Rokon  Nővérem pasijának nagy fasza

tkt55

Adminisztrátor
Tag
Adminisztrátor
Csatlakozás
2015.07.17.
Üzenetek
2,220
Reakció pontszám
0
Pontok
36
Hely
Barcs
Webhely
androware.hu
Offline

Már 17 elmúltam, és élénken érdeklődtem a szex iránt. A szüzességem egy intenzív petting alkalmával vesztettem el. Igazából fasz még nem járt puncimban, de már nagyon vágytam rá! Mióta meg nővérem fiúja beköltözött hozzánk, különösen! Gyakran nem tudtam tőlük aludni, csak hallgattam nővérem vinnyogását és kéjes sikongatását ahogy hancúroztak!

Egyikük sem foglalkozott velem. Annyiora nem, hogy már a pasi is csak alsógatyában flangált a lakásban. Én próbáltam úgy tenni, mint akit nem érdekel, de vérig sértve éreztem magam. Főleg, ahogy a pasi vett semmibe engem! Taktikát változtattam, és én is lengén öltözve, néha csak egy pólóban mászkáltam körülöttük.

A minap egyedül maradtam vele otthon. Most is csak gatyában terpeszkedett a heverőn, és csak épphogy felpillantott, mikor ellibegtem előtte. Most, vagy soha! -gondoltam, és bugyimat levetve egy ágyékomat alig takaró pólóban mentem be ismét a szobába.

-Te miért nem veszel észre engem? -szegeztem neki a kérdést.
-De észreveszlek.-mondta de közben nem nézett rám.

Láttam, hogy azért ágyékán megmozdult gatyája!

-Annyira nem tetszem?
-De tetszel. Gyönyörű puncid van Meg frankók a melleid is!!
-Akkor?
-A nővéred azt mondta tabu vagy.
-Azt majd hagy döntsem el magam! -Szóval tetszik a puncim? -léptem hozzá egészen közel, és még feljebb emeltem pólómat.

Már remegtem, annyira bizsergett ágyékom! Hangosan hatalmasat nyelt, ahogy közelről bámulta szemérmemet! Aztán hozzám is ért! Majd elolvadtam az érzéstől, ahogy ujjait végigfuttatta szeméremajkaimon, majd közéjük csusztatva megérintette csiklómat!
Aztán megfogta fenekem, magához húzott és belenyalt vágatomba!


Aztán megfogta fenekem, magához húzott és belenyalt vágatomba!

-Tényleg nagyon gyönyörű! -mormogta és majszolni kezdte csiklómat!

Ilyen gyönyörűséget még nem éreztem! Elindultak nedveim. Elélveztem!

-Én is látni szeretném! Hogy milyen.

Igencsak elkerekedett szemem, ahogy kivette farkát gatyájából! Nem gondoltam volna, hogy ilyen hatalmas! Egy vastag kemény rúd, végén egy hatalmas bunkóval!

-Ezt szoktad a pucijába dugni ? -kérdeztem hitetlenkedve.
-Igen, és most neked is be fogom!

Ágyéka fölé húzott, és bunkóját puncimhoz nyomta! Aztán megfogta csípőmet és elkezdte belém feszíteni! Felvinnyogtam, mert annyira feszített, hogy fájt!

-Nem lesz semmi baj! Meglátod élvezni fogod!
És lassan elkezdett belém hatolni!

A feszítés megmaradt, de a fájdalmat, valami csodálatos zsibongás váltotta fel! Már nyöszörögtem a kéjtől, ami rám tört, mire teljesen belém feszült! Levette pólómat és majszolni kezdte mellbimbóimat is! Aztán fenekem emelgetve járatni kezdett rúdján! Elvesztettem gátlásomat, és sikkantgatva most már én csúszkáltam rúdján!

-El sem hiszem, hogy bennem van a faszod és te most baszol engem!-hörögtem.

De nem tartott sokáig. A szűk puncim megtette hatását, és elementáris erővel robbant benne, és spriccelte tele puncimat! És magam is hosszan visítva élvezzem el! De nem akartam leszállni róla!

-Ugye ezen túl máskor is megbaszol ?! Ígérd meg!
-De ha csak nem árulod el a nővérednek.
-Nem fogom! Ígérem! De most még basszál egy kicsit! Annyira élvezem a faszodat! Újra akarom érezni mikor a fellegekben lebegek!

Nem szállt ki belőlem, hanem megemelve a hátamra fektetett es lassan újra megindult bennem….

Szextörténet beküldő: Apóca49
 
Top