2021-05-16. 08:54
[URL="https://pimpandhost.com/image/163365777"]
[/URL]
[/URL] Anya gyermekkoromban meghalt. Apával élek azóta. Most 18 vagyok. Nyár van.
Reggel miután felkeltem megcsináltam a reggeli rutinomat és megfőzzük az ebédet. Apa reggel elment a kocsmába. Már megint. Várom, hogy jöjjön. Úgy döntök, kimegyek a medencébe fürdeni. Felveszek egy piros bikinit. Szép kerek melleimre alig fér rá. A bikini alsó része még végül is egy tanga. Viszek azért egy törölközőt is. Kimegyek. A medence téli van vízzel, de nekem az hideg. Inkább a napozó ágyba fekszem bele. A nap meleg sugarai kellemesen simogatják bőrömet. Kényelmesen fekszem. Szememet lehunyom. Elalszok.
Arra ébredek, hogy apa megnyomta a kapucsöngőt. Biztos zárva van az ajtó, jut eszembe. Felugrik és kulccsal együtt érkezem vissza a házból. Csak ekkor veszem észre, hogy apa nincs egyedül. Mellette 2 jóképű férfi áll. Apa egy kicsit becsípett. A mellette lévők viszont nagyjából józannak néznek ki. Behívom őket is a házba. Megmutatom mit főztem. Mivel nem kis adagot, ezért mindannyian megebédelünk. A végén egy-egy köszönömöt elmondanak.
Apa megkérdezi őket nem e szeretnének csobbanni egyet a vízben. Ők vállát vonnak. Megmondom nekik, hogy akkor én kimegyek napozni. Vissza fekszem korábbi helyekre és megvárom őket. Először az egy férfi jön. Nem hoztak magukkal fürdőgatyát, ezért egy szál alsógatyában jelenik meg. Kockás felsőtestén egy szál szőr sincs. Beleugrik a vízbe és ott várja a többieket. Apa és a másik férfi is megérkeznek. Rajtuk is csak alsógatya van. A férfi pocakos. Arcán már pár ránc is megjelent. Ők is belemennek a vízbe. Hívnak engem is, de nemet mondok, mire ők lefröcskölnek vízzel.
Bemászom melléjük én is. A pocakost Sanyinak hívják. A másikat Pistának. Nekem a hideg vízben megkeménykednek a mellbimbóim. Ezt ők is észre veszik. Sanyi felajánlja, hogy ő megmelenget. Értetlenül nézek rá. Ő megragadja a karomat és erősen dörzsölni kezdi. Közben lassan az ölébe húz. Körbeölel. Pista is odajön, de ő finoman cirógat. Sanyi is már csak simogat. A fenekem vonalánál megértem Sanyi dudorodó farkát. Apa azt mondja menjünk inkább ki a vízből, ha fázom.
Apa hoz naptejet. Kiterítenek egy pokrócot a fűbe. Én lehasalok rá. Apa kikapcsolja a melltartómat és bekeni a hátam naptejjel. Egy idő után kezek helyett mást érzek a hátamon. Olyan, mintha botok lennének. Az egyik kéz félre húzza a tangámat és egy bottal megpaskolja a fenekemet. Hátranézek. Ezek nem botok, jövök rá. Faszok. Mikor hátranézek Pista belenyomja faszát a segglyukamba. Hangosan felnyögök. Kihúzta belőlem. Lehúzzák a tangámat. Megfordítanak. A melltartót is leveszik és félre dobják.
Apa nyom a naptejből a melleimre, hasamra, a farkukra és végül a puncimra. Pista lassan becsúsztassa az egyik ujját a hüvelyembe. A másik kezével szétkeni a naptejet a puncimon. Apa a farkát veri. Sanyi meg a cicimen keni szét. A mellbimbóimat morzsolja. Apa a számba nyomja a faszát. Lassan mozog benne. Pista megunta az ujjazást ezért ő is belém nyomja a farkát tövig. Ki be jár bennem. Golyói vadul csattognak. Apa abba hagyja a szoptatást és megcsókol. Ezen meglepődöm. Nyelve vadul cikázik a nyelvemmel. Egyszer csak mindhárman abba hagyják. Pista odasúg valamit apának és Sanyinak. Bólintanak.
Apa bele nyal a puncimba és baszni kezdi. Sanyi a seggemet bassza. Pista is megcsókol. Utána a farkát illeszti a számhoz. Megfogom az egyik kezemmel a faszt. Le fel húzogatom rajta a bőrt. A másik kezemmel a golyóival játszok. Néha megszopkodom a farka kupakját. Majd egyre beljebb haladok. Apa és Sanyi közben keményen dolgoznak rajtam. Apa farka nagyon nagy. Sanyié kisebb, viszont vastagabb. Pista egyszer csak bele élvez a számba. Az egész gecijét lenyelem.Ö jól esően felsóhajt, majd eldől és elalszik.
Apa a következő. Ő viszont a puncimba élvez. Szedek tablettát, szóval végül is nincs gond. Én apával egyszerre megyek el. Egy hatalmasat nyögök. Kihúzta belőlem a rudat és a saját nedvével együtt kezdi el kínálni a puncimat. Sanyi még nem hagyta abba, de érzem, ahogy rajta is végigfutnak a gyönyörhullámok. Mielőtt ez teljesen bekövetkezne feláll és a melleimre élvez. Én onnan ujjaim segítségével lenyalom.
Apa megdicsér, hogy milyen ügyes voltam. Ajánl Pistinek és Sanyinak egy esti szálláshelyet és a délután folyamán már csak beszélgetünk. Mint kiderült a vendégeink átutazó van vannak és nem találtak szállást. Apával találkoztak a kocsmában és így kerültek ide. Az este pedig kártyázunk még. Mielőtt még lefeküdnénk megismételjük azt, amit a medencénél csináltunk. Másnap a vendégek elmennek. De apával azóta is szoktunk így szórakozni.
[URL="https://szextortenetek.hu/apa-sanyi-pista-es-en/"]Forrás[/URL]