Rokon  Szex a keresztanyámmal

tkt55

Adminisztrátor
Tag
Adminisztrátor
Csatlakozás
2015.07.17.
Üzenetek
2,220
Reakció pontszám
0
Pontok
36
Hely
Barcs
Webhely
androware.hu
Offline

Sziasztok. Idén nyáron történt az, amit most megosztok Veletek. Elkezdődött a nyári szünet és vírus miatt nem sokfelé mentem, szinte sehova. Unokatestvéremékhez látogattam csak el. A sztori itt kezdődik. Ott van keresztanyám, aki egy fiatalos kinézetű, szőkés-barna színű hajú, 40 éves anyuka. Már régebb óta bejön nekem, és ezen a nyáron valóra vált egy álmom. Egyik nap keresztapám elment dolgozni, majd délelőtti órákban a (kis)unokatesóim átmentek szomszédba játszani. Így hát ketten voltunk a házban, keresztanyám és én. Elkezdtünk beszélgetni minden féléről. Ő egy bugyiban volt és egy lenge nagyobb pólóban, ami kicsit takarta a fenekét.

Én egy boxerban és egy pólóban voltam csak. Ő elkezdett főzni, én pedig bementem az egyik szobába telefonozni. Később, amikor már készen lett az ebéd, megebédeltünk mindannyian, aztán az unokatesóim visszamentek a barátaikhoz. Keresztanyum bement a szobájába és én is oda hozzá. Nem sokkal később mondta, hogy elindít egy mosást, majd kiment a mosókonyhába. Eltelt legalább 10 perc, és gondoltam magamban, hogy elment a mosdóba, vagy szomszédba stb… Eszembe jutott, hogy a szobájában melyik fiókban vannak a bugyijai és kivettem az egyik tangát, majd elkezdtem maszturbálni. A farkam 17 centi. Már majdnem a csúcson voltam, és benyitott a keresztanyum…

Nem tudtam mit mondani, csak annyit, hogy bocsi… Ő annyit mondott, hogy semmi baj ebben a korban ez teljesen természetes. Mondta, hogy ha már elkezdtem, akkor fejezzem is be! Erre odaült hozzám, és átvette az irányítást. Másodperceken belül elélveztem, majd a bugyijával felitatta a hasamról a sok és forró gecimet. Ezután Ő kiment, majd én is és letusoltam. Fél órával később, továbbra is ketten voltunk, és bementem a szobájába, hogy kimagyarázzam valahogy. Nem kellett nagyon semmit se mondanom, mert miután lefeküdtem mellé, mondta, hogy tényleg semmi baj és ez köztünk marad persze.

Ez után megkérdezte, hogy tetszem-e Neki. Én meg kinyögtem, hogy aha. Erre Ő annyit mondott, hogy jól van akkor, vetkőzz. Levetkőztem, majd Ő is. Elkezdtünk smárolni, majd mondta, hogy nyaljam ki. Sokáig nyaltam, majd elélvezett. Ezután bekapta a farkamat és addig szopta, míg el nem élveztem. Mikor elélveztem, mindet lenyelte és mondta, hogy tegyem be a puncijába. Elővett egy kotont, amit szépen gyorsan felhúztam majd egyből bedugtam Neki a pélóm. Nagyon-nagyon jó érzés öntött el, fantasztikus érzés volt.

Basztam és basztam, de nem olyan sokáig, mert olyan jó volt, hogy 5 perc után elmentem, majd Ő is. Nagyon hangosak voltunk, és kurva jó volt hallani a csattogást is. Lekaptam a kotont, majd letisztította a farkamat. Ezután mindketten elmentünk és lezuhanyoztunk. A tusolóban volt még tapizás és csókolózás, de már csak ennyi. Amikor végeztünk mindennel, adtunk egy csókot egymásnak és megbeszéltük, hogy senkinek se mondjuk el, és majd megismételjük legközelebb. Mindenek után hazaérkezett mindenki, én meg másnap mentem haza. Ez volt a legjobb nyaram, keresztanyámmal.

Szextörténet beküldője: Anonymus
 
Top