A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barátnőmet seggbe basztam
[Kép: Bartnmet-seggbe-basztam_m.jpg]

Ez a történet egy 2 évvel ezelőtti kapcsolatomból származik

A barátnőmmel az anyukájával es a nevelő appjával elindultunk Balatonra oda érvé lepakoltunk én is Laura a barátnőm elmentünk átöltözni (azt tudni kell rólunk, hogy nagyon szex mániás mindkettőnk) mikor levetkőzött megkért, hogy aljak a bejárathoz, hogy senki se mennyen be meg véletlenül sem

persze én végig néztem ahogy vetkőzik mar akkor nagyon kanos lettem felvette a szexi kis bikinijét es bementünk a vízbe begyalogoltunk jó melyre ahol a mellkasunkig ért a víz ott elkezdtünk csókolózni simogatni kezdtem a punciját o meg egyből elő is vette a farkamat es elkezdte verni a víz alatt én eközben markolasztam a mellet es félre húztam a bugyiját ereztem hogy tiszta nedves a húsos kis puncija egyből 2 ujjamat fel is nyomtam neki o halkan elkezdett nyögdécselni es egyre szorosabban fogta es verte a farkamat eközben a másik kezemmel oda nyúltam a segglukához es finoman elkezdtem újjazni

ő erre megfordult es kérte, hogy rakjam be neki megfordult betettem neki sokat sajnos nem tudtunk szexelni mert szóltak az anyukájáék hogy menjünk ki elmegyünk a kilátóba erre persze kissé levoltunk törve de sebaj elmentünk a kilátóba utána elindultunk vissza haza felértünk a lakásba leültünk az agyra erre az anyukájáék mondtak hogy elmennek boltba.

persze ennek megőrültünk ahogy elmentek az anyukájáék egyből egymásnak ugrottunk levetkőztettük egymás mondtam neki pucsiccson be es én egyből elkezdtem nyalni a nedvtől tocsogó húsos punciját közben nyaltam a segglyukát és finoman a nyelvemet próbáltam bele nyomni szűk popsijába nyaltam míg el nem elvezett hangosan utána jó keményen leszopott basztam neki a szájat a nyála meg folyt ki a szájából rá a melleire amit szét kent rajta utána megfordult a falnak támaszkodott es kerté hogy rakjam a seggébe a vastag farkamat finoman behelyeztem neki de nem bírtam magammal es jó keményen elkezdtem baszni egy kis idő után kihúztam a farkamat es megnéztem milyen tag a seggluka nagyon szexi volt vissza helyeztem neki a péniszem bar utána mar sokáig nem tudtam dugni erre kérdeztem hova élvezzek? Mondta, hogy a szájába szeretné és le akarja nyelni persze nagy örömmel tettem a farkamat a szájába es élveztem tele a torkát…

Dávid mesternek köszönjuk a helyes írásihibák itt ki javítva mert sajnos nem csak ékezet nélkül volt de tele volt helyesírási hibával is.

David….
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég