androware.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windows Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok
Mai Friss
Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

Keresés
Bezárás
androware.hu XXX Történetek és novellák XXX Történetek Mostoha apa Viszonyom lett a mostoha apámmal 1-2

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Viszonyom lett a mostoha apámmal 1-2
Nem elérhető tkt55
Adminisztrátor
Üzenetek: 2,760
Témák: 2,175
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Értékelés: 0
2021-02-16. 09:18
[URL="https://imageban.ru/show/2021/02/16/12c3fcca15c67c203c238c28485bce7e/jpg"][Kép: 12c3fcca15c67c203c238c28485bce7e.jpg][/URL]

Nagy kétszintes családi házban laktunk, a teraszra nézett az emeleti erkély ahol anyuék szobája volt. Én a teraszon napoztam a nyári melegben a nyugágyon, egyszer azt vettem észre, hogy napozás közben simogatom magam. Mi tagadás nagyon régen voltam férfival. Mivel úgy tudtam csak egyedül vagyok otthon, nem zavartattam magam és benyúltam a bugyimba és masztizni kezdtem. Félidőben járhattam, amikor félig csukott szemem sarkából megláttam, hogy mostoha apám (aki 12 évvel idősebb nálam) fent áll az erkélyen és engem néz. Egy pillanatra megtorpantam, de úgy voltam vele úgyis látja, hogy mi történik tehát kinyitottam a szemem és akkor látom, hogy ő is masztizik, veri a farkát és engem bámul. Úgy gondoltam akkor legyen egy jó napja kikötöttem a bikinim és lehajtottam, hogy jobban lássa a borotvált puncim. Belendültem, felnyúltam magamnak két ujjal és vadul ujjaztam magam. Éreztem mindjárt elmegyek, összerándultam és elélveztem. Abban a pillanatban éreztem, hogy valami rám cseppent. Mivel nem volt messze az erkély ahol apu állt, őt éreztem, belőle spriccelt rám. Ujjamra vettem megnéztem és lenyaltam, nagyon kívántam már az ízét.

Csak ketten voltunk otthon, bementem a lakásba, a bikinim kint hagytam az udvaron. Apu a nappaliban volt már, amikor meglátott kérdezte hol a ruhám. Azt válaszoltam kint hagytam meg különben is láttál már. Mivel meztelen voltam láttam, hogy reagál rám a farka és a fürdőnadrágban nem akar elférni. Ekkor megjegyeztem, nem volt elég hogy az előbb lespricceltél még mindig kívánsz?

Odahúzott magához és letérdeltetett maga elé. Szopj! – mondta és magára húzta a fejem.

Mivel tetszett a dolog, nem ellenkeztem. Elővettem kemény ágaskodó farkát és elkezdtem szorgalmasan bólogatni, nyalogatni. Annyira régen szoptam már, hogy mohón szívtam és egy pillanatra sem engedtem ki a számból. Amikor éreztem, hogy megfeszül kicsit nyitottam a számon és éreztem a torkomra spriccelő ondót. Nyeltem, nyeltem és a nyelvemmel letisztogattam a farkát.

Csalódtam benned mondtam – azt hittem anyut szereted.

Ne pimaszkodj – mondta és lefektetett, puncimra tapasztotta a száját és elkezdett nyalni, ujjazni. Nem kellett sok idő és remegve spricceltem a szájába.

Kis pihenés után mondtam neki, legközelebb a farkad is akarom. Apu másnap szót is fogadott nekem és megkaptam a farkát. Újra egyedül voltunk, amikor mellette mentem el, megfogta a kezem és magához húzott, megcsókolt és elkezdte lehúzni rólam a lenge nyári ruhám, ami alatt csak egy kis tanga volt. Simogatta a melleim és közben haladt lefele és csókolta a testem, közben tolta le a tangám.

Ráfektetett az ágyra és nyalni kezdte a pinusomat, szépen finoman, de annyira jó volt érezni, ahogy néha belenyalt a hüvelyembe. Pillanatokon belül folyt belőlem a nedűm, amit élvezettel nyalt. Belemarkoltam a hajába magamra húztam, és amikor elöntött az élvezet csak szorítottam a combjaimmal a fejét. Amikor el tudtam engedni, fölém hajolt, megcsókolt és éreztem hogy a kemény farkát a cuncimba teszi. Gyorsan alkalmazkodott hüvelyem a farkához és ütemesen mozgott bennem. Éreztem, hogy megint élvezek, szorítottam a párnát és nagyot sikítottam.[INDENT]Apum ekkor megfordított és hátulról dugta belém a farkát, nagyon jó érzés volt. Közben éreztem, hogy a nyálas ujjával a fenekemet masszírozza, nagyon jó érzés volt.[/INDENT]

Éreztem, hogy tágul a lukam és beletolja az ujját, egyszerre ujjazta a fenekem és dugott, belefúrtam magam a párnába és úgy visítottam, élveztem. Ekkor éreztem,hogy ő is megremeg, és a belsőmet elönti a spermája. Amikor kihúzta belőlem a farkát rengeteg anyag folyt ki belőlem, puncimhoz tettem a kezem és szaladtam tusolni.

Miután letusoltam apu is jött a fürdőbe beállt a zuhany alá és én szépen megmostam a farkát, ennek hatására megkeményedett. Visszarántott a zuhany alá és megemelt, finoman ráeresztett az ágaskodó farkára. Könnyedén belém csúszott, én a nyakát öleltem így dugott. Csodálatos élmény volt, ahogy a levegőben a farkán lovagoltam, többszörös orgazmust éltem át, remegtem visítottam, de nem hagyta abba csak egyre keményebben dugott. Mikor elélvezett, megtörölt és bevitt a szobámba lefektetett, betakart. Ennek igazán örültem, mert nem biztos, hogy egyedül be tudtam volna menni az ágyamba.

Másnap reggelig fel sem keltem, pihennem kellett, mintha még akkor is bennem lett volna a farka.[INDENT]Reggel mosolyogva csak annyit kérdezett, sikerült kipihennem magam? Mosolyogva mondtam Igen, és mikor ismétlünk?[/INDENT]

Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/viszonyom-lett-a-mostohaapammal/"]Lessyke[/URL]
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol
Nem elérhető tkt55
Adminisztrátor
Üzenetek: 2,760
Témák: 2,175
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Értékelés: 0
2021-02-25. 16:30
Viszonyom lett a mostohaapámmal 2

[URL="https://imageban.ru/show/2021/02/16/917c415640ba07e3f2c0c680b8a2ffca/jpg"][Kép: 917c415640ba07e3f2c0c680b8a2ffca.jpg][/URL]

Apuval este egyedül maradtam, mert anyu korházba került. Anyut sajnáltam, de apunak viszont örültem. Tudtam, hogy kihasználom a lehetőségem és kielégítem minden vágyam.

Fürdés után, nem öltöztem fel és meztelen indultam apuhoz. Nagyon kívántam a farkát, eldöntöttem szopni fogok. Mikor meglátott elmosolyodott és rögtön tudta, faszhiányom van. Odahúzott magához és elkezdte simogatni a testem, a hajam, a melleim és csókolt. A csókok közt letévedt a keze a puncimra, ami már tocsogott a nedvemtől. Szinte azonnal becsúsztatta egy ujját és a hüvelyk ujjával a csiklóm izgatta. Annyira ügyes volt a gyakorlott keze, hogy pillanatokon belül hatalmasat élveztem.

Ekkor elé térdeltem elővettem a farkát, ami bizony harcra készen meredt rám. Megfogtam és nyalogatni kezdtem a farkát, a golyóit is bekaptam szívtam és haladtam a makkja felé. Nagyon nagyok voltak a heréi éreztem, hogy tele vannak, ezen akartam segíteni. Mondtam is neki, hogy most kiürítelek apu. A gyönyörű nagy farkát nyalogattam, szoptam, amilyen mélyre tudtam bekaptam, finoman harapdáltam és éreztem a teste megfeszül. A számat egy kicsit kinyitottam és abban a pillanatban elkezdett a számba spriccelni. Jó kislány vagyok így szorgalmasan nyeltem a spermáját, sikerült mind a számba tartani és lenyelni.[INDENT]Mivel még nem lankadt, tovább szoptam és a kezemmel verni kezdtem a farkát. Ekkor megfogta a fejem és azt mondta meg akar dugni. Nem. – feleltem, ma nem! Most csak szopni akarok.[/INDENT]

A fejem simogatni kezdte és hagyta, hogy szopjak. Azon kísérleteztem, hogy teljes nagyságában bekapjam a farkát, a torkomra nyomtam egy- egy kicsit és élveztem a számban lévő faszt. A következő élvezése pont abban a pillanatban történt, amikor a torkomban volt. A fejem megtartotta nem tudtam elemelni sem és nyelnem sem kellett. Éreztem a lüktető farkát és a lecsorgó spermát a gégémben. Óvatosan kivettem a számból a farkát, amit tisztára nyalogattam.

Apumnak a farkincája pihenésre vágyott, de én nem hagytam. Simogattam, nyalogattam, akartam még! Tudtam nem ürült ki még teljesen, akartam minden cseppjét. Újra és újra bekaptam, míg életre nem kelt, ekkor verni kezdtem a farát és közben a makkját nyalogattam. Egyre hosszabb idő kellett neki, de megérte a fáradozásom, mert megremegett a teste és újra felkiáltott, élvezte a torkom. Harmadikra már nem sokat tudtam nyelni, így a nyelvemmel megtisztogattam a farkát és kimentem a konyhába egy kis nasiért.

Halottam, hogy elmegy fürdeni. A szobában az ágyon ülve ettem a tejszínhabos sütimet, amikor megjelent. Ő is meztelen volt, mosolyogva kérdezte nem volt elég a fehérje, hogy ilyen habos sütit eszel? – Nem – válaszoltam és elkezdtem a farkára kenni a tejszínhabot. Azt tudod, hogy ezt le kell szopnod. mondta, ezt örömmel vettem, és ahogy előttem állt, számba vettem a tejszínhabos farkát.

Nem gondoltam, hogy ilyen hamar harcra kész lesz, de pillanatok alatt hatalmasra nőtt a számban. Megfogta a fejem és elkezdte dugni a számat, de olyan finoman olyan érzéssel, hogy a puncim leve elkezdett csorogni belőlem, ahogy elé térdeltem a combjaimon csorgott a nedűm, apum hatalmas farka a torkomat feszegette és a makkja egyre többet volt a torkomban, az orromon is alig tudtam levegőt venni és ekkor teljesen ráhúzott a farkára megfeszült és a torkomra engedte minden cseppjét.

Fájt a torkom, a szám, de nem bántam, nagyon jó volt. Sikerrel zártam a napot apum kiürült.

Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/viszonyom-lett-a-mostohaapammal-2/"]Lessyk[/URL]
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  •  Kapcsolat
Design © 2026 Orpheus
Magyar fordítás: Sz.Gábor
Fejlesztő: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Jogi nyilatkozat A fórum szerverén nem található meg a tényleges tartalom, szerzői jog és egyéb jog által védett adatokat, tartalmat nem tárol, csak más weboldalakon elhelyezett tartalomra mutató linkek láthatók. A fórumon előzetes moderáció nélkül bárki hozzászólhat, ezért a fórum tulaja, adminisztrátorai, moderátorai nem vállalnak felelősséget az oldalon elhelyezett anyagok jogszerűségét illetően. A személyiségi valamint szerzői és szomszédos jogokat sértő hozzászólásokat megalapozott indokú kérésre eltávolítjuk az oldalról. admin[kukac]hhwforum.hu
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban
Feliratkozás a témára
Szavazás hozzáadása ehhez a témához
Send thread to a friend