2021-05-20. 18:30
Lakásfelújítás anyósommal kérésre részletesen írok az első napi akciókról
Tehát megérkeztünk délután 17 óra 20 perc körül és bő félóra múlva megtörtént az első aktus amit részletesen megírtam a "Lakásfelújítás anyósommal " című részben. Most kérésre a későbbi 3 aktus részletes leírása következik. Az első aktus után elmentünk fürdeni , ahol sók csók és kölcsönös simogatás tette élvezetesebbé a fürdőzést. Az ágyba bújtam és vártam anyósom , nemsokára jött és az áttetsző kombine nagyon kihozta formás idomait. Az ágyba ahogy mászott már elkaptam és közel 1 órát a combok közé költöztem, nyaltam a pináját és kényeztetés érte a csiklót, közben kezeim a melleit dolgozták, majd ujjazni kezdtem. Hevesen nyaltam élvezni kezdet, ekkor misszionárius pózban elkezdtem baszni. A menet számára elhozta az orgazmust, kis ölelés után már lovagló pózban basztam és melleit fogdosni kezdtem (gyenge pontja) majd váltottunk kutya pózba és így basztam jó 5 -6 perce ,kezdtem érezni hogy mindjárt élvez megint, mert remegett az egész teste ekkor mondtam feküdjön a szőnyegre háttal, én a lábait felhúzva a derekam köré így fölülről basztam tovább amíg élvezet. Ez után mondtam neki hogy nyalja a makk részt, mert szopni nem tudott de jól nyalogatja a fasz minden részét .Ezt követően az asztalra fektettem és teljes gőzzel basztam , simogatni kezdtem melleit, combjainak belső felét és a csiklóval játszottam amíg élveztem én is. Ez a hosszú menet megviselte szegényt , ezért ölelésben és dicsérő szavakkal halmoztam el." Azt mondta hogy ez a szex meg a sók új póz bizonyítja számára hogy jól döntött a délután , amikor a parkolóban történt ölelés után, azon elmélkedett hogy lefekszik velem ".A másik két aktus hasonló volt, ezért nem írok részletesen azokról. Szinten jó hosszú partik voltak az utolsó aktus annyi újat hozott , hogy a nyelv és újak kombinációja okozott anyósomnak hatalmas orgazmust. A finom pina nedvet imádtam. Azt remélem hogy Machoman elégedett leszel.
Forrás: [URL="https://szex-tortenetek.com/index.php?c=szextortenet&k=3775"]TÖKI[/URL]

![[Kép: Anys-els-jszakja-velem_l.jpg]](https://ist7-2.filesor.com/pimpandhost.com/1/4/1/5/141584/h/B/z/L/hBzLl/Anys-els-jszakja-velem_l.jpg)