2021-08-20. 15:26
[URL="https://pimpandhost.com/image/170123381"]
[/URL]
[/URL] Sziasztok!
Jól megérdemelt nyári szabadságomat töltöttem eddig, így nem volt forró élményekben részem sem Csabival, sem a párommal. Furcsán hangzik, de alig vártam, hogy visszamenjek dolgozni, és végre beírhassak magamnak pár “extra túlórát”. Mivel létszámhiány van nálunk így bármikor változhat a beosztásom, ezt a kis csavart kihasználva külön örültem, amikor hívott a szerelmem, van egy meglepetésük számomra. Mocskos kis fantáziám azonnal beindult a többesszám miatt, beleborzongtam amikor arra gondoltam, hogy ismét ketten lesznek bennem, a puncim azonnal nedves lett, és nagy körültekintéssel kiválasztottam egy vadító piros csipke fehérneműt, piros combfixszel. Igazi dögös ribancos darab volt, de nem sajnáltam beáldozni az estére, reméltem majd darabokban tépik le rólam. Csabi jött értem, és elindultunk a kora esti szürkületben az úti célunk felé. Kb. fél óra kocsikázás után egy elhagyatott ház felé kanyarodtunk. Összességében kedves kis hely volt, csak nem értettem mit keresünk itt.
-Nah mi a meglepi elárulod? Öleltem át Csabit, de ő meglepően kimért volt, nem simogatott meg, se puszi, semmi...
-Itt a meglepi Inez…
-Mégis mi akar ez lenni? Egy ház a semmi közepén?
-Ez a közös házunk. Na persze nem megvettük mert az kicsit húzós lett volna, de a tulaj jó ismerősünk, így amíg ő külföldön van, megkaptuk a kulcsokat. Most már “csajoskodhatsz” rendezkedhetsz, pakolászhatsz, hosszú távra tervezünk...
Nagyot dobbant a pici szívem, hiszen eddig mindig vagy kocsiban vagy melóban, vagy ismerősök lakásában, nyaralójában töltöttük a lopott pásztorórákat, ahonnan nyom nélkül, időre kellett távoznunk. Így lényegesen lesz találkozásunk, főleg nekem Viktorral, örömködtem magamban. Bementünk, Csabi ledobta magát az első fotelba, amit meglátottén pedig jobban körülnéztem. Pòkhálò, por, de nincs nagy vész,pár nap alatt hangulatos kis kéjbarlangot varázsolok belőle,mosolyogtam elégedetten.
-Te nem is örülsz Csabi? néztem rá kérdőn
-Tudod minek örülnék? Ha már ott feküdnél előttem az ágyon meztelenül.
Még ennyi idő után is belepirulok, amikor ilyet mondd nekem, pedig aki olvassa a történeteimet tudja, hogy volt már közös maszti, orgazmusig nyalta a puncimat, többször voltunk hármasban, de hogy kettesben szexeljünk, valahogy nem tudtam elképzelni.
-Csabi tudod, hogy ezt nem lehet! Édes vagy de nem szabad!
-Dehogynem!
Fogta meg az államat, és megcsókolt a szoba közepén. Próbáltam eltolni magamtól, de olyan szorosan húzott magához, hogy nem tudtam.
-Engedj el, neee... nyögtem, közben éreztem a keményedő férfiasságát ruhán keresztül is.
A fejemben megjelentek az emlékképek, milyen volt, amikor először éreztem magamban, ahogy feszítette a forró, nedves hüvelyemet belülről. De mindig ott volt velünk az én imádott pasim, és akármilyen fura, de akkor nem éreztem megcsalásnak a dolgot. Most igen. Így a testem akármennyire is követelte a gyönyört magának, próbáltam magam kiszabadítani a szorításából.
-Kérlek Csabi, szeretem Viktort, nem akarom, hogy rosszul essen ez neki!
-Inez hagyd már abba! Mit kell ahhoz tennem, hogy egyszer rám is úgy nézz ahogy a barátomra? Hogy úgy akarj engem is? Tudom, hogy most is kívánsz, húzta végig az ujját az ajkaimon, aztán a melleimen, aztán lejjebb csúsztatta a remegő combjaimra.
Felsóhajtottam, de a tenyere továbbra is a combjaimon pihent, én pedig teljesen összezavarodtam.
-Miért csinálod ezt? kérdeztem kissé ingerülten.
A kis szöszi fejemben hatalmas káosz volt, akartam is meg nem is, legbelül pedig az a vágy égett bennem, bárcsak leteperne és vadul megdugná a már tocsogó kis pinámat. Patthelyzet volt, olyan szinten forró volt a hangulat, úgy éreztem mindjárt lángra lobbanok.
-Azt akarom, hogy te kérd Inez! Hallani akarom ahogy nyögőd, hogy basszál meg keményen!
Azt ugyan várhatod-gondoltam magamban, durcásan összeszorítottam az ajkaimat.
Csabi a kemény farkára húzta a kezemet, a tenyeremben éreztem ahogy lüktet, a tekintete pedig belefúródott az enyémbe. Olyan szenvedéllyel nézett rám, reszketett mindenem, és éreztem a piros fehérneműs vadmacskából ártatlan kiscica leszek mindjárt. Azt hittem Csabit én irányítom, és erre tessék.
-Tudod mit?5 perc. Addig azt csinálok Veled, amit akarok. Ha utána is azt mondod, nem kérsz belőlem ígérem nem érek hozzád. Sem most, sem máskor-nézett rám Csabi.
Bólintottam, megszólalni már nem volt erőm. Hagytam, hogy az ágyra borítson, és lehúzza rólam a miniruhát.
A csipke érzékién dörzsölte az amúgy is érzékeny mellbimbóimat, a bugyim pedig átázott, jelezve ezzel, hogy minden szavaim ellenére, sikeresen felizgatott.
-Olyan kis gyönyörű vagy! Imádom a pirosát! Te ezt pedig pontosan tudod! Mosolygott rám, aztán csókolni kezdte a melleimet, miközben az ujjai a puncimba csúsztak.
A hüvelykujja cirógatta a csiklómat, miközben a másik kettő ki-be járt a bennem. Nem tudtam csendben megállni, kéjes sikolyok törtek elő belőlem. Teljesen elvesztettem a fejemet, éreztem, hogy az orgazmus hipergyorsasággal közeledik…
-Letelt az 5 perc drága. Szólalt meg rekedten Csabi, én pedig úgy éreztem felrobbanok a kielégítetlenségtől, és a dühtől. Milyen okosan csapdába csalt, hiszen most már úgy sincs visszaút. Ő is tudja, én is. Egyikünk se bírná ki, ha nem teljesedne be az este.
-Azt akarom, hogy dugjál meg, nagyon keményen! Most! Néztem mélyen a szemébe, ő pedig kéjes mosollyal felém térdelt az ágyon, úgy dobta le a pólóját, én pedig végigsimítottam a mellkasát.
-Sose fogod elfelejteni, amit most kapsz tőlem! Úgy megduglak, hogy mindig emlékezni fogsz rá!
Lerángattam róla a nadrágot, és mohón szopni kezdtem a kőkemény farkát. Nem finomkodott velem, szó szerint letolta a torkomon, én pedig levegő után kapkodtam, minden pillanatban úgy éreztem, hogy tele spricceli a számat, de nem...
-Az én kedvenc színemben vagy, ezért legyünk a te kedvenc pózodban!
Négykézlábra álltam, így szeretem a legjobban, hátulról... Egyszerre nyögtünk fel, ahogy belém hatolt, főleg mert most éreztem először gumi nélkül magamban.
-Lassan, kérlek… Akarlak élvezni! Súgta a fülembe, de én képtelen voltam várni, éreztem, hogy belül minden izmom ráfeszül a farkára, és ömlik belőlem a nedvesség, pár pillanat múlva pedig elöntött a kéj, hirtelen és hatalmasat élveztem, a kutya-pózból egy ágyra hasaló, lepedő kapaszkodós mutatvány kerekedett.
-Ahh annyira jó vagy igeeen, dugjál még! Sikítottam önkívületi állapotban.
Lassan csitultak az gyönyör hullámai bennem, éreztem, hogy kirántja belőlem a szerszámát, a hátamra fordultam, kissé ijedten, Csabi arca vérvörös volt...
-Nincs baj baby! Nyögte tétován, aztán pár gyors mozdulattal rám verte az összes forró gecijét. Jutott belőle a hasamra, a combomra, a kezeimre, egyszóval mindenhova.
Igaza volt, ezt nem felejtem el soha, mosolyogtam el magam, miközben ledőlt mellém az ágyra. Lehunyt szemmel pihegett mellettem, aztán rám nézett és megcsókolt.
-Tudod mennyit vártam erre? Nem mentség a gyorsaságra tudom, de már azt hittem sosem kaplak meg!
-Nem volt helyes te is tudod, sütöttem le a szememet. Csodás volt az előbbi élmény, tagadni se tudnám, csak hát...
-Inez nézz rám!!Elárulok neked egy nagy titkot: Viktor jól tudja, mi történt, és hidd el, nem lesz belőle semmi baj! Csak te is legyél egy kicsit lazább! Mi sosem változunk meg kis csillag, ezt el kell fogadnod. Legjobb barátok vagyunk, minden titkomat ismeri és fordítva is. Szeret téged, ahogy te is őt, de engedd picit szabadabbra... Mostanság szigorú lettél, ez nem vezet jóra!
-Miről beszélsz itt nekem?! Ettől szabadabbra? Milyen vad dolgokat csináltunk eddig is, és több szabadság kellene? Csattantam fel haragosan.
-Lecsillapodsz, vagy megdugjalak újra? Te vagy az első, de nem az utolsó csaj, aki itt meg lesz baszva meg jó sokszor.
Nem minden nő biszex és nem mindenki akar osztozkodni, érted már szöszi? Gyere menjünk zuhanyozni, mert ragadsz tőlem, nevette el magát, aztán kézen fogott és a fürdőszobába húzott.
Teljesen el a történtek és a hallottak hatása alatt voltam, a kellemes meleg víz alatt pedig Csabi simogatott lágyan. Hamar újraéledt mindkettőnkben a vágy, de a hely nem volt a legkényelmesebb, így sietősen törülközve a szoba felé vettük az irányt, ahol ott ült a párom...
-Sziasztok! Látom jó a hangulat! Mosolygott elégedetten, féltékenységnek nyomát se láttam rajta.
-Csak pár órát késtél barátom! Nyújtotta felé a kézfogásra a tenyerét Csabi, legszívesebben elsüllyedtem volna. Nem is olyan régen még a puncimban csúszkáltak az ujjai...
-Inez cica, mi a baj? Egy csókot sem kapok már a barátnőmtől? Vagy már nem is vagy az, olyan jól sikerült az este?
-Ajj ne mondj már neki ilyeneket, így is be van feszülve, nem látod? Kis buta, pedig neked is megmondtam, hogy meg fogom dugni, tudtad te is jól. Kiugrok valami kajáért, beszélgessetek csak! Mondta Csabi, miközben felkapta a kocsikulcsot.
-Hozz valamit inni ismerlek! Szólt utána a párom, aztán kettesben maradtunk.
Elvörösödve álltam előtte, nem mertem ránézni sem, de ő átölelt, és végigsimította az arcomat, a nyakamat is, amit úgy imádok.
-Édes nem akarod elmesélni? Lemaradtam… Ha már nem voltam részese hadd halljam már. Én is elmeséltem neked a kis autós kalandot, hallani szeretném mi történt...
Dadogva, tetőtől talpig zavarban elmondtam neki minden részletet.
-Ne haragudj! Suttogtam remegve neki, én nem tudom mi történt velem...
-Én tudom Cica, csak az, ami eddig is, viszont most nem voltam itt. Nem tudok mindig veled lenni sajnos, jól tudod, de a vágy az marad a testnek, a szerelem meg a léleknek. Most pedig mutasd meg mennyire szeretsz...
Hatalmas, megkönnyebbült sóhaj szakadt fel belőlem, ahogy lekerültek a ruhadarabok a páromról, és ahogy láttam a történetek elmesélése igencsak nagy hatással volt rá, csodás férfiassága mereven lüktetett a cirógat ujjacskáim között.
-Szopjál te kis ribanc, úgy imádom! Az vagy ugye, az én kis forróvérű ribancom? Markolt bele a hajamba, miközben ütemesen dugta a számat.
Csak bólintani tudtam félig, élveztem, hogy lüktet az ajkaim között, élvezettel nyalogattam a finom farkát. Tudtam, ez csak a kezdet...
-Szóval hátulról baszott meg? Hmm? Igaz is úgy szereted tudom. Na gyere csak babyke.
Nem egészen egy órája ugyanebben a pózban pucsitottam, most pedig újra eget rengető orgazmust fogok átélni, villant át bennem, és most sem csalódtam. A szerelmem mély, lassú lökéssekkel töltötte ki a puncimat, ismerte már minden porcikámat. Háromszor élveztem el majdnem a kemény faszától, egyszer sem hagyta, én pedig zihálva, remegve könyörögtem az orgazmusért. A nedvességem végigcsorgott a lábamon, a hüvelyem lüktetve, fájón követelte, ami jár neki, éreztem, hogy gyorsít a tempón, és szinte egyszerre élveztünk el, és én ugyanúgy összeroskadtam ahogy az előbb Csabi alatt, de most percekig nem is tudtam magamról, csak azt éreztem, hogy a szerelmem szorítja a derekamat, és tele spricceli a pinàmat.
-Az enyém vagy!!!Ahhh te jó ég te szétkúrlak! Imádlak!
Percekig csend. Levegő után kapkodás. Aztán odabújtam, a szöszke fejemet a mellkasára hajtottam, ahogy szoktam.
-Kapuig hallani, hogy jó a buli! Remélem tudjuk még fokozni!
Csabi állt az ajtóban, pizzás dobozokkal és két kólával a kezében.
Elárulom, igen tudtuk fokozni, de ez már egy másik sztori, úgy ahogy az édes, kéjjel teli büntetésemé is.
[URL="https://szextortenetek.hu/edes-kis-menedek/"]Forrás[/URL]