Ídős-Fiatal Fürdőzés papával

tkt55

Adminisztrátor
Tag
Adminisztrátor
Csatlakozás
2015.07.17.
Üzenetek
2,220
Reakció pontszám
0
Pontok
36
Hely
Barcs
Webhely
androware.hu
Offline

Már alig vártam hogy papához érjek. Minden nyáron nála nyaralok. Mivel már évek óta ez a napirend anyuék nem kísértek be csak kitettek. Egy lenge picsa nadrág volt rajtam, bugyit nem vettem fel mert papa azt mondta ha lesz rajtam nem maradhatok nála. Felülre meg egy ujjatlan vettem fel. Becsöngetem.

– Papaaaa – bújok a karjaiba, amint kinyitja az ajtót, felemel majd mosolyogva néz meg magának

– Milyen nagyra nőtél már megint, hány éves is vagy?- 18 – nyújtom ki rá a nyelvem.

– Na nézzük csak, hogy betartottad e a szavad – majd benyúl a nadrágom alá és rámarkol a seggemre. Jólesően hümmögök. A húsvéti ebéd óta simogat így papa, nagyon szeretem. Mosolyogva néz rám.

– Ügyes kislány voltál – puszil meg.


Na gyere menjünk be, mesélj hogy telt a napod, majd hosszadalmasan mesélek neki minden féléről. Ő eközben a seggemet markolássza tovább.

– Picim nincs kedved fürdeni a medencében?

– Uuu de, de de – kapok rá azonnal a témára – fürdöjünk együtt!

– Persze, mit szolnál ha áthívnám pár barátomat és az ők unokáit is?

– Uu az nagyon jó lenne – vidulok fel. Átöltözök bikinibe amit a papa adott nekem, kicsit feszül rajtam. Piros, a bugyija tangás, a felső részénél is csak egy egy kis háromszög takarja a mellem. Megérkeznek papa barátai Sanyi bácsi és Isti bácsi sajnos az unokáik nem voltak most náluk úgyhogy csak egyedül jöttek. Örömmel üdvözöltek.

– Hát szia Pannácskám hát milyen nagyra nőttél – üdvözöl először Isti bácsi, ő pocakos mint papa de kicsit alacsonyabb nála, magához húz majd nagy puszit nyom a számra

– Szia Isti bácsi, én is örülök hogy látlak – bújok hozzá

– Milyen jó kis bikinid van – húzza végig az ujját a puncimnál és én megremegek, vigyorogva néz majd csap a seggemre

– Rólam már meg is feledkeztél kicsi lány? – lép oda Sanyi bácsi és felemel, ő magasabb papánál és nincs akkora pocakja

– Dehogy Sanyi bácsi, te is nagyok hiányoztál, úgy vártam már hogy gyere – nyomok puszit az arcára majd szorosan megölelem

– Na azért, hmm szerintem is jól áll ez a fürdődressz – rántja meg a tangás bugyimat én meg felnyögök.

– Na gyertek menjünk fürödni – húzom őket be a vízbe majd a négyen együtt pancsízünk, közben ők végig engem simogatnak, nagyon jól érzem magam velük.

– Van egy jó játék ötletem van kedved játszani kicsikém? – kérdezi papa én meg bólintok, kérdezem milyen játék ez

– Az a lényege hogy be kell csuknod a szemed és egy egy testrészünket foghatod meg és úgy kell rájöjj hogy kik vagyunk? Na tetszik?

– Igeeen viccesnek tűnik – nevetek.

Közben bemegyünk a házba, egy szemfedővel eltakarják a szemem, megtörölnek kicsit. Majd a kezembe adnak egy hossz vastag dolgot, érdeklődve simítom végig a beljebb szőrös, kicsit nedves

– Hmm nem is tudom

– Vedd be a szádba, talán úgy felismered – szól papa.

Alig fér a számba, végig nyalom kicsit sós íze van. Beveszem a számba, ízlelgetek. Majd hirtelen egy kezet érzek fejemen akik ráhúz, ellenkezek érzem hogy fogy a levegőm de ő tovább húzogat a rúdon. Nyögést hallok és felismerem Sanyi bácsi hangját. Jelzem hogy beszélnék de ő tovább folytatja, lecsúszik a torkomra a rúdja

– Ahh igen nagyon jó baszni a kis szádat Pannácska. Tetszik mi a farkam- nevet nyögve, majd gyorsabban bassza a szám. Ezek szerint a farka van a számba, bevallom tényleg tetszett kicsit, finom volt az íze. Lehúzott a farkáról megpofozgatta kicsit az arcomat vele.

– Ez Sanyi bácsi volt – mondom büszkén

– Ügyes voltál pannácskám – dicsér meg Sanyi bácsi – Na gyere ezért kapsz jutalmat – felhúz magához majd hevesen megcsókol, a nyelvét erőszakosan nyomja a számba. Nem tudok ellenkezni, próbálom utánozni a tetteit erre felbátorodva, smárol tovább velem. Közben érzem hogy a kezek járnak rajtam. Valaki lehúzta rólam a bikinit és a mellbimbóimat kezdi csavargatni belenyögök sanyibácsi csókjába, valaki a seggemet markolássza, megérzek ujjakat a puncimnál

– Hú de lucskos vagy te kis kurva – mondja papa majd kezd el ujjazni, valaki a seggembe is nyomja az ujjait.

– Na gyere most az én farkamat fogod szopni – ránt a farkához Istibácsi majd már nyomja is a számba a farkát ami hasonló méretű Sanyibácsiéhoz neki kicsit vékonyabb és görbébb, talán hosszabb is de ez lehet csak ezért tűnik mert neki csupasz. Lecsúszik kicsit a szemfedőm így ahogy felnézek látom Istibácsi élvezkedő arcát ahogy bassza a szám. Közben papa és sanyi elkezdenek nyalni, egyik a puncimat másik a seggemet közben ujjaznak is.

– Na gyere picikém most papa nagy lányá tesz – majd ellenkezni sincs időm bevágja a puncimba a farkát én meg felsikítok. Papa nem vár sokat keféli is a puncimat, közben folyton tövig megy bennem a farka. Közben Sanyi bácsi tovább ujjaz. Isti bácsi meg bassza a szám. Csatlakozik a bulihoz Sanyi bácsi is most ő szoptat, és Isti bácsi ujjaz neki nem bírja tovább és elkezdi benyomni a farkát a seggembe ami nagyon fáj. Bekente valamivel hogy jobban csússzon de így is nehezen megy be. Kb fél óráig basznak így amikor először Sanyi bácsi szól hogy nem bírja tovább, elkezdi a torkomra pumpálni a gecijét, finom íze volt úgyhogy minden cseppet kiszívtam belőle.

– Nagyon jó kis kurva vagy Pannácska – paskolja meg az arcom a már lógó farkával

– Köszönöm – puszilom meg a golyóit mosolyogva. Isti és papa tovább basztak. Majd ők se bírták tovább és belém élveztek.

Azóta már lassan 8 év eltelt, amikor csak lehetőségem van rá dugok velük. :))

Forrás
 
Top