A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Éppen meglovagol az anyám
[URL="https://pimpandhost.com/image/163365656"][Kép: mother-young-2-e1579410517399_m.jpg][/URL]

Halk cuppogásra keltem az éjszaka közepén. Éreztem valami melegséget a takaró alatt.
Félálmosan jól kivehettem, ahogy fel-le mozog a paplan, közben jól eső érzés fogott el.

– Megint részeg.. – gondoltam magamban, közben élveztem a kényeztetést.

Már egy ideje, hogy anyu részegen bejár a szobámba és leszop. Eleinte rosszalltam,
viszont nem akartam, hogy felverje a házat. Ha leállítom, olyankor agresszív.
A szokásos módon kényelembe helyezkedem, lecsukom a szemem és valami szexi csajt
képzelek magam elé, hogy minél hamarabb elélvezzek.

Aztán hirtelen egy nagyon szűk helyre vándorolt a farkam, először azt hittem, hogy mélytorkozik,
ámde semmi hangja nem volt, sőt, inkább erős lökéseket éreztem. Éppen meglovagol az anyám.
Gyorsan felpattantam és ledobtam magamról. Bepánikoltam, most így óvszer nélkül.

– Naaaa!!! – részeg mámorában hangoskodott – Most mi bajod? – kérdezett.

– Anyu, ezt most már be kell fejezned! – próbáltam szigorúskodni, de a fedetlen alteste
látványa, amely a punciával babonázott plusz, hogy a lecseszés körben verte a farkam,
nagyon felizgatott és gondolkodás nélkül tövig nyomtam, míg a hátán feküdt.

– Jókisfiú… – szisszent fel – kúrjad anyucit! – biztatott majd átkarolt a lábaival, kezeivel
a nyakamba kapaszkodott.

Ez nagyon új volt nekem. Sokkal jobb érzés, mint amikor leszopott. Tudtam, hogy nem fogom
sokáig bírni, amit ő is észrevett.

– Élvezz tele! Élvezd teli a puncim! – nyögdécselt, míg a szemembe nézett.

Egyre gyorsabban, keményebben és mélyebben basztam anyut, nem érdekelt, hogy felébresztek-e
valakit. Közben a szemébe néztem, egymás szájába lihegtünk, közel volt az arcunk egymáshoz.
Amikor megcsókolt, akkor éreztem, ahogyan elkezd lüktetni a farkam.
Még időben kivettem, és ráélveztem a hasára, nagy csalódására.

– Naaaaa….. – szólt anyu, közben az ujjaival kanalazta a gecim.

Mellé rogytam fáradalmamban.

[URL="https://szextortenetek.hu/eppen-meglovagol-az-anyam/"]Forrás[/URL]
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég