2021-07-23. 17:00
[URL="https://pimpandhost.com/image/168091768"]
[/URL]
[/URL] Sziasztok! Szeretném megosztani veletek a történetem, hátha segíthetek vele pár velem egy cipőben járónak.
A barátom és én nem vagyunk egy hullám hosszon elhanyagol engem minden téren, soha nem számíthatok rá folyton “fáradt” és stb kifogásai vannak (közben a barátai folyton beárulják nekem hogy milyen lányokkal beszél meg szórakozik). Én sokmindent megtettem érte, de elfogyott a türelmem eldöntöttem nem leszek a játéka inkább én játszom vele!
A kis kalandom kb 2hónapja kezdődött, a barátom akkor is elment a “barátaival” én meg náluk maradtam. Ekkor döntöttem el hogy cselekedni fogok! A barátom testvére a szomszéd szobában volt furcsa nyögés szerű hangokat hallottam (hallottam már párszor ahogy maszturbál) megtagadtam az alkalmat levetkőztem és átmentem hozzá. Mikor kinyitottam az ajtót nagyon megijedt szegény, magára rántotta a takaróját és csak annyit kérdezett:
– Te mi a szart csinálsz?
-Ugyan kérlek nem kell így bepánikolni. Felnőtt emberek vagyunk hallottam ahogy nyögdécselsz gondoltam segítek rajtad, de ha inkább magadnak csinálnád továbbra is akkor kimegyek.
-Nekünk ezt nem lehet te az öcsém barátnője vagy
Azonban én nem akartam annyiban hagyni a dolgot. Oda léptem az ágyához és le húztam a takarót róla. Csodás teste volt izmos mellkas, széles váll, nagy és izmos kezek na és a farka vastag és vagy 20cm. Nem bírtam ki egyből be kaptam neki itt már nem nagyon ellenkezett. Csak szoptam mint akinek az élete múlik rajta, igyekeztem jó nyálában csinálni viszont az egész farkát sehogy sem tudtam bevenni a számba magamtól, megfogtam a kezét és a fejemre tettem, ebből ő egyből tudta mit várok tőle. Fogta a fejem és folyton nyomott a faszára közben a csípőjével rá segítve baszta a számát, közben annyira szexi volt ahogy nyögdécselt nagyon beindított. Imádtam ahogy kitölti a számát. Egy 20perc után elengedte a fejem és felhúzott magához.
-Ezt nem lenne szabad. Az öcsém barátnője vagy
-Itt szoptam a faszod vagy 20percig ne gyere már az öcséddel. Ő egy kretén, sosem számíthatok rá és szex közben is csak van annyi a tudománya hogy a mellem szopogatja. Meg fogsz engem baszni!
Hirtelen ráhajoltam a szájára és megcsókoltam, amire vadul vissza csókolt. Megfogtam a farkát és bele ültem, annyira jó érzés volt ahogy a vastag fasza lüktetett bennem. Elkezdtem lovagolni rajta vadul ő közben a hajam túrta az egyik kezével a másikkal a melleim gyömöszölte felváltva. Mélyen egymás szemébe néztünk
-Biztos ezt akarod? Kérdezte
-Ennél biztosabb semmiben sem voltam még! Dugj meg kérlek!
Erre leemelt a farkáról kutya pózba rakott a kezeit a csípőre tette így húzott folyton és erősen a férfiasságára. Én eközben a melleim simogattam, teljesen elvesztettem az eszem annyira jó érzés volt azt sem tudom mennyi ideig dughatott csak baszott és baszott közben végig a forróság járt át, annyira nedves voltam hogy folyt a levem a combjaimon.
-El fogok menni te kis ribanc, eddig bírta a faszom a szűk kis pinát.
-A számba gyere kérlek
Hirtelen ki rántotta a pinámból a faszát a hajamnál fogva lenyomott rá és tele élvezte a szám, alig bírtam lenyelni.
Miután elment magához ölelt így pihentünk egy 10percet. Azután megkérdezte mi volt ez az egész, én elmondtam neki mindent és megmutattam azt is miket írnak a barátomról a barátai. Azt mondta az öccse egy balfasz ha nem veszi észre milye van, de az nem volt szép amit előbb tettünk. Annyit mondtam neki hogy én nem bánom és sosem fogom bánni! Azóta párszor megismételtük az elején mindig mondja hogy ezt nem kéne de aztán mindig kielégít.
Annyit szeretnék még mondani annak aki olvassa hogy akár fiatal akár idős éljen. Ha egy olyan kapcsolatban van ahol nincs megbecsülve vagy nem jó a szexuális élete éljen keressen valakit aki kielégíti. Az élet rövid nem éri meg folyton rosszul érezni magad valaki miatt. Én bevallom a barátom egyik barátjával is lefogok feküdni aztán a képébe vágom hogy én is meg csaltam őt!
[URL="https://szextortenetek.hu/a-baratom-testvere/"]Forrás[/URL]