nézett nyugi mosolyogtam rá jó volt nagyon, de most én jövök. Hányat feküdt és én máris kezelésbe vettem a már picit keményedő farkát szoptam, vertem nyaltam, hogy kemény legyen és az lett. Baszni akarok veled-csókoltam meg a fiamat és már a nagy farka fölé guggoltam, lassan magamba irányítottam. A nemrég kinyalt és elélvezett lucskos pinámba csúszott a nagy farka, ö is, de én is nagyokat nyögtünk az érzéstől. Nem mertem teljesen ráereszkedni mert éreztem, hogy nagy is meg vastag is, csak lassan le-föl mozogtam a faszon. Peti nézte ahogy eltűnik a farka bennem és minden megért az arca, a kéj az élvezett az öröm látszott rajta. Bennem bolt tövig a méhemig bent volt, életemben nem éreztem hasonlót. Picit megemelkedtem-mozogj, kurd a pinámat, szoltam rá baszál meg.

Megbaszott, igaz újra elsült a nagy farka hamar de jó volt, csak, amikor lankadtan kicsúszott belőlem akkor szolalt meg köszönöm és elpirult. Akkor éjjel még egyszer megdugottom magam vele, reggel mellette ébredtem. Megbeszéltük, ami történt, hogy soha többé, de másnap a fürdőben ültem meg a farkát. Ha tetszik, ha nem, betanítottam magamnak egy csődört, és ö akart is tanulnia. A legnagyobb félelme, ami jogos, hogy nehogy felcsináljon.
Sajnos vagy nem, de nem tudott volna mert a születése után baj volt a petevezetékemmel és megütötték, nem lehet gyerekem. Jól tanult az ágyban, mint kiderült később, a barátnői szerettek vele baszni. Amikor itthon voltam, két hétig minden nap szexeltünk, ha megvolt a havim akkor szoptam vagy kivertem neki. A mai napig kefélünk egymással, elmúlt már 20 éves, van barátnője, de nem hanyagól el engem sem.
Elmondja minden baját, pl., ha a lány nem szopja le, mint én, nem nyeli a gecit vagy nem engedi az anált. Ja, tavaly volt, hogy rávett, a seggem is megdugja, ebben is én voltam az első ritkán de hagyom, mert nagy a farka oda. Hát ennyi, elítélhet bárki, de imádom a nagy farkát.

[URL="https://szex-tortenetek.com/index.php?c=szextortenet&k=2977"]Forrás[/URL]
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  A fiam ölében tkt55 0 42 2025-10-22. 16:09
Utolsó üzenet: tkt55
  Segít rajtam a fiam tkt55 0 46 2025-09-09. 15:05
  Basszál fiam tkt55 0 297 2024-09-11. 10:03
  A fiam farka felizgat 1-2 tkt55 1 864 2023-03-07. 23:03