Üzenetek: 2,762
Témák: 2,175
Értékelés:
0
Neme: Férfi
Legújabb barátnőmmel való történetemet mesélem el, melyben olyan izgalmakat, gyönyöröket élek át a mai napig, amikhez nem volt még csak hasonló sem a korábbi kapcsolataimban. Kezdéskor nem gondoltam volna, hogy ilyen szép lánnyal ennyi vágyam teljesül és remélem, hogy sokáig eltart ez még.
Nekem mindig is meg volt az a kis perverzióm, hogy az aktuális nőmet mással is keféltessem. Akár külön, akár a szemem láttára. Nagyon izgat a tudat, hogy az általam szeretett nő nedves puncijában valamikor egy másik pasi farka járt. Azonban a partnereim nem szívesen számoltak be az exeikkel való szexkalandjaikról. Hogy mással is lefeküdjenek rajtam kívül, azt végképp nem akarta senki sem. Inkább zokogás lett belőle. Az évek alatt már kezdtem letenni erről, egyre inkább kénytelen voltam tudomásul venni, ez a vágyam beteljesületlen marad.
És egyszer csak a jelenlegi barátnőm személyében tálcán kínálta a sors, hogy ne csak átéljem ezt, de még csak tennem se kelljen érte semmit. Nagyon is hálás vagyok érte a mindenhatónak.
Az ominózus belevaló hölgyet szórakozóhelyen ismertem meg. Már első pillantásra nagyon megtetszett a vékony, rendkívül nőies alkatával és a hátközépig érő hosszú hajával. Vikivel nagyon hamar összemelegedtünk. Már aznap este szerelmeskedtünk egy hatalmasat. Még a gumihasználatot is megtiltotta és a kiszállásnak sem örült. Megfelelően védekezik. Nekem harmincnál több partnert vallott be, akikkel idáig lefeküdt és javarészt védekezés nélkül. Sok volt neki az egyalkalmas is. Szereti kihasználni a kínálkozó lehetőségeket. Volt miből csemegéznie, hiszen rengeteg ajánlatot kap a Facebookon, közvetlen környezetéből, munkahelyén is. Én ezt egyáltalán nem bántam. Sőt, nagyon izgatott, hogy ilyen sokan megkefélték és hogy ilyen kelendő az én drágám. Szívesen mesélt nekem a kalandjairól is, részletesen. Egy szavam sem lehetett, úsztam a boldogságban. Később kiderült, ez még csak bemelegítés volt.
Két hónapja voltunk együtt, mikor már azon törtem az agyam, hogyan vegyem rá, hogy másokkal is keféljen és közben velem maradjon és ne is bántsam meg. Ez a kérdés megoldotta magát azon az estén, amikor későn ért haza. Nem értesített a késés okáról, de nem is féltékenykedtünk egymásra. Majd elmondja, ha hazaér. Én már ágyban tévéztem, mikor megjött. Rögtön látszott, nincs jó kedve. Csak gyors puszit kaptam és el is tűnt a fürdőbe. Kifele már sírva jött és befeküdve mellém elzokogta bánatát.[INDENT] - Édesem, be kell vallanom valamit. Ma este megcsaltalak…
- Tényleg? És hogyan jött össze?
- A munkahelyemen a mai napra mellém helyeztek egy helyes és rámenős srácot. Egész nap nyomult és a végére már annyira ki akartam én is próbálni, milyen az ágyban. A lakására mentünk és ott megtörtént a dolog.
- Ugyan, ez nem olyan nagy baj – közelebb húzva magamhoz vigasztaltam.
- Sajnálom, nem tudtam ellenállni a lehetőségnek. Te olyan rendes vagy velem, nem akarlak ez miatt elveszíteni. Ígérem, igyekszem megváltozni.
- Védekeztetek amúgy?
- Á, dehogy. Gumiról ő sem akart hallani és örült, hogy kiszállnia sem kell. Bennem ment el.
- Ezért egyáltalán nem kell szomorkodnod. Én így szeretlek, ahogyan vagy…
[/INDENT]
De még mennyire imádtam ezek után! Nekem ez a hír felért egy minőségi előjátékkal. Ráfeküdve simogattam még és szeretgettem. Farkam akadálytalanul csúszott belé. Puncija még mindig forró volt és nedves. Az imént egy másik faszi töltötte bele az ondóját. A helyzettől 5 perc alatt én is jól teledurrantottam. Meg is lepődött a drágám.[INDENT] - Hogy-hogy ilyen hamar el tudtál menni?
- Tudod szívem, engem nagyon izgat, hogy ma este mással voltál. Miattam nem kell szomorkodnod a ma esti akciód miatt. Nekem úgy is jó lenne, ha folytatnád ezt, ahogyan kedved tartja.
- Úgy érted, időnként feküdjek le más pasikkal is?
- Igen, úgy. Ha megkívánsz mást és jó alkalom is van hozzá, ne fogd vissza magad. Csináld, ami jólesik.
- Jó, tegyük fel, mostantól másokkal is kefélek és utána hazajövök hozzád, te ugyanúgy szeretni fogsz, hozzám bújni és velem lenni?
- Természetesen. Én örülök neki, ha a szép testedet más is használja és te kiéled a vágyaidat. Miattam ne mondj le semmi élvezetről. Légy mindig önmagad.
- De édes vagy! Ezt egyik pasim sem engedte volna.
- Most van új pasi a közeledben, aki nyomul rád és neked is bejön?
- Ó, máris keféljek valakivel? De huncut!
- Nem erőltetem. Ha van valaki, aki esélyes nálad, rád bízom a döntést.
- Ami azt illeti, többen is vannak. Közülük talán a gimis osztálytársam, Zoli a legszimpatikusabb. Néha rámír, hogy vagyok, mit csinálok, ő mit csinál és persze sokat dicsér és kétértelmű megjegyzéseket tesz.
- Azért mert biztos szívesen megdugna. Te el tudnál képzelni vele egy numerát?
- Igen, bejön a srác. Lefeküdnék vele, ha úgy adódna.
- Akkor írj neki, hogy beszéljetek személyesen és ott már minden megy magától… az ágyig.
- Jó, mindjárt írok is neki.
[/INDENT]
A fejlemények hatására újra kőkemény volt a farkam. Kedvesemet ösztönösen húztam magamra. Érezte a szándékomat és kis türelmet kért. Kiment a fürdőbe rendbe szedni magát. Én is megmosakodtam gyorsan és nagy hévvel nekiestem újra. Szex közben meg kellett kérdeznem:[INDENT] - Tényleg le fogsz feküdni Zolival? Ígérd meg, hogy nem gondolod meg.
- Persze, dugni fogunk, ígérem.
- És ugye nem fogtok gumit használni?
- Én nem engedem használni. Biztos jót élvez majd belém.
[/INDENT]
Ezek hallatán akkorát élveztem a meleg puncijába, mint még soha. Viki megerősítette, tényleg bevadulok ettől a megcsalásos helyzettől.
Sokat nem kellett várnom a randijukra. A következő szombat délutánra beszélték le. Életem gyöngyszeme nagyon kicsinosította magát. Megfürdött, hajat mosott, puncit borotvált. Szexi ruha, illatfelhő… tényleg ilyen kívánatosan kell szexrandira menni. Drágám érti a dolgát. Engem is így bolondított meg. Zoli érte jött a közeli buszmegállóba és vitte a lakására. Pontosabban a haverja lakására, aki az alibit biztosította neki, mert Zolinak felesége volt és valami ürüggyel el kellett szakadnia otthonról. Viki távollétében nem kötött le semmi. Folyton azon járt az agyam, hogy a szeretett páromat éppen keményen keféli egy idegen pasi és remélem jól tele is élvezi majd a finom punciját.
Drágaságom estére ért haza. Nagyom fel volt dobódva. Elégedettség csak úgy sugárzott az arcáról.[INDENT] - Látom jól sikerült a randi. Látszik rajtad. Jól megdugott ez a Zoli gyerek?
- Igen, és nem csak ő. Végén betoppant a házigazda is és vele is voltam.
- Rögtön két pasival feküdtél most le? Egymás után vagy egyszerre?
- Utána, Balázs később jött, de őt csak lecumiztam. Vele nem dugtam.
- Hát ez nagyszerű! Gyere az ágyba és mesélj.
[/INDENT]
Már a hallottak miatt majdnem eldurrant a faszom. Meztelenül lefeküdt mellém és mesélni kezdett. Közben én a kezemmel a punciját izgattam, ami most is nagyon forró volt és elég hamar nedvesedett újra. Tényleg jól megdolgozták.[INDENT] - Nos, akkor úgy történt, hogy Zoli elvitt kocsival a haverja, Balázs lakására. Menet közben is a szexről beszélgettünk. Megegyeztünk, hogy nem védekezik, én azt már megtettem. Szeret is punciba élvezni, mert a felesége nem enged neki. Nála mindig ki kell szállnia. A lakásban már az ajtó mögött egymásnak estünk. Lassan haladtunk az ágy felé. Jó illata volt és a csókjaival, simogatásaival nagyon felhúzott. Fura, de már akkor nagyon kívántam magamba. Alig vártam, hogy betegye, érezzem magamban az akármekkora kemény farkát. Keménységét éreztem a nadrágján keresztül is. Engem már ruha nélkül döntött az ágyra. Rajta csak a farmer maradt. Lábaim között lehúzta a sliccét és elővette a farkát. Makkjával kicsit izgatta a csiklómat, majd belém hatolt. Eleinte feszített, gondoltam jó vastag van neki. Következő percben már be tudtam fogadni teljesen. Nem tudott mélyre hatolni. Szerencsére nem volt hosszú neki, így hamar el tudtam neki lazulni. Nagyon benne volt a témában, erősen húzott magához és erőteljesen döfködte belém a kemény dákóját, ameddig csak bírta. Később kérte, menjek felülre. Kiszállt belőlem és mellém feküdt. Akkor láttam teljes hosszában a faszát. Fölé térdeltem és beleültem. Lovaglás közben szerette kényeztetni a melleimet. Közben kopogtak az ajtón, de mondta ne törődjek vele, az illető tud várni. Ne hagyjuk abba. Zoli már teljesen kész volt, a fenekemet fogva húzogatott magára. Éreztem, nincs sok hátra neki. Egyszer csak tövig magára húzott és megfeszült a farka és rögtön éreztem, hogy több hullámban lüktetve elönt a melegség ott belül. Teste is rángatózott és jó nagyokat nyögött. Ebben a pillanatban én is elélveztem. Még egy ideig rajta maradtam. Kifújtuk magunkat, majd leszálltam róla. Ondójának nagy része azonnal kifolyt belőlem a hasára. Zoli ment ajtót nyitni. Én betakaróztam, ne lásson meztelenül a vendég, ha esetleg bejönne a szobába. Hát Zoli bekísérte a barátját és bemutatta. Ő biztosította a helyet nekünk, erre a kellemes szórakozásra. Magunkra hagyott Balázzsal, aki rögtön letolta a nadrágját. Már leesett, mire megy ki a játék. Ezt nevezem lényegretörésnek. Ott volt előttem 2 méterre álló fasszal. Ledobta a pólóját is. Végig mértem és arra jutottam, hogy jó pasi. Átlagos testalkattal, szexi felsőtesttel. Na és az a keményen álló fasza is ápoltnak tűnt. Rákészült a dologra. Ahogy óvatosan közelített, átfutott az agyamon, hogy számba vegyem neki. Ahogy karnyújtásnyira ért, megfogtam neki és húzogattam rajta a bőrt. Felültem és bekaptam neki. Takaró lehullott a felsőtestemről és megpillanthatta a melleimet. Faszának friss íze és illata volt. Nem régen fürödhetett. Tényleg készült. Imádom az ilyen farkakat, pasikat, akik igényesek és alkalomhoz illőek. Hamar tovább is akart lépni. Lerántotta a takarót és a lábaim közé akart furakodni, de én összezártam. Legyen elég ez is. Éppen az előbb készített ki Zoli és nem is tisztálkodtam még. Nem akartam magamba engedni. Elfogadta és élvezte a szám kényeztetését. Zoli beköszönt, hogy jó szórakozást, engem Balázs majd hazavisz. Elég hamar elélvezett. Hagytam, hogy a számba spricceljen. Elég sok ondója volt, aminek kicsit kesernyés íze volt. Nem ízlett, ezért a hasára kiköptem az egész adagot. Utána kifolyattam, töröltem magam és hazahozott. Persze érdeklődött a folytatás felől, mikor szexelünk egy teljeset. Mert tőle aztán sok orgazmusom lenne. Megadta az elérhetőségét, mondtam majd keresem, ha szükségem lesz rá.
- Ezt nagyon jól csináltad szívem, büszke vagyok rád.
- Én még azt hittem, hogy megundorodsz tőlem és el is hagysz.
- Dehogy! Édesem így még jobban szeretlek és hatványozottan kívánlak. Kell nekem a kikészített puncid. Most!
- Gyere kincsem, tágítanod nem kell, az biztos.
[/INDENT]
Valóban nem kellett. Még mindig nedves puncijába rögtön tövig tudtam tolni. Nagyon meleg volt ott mélyen. Imádott nőmnek gyönyörű punciját hamar megajándékoztam egy újabb nagy adag ondómennyiséggel.
Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/izgat-ha-felrelep-es-massal-kefel-a-parom-1/"] Cuckoldmánia[/URL]
Értékelés:
0
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 02.
Vikivel való kapcsolatom a megszokottól eltérően ugyan, de úszott az élvezetekben és ebből kifolyólag rendkívül boldogság teljes volt. Mindketten kiélhettük vágyainkat. Én imádtam, ha mással is kefél és ő is kiélhette fórróvérűségét. Ha megkívánt valakit, le is feküdhetett vele, csak tudjak róla. Két hónap alatt 3 faszival csalt meg. Pontosabban kettő dugta meg és a harmadikat csak leszopta. Nagyon elégedett voltam az állapottal és a teljesítményével, de mihamarabb akartam, hogy újra keféljen valakivel. Most nem kellett írnia egyik rajongójának sem. A következő alanyt a vonaton pillantotta meg egy kalauz személyében.
Az autónk átmenetileg szervizben volt, így egy hétvégén vonattal mentünk Viki szüleihez. Mint sokszor, akkor is az izgalmas szexuális életünk volt a fő témánk. Milyen sok helyen vannak helyes fickók, akikkel lehetne kefélni. Páromnak az egyenruhás pasik is bejönnek. Egyszer volt neki buszsofőr faszija. Nem volt hőség, kellemes tavaszi idő. A reggel még csípős volt, de szépen melegedő, napos idő ígérkezett napközben, ezért Viki a legrövidebb farmerját vette fel, kivágott blúzzal. Melltartót nem vett. Olyankor szeretem ölelgetni vagy a mellkasát tapizni. Nem a kemény melltartóval, hanem a kellemesen puha mellével lehet érintkezni. Ruhán keresztül is izgató.
Akkor vált izgalmassá a helyzet, mikor megjelent a kalauz jegyvizsgálatra. Szemeivel rögtön végigmérte a páromat, aki rögtön elkezdte kelletni magát. Combjait széttárta, szabad belátást engedett a pinájához. Feszülős farmerján jól kirajzolódott a háromszög. Széles mosolyt dobott még a kalauz felé, aki vette a lapot és elegánsan visszamosolygott rá. Zavarodottan lekezelte a jegyeket és kellemes utazást kívánt.[INDENT]
- Édesem! Jól látom, hogy rámozdultál a kalauzra?
- Igen, nagyon jóképű… és milyen elegáns abban a ruhában…
- Nem csíped fel magadnak?
- Nem ez az utazásunk célja, de lehet róla szó. Le tudnám cumizni ebben a ruhában.
- Akkor ismerkedj össze vele. Úgy is a végállomásig megyünk. Csak buzi lehet, ha nem fogadja el a közeledésedet.
- Nem is ment messzire. Ott ül velem szemben. Nyomkodja a telefonját és közben engem bámul. Oda megyek hozzá.
- Azt jól teszed. Sok sikert drágám.
[/INDENT]
Igazított a dekoltázsán, melleit jobban kirakta és oda sétált. Én átültem a helyére, hogy jobban lássam, hogy mi történik. Faszit rögtön nem érdekelte a telefonja. Széles vigyorral társalogni kezdett. Rövid időn belül nevetgélések lettek belőle. Néha egymás combjához is hozzáértek. Egyszer még az arcát is megsimogatta a drágámnak. Ebből biztos lesz valami, gondoltam.
Közben megérkeztünk a végállomásra, mindenki leszállt. Őket tisztes távolságból követtem. Átmentek a pályaudvaron és egy személyzeti ajtón mentek be, ahová nem követhettem őket. A közelben kerestem ülőhelyet, ahonnan jól láttam az ajtót. Jöttek ki kalauzok, de egyik sem volt a kedvesem új faszija. Vártam, Viki mikor végez a pasival és jön ki.
Az idő telt, gondoltam jól érzik egymás társaságát. Bő fél óra telt el, mire párom kijött az ajtón. Átöleltük egymást.[INDENT]
- Ügyes vagy drágám. Jól érezted magad? Sikerült leszopnod?
- Igen, de megkívánta a pucimat is. Gyorsan megyek vécére kifolyatom magam, mert jól belém is élvezett. Mindjárt jövök.
- Menj csak szívem. Te egy istennő vagy! Imádlak!
[/INDENT]
Az állomásról gyalog indultunk el a kellemes időben, hogy közben nyugodtan elmesélhesse a kalandját.[INDENT]
- A vonaton én alig jutottam szóhoz. Lényegében ő udvarolt. Dicsérte az alakomat és hogy mennyire kívánatos vagyok. A szemeivel már levetkőztetett. Megismerne közelebbről is. Ha tud privát helyet mostanában, ahol magunk lehetünk egész közelről is megismerhet. Ha benne vagyok a végállomás pihenőjére be tud vinni és ott kettesben csinálhatunk akármit. Én benne vagyok. A pihenőről kiküldte a kollégáit, akik csak mosolyogtak. Tudták miről van szó.
- Biztos oda hordják a vonaton felszedett alkalmi partnereiket. Rögtön tudhatták, hogy te is ez vagy. Egyébként a kollégákat láttam kijönni.
- Igen, mondták is neki, hogy most őt hozod? Nem én lehettem neki az első. Szóval, a pihenőn egy kanapé volt, asztal, székek, egy mosdó. A kanapéra ültünk le és megcsókolt. Én nem akartam húzni az időt, rögtön a sliccéhez nyúltam. Lehúztam és benyúltam a faszához, ami már kemény volt rendesen. Jó meleg volt a gatyájában. Kivettem a farkát és egyből bekaptam a makkját. Utána mélyebben is bevettem. A torkomig csúsztattam. Nem volt már tusfürdő íze, inkább igazi fasz íze volt. Hát nem a vonaton zuhanyozott. A hirtelen szex már csak ilyen. De testszaga nem volt, még dezodort is éreztem. Nagyon élvezte, hogy kényeztetem, nagyokat sóhajtott. Mondta, annyira megkívánta a gyönyörű testemet, nem rakhatná-e be a puncimba? Engem is felizgatott, így beleegyeztem. Dőljek rá az asztalra. Levettem a gatyát, bugyit és behajoltam előtte. Megjegyezte, csodás és ennivaló a puncim így hátulról is. Széthúzta a fenekemet és úgy rakta a makkját a hüvelyemhez. Lassan tolta be. Ahogyan nedvesedtem, úgy fokozta a tempót. Nem habozott minden lökésnél tövig belém vágni. Blúzom alá benyúlkált a melleimet fogdosni. Elkezdtem élvezni. Hála az erőteljes lökéseinek, a csiklómat izgatva rövidesen elélveztem. Éreztem, neki se sok lehet hátra. Farka már jól meg volt feszülve. Mondtam, ne vegye ki a végén. Lihegve helyeselt, majd néhány perc múlva nagyokat rángatózva elélvezett. Sokat, 5-6 meleg spriccet éreztem. Mikor abbamaradt, még mozgott kicsiket és kivette. Közölte, ez isteni volt. Én is élveztem. Felöltöztem, betét a bugyimba, búcsúcsók és kijöttem.
- Találkoztok még? Mit beszéltetek meg?
- Ő akart még talizni, de én nem egyeztem bele. Ez csak egyszeri alkalom volt, becsülje meg. Megértette.
- Drága egyetlenem, ez a legnagyszerűbb dolog, amit tehettél. Imádlak. Jól felhúztál, ugye tudod? Én is akarom a szétdugott puncidat, most!
- Aranyos vagy édes, de itt nem tudunk sehol sem félrehúzódni. Majd anyuéknál leápollak.
[/INDENT]
Úgy is tett. Az üdvözlés után félrevonultunk a szobába és gyorsan leszopott. Örömmel vette be az előváladékos makkomat. Szereti az ízét. Nagyjából 1 percig szopott, és már tele is lőttem a száját. Utána egyszerre lenyelte az egészet, ahogyan szokta.[INDENT]
- Na szívem, így már kibírod egy ideig, igaz?
- Igen, így már menni fog. Köszönöm neked drágám, a megcsalást is. Ugye lesz még?
- Igen, még lesz. Legyél türelemmel. Mindig adódik lehetőség.
[/INDENT]
Hazafelé ugyanaz a kalauz volt, aki délelőtt megkefélte a nőmet. Jegyeinket nem kérte, csak egy bájos köszönést és mosolyt intézett Viki felé.
Nagyon elégedett voltam a kedvesem teljesítményével, kezdtem még jobban belezúgni. Olyan természetesen kezelte ezeket a félrekeféléseket. Imádom az ilyen belevaló, vagány csajokat. És volt még ennél jobb is, sokkal merészebb húzásai is.
Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/izgat-ha-felrelep-es-massal-kefel-a-parom-2/"]Cuckoldmánia[/URL]
Értékelés:
0
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 03.
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 3.
Vikivel, életem legnagyszerűbb nőjével remekül alakult a kapcsolatunk. Ő bármikor kefélhetett mással, ha éppen megkívánt valakit, én pedig nagyszerűen kiélvezhettem, hogy mások is használják finom punciját. Vikit segítette pasifaló múltja ebben az életformában. Nagyon sok faszival volt már és képes volt sűrűn cserélgetni őket. Nem okoz gondot vagy lelki problémát, ha akár hetente is megcsal valakivel. Hétköznapi dolognak számít. Azonban meglepetéseket mindig tudott okozni, aminek szintén nagyon örültem.
Azon a napon is kellemesen meglepődtem, mikor a megbeszéltek alapján vacsorát rendelt nekünk, nagyjából az én várható hazaérkezésem időpontjára. A megbeszélthez képest késtem, de utólag kiderült: szerencsére.
Hazaérve láttam az ételt az asztalon, ami ki sem volt csomagolva. A hálószobánk ajtaja szokatlanul csak résnyire volt nyitva. Közelebb érve hangokat kezdtem hallani. Ez olyan, mint amikor a kedvesem élvez… igen! Biztos vagyok, hogy bent keféli valaki. Benyitva megpillantottam egy fickón, akin gőzerővel lovagolt. Nagyon egymásba voltak feledkezve, szinte észre sem vettek engem. Mondtam, folytassák, mintha itt sem lennék. Csak lihegős visszabólogatást kaptam válaszként. Azt jól láttam, hogy a faszán nincs gumi. Nagyon helyes! Pumpálja csak tele gecivel a finom meleg punciját. Rövidesen a faszi magához húzta és tettek egy félkört, ő került felülre. Drágám átkulcsolta mögötte a lábait és úgy tolta neki a srác. Elég erőseket lökött rajta, Viki nagyon élvezte. Láttam rajta és hallottam a hangján, azt is hogy mindjárt elélvez. Nem bírtam tovább elővettem a faszomat és verni kezdtem. Nagyon szép látvány voltak. Drágámnak megvolt az orgazmusa, már csak a srácnak kellett, hogy telelője. Egyszer csak kiszállt belőle, gyorsan feltérdelt, belenyomta a faszát a szájába és jó nagyot ordítva beleélvezett. Viki az ágytól még el sem tudta húzni a fejét, így kénytelen volt lenyelni az összes gecijét. Még elélvezés után sem vette ki rögtön a faszát a szájából, még szopatta egy kicsit. Drágám ezt a végkifejletet nem igazán kedveli, főleg egy új pasitól nehezen tűri el. Biztos kiakad rá és nem lesz vele több alkalmat. Mire végre felszabadult a szája, rá is üvöltött.[INDENT]
- Te hülye! Megmondtam, hogy a puncimba élvezz! Olyan nagy kérés ez? Miért volt erre szükség?
- Sajnálom. Nem tudhatom, hogy tényleg védekezel-e rendesen. Így ritkán tudom befejezni. Punciból szájba a feleségem sem engedi.
- Idóta! Jobb lesz, ha máris elmész.
- Úgy is vissza kell mennem a munkahelyemre, de azért köszönök mindent, nagyon jól éreztem magam.
[/INDENT]
Felöltözött és elment. Én pedig befeküdtem a drágaságom mellé. Hálám jeléül simogatni kezdtem, hogy megint milyen belevalóan viselkedett.[INDENT]
- Nagyon ügyes vagy szívecském. Szeretem az ilyen meglepetéseket. Jól feltaláltad magad. Azt már kikövetkeztettem, ő volt a futár. És hogyan sikerült idáig jutni vele?
- Később elmondom, most megyek fogat mosni és megtörlöm magam. A dohos gecijének az íze még mindig a számban van. Fúj!
[/INDENT]
Hamarosan visszatért a szerelmem és már kicsit jobb kedvűen mesélni kezdte a történteket.[INDENT]
- A rendelést követően sem akartam elmaradni a dolgaimmal. Amíg megérkezik a kaja, kitakarítok. Szokásosan egy szál bugyiban ténykedtem, nehogy kimelegedjek. A vacsora korábban érkezett. Nem kaptam magamra semmit, úgy nyitottam ajtót. Arra a rövid időre minek takarjam el a melleimet. Gyorsan kifizetem és kész. Viszont arra nem számítottam, hogy ilyen jó pasi fog velem szemben állni az ajtóban. Kicsit le is dermedtem, ő is a látványtól. Feleszmélve mondta az összeget, én fizettem. Közben le sem vette a szemeit a melleimről. Tetszenek a cicijeim? Csak zavarodottan bólogatott. Meg szeretnéd érinteni? Határozottan megmarkolta a bal mellemet és erősen simogatta. Ne itt csináljuk, gyere be. Itt bent már csókolgatta őket. Puszilgatott, simogatott ahol csak ért. Egyre jobban felizgatott. Bugyimból is kiléptetett és a puncimat is simogatta. Közöltem vele, ne lepődjön meg, ha hazaér a barátom, de semmi baj nem lesz. Nem fog minket bántani. Ledöntött az ágyra és a széttárt lábaim közé jött. Nyalni kezdett. Jólesett, de nem volt elég ügyes benne és nem volt elég kitartó, így akkor nem volt orgazmusom. Te jobban csinálod édesem. Hamar megszabadult ő is a ruháitól és a hátára feküdt. Húzott magára, így arra következtettem, nem akarja hogy leszopjam. Annál inkább akar lovagoltatni. Farka már így is tök merev volt. Fölé mentem és könnyedén csúsztattam magamba. Úgy 10 perce mozoghattam rajta, mikor megjöttél. A többit már tudod. Nem volt rossz, csak a vége akasztott ki. Akárkinek nem engedem punciból szájba.
- Azt láttam és tudom, mit kedvelsz a szexben és mit nem. Kár, hogy nem a puncidba élvezett.
- Én is azt szerettem volna… és kértem is tőle. De nem volt rá hajlandó.
- Te amúgy egy fantasztikus lány vagy szívem. Nagyon imádlak. Tetszik, hogy ilyen bevállalós vagy.
- Én meg téged imádlak. Még egy pasim sem engedte, hogy ennyire önmagam legyek mellette. Mindenki csak féltékenykedett.
- Az gyerekes dolog. Az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a kapcsolatunkban és a vágyainkat is kiéljük. Most ebben a pillanatban a finom puncidat kívánom, de nagyon.
- Gyere édes, még lüktet. Úgy szét lett kúrva.
[/INDENT]
Valóban úszott még a nedvességben. Simán csúsztattam be neki rögtön tövig. Mélyen nagyon forró volt. Közben hergeltettem még magam.[INDENT]
- Ugye drágám nem hagyod abba? Fogsz még másokkal kefélni, ugye?
- Hát persze! Nyugodj meg, édes. Szexpartnert mindig találni és én meg imádok dugni. Hiszen te is tudod…
[/INDENT]
Nem sokáig bírtam. A történtek megtették hatásukat. 10 percen belül megajándékoztam a szép punciját jó sok meleg ondóval.
Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/izgat-ha-felrelep-es-massal-kefel-a-parom-3/"]Cuckoldmánia[/URL]
Értékelés:
0
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 04.
Vikivel kapcsolatunk a nyitottságából adódóan a szó szoros értelmében szárnyalt. Még egyik korábbi kapcsolatomban sem éreztem ilyen jól magam és nem volt ennyi élvezetben részem. Viki is folyton méltatta, hogy ekkora szabadságot még egyik pasijától sem kapott. Bárkivel kefélhetett, ha kedvet kapott hozzá. Szóval, mindketten csináltuk, ami jólesik és ráadásul élveztük is. Szinte imádkozom azért, hogy Vikivel soha se váljanak el útjaink, örökké tartson ez az állapot.
A most leírt történet egyik barátomhoz és munkatársamhoz kapcsolódik. Zsoltival évek óta együtt dolgoztunk. Jól összehaverkodtunk és megértettük egymást. Sokszor buliztunk privátban ketten és néha négyesben is. Én Vikivel, Zsolti az ő nőjével, Tündivel. Egyszer még együtt is nyaraltunk az ország másik végében. Ott és az egyéb nyári programoknál a lányainkról lekerültek a feleslegesen takaró göncök és bikini volt a módi. Viki nagyon szexi úgy. Alsó része tanga és még a szeméremdombocskáját is alig takarja. Felül lényegében csak a bimbói környékét fedi a cucc. Oldalról simán látszanak a mellei. Olyankor szoktam látni, hogy Zsolti rajta felejti a szemét. Meg is szokta jegyezni, milyen jó alakja van Vikinek. Szép a feneke és a mellei is jól látszódnak. Tehát tudtam, hogy bejön neki és szívesen meg is kefélné, ha zöld utat kapna. Nem tudtam pontosan, Zsolti milyen férfiassággal bír. Csak néha láttam a farkát vécére menéskor. Annyit láttam, hogy mindig tiszta volt és borotvált. Olyankor mindig az jutott eszembe, milyen izgalmas lenne, ha megdugná vele a páromat. Szívesen látnám a nedves puncijában csúszkálni és spriccelni bele. Lehet rá reális esély, kedvesem is mindig pozitívan beszél Zsoltiról és hogy mennyire bírja.
A tervem ismertetésére és kivitelezésére Viki születésnapja környékén került sor. Aznap este vártam rá az ágyban, amíg szépítkezett. Szex következett, de előtte még kíváncsi voltam rá belemegy-e az újabb szexkalandba. Zsolti, mint célszemély kilétét egyelőre nem akartam felfedni. Szerelmem végre megérkezett azzal a szép meztelen testével.
– Szívecském, a közelgő születésnapodra meg szeretnélek lepni valami különlegessel.
– Komolyan? De édi vagy! Mi lenne a különlegesség? Négerrel feküdjek le? Vagy partyba akarsz vágni valakivel?
– Majdnem… de honnan tudod, hogy szexszel kapcsolatos?
– Drágám! Ismerlek már… szóval, kivel kellene lefeküdnöm?
– Azt egyelőre nem árulom el. Ez lenne a meglepetés. Eltakarjuk a szemedet és amikor végeztek, lehúzhatod a kendőt és meglátod kivel keféltél. Én csak végignézem, nem avatkozok közbe.
– Hmmm… ez izgalmasan hangzik. De ugye tudod, hogy akárkivel nem fekszek le látatlanba. Te vakon bárki pinájába beletennéd a farkad?
– Bízz bennem édes. Jól ismerem a férfi ideálod. Tetszeni fog neked.
– Jó, de akárhonnan akkor sem lehet. Munkahelyemről senki se legyen. Főleg főnököm ne.
– Nem onnan lesz. Nyugodj meg, nem fogsz csalódni. Gondoskodom róla, hogy maximálisan élvezd is.
– Rendben, benne vagyok. Megbízom benned.
Nekem ezzel már meg is volt az előjáték. Faszom gránitkeményen várta, hogy megmártózzon drágám meleg puncijában. Azonnal hevesen nyalni kezdtem. Alaposan kitapasztalva testének minden zugát, hamar orgazmushoz juttattam. Most nem igényeltem a szopását, gyorsan hatoltam bele a tocsogó puncijába. Közben elő kellett hoznom a témát.
– Ugye a meglepetés pasival sem fogsz gumit használni? Ő is beléd élvezhet majd, ugye?
– Hát persze! Tudod, hogy utálom a gumit és azt akarom, hogy belém élvezzen. Most akkor ne élvezzem vele a szexet?
– Igazad van, úgy kell. Natúrban. Szívem, te egy angyal vagy!
A felfokozott izgalmi helyzetnek köszönhetően hamar telespricceltem a finom puncikáját. Nagyon örültem, hogy minden a terv szerint alakult. Már csak Zsoltival kell lebeszélnem. Munkahelyi ebéd közben tálaltam neki a témát.
– Figyusz, most beszéljünk a privát intim dolgainkról. Tetszik neked Viki?
– Igen, hiszen tudod. Szoktam mondani, hogy milyen szép teste van. Bikiniben főleg.
– Kibírnál vele egy menetet?
– Mint nő, tetszik nekem és meg is kúrnám. De ő a te nőd, így tiltott dolog. Nem volna tisztességes, ha ilyeneken járna az eszem vagy próbálkoznék ilyenekkel. Barátságunk fontosabb.
– Teljesen igazad van, így korrekt. Én sem tennék ilyet Tündivel. És mit szólsz ahhoz, hogy már lebeszéltem neked? Megkefélheted a nőmet, a beleegyezésemmel és a jelenlétemben. De én nem fogok beleavatkozni, csak nézlek majd benneteket.
– Ezt úgy érted, lefeküdhetek Vikivel? És benne van ő is? Belement, hogy velem szexeljen?
– Bejössz neki, az biztos. De viszont születésnapi meglepetés leszel neki. Be lesz kötve a szeme és akkor pillanthat meg, mikor már végeztetek.
– Ez nagyon őrült ötlet… de tetszik. És mi lesz, ha nem teljesítek neki jól és csalódi fog bennem?
– Az kizárt. Elmondom, mi a jó neki. És ha úgy elégíted ki, nagyon hálás lesz neked. Előjátéknál szereti, ha puszilgatják a nyakát, melleit, hasát. Fontos, hogy ki is nyald. Felhúzza rendesen a lábait, te ne húzd szét a punciját. Előbb-utóbb elvenné onnan a kezed. Nyelved hegyével úgy is odaférsz a csiklójához. Ha ügyesen pereg a nyelved, 5 percen belül elélvez. Pinaszívást és az ujjazást nem szereti. Legyen a faszod tiszta és frissen borotvált. Akkor a szopáson kívül zacsinyalogatást is kapsz tőle. Gumi nélkül kell megkúrnod és bele is kell élvezned. Nem szereti, ha kiszállnak, azért morcos tud lenni. Lesznek pózok, amikor ő irányít majd, de misszionáriusban menj el benne, jó mélyen és még akkor se vedd ki belőle rögtön. Imádja, ha elélvezés után benne marad a fasz és ölelgetik, csókolgatják még. Ha mindezeket végigcsinálod, tenyerén fog hordozni. Nagyon kedves lesz hozzád és megcsinál neked mindent. Utána már bármikor le tudsz vele beszélni egy újabb szextalit, az én közbenjárásom nélkül is. Nyugodtan írhatsz majd neki utána.
– Hú, haver! Még mindig nem hiszem el. Megkúrhatom a szép nődet a legélvezetesebb formában?
– Persze és azt szeretném, ha későbbiekben is leápolnád néha. Ha ügyes leszel, ő is le fog ápolni. Akár viszonzás nélkül is leszop majd téged. Már csak az alkalmas időpontot kell lefixálnunk.
Egy péntek estét beszéltünk le a jeles eseményre. Tündi akkor dolgozott és nem kellett Zsoltinak alibit biztosítanom. Drágaságom sokáig készülődött és nagyon izgatott volt. Még sosem szexelt ennyire ismeretlennel. Kizárólag az én döntésemre hagyatkozott. Mikor elkészült, szóltam Zsoltinak, hogy igyekezzen. A hölgy már várja meztelenül, széttárt lábakkal. Zsoltinak ajtót nyitva jeleztem, hogy legyen csendben, még elélvezéskor is, nehogy megismerje a hangját. Legalábbis ennél az alkalomnál. Már most vetkőzzön meztelenre, a partnere is az. Alsóját levetve előkerült a már álló farka. Szép simára volt borotválva, csak úgy csillogott a tiszta makkja is. Nagyon jó lesz, ha ezzel szétkúrja a drágámat. Várattam az előszobában, amíg bekötöttem Viki szemét és egy hatalmas csókkal és puncisimítással sok sikert és nagy élvezeteket kívántam neki.
Zsolti szóról-szóra a javaslataim szerint kényeztette a páromat. Módszeresen jutott el a pinájáig. Viki úgy élvezte, mintha velem lett volna. Ugyanolyan vonagló testtel élvezett el a nyelvétől. Utána kitapogatta Zsolti testét és szopni kezdte. Neki pedig a szemei is jojóztak, mikor a torkáig csúsztatta a faszát és amikor a zacsiját nyalogatta és teljesen bekapva szívogatta a golyóit. Drágám biztos nem akarta, hogy idő előtt a szájában élvezzen el, csakhamar fölé térdelt és a széthúzott pinájával beleült Zsolti faszába. Én már javában vertem a faszomat és nagyon jó volt látni, hogy a fényes makkja eltűnik kedvesem nedves puncijában egyre mélyebben. Pár húzás után már tövig magába fogadta. Elképesztően izgalmas volt látni, hogy kedvesem az imádni valóan szép testével a herezacskóig süllyed a faszon. Csak annyi maradt Zsolti nemi szervéből, ami kilátszott belőle. A többi részét mind elnyelte a szeretett puncim, minden egyes löketnél. Inkább már nem nyúltam a farkamhoz, nehogy eldurranjak. A gecimet szerelmem puncijába akarom majd engedni. Lovaglása közben Zsolti a melleit is simogatta, majd áttért a fenekére és annál fogva húzogatta magán, egyre gyorsabb tempóban. Hirtelen Viki leállt, összébb húzva a combjait lassan felemelkedett a faszáról, kis híján kicsusszant belőle. Ismerem ezt a módszerét. Biztos már érezte, hogy nem sokára elélvez Zsolti, de azt nem ebben a pózban akarja. Leszállt róla és mellé feküdt. Jól felhúzta lábait és úgy várta vissza magába a faszt újra. Zsolti vette a lapot és felülről kezdte dolgozni a páromat. Elég erősen tolta neki. Drágám puncija csak úgy cuppogott a sok nedvességtől, teste minden lökésnél liftezett. Édesem nagyon benne volt a dologban, hangos nyögésein látszott mennyire élvezi. Lábait átkulcsolta Zsolti mögött. Látszott, már a finist várja, hogy jól meg legyen töltve meleg ondóval. Nem sokára be is következett. Zsolti mélyre benyomta a faszát, visszafogott nyögésekkel és apró mozgások közepette elélvezett. Látszott a pulzáló zacsiján és a faszán, hogy üríti a spermáját drágám puncijába, aki a jellegzetesen hosszú nyögdécseléseivel újra átélt egy orgazmust. Ez volt a legszebb látvány egész életemben. Zsolti még benne maradt és simogatta, csókolgatta még. Utána kiszállt belőle és mellé feküdt. Drágám pinájából azonnal folyni kezdett a beletöltött ondó. Magához térése után a szemkendőhöz nyúlt.
– Most már tényleg megnézlek magamnak, ki is vagy… aki ennyire kicsinált… Zsolti? Te voltál, akivel egy fergetegeset keféltem az imént? Istenem…!
– Nem örülsz neki, édesem?
– Dehogy! Ellenkezőleg. Jó választás volt. Már amúgy is megfordult ez a fejembem, csak Tündi miatt nem kezdeményeztem. Örülök neki, hogy már megtörtént, de hogyan fogjuk kezelni ezt a helyzetet? Úgy jöjjünk össze négyesben, mintha semmi sem történt volna? Az nehéz lesz.
– Jogos a kérdés, de ezt majd később vitassuk meg.
A látottak alapján pattanásig feszült farkamat már nagyon ki akartam üríteni a drágámba. Zsolti többször is megköszönte a lehetőséget majd szép lassan felöltözött és elköszönt. Távozása után azonnal ráfeküdtem szívem csücskére. Meg sem vártam, amíg kitörli magát. Pinája nagyon nedves volt és forró. Még sosem voltam ennyire felizgult állapotban. Egy percbe sem telt, máris hozzáadtam Zsolti megmaradt ondójához a saját nagy mennyiségemet. Nagyon csúszott kedvesem puncija, ami már szinte tocsogott.
Miközben Viki elment a fürdőbe rendbe szedni magát, én azon tűnődtem, milyen szerencsés vagyok ezzel a lánnyal. Nem csak fergeteges élvezeteket lehetett vele átélni, de nagyon szerelmes is voltam belé…
Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/izgat-ha-felrelep-es-massal-kefel-a-parom-4/"]Cuckoldmánia[/URL]
Értékelés:
0
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 05.
Vikivel, a legbelevalóbb és a legimádnivalóbb barátnőmmel egyre merészebb dolgokat csináltunk a szex terén. Semmi problémát nem jelentett neki, ha az elvárásaimnak megfelelően időnként megcsal valakivel, amit én nagyon élveztem. Egy kissé kezdtem már telhetetlen lenni. Csak az érdekelt, hogy imádott nőmet minél többen megkeféljék. Viki többé-kevésbé ebben partner is volt. Korábban is szerette a faszt és sűrűn váltogatta a partnereit, így nem okozott neki nehézséget a dolog. Azzal, hogy meglepetésszerűen a baráti négyesből megkeféltettem a haver munkatársammal, Zsoltival, már átléptünk egy halvány erkölcsi vonalat. Zsolti barátnője, Tündi nem tudott róla. Egyelőre azt sem tudtuk, kibírja-e a kapcsolatuk, ha megtudja ő is, hogy az én nőmet is kefélgeti a barátja. Úgy döntöttünk, a következő négyes baráti összejövetelünkig nem mondjuk el neki. Majd ott megfelelő légkörben, jó körítéssel tudatjuk vele.
Zsoltinak a munkahelyen is a Vikivel való együttléte volt a fő témája. Milyen jó volt vele, ilyen jót már régen kefélt és a puncijába élvezni pedig isteni volt. Ugyanis Tündije nem védekezik, beleélvezni nem engedi, néha még a gumihasználatot is megköveteli. Mondtam neki, ha még akar ilyen meneteket a kedvesemmel, ne legyen rest és írjon neki. Mindent én intézzek? Beszéljék meg maguk. Viki nem fogja leharapni a fejét.
Zsolti és a nőm ennek megfelelően egyre intenzívebb levelezésbe fogtak. Viki vette a lapot és ugyanolyan stílusban válaszolgatott. Olyan volt, mint egy induló kapcsolat, csak éppen szerelmet nem vallottak egymásnak. Drágám elmondta vagy megmutatta ezeket az üzeneteket. Gyakran tippet adtam a válaszhoz. Én persze sürgettem az újbóli alkalmat. Találjanak már egymásra mihamarabb újra. Közben megjött a havija és ez megnehezítette a dolgot. Végül Viki kitalálta, értünk jön kocsival a munkahelyünkre és lesz, ami lesz. Én tudtam, mit ért ezalatt ilyenkor. Le akarja szopni Zsoltit.
Hazafelé bevállaltam a vezetést, hogy ők ülhessenek hátul. Hadd élvezzék egymás társaságát. Már az első száz métereken csókolóztak. Néha hátrapillantottam és láttam, jól egymásba feledkeztek. Csak a cuppogásokat és a sóhajokat lehetett hallani. Már az intim területen kezdték egymást izgatni. Szóltam, bírják ki hazáig, nem akarok semmi látványról sem lemaradni, így kicsit visszafogtak a tempóból. Beálltam a garázsba és rögtön nagy hévvel egymásnak estek újra. Drágám levette a felsőjét és a melltartóját és melleit odakínálta Zsoltinak. Ő rögtön kapott az alkalmon, simogatni és csókolgatni kezdte. Na, látom ezek itt fognak akciózni. Ha jobb nekik itt, mint ágyban… nekem is jó. Szívecském egyre jobban kezdett beindulni, ilyenkor már nincs neki visszaút, faszt kíván. Türelmetlenül húzta le Zsolti sliccét és egy hirtelen mozdulattal előkapta a faszát. Éppen csak 1-2-t húzogatott rajta és már nagy lendülettel rá is bukott. Elég gyorsan kezdte szopni, csak úgy cuppogott a szája. Felváltva húzogatta rajta a bőrt (olyankor pihentetni szokta a száját), nyalogatta a makkját és bekapva szopta rendesen. Zsolti kicsatolta az övét és letolta a nadrágját, így Viki már hozzáfért a zacsijához is, amit szorgalmasan simogatni és nyalogatni kezdett. Zsolti egyre jobba élvezte drágám kényeztetését. Édesem ezután egyre mélyebben bekapva a faszát gyorsított a tempón. Biztos el akarta már élveztetni. Még nagyjából fél perc telt el és Zsolti az orgazmusa jeléül felhörgött és beleélvezett a kedvesem szájába, aki leállt a szopással és csak a makkját tartva a szájában, lassan húzogatva a bőrt, szívta ki a sok gecit a pulzáló faszból. Mikor Zsolti elcsendesedett, kiengedte a szájából és néhányat nyelve lenyelte az összes gecijét. Még kipréselt néhány cseppet a faszából, amit gondosan leszopott a makkjáról.[INDENT] - Egészségedre, Zsolti!
- Köszönöm, nagyon jóleset. Ügyesen csinálod.
- Még Tündinél is ügyesebben?
- Százszor. És a mézédes puncidat mikor kaphatom meg?
- Annak is eljön az ideje hamarosan, addig törődj a barátnőddel is. Ne hanyagold el miattam. Este tedd magadévá.
[/INDENT]
Felöltöztek, én hazavittem Zsoltit. Viki oda nem tartott velünk. Mikor visszatértem hozzá, azonnal átöleltem és dicsérni kezdtem.[INDENT] - Szerelmem, ma is nagyon ügyes voltál. Pont ezért imádlak egyre jobban.
- Én is szeretlek édesem. Melletted végre önmagam lehetek és biztonságban érzem magam. Te nem hagysz el olyanokért, amikért más régen lelépne.
- Persze, hogy nem hagylak el. A vágyaink kiélése a legfontosabb és hogy önmagunkért szeressük egymást.
- Jaj, de édi vagy!
- Egyébként van még mára dolga a szádnak, szívem. Az én felizgatott farkamat is le kellene ápolnod.
- Gondoltam. Na, gyere édes.
[/INDENT]
Én nem bírtam olyan sokáig, mint Zsolti. Szopása közben végig az előző szopására gondoltam, így elég hamar beleélveztem a szájába én is. A szokásos módon lenyelte az összes spermámat.
Nagyon boldog voltam a kapcsolatomban és reméltem Viki sok ilyen nagyszerű élménnyel fog még megajándékozni…
Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/izgat-ha-felrelep-es-massal-kefel-a-parom-5/"]Cuckoldmánia[/URL]
Értékelés:
0
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 06.
Kapcsolatom Vikivel az első félrelépése óta lényegesen javult. Vágyaink őszinte beismerése, átélése és közös kiélvezése jól összecsiszolt minket. Ebből a szempontból pont összeillettünk. Benne meg volt a rátermettség, hogy néha más férfiakkal is lefeküdjön rajtam kívül és segítette benne a szabad szexuális felfogása. A maga könnyed lazaságával természetesen kezelte ezt az életformát. Bennem meg volt az a perverzió, hogy élvezni tudtam, ha másokkal is kefél. Nagyszerűen működött közöttünk az összhang és nagyon reméltem, hogy sokáig tudjuk ezt csinálni.
Párom az addigi partnerei közül csak Zsoltival, a barát-munkatárssal tartott fent továbbra is privát kapcsolatot. Szerettek együtt lenni és ki is használtak rá minden lehetséges időt. Zsolti majdnem ugyanolyan státuszt élvezett a kedvesemnél szex terén, mint én. Megkapta tőle ugyanazokat a kényeztetéseket, csak az análszexet és nyilvános helyen való közeledést tagadta meg tőle. Én azért reméltem, hogy egy szép napon majd Zsolti is telespriccelheti neki a szűkebb lyukát. Csak annyira nem tartottam fontosnak, hogy beleavatkozzak vagy lobbizzak érte.
Vikivel továbbra is érvényben volt a megállapodásunk, hogy minden alkalmat kihasznál és lefekszik új pasival, ha hirtelen vágyat érez iránta és úgy ítéli meg, biztonságos lehet vele a szex. Mert mindig hangoztatta nagy gumiellenességét és azt egyik partnerével sem használt, aminek én nagyon örültem.
A következő esete egy sima bolti vásárlással indult és valami egészen mással, sokkal izgalmasabb dologgal fejeződött be. Viki azon a hétvégi napon, reggeli után vásárolni ment a közeli üzletbe. Én akkor nem tartottam vele, volt más dolgom. Otthon meztelenül tartózkodtunk és ő a meleg idő miatt alig vett fel magára valami ruhát a kiruccanáshoz. Feszülős, rövid haspólót, alá persze nem vett melltartót. A fenekéhez simuló miniszoknya alá pedig bugyit nem vett. Ezen kívül még mezitláb belebújt egy szandálba és készen is volt. Sokszor megjegyeztem hasonlókat:[INDENT]
- Drágám, nem viszed túlzásba az öltözködést.
- Csak a boltba megyek és meleg van. Nem akarok leizzadni.
- Ha így leülsz valahova terpeszben, messziről látszik a csupasz pinád.
- Az pasifogónak nem rossz, ha van kiszemelt. De most nem ülök le sehova.
- Ha sokat mászkálsz így, lehet még a sarokig sem jutsz el. Leteper valami csöpögő faszú kéjenc.
- Akkor két lehetőségem lenne. Vagy tökön rúgnám és kiherélném az illetőt vagy hagynám magam.
- Az erőszakmentes leteperésnek még én is örülnék. Apropó, szívem! Mikor csípsz már fel egy új faszit magadnak egy jó numerára?
- Hiszen tudod édesem, ha lesz lehetőség, szedek fel magamnak valakit. Ahogyan eddig is.
[/INDENT]
Elment a boltba, de akkor még nem tudtam, hogy ez lesz a legnagyszerűbb vásárlása. Sokáig távol volt, de nem is foglalkoztam vele. Csináltam a dolgomat. Mikor megérkezett, láttam az órán az elidőzést.[INDENT]
- Jó sokáig tartott drágám. Történt valami?
- Igen volt valami, nem is akármi. Nézd meg. – egy mozdulattal felhajtotta a kicsi szoknyáját, megmutatva a pináját.
- Kincsem! Téged megkúrtak? – puncija és környéke jól össze volt maszatolva.
- Találkoztam valakivel és kefélés lett belőle.
- Ó, drágám! Csodálatos vagy… megőrjítesz teljesen! Gyere, én is megduglak.
- Előbb hadd mosakodjak. Tök kényelmetlen így. Csak úgy ragadok alul. Majd fürdő után elmesélem és a tiéd vagyok életem.
[/INDENT]
Álló fasszal vártam az ágyban, amíg tisztálkodott. Meztelenül odabújt hozzám és mesélni kezdett. Én simogatni kezdtem a punciját, ami most már a bejáratot leszámítva még mindig nagyon nedves volt és kitágult.
– Na, mesélj szívem. Nagyon izgatott vagyok. Hogyan jött össze ez a hirtelen dugás?
– A boltban futottam össze valakivel, teljesen véletlenül. Nem figyeltünk és az egyik sarkon majdnem összementem vele. Ő egy rövid megtorpanás után nekem simult és gyengéden át is karolt az egyik karjával, mintha csak a lendület miatt lett volna. Ledermedtem a meglepetéstől, mert tök jó pasi volt és jó illata is. Meg sem tudtam szólalni. Ő kért elnézést és tovább ment. Magamhoz térve azon tűnődtem, hogy véletlenek nincsenek. A sorsnak tervei vannak velünk, ha már így az utamba sodorta. Mindenképpen kellene kezdenem vele valamit. Nem engedhettem, hogy egy gyors összemenés után kisétáljon az életemből.
– Helyes meglátás drágám. Ha a lendületre hivatkozva lájtosan át is ölelt, akkor bejössz neki. Kár kihagyni az ilyet. Felcsípted aztán?
– Igen, nekem is az jött le abban a pillanatban, hogy bejövünk egymásnak. Utána keresni kezdtem, reméltem nem tűnt még el. Megláttam a mélyhűtőknél, amint lehajolva kotorászik benne. Ideális alkalom. Oda mentem és a fenekemet hozzányomtam az övéhez és gyorsan elnézést kértem. Megfordult és meglátva felvigyorgott. Ó, én vagyok az? Előbb már összefutottunk. Velem szívesen összefutna többször is, mert nagyon csinos vagyok. Hát… én is így gondolom… igen… találkozhatnánk. Javasolta, vásároljunk együtt és beszélgessünk. Mesélt magáról, kérdezett rólam. Közben néha-néha egymáshoz simultunk, nem véletlenül. Kölcsönösen közeli kapcsolatra vágytunk. Végül is engem nem érdekelt a szöveg része, dugni akartam vele, csak kérdés, hol? Rövidesen erre kaptam választ. Tágas autóval jött tudunk ott tovább ismerkedni, ha van kedvem. Nincs nagyobb hely? Most csak a városszéli garázsáig tud vinni. A felesége otthon van. Garázsban több a hely. Beleegyeztem.
– Már menet közben simogatta a combjaimat és a lábam közét. Meglepődve tapasztalta, hogy nincs rajtam bugyi. Látja, milyen vagány csaj vagyok és szeretem a kalandokat. Ő meg az ilyen lányokat szereti és ő is imádja az ilyen hirtelen randikat.
– A Garázsban kiszálltunk és eszeveszetten csókolózni kezdtünk. Mindenhol tapiztuk egymást, én is a faszánál. Feltűrte a pólómat és a melleimet is csókolgatta. Egyszer csak megelégelte, letolta a rövidnadrágját és lassan lefele nyomott engem. Leesett, szopatni akar.
– Leguggoltam, megnyaltam a makkját és bekaptam az egészet. Nagyon izgatott a helyzet. Itt vagyok valakivel, egy lényegében idegennel és úgy szopom, mintha már régóta ismerném. Úgy éreztem, megveszek, ha nem kefél meg. Összefogta a hajamat és finoman húzogatta a fejemet a faszára. Nem zavart, hogy kicsit durván bánik velem. Inkább még jobban beindított. Már éreztem az előváladék édeskés ízét, ezért leálltam.
– Nem akartam, hogy elélvezzen. A puncimba akartam érezni. Levettem a szoknyámat és felemeltem az egyik lábamat, derekát közelebb húztam magamhoz. Jelezve, hogy jöjjön belém. Makkjával még körözött a hüvelyemnél, majd belém nyomta. Abban a pózban nem tudott mélyen belém jönni. Mondtam keféljen hátúról. Lehajoltam előtte és ő belém rakta. Mondtam, ne vegye ki a végén. Engedje be, nem lesz baj. Ezer örömmel – lihegte. Egyre vadabbul vágta belém tövig minden löketnél és egyre erősebben húzogatott magára a csípőmnél fogva. Megőrjített a szitu. Az új idegen pasim mindjárt elélvez bennem, éreztem mennyire feszül már a farka. Kicsit kézzel rásegítettem és akkora orgazmusom volt, hogy beleremegtek a lábaim. Röviddel utána követett ő is. Felhörgött és puncimat elöntötte a melegség. Jót élvezett ő is.
– Leguggolva kifolyattam magamból az ondójának nagy részét és megtöröltem magam pzs-vel. A maradék persze szivárgott még belőlem hazáig. Még elhozott haza. Mondta, ne haragudjak, nagyon tetszem neki, isteni a puncim is, de többet ne találkozzunk. Felesége van, és nem akar kockáztatni. Semmi baj, én sem terveztem hosszabb távra. Beindultunk egymásra, keféltünk egyet, jól éreztük magunkat és mindenki megy a dolgára. Ez az alkalmi szex lényege. Egy hosszú csókkal búcsúztunk. Jó pasi volt. A kemény farkát is jól használta.
– Édesem, te vagy a legnagyszerűbb lány a világon! Nagyon felhúztál. Tele akarom én is élvezni a nem rég használt puncidat.
A használattól és a simogatásomtól újra csupa nedvesség volt a punci környéke. Felizgult faszomat könnyen befogatta. Istenien meleg volt és nagyon csúszott. Néhány perc alatt én is telespricceltem a csodálatos punciját.
Boldogságomat nem tudtam szavakba önteni. Viki ezzel a szexmániás, bevállalós viselkedésével nagyon magához kötött és őrülten szerelmes voltam belé. Reméltem, még sokáig tart ez az állapot.
Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/izgat-ha-felrelep-es-massal-kefel-a-parom-6/"]Cuckoldmánia[/URL]
Értékelés:
0
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 07.
Életem nagy szerelmével, Vikivel tovább éltük megszokott mindennapjainkat. Közben habzsoltuk az élvezeteket. Viki időnként lefeküdt más pasikkal is, ha összehozta a sors olyannal, akire hirtelen be is tudott indulni. Mindenkivel jellemzően csak egy alkalmat volt, Zsoltit megtartotta tartós szeretőnek. Az én kérésemre kezdtek privát levelezésbe, ahol könnyen le tudták beszélni a randikat. Engem mindketten tájékoztattak a dolgok állásáról. Tetszett ez a helyzet, nagyon izgató volt. Zsolti a faszáról is küldött képeket a kedvesemnek rendszeresen és munkában is folyton őt méltatta. Milyen jó csaj, ügyesen szopik és mennyire imádja őt megdugni. Viki is hasonlóan vélekedett róla, kölcsönösen szerették és keresték egymás társaságát. Azonban drágám az análszexet és a nyilvános helyen való elidőzést és privát közeledést továbbra is megtagadta tőle. Szigorúan csak szexpartner kategóriában tartotta őt. Csak a szex időtartamára találkoztak és utána el is búcsúztak.
Drágámmal sokszor beszéltünk az izgalmas és változatos szexuális életünkről. Többször is kielemeztük a partnereit és azok ágyteljesítményeit. A téma izgató volta miatt sokszor végződött heves kefélésben a beszélgetés. Én sokszor érdeklődtem új pasik felől is.[INDENT] - Szívecském! Mostanában leszel új faszival? Van valaki a láthatáron?
- Van, de még nem aktuális. A főnökömmel fogok lefeküdni.
- Vele? Én ennek csak örülök, de idáig közvetlen munkatárssal és főnökkel nem akartál közelebbi kapcsolatot. Ezentúl közülük is csemegézel? Meggondoltad?
- Nem, ő csak most van nálunk, amíg átépítés van. Utána megy vissza a központba.
- És hogy jutott eszedbe, hogy vele is legyél? Tetszik?
- Tetszik is és mióta nálunk van, hajt rám. Bókol, véletlenül hozzám ér, nekem simul. Kávézónál ott terem, jó pofizik. Tegnap is be akartam nyúlni egy fiókba, de ő útban volt. Csak annyi helyet adott terpeszben, hogy a faszához közel kellett elnyúlnom. Mikor elvettem a kezemet, tenyeremmel végigsimítottam a farkánál a nadrágot. Kíváncsi voltam a reakciójára. Válaszul ő vigyorogva alám nyúlt. Mondtam, máskor hagyjon több helyet. Mondta, ennél csak kevesebb van, lesz. És el kellene mennünk már vacsorázni is. Vettem a lapot, minek ahhoz vacsora? És elmentem onnan.
- Drágám, tényleg semmi akadálya, hogy odaadd magad neki is.
- Akadály nincs, inkább szükséges. Nem sokára létszám leépítés lesz és én a határozott idejű szerződésemmel esélyes vagyok a lapátra. De neki van beleszólása ki menjen és ha jóban vagyok vele, megúszhatom.
- Akkor tényleg ajánlott vele kefélned. Légy vele kedves és csinálj meg neki minden jót. Mikorra várható az akció?
- Pénteken lesz velünk utoljára. Akkor el kellene csípnem. De aznap estére Zsoltival is lebeszéltem egy szexrandit. Plusz még utána téged is le kell, ápoljalak. Egy napra lehet sok lesz a 3 pasi. Besokallok.
- Van erre is megoldás. A főnököt időzítsd lehető legközelebb a reggelhez. Akkor még inkább bevethető állagú a fasza. Este pedig együtt leszel velem és Zsoltival, nem egymás után.
- Partiba akarsz vágni vele? Előre mondom, a szendvicset felejtsétek el. Nem leszek a tölteléketek. És a punciból szájba váltva egymást módszer is felejtős. Egyikőtök a puncimban, másikotok a számban. Nincs csere-bere. Döntsétek el, ki hol lesz.
- Rendben, ez megoldható. Puncidat hagyom Zsoltinak. Én most megelégszem a száddal is, drágám.
- Ja, és a főnökről még annyit, hogy van felesége és a központban egy állandó szeretője, irodista csaj. És még az újak többségét is le szokta tesztelni az ágyban. Ezt mindenki tudja.
- Biztos nagy kan. Téged ez zavar?
- Engem nem. Sőt, még kíváncsivá is tesz, mivel tartja meg magának a lányokat.
[/INDENT]
Elérkezett a várva várt nap. Viki nem csípte ki magát különösen. Dolgozni ment. De nekem így is eléggé tetszett. A pasija elegáns szokott lenni, de addigra már ő sem lesz túl szalonképes, szerintem. Napközben csak üzenetet kaptam tőle, hogy megtörtént és minden rendben van. Majd beszámol részletesen. Otthon nem bírtam várni, még Zsolti érkezése előtt hallani akartam a sztorit.[INDENT] - Jó, elmesélem a sztorit. És utána rögtön megkefélsz? Később meg Zsoltival együtt?
- Nem drágám, most a hármasunkra spórolok. Kellő érdeklődéssel és izgalommal akarok benne részt venni.
- Rendben, a következők történtek. Megtudtam biztosra, hogy ma van velünk utoljára. Rögtön közöltem, hogy oké… benne vagyok vele. Miben? Tudja azt jól. Amit már régóta akar. Amire mondtam, hogy vacsora nélkül is jó. Jól van, gyere velem. Kézen fogva bevezetett az irodába és rázárta az ajtót. Akkor kezdjünk hozzá és leült terpeszben a fotelbe. Nadrágon keresztül simogatva a faszát célozgatott, mit kellene csinálnom. Odatérdeltem a lábai közé és átvettem a simogatást. Hamar lehúztam a sliccét és elővettem a farkát. Még csak félig volt merev, de úgy is hatalmas húsdarab volt. Először csak a makkját kaptam be, később nyalogattam a tövét is. Kicsatolta az övét és levette a nadrágját. Faszát félrehúzva mutatta a zacsiját. Elkezdtem azt is nyalogatni, bekaptam és szívogattam a golyóit. Jó nagyokat nyögdécselt. Visszatértem a faszára. Igyekeztem minél mélyebbre engedni, de még csak a felét sem tudtam benyelni, akkora fasznak. Elég nehezen vált neki kőkeménnyé. A sok nő biztos kifárasztja. Mikor már keménynek érezte magát, mondta üljek bele, vele szemben. Póló kivételével mindent levettem és fölé mentem.
- Ekkora faszhoz nem voltam eléggé kitágulva. Tenyeremmel benyálaztam a hüvelyem környékét és próbáltam rácsusszanni. Nem ment rögtön. Először csak a makkját és kicsivel többet engedtem magamba. Szép lassan egyre többet. Még nem voltam rajta tövig, de úgy is liftezett a méhem. Mindvégig feszített a vastagsága, így vad lovaglásba nem kezdtem. Közben kiszabadította a melleimet és kezelésbe vette, csókolgatta. Később szólt, üljek az asztalra. Ott a lábaimat a vállára raktam és vártam, hogy újra felnyársaljon azzal a hatalmas faszával.
- Kértem óvatos legyen és ezt be is tartotta. Lassan mozgott bennem, de egyre mélyebbre tolta belém. Próbáltam ellazítani magam, hogy minél kellemesebben tudjam magamba engedni a nagy faszát. Rövidesen éreztem, hogy a szőrzete ajkaimnak csapódik. Be tudtam fogadni teljesen, tövig nyomkodta belém. Nem csak a méhem liftezett, de a beleimet is megmozgatta. Szép lassan kellemesé vált és élvezni kezdtem a bennem mozgó hatalmas dorongot. Gazdája tudta hogyan kell ekkora méretet óvatosan és élvezetesen használni. Ezért csípik a nőjei. Mondta, lefekszik a földre és én üljek bele, háttal neki. Látni akarja a szép fenekemet és hogy dolgozik a puncimban. Lovaglás közben a csípőmet fogva diktálta a tempót.
- Tövig magára húzogatott. Nem is tudtam, hogy ekkora méretet is lehet ennyire élvezni. Nem voltam messze az orgazmustól. Elég sokáig bírta. Sokat kefélhet a nőjeivel. Sokáig kellett lovagolnom rajta, de végül éreztem, hogy megfeszül a farka és mindjárt elélvez. Igyekeztem, hogy minél nagyobbat élvezzen. Beleültem tövig és gyorsan köröztem rajta. Rögtön éreztem, hogy rángatózva előtör belőle a forróság. Abban a pillanatban én is elélveztem. Még sosem éreztem magamban ilyen mélyen a meleg ondó lüktetését. Isteni volt. Még rajta maradtam egy ideig. Kifújtuk magunkat és szép lassan leemelt magáról. Ondója rögtön folyt belőlem. Felöltöztünk és nagyon megdicsért. Szép alakom van és a puncim is rendkívüli. Ezért akart már régóta megkefélni. Megköszöntem, neki is szuper farka van. Mosdóban még kitöröltem magam és raktam betétet a bugyimba, arra folyjon a maradék gecije.
- Jól van, drágám. Ügyes voltál megint. Nem sokára készülődhetünk a hármasunkra. Jön Zsolti.
- Édesem, engem nagyon szétkúrt a főnök a nagy faszával. Még most is sajog a pinám. Pihentetnem kell. Majd máskor bepótoljuk, jó? Szólok Zsoltinak is, hogy a mai akció lefújva.
- Jól van szívem, megértelek. Hármasunkat be tudjuk pótolni akármikor. Lényeg, hogy te is élvezd, és most kipihend magad.
- Köszönöm, hogy ilyen megértő vagy. Még téged is le kellene ápolnom, igaz? Elég lesz most, ha csak leszoplak?
- Tökéletes drágám, abban is ügyes vagy.
[/INDENT]
Végül jó szopással zártuk a történetet. Sokáig nem kellett dolgoznia rajtam. Öt percen belül jó nagyot élveztem a szájába. Gecim minden cseppjét lenyelte, szokásosan. Ezekért imádom ezt a lányt. Tud szeretni, imádja a fasz és még jobban szeret kefélni, habzsolni a faszikat. Nem túlzok, hogy Viki az álmaim nője státuszt érte el nálam. Életem végéig vele akarok maradni.
Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/izgat-ha-felrelep-es-massal-kefel-a-parom-7/"]Cuckoldmánia[/URL]
Értékelés:
0
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 08.
Vikivel folytattuk az átlaghoz képest szabadabb szexuális szokásainkat. Lényegében nyitott volt a kapcsolatunk. Bárkivel kefélhetett rajtam kívül is, ha megfelelőnek találta az illetőt és be is indult rá hirtelen. Mindezek mellett sajátos módon hűséges maradt hozzám. Nem felejtette el, kihez is tartozik valójában. A faszikkal csak szexelt és más semmi. Velem együtt is élt.
Ezért imádtam őt annyira és kötött magához érzelmileg. Hatalmas szexuális étvágya a főnökével való együttlétét követően átmenetileg kicsit megtorpant. Úgy szétkefélte a hatalmas faszával, hogy aznapra már Zsoltival és velem a hármast már nem akarta bevállalni. Zsolti is érdeklődött a lemondás miértje felől. Neki még nem mondtam, hogy drágámat rajtunk kívül mások is megkefélik, de ideje volt tudatni vele.[INDENT] - Viki hogy-hogy lemondta a dugást az utolsó pillanatban? Ez nem rá vall. Csak nem beteg?
- Dehogyis! Egészségesebb, mint valaha és ugyanúgy szereti a faszt… csak aznap besokallt. Lefeküdt a főnökével és alaposan szétkúrta.
- Szóval a főnökével is? Szokott mással is szexelni?
- Másokkal is. Utóbbi időkben már fél tucat faszival volt. Tudod, mennyire szereti a szexet és én engedem neki. Sőt, élvezem is.
- Rajtunk kívül párhuzamosan másokkal is dug? Nem kapunk el valamit? Vagy a többiekkel védekezik?
- Idáig mindenkivel csak egy alkalmat volt, csak téged tartott meg tovább. Tetszel neki és imádja a faszodat is. Nem védekezik senkivel, de csak igényesekkel kezd ki. Idáig megúsztuk nyavaja nélül.
- Nekem is tetszik Viki és imádok vele lenni. Inkább vagyok vele, mint Tündivel. Százszor ügyesebb nála és a pucijába élvezni mindent visz. Akkor igazi vagány csaj a nőd. Hogyan tudtad rávenni?
- Nem kellett erőltetnem. Ő alapból ilyen. Én csak engedem neki. Tipikusan rövid kapcsolatai voltak. Hamar ment a következő faszra. Nálam azért ragadt le, mert biztos pont vagyok neki és a szenvedélyének is hódolhat.
- Bárcsak az én Tündim is ilyen volna. De ő nem ilyen beállítottságú.
- De lehet benne van a hajlam, csak elfojtja. Kihozhatjuk belőle a kisördögöt. A legközelebbi négyes összejövetelünknél rajta kellene kapnia téged Vikivel. Meglátjuk, hogyan reagál.
- Annak szakítás is lehet a vége.
- Annak is, ha titokban tovább kefélgeted Vikit. Sokáig így nem mehet, kiderülhet.
- Az igaz. Megpróbálhatjuk. És még valamit. Úgy bedugnám már Viki fenekébe is. Úgy csábít az a szűk lyuk, miközben a puncijában vagyok. De félek, hogy elutasít, örökre.
- Abban nehéz eset. Idáig csak nekem engedte, de megoldható. A megoldása abban rejlik, hogy elélvezzen tőled. Úgy több mindenre hajlandó, hogy neked is jó legyen. Jól kúrd szét a pináját, tocsogjon a környéke is. Ne kérdezd tőle, csak rakd át. Akkor már nem ellenkezik. Ne nyomd neki mélyre, az kellemetlen lehet. A hármasunk erre jó alkalom, szerintem csináld meg.
[/INDENT]
Az újra betervezett hármasunkat Tündi munkaidejére szerveztük le. Drágám sokáig készülődött, csinosította magát. Látszott, tetszeni akar Zsoltinak. Már egy ideje meztelenül vártunk rá, mikor megjött. Viki persze felugrott, majd ő beengedi. Előszobába rögtön átölelte és csókolózni kezdtek. A faszát is simogatta. De még ez sem volt neki elég kezdésnek.
Letérdelt elé, kiszabadította a faszát és azonnal szopni kezdte nagy hévvel. Jól be volt már rá indulva. Mielőtt ott élvezne bele a szájába, szóltam, hogy ágyban kényelmesebb. Zsolti is megszabadult minden ruhájától és nekiálltunk elhelyezkedni az ágyon a leendő pozitúrához. Én nyilván Viki szájához közeledtem, én még nem kaptam tőle kényeztetést.
Zsolti, aki túl volt már egy szopatós bemelegítőn, a pinájához húzott. Széttárta combjait és nyalni kezdte. Drágám látva az alakuló felállást, engem szopni kezdett. Izgalmas volt úgy szopatni, hogy közben Zsolti nyelvétől sóhajtozik, aki egyre gyorsabban nyalta. Viki testének vonaglásából tudtam, nem sokára elélvez Zsolti nyelvétől. Mikor meg volt az orgazmusa, összeszorítva a száját kissé ráharapott a faszomra, amiért sóhajtozva bocsánatot kért.
Zsolti teljesítetve az orális kötelezettségét – biztos nagyon kívánva már kedvesem punciját – oldalra feküdve berakta neki a faszát és úgy kezdte kúrni. Közben simogatta a combjait, melleit felváltva, miközben drágaságom néha nyögdécselve nagy levegőket véve tovább szopogatta a faszomat gőzerővel. Zacsimat is odaraktam a szájához, amit ő habozás nélkül bekapott és nyalogatott. Mondtam, ehhez a felálláshoz legkényelmesebb, ha Viki kutyapózban van közöttünk.
Zsolti kiszállt belőle, fasza csak úgy csillogott kedvesem pinalevétől. Jól nézett ki. Berakta neki hátulról és én tovább szopattam vele a farkamat. Zsolti megfogta a csípőjét és egyre erősebben kúrta a drágámat, akinek hangosan csattogott a feneke minden egyes tövig történő behatolásnál. Olyan hevesen nyomkodta, hogy Viki egész teste előre-hátra mozgott ritmikusan így a faszomon is megfelelően csúszkált a szája. Egy ideig így keféltük drágámat.
Majd Zsolti kivette a puncijából és egy határozott mozdulattal átrakta a fenekébe. Drágám hatalmasat nyögött a behatoláskor, de csak annyit mondott, hogy ott óvatos legyen. Ez fantasztikus volt. Én szopatom a nőmet, miközben a haverom seggbe kúrja őt. Másra kellett gondolnom, nehogy idő előtt elélvezzek. Azzal meg akartam várni Zsoltit, aki már nem sokáig bírta. Hangosan felordítva beleélvezett kedvesem fenekébe. Következő pillanatban én is eldurrantam. Drágaságom száját jól megtöltöttem a gecimmel, amit szokásosan le is nyelt.
Vikivel közöttünk elterültünk az ágyon kifújni magunkat és beszélgettünk. Drágám első megjegyzése volt, hogy jól teletöltöttetek fiúk és jók voltatok. Előhoztam a Tündi témát és abban egyetértettünk, hogy Zsolti nőjének is tudnia kellene erről. Mert ez így nem korrekt vele szemben, hogy mi szétkúrjuk az agyunkat – már hármasban is – a háta mögött. Elfogadták a javaslatomat, hogy szervezzünk egy négyes iszogatós, beszélgetős bulit és ők ketten félrevonulnak majd és Tündinek rajta kell kapniuk őket. A többit meglátjuk.
Nagyon elégedett voltam a szexuális életünkkel, Viki minden jóban benne volt és nem ez volt a legnagyobb kalandunk. Imádom ezt a lányt!
Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/izgat-ha-felrelep-es-massal-kefel-a-parom-8/"]Cuckoldmánia[/URL]
Értékelés:
0
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 09.
Életem legbevállalósabb és legimádnivalóbb nőjével rövid időn belül sokat fejlődött a szexuális éltünk. Mindig sikerült a kívánt irányba haladni. Néha lefeküdt más pasikkal és túl voltunk az első aktív hármasunkon, ahol én már nem csak néző voltam. Folyton agyalhattam a „hogyan továbbiról”. A hármas együttlétünket mindenki pozitívan értékelte, ismétlésnek akadálya nem volt. Ugyanakkor veszélyeket is hordozott magában. Nője előtt Zsolti még mindig titkolta, hogy Vikit is kefélgeti, ami nem maradhatott már sokáig úgy.
A titok előbb-utóbb kitudódik és lelkiismereti okokból is ideje volt már Tündit is beavatni. Ilyen helyzetben komoly dilemma elé kerül és a várható reakciója erősen kétséges lehet. Vagy tudomásul veszi a kialakult állapotot és meg tanul együtt élni vele, vagy megbántódva kilép az egészből és külön úton folytatja. Úgy döntöttünk, megcsináljuk az iszogatós, beszélgetős négyest és amikor alkalmasnak találjuk a hangulatot, Zsolti Vikivel félrevonul dugni és Tündinek véletlenül rajta kell kapnia őket.
Egy szép szombat este tartottuk a bulit, amikor egyik lánynak sem volt meg a havija. Szó szót, pohár poharat követett, a hangulat egyre vidámabb lett. Akkorra tartogattam egy szuper ötletemet, amitől azt vártam, hogy közelebb visz a megoldáshoz, talán Tündi is könnyebben fogja elfogadni a száraz tényeket. Kitaláltam, hogy mókából cseréljünk partnert. Csak addig lehet elmenni az újdonsült pároknak, amíg nem sértjük meg egymást és a nem az nem. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat. Viki és Zsolti rögtön rábólintott, Tündi egy kis gondolkodás után, feltételekkel belement. Szex, csókolózás és intim helyeken taperolás nincs. Puszi ölelés, simogatás még belefér.
Remek, belekezdve a témába felvettük a haladó tempót és remélhetőleg eljutunk a célig is. A két lány rögtön helyet cserélt. Kedvesem a Zsolti, Tündi az én ölemben kötött ki. Úgy gondoltam, Tündi feltételeiből felhúzott állapotban több is lehet. Tündi picit teltebb alkatú volt Vikihez képest. Nagyobb, ereszkedettebb mellekkel és a fenekén is volt mit fogni. De helyes, aranyos lány volt, nekem tetszett. Zsoltiék könnyebb helyzetben voltak, ők már túl voltak mindenen, nem először közelednek egymáshoz. Nekik lassítaniuk kellett a körülmények miatt. Én meg úgy éreztem magam, mint egy első randin, ahol meg kell hódítanom a kiszemeltemet.
Óvatosan, az alapoknál kezdtem vele. Mivel a combjai keresztben az ölemben voltak, azon pihentettem a karomat, amiből lágy simogatás lett. Térdétől a lába közéig simogattam, pináját csak megközelítve. Nem szólt érte, válaszul ő a hátamat simogatta. Odahajolva az italért közelebb kellett simulnom hozzá és ezt kihasználva adtam a nyakára egy puszit. Ezért sem szólt, csak elmosolyodott. Kitaláltam, itassuk meg egymást. Szájához emeltem a poharát és megdöntöttem. Kicsit túlságosan, hogy mellé is folyjon az italból. Legyen mit letörölnöm vagy esetleg lenyalnom.
Tetszett neki a művelet. Ujjammal letöröltem az ajkaira kerülő italt. Mondom, ne vesszen kárba a finom nedű, egy nyelvcsapással lenyaltam róla és adtam egy gyors puszit a szájára. Ezt jól csináltad, mondta és kaptam én is a számra egy cuppanós, nedves puszit. Új párom látványosan jól érezte magát, tetszett neki az új helyzet. Zsoltiék persze javában csókolóztak már, ami Tündit nem igen zavarta. Pontosabban nem is figyelt rájuk. Igyekeztem a mérsékelt tempójú nyomulásommal minden figyelmét lekötni. Simogattam a hasát is, közben érintőlegesen megfogtam a melleit is. Mivel nem határolódott el, egyre határozottabban és egyre hosszabb időre vettem kezelésbe a kebleit. Csak annyit mondott, hogy ne izgassam, mert nem lesz jó vége. Mondom, annak csak csupa kellemes következménye lehet. Mit szólnék ahhoz, ha ő is felizgatna? Fenekével fészkelődni kezdett a farkamon, ami bizony keményedett rendesen.
Sátorozás van? – kérdezte. Igen és ennek is csupa kellemes következménye lehet. Gyönyörű mosollyal rákérdezett, hogy mint pl? Megmutatom. És ezzel határozottan megcsókoltam, amit ő megfelelően viszonzott. Rendesen átdugta a nyelvét és csavargatta. Ajkaink hosszú idő után hangos cuppanással váltak el egymástól. Ezt követően szorosan átöleltük egymást. Kéjes sóhajtozásából látszott, hogy be van indulva. Vajon képes lesz-e ellenállni, amikor már tényleg meg akarom dugni? Zsolti és a drágám – látván a jól haladó státuszunkat – kivonultak. Látod Tündi, magunkra hagytak minket.
Újra megcsókoltam és szorosabban öleltem, már a pinájához is benyúltam. Egyre nagyobbakat sóhajtott. Közben még hangosabb nyögések hallatszódtak kintről, ami Tündinek is feltűnt. Mi az istent csinálnak ezek kint? Csak nem dugnak? Megnézem. Kiment és bizony azt látta, hogy Viki felfektetve a konyhaasztalra, lábai Zsolti vállán, ő pedig keményen bassza őt. Tündi mérges lett a látottak miatt. Szóval erre megy ki a játék? Jól van, ti akartátok. Megfogta a kezemet, visszavezetett a szobába lelökött a kanapéra és elkezdte kicsomagolni a farkamat. Elővéve nem foglalkozott a már kibuggyanó vágycseppekkel, azonnal bekapta.
Nagyon heves volt, de nem a kéjtől, hanem az indulattól. Nem szopott sokáig, hamar levette a nadrágját és a bugyiját. Fölém térdelt és magába csúsztatta a keményre szopott farkamat. Kinyalás nélkül is elég nedves volt. Látszott rajta, hogy izgatva volt. Zsoltiék is visszatértek. Csak nevettek rajta, hogy mi is milyen jól elvagyunk. Zsolti leült mellém és Viki Tündihez hasonlóan lovagolni kezdett rajta. Tündi eszeveszett tempóba kezdett, csak úgy csattogott a lágyékunk, olyan erővel ült belém mindig tövig. Látszott rajta, hogy dühös szegény. Ha így folytatja, elélvezek hamar.
Akkor jutott eszembe, hogy a melleit még nem is láttam teljes egészében. Gyorsan levetettem vele a felsőt, melltartóját maga vette le. Végre megfogdoshattam és összepuszilgathattam neki azokat a nagy melleit. Közben a nedves, cuppogó puncijával kitartóan lovagolt a faszomon. Ekkor hallottam, hogy Zsolti elélvez. Viki tövig beleülve, körözve fogadta be magába az összes gecijét. Szívecském utána sem szállt le róla, megvártak minket. Tündi kikerekedett szemekkel nézte végig, hogy a barátja beleélvez a nőmbe.
Nemsokára én következtem. Tudtam, Tündit nem lehet telelőni, ő nem védekezik. Ezért szóltam időben, hogy elélvezek. Nem szállt le rólam, csak megemelkedett. Csupán a makkomon mozgott kicsiket. Amennyi ondót beleengedtem, az rögtön folyt is ki belőle. Utána rögtön felmarkolta a ruháit és a fürdőbe ment. Zsolti követte őt. Kis idő múlva Tündi morcosan megköszönte az estét, de nekik mennünk kell.
Drágámmal összebújtunk és értékeltük az estét. Ha csak a történteket nézzük, egész jól sikerült. Megcsináltuk az első négyesünket. Nagyon izgalmas volt partnert cserélve egymás mellett kefélni. Az is eredmény, hogy végre én is megkurhattam Tündit. A következményeket tekintve már nem volt annyira rózsás a helyzet. Tündi látványosan nem örült a helyzetnek és erőteljesen bedurcizott és akkor még egyáltalán nem tudhattuk, hogy a döntése nyomán merre fog haladni a négyes kapcsolatunk. A lényeg, hogy én és a kedvesem ott voltunk egymásnak és eszünk ágában sem volt elhagyni egymást és nem utolsósorban eszeveszettül szerelmes voltam ebbe a lányba.
Beküldte: Cuckoldmánia
Értékelés:
0
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 10
Vikivel töretlenül haladtunk előre a szexualitás terén. Egyre színesebbé és változatossá tudtuk tenni azt. Hogy másokkal is lefeküdt néha, már nem is számított extrának. Viszonylag hamar belekóstolhattunk az aktív hármas és a partnercserés négyes szex örömeibe. Utóbbit követően nagy kérdőjel maradt a folytatást illetően. Zsolti nőjének, Tündinek nagyon nem tetszett ez a felállás és még azt sem tudtuk, hogyan fog véglegesen reagálni rá.
Átmeneti rövid csend után Zsoltitól tudtam meg munkában, hogy Tündi időt kér. Még meg kell emésztenie a hétvégén történteket. Ott tudta meg, hogy Zsolti már egy ideje kefélgeti a nőmet és kis iszogatást követően velem is lefeküdt. Bizony volt min gondolkoznia. Amíg nem dönt a továbbiakról, Zsoltinak is megtiltotta, hogy Vikivel legyen. Szegény haver a két ló közé esett. Nőmről letiltva és saját nője is megvonta tőle a szexet. De igazán nem panaszkodhat. Sokáig titokban kefélgette Vikit Tündi háta mögött. Párhuzamosan két nőt kezelgethetett. Most büntetésből egyet sem. Valahol jogos is. Ez persze átmenetinek ígérkezett, és hogy mit hoz a jövő, nem tudhattuk.
Én a drágámmal tudomásul vettük a helyzetet, de a mi privát életünk folytatódik tovább. Ő ugyanúgy megerősítette, hogy le fog feküdni másokkal ezen túl is, ha beindul valakire és alkalmasak lesznek a körülmények is. Egyik délután tovább időzött, hamarabb haza szokott érni. Először a túlórára gondoltam, mert említette, hogy a héten várható. Amúgy is elmondja majd, ha megjön. A váratlan meglepetés ennél hamarabb jött.
Szokásosan meztelenül tartózkodtam otthon. Csengettek, mivel nem vártam senkit, gyorsan magamra kaptam egy bokszert. Nagyon meglepett, hogy Tündi volt az… és nem is akármilyen megjelenéssel. Frissen mosott, csillogó haj, kivágott felső, mellek félig kint, illatfelhő…
[INDENT] - Szia. Beszélni akarok veled személyesen.
- Semmi akadálya, gyere beljebb. Ismered a járást. – és bevezettem, leültettem arra a kanapéra, ahol hétvégén meglovagolt.
- Figyusz, ami szombaton történt köztünk, csak azért volt… mert… pia hatása alatt voltam… és mérges voltam, hogy együtt láttam Zsoltit és Vikit… és nekik akartam revansolni…
- Ne bolondozz! Legalább annyira fel voltál izgulva itt az ölemben, mint én. Ne palástold, megkívántuk egymást. Nincs ebben semmi rossz, jól éreztük magunkat együtt. És most is nagyon csinos vagy és jó az illatod.
- Köszönöm. Még ha ez így is volt, ahogyan mondod, semmi jelentősége. Azt akarom közölni, hogy én ezt nem szeretném folytatni… se veled, se Zsoltival… senkivel. Külön folytatom, veletek befejeztem. Nem vágyom az ilyen négyes össze-vissza gabalyodásokra, ahol azt sem tudni ki kivel van…
[/INDENT]
Nem lepett meg a döntése, de ha már kicsinosítva ott ült mellettem, tettem még egy próbát, hátha megkaparintom őt még egyszer. Simogatni kezdtem az arcát és megcsókoltam. Ne csináljam ezt, de nem ellenkezett. Melleihez is benyúltam, közben csókolgattam a nyakát. Tudtam, hogy szereti és felhúzza. Hagyjam abba, de nem tolt el magától. Én pedig egyre közelebb húztam magamhoz és egyre intimebb helyeken simogattam, pináját is.
Levettem a felsőjét, melltartóját kicsatoltam hátul és elhajítottam. Most már tényleg abbahagyja. Dehogy állt le. Csodás nagy melleit csókolgatva, egyre erőteljesebb sóhajtásaiból tudtam, hogy nincs számára visszaút, már megkívánja a faszomat. Úgy is lett. A pinájánál kézimunkáztam, mikor benyúlt a bokszerem alá és elővéve verni kezdte a farkamat. A nadrágja és bugyija lehúzásánál is együttműködött. Elém tárult a szép, fazonra nyírt puncija. Ajkaknál sima, dombocskáján keskeny csík volt hagyva. Nagyon gusztusos volt. Elhatároztam, jól kinyalom, hogy ő is megkívánjon engem még jobban és még lelkiismeret furdalása se legyen miatta. Nagyon élvezte a nyelvjátékomat, sokszor a fejét is dobálta jobbra-balra.
Combjaival jól összeszorította a fejemet, mikor hangosan elélvezett. Bőséges nedvet eresztett, csak úgy tocsogott a pinája. A gyönyörtől bódultan tudta mi a dolga, azonnal szájába vette a faszomat és nagy hévvel szopni kezdte. Lényeges különbség volt a legutóbbi szopása és ez között. Az előbbit indulatból, ezt már élvezetből csinálta. Úgy, ahogy azt kell. Én is jobban élveztem. Nem akartam a szájában elélvezni idő előtt. Mondtam, nagyon kívánom a szép punciját. Beállt elém kutyapózba, felkínálva punciját a behatolásomra. Rögtön belé is raktam. Már elsőre is elég mélyre tudtam nyomni. Jól elő(vagy ki)készített puncija nagyon meleg volt és csúszós. Ezt nevezem extra nedves pinának.
Minél mélyebbre hatoltam, annál forróbb volt. Nem kíméltem a lányt. Nagy erővel vágtam be neki mindig tövig, ütközéseknél nagyokat csattogott a feneke. Tündi szinte sikított, annyira élvezte. Sokszor átnyúltam a melleihez is simogatni, amik a lendülettől előre-hátra lengtek. Meg akarom kúrni misszionáriusban is. Erre ő a hátára feküdt és széttárt lábakkal várta az újbóli közeledésemet. Behatolásom után átkulcsolta a lábait mögöttem és igyekezett húzni magába. Nagyon toltam neki, ő meg csak lihegett és sóhajtozott hangosan.
Kérdeztem beengedjem-e. Igen, gyere belém… érezni akarlak… mindenedet. Á, dehogy! Nem védekezik, nem szabad. Eszemnél kell lennem. Mikor elélveztem, megfogta a fenekemet és erősen húzott vissza magába. Rögtön ki sem tudtam rántani belőle. Újabb erőfeszítéssel nagy nehezen sikerült kivennem és a késedelem miatt az első nagy spricc belé ment. Többit a hasára és a dombocskájára vertem. Elterültem mellette és kifújtuk magunkat
[INDENT] - Ezt nagyon élveztem, szuper csaj vagy. Te is élvezted nagyon, látszott.
- Igen… nem volt rossz… sőt, egész jó volt… de nem változtat semmin.
- De azért még meglátogathatsz vagy én téged és megismételhetjük ezt a jó szexet.
- Figyelj, nekem már van valakim… új pasim… le is feküdtem vele. Monogám kapcsolatra vágyom. Mint mondtam, nem vonz a ti többes életmódotok.
- Szigorú monogámia az új pasiddal? Már most megcsaltad.
- Igen, de ez most kivétel volt. Többet nem fordul elő. Ideje mennem.
[/INDENT]
Hosszú csókkal búcsúztunk, majd keressen ha úgy érzi. Megmosakodtam és nem sokára Viki is hazaért. Őt is csókkal üdvözöltem. Mondtam neki az új hírt.
[INDENT] - Van mesélnivalóm szívem…
- Nekem is, de előbb hadd tusoljak le és beszélgetünk.
[/INDENT]
A gyors zuhanyt követően elhelyezkedtünk meztelenül az ágyban és én kezdtem az élménybeszámolót. Elmeséltem mindent Tündi váratlan látogatásáról.
[INDENT] - Jaj, de átlátszó ez a csaj. Kicsinosítva személyesen jön hozzád közölni a kilépését és még azt is hagyja, hogy megkeféld. Rád van kattanva teljesen, édesem. Csak a női büszkesége miatt kelleti magát és megjátszza az ellenállást, közben meg alig várja, hogy megfarkald. Nem adok sok időt az új kapcsolatának, hamar mifelénk fog kikötni újra. Vagy inkább nálad. Találkoztok még?
- Azt mondta, a mai kivételes alkalom volt.
- Ezt még magának sem hiszi el.
- Tényleg szívem, akkor mesélj te. Mivel töltötted ezt a hosszú napodat?
- A munkahelyemen túlórában keféltem egyik munkatársammal…
- Drágám, ez nagyszerű! Meséld, hogyan történt.
- Már reggel bejelentette a főnök, hogy ma én és Tibi maradjunk bent túlórában. Már akkor fogtam a fejemet, hogy ki akarja majd használni a lehetőséget ez a szeleburdi gyerek, hogy megkapjon végre. Ő már régóta hajt rám, de én udvariasan kikosaraztam mindig, hogy közeli munkatárssal nem kezdek semmi viszonyt. Akkor váltson munkahelyet és az övé leszek? Hülye! Azért ilyet ne tegyen. Mikor már csak magunk voltunk, a vártnak megfelelően rákapcsolt a nyomulásra. Sokszor hozzám simult, letapizott. Folyton dícsérte magát, vele milyen jól járnék. Akár egy éjszakára, akár egy életre. Egyszer odahívott a számítógépéhez, hogy nézzek meg valamit. De ott semmi újdonság nem volt. Azokat a kimutatásokat már láttam. De ezt nem és mutatott lefelé. Akkor vettem észre, hogy az asztal alatt elő van véve a fasza, ami a nagy, fényes makkjával meredt felfelé. Te hülye! Tedd el, te bolond. Ott hagytam, de megfordult a fejemben, hogy azt a szépen egyenesen álló farkincáját mi lenne, ha megfognám. Mert amúgy helyes fiú. Á, ez munkahely, ő munkatárs. Nincs szex. De ő ezzel még nem hagyta abba.
[/INDENT]
Mosdóból jöttem ki és ő kint várt. Elkapott egy ölelésre. Állítsa le magát, ha itt rajta kapnak, kirúgnak minket. Nem hallgatott rám, egyre szorosabban húzott magához, éreztem mennyire kemény a farka. Hirtelen megcsókolt… istenien csókolt. Akkor döntöttem úgy, hogy mégis kipróbálom őt. Jól van, jöjjön uraság! Behúztam egyik irodába, hogy ha mindenáron meg akar kefélni, tegye és ne csak a szája járjon. Kapott az alkalmon. Csókokból és simogatásokból álló gyenge előjáték után megujjazta a puncimat.
Kíváncsi voltam, mit bír a szex terén, így hagytam, hogy azt csináljon velem, amit akar. Elővette a faszát és rá akarta nyomni a fejemet, de ezt rögtön vissza is utasítottam. Megfordított, én lehajoltam és hátulról rakta belém a farkát. Még nem voltam elég nedves, legyen óvatos. Perceken belül már be tudtam fogadni teljesen. Nem volt egy erőteljes típus. Nagyon lassan mozgott bennem. Szóltam, hogy gyorsíthatna, és ne vegye ki a végén. Gyorsított, de még mindig nem eléggé. Még gyorsabban. Kellett nekem sürgetni. Mihelyt izgató sebességre kapcsolt, zihálva már el is élvezett.
Mikor megéreztem, hogy lüktetve szétterül bennem a meleg ondója, gondoltam, na ez sem látott mostanában nőt. Elnézést kért a korai elélvezésért és folytatni próbálta. Még tudott keveset mozogni bennem, de annyira összement és megpuhult a farka, hogy már nem tudta mélyre visszanyomni és végül kicsusszant belőlem. Jól van, ne erőltessük. Ennyit bírsz fiam. Legközelebb tovább bírja majd, ígéri. Nem lesz legközelebb és ha bárkinek is elmondod, hogy ilyen könnyen megkaptál, én elterjesztem rólad, hogy gyorslövetű és puha pöcsű vagy. Megígérte, hogy titokban tartja. Ajánlom is.
[INDENT] - Drágám, ez nagyszerű! Bent maradsz túlórázni és teletöltenek gecivel. Ez nagyon jó meglepi. Köszönöm szívem. Ezekért is imádlak annyira.
- Neked izgató, de nekem éppen csak meghozta a vágyamat ez a gyászhuszár. Kefélj meg szívem rendesen.
- Ezer örömmel kincsem, de most rá kell segítened. Engem Tündi kifacsart.
[/INDENT]
Kedvesem tudta a dolgát, keményedő farkam nem tudott ellenállni ügyes szájának, ismét kőkemény lett. Heves lefolyású és sokáig tartó menetünk alatt két orgazmussal és kevesebb mennyiségű meleg ondóval ajándékoztam meg az én drágámat.
Tágasabb magánéletünkben a változás szele kezdett fújni. Egy volt benne biztos, hogy én és imádott kedvesem folytatjuk a jól kitaposott úton az élvezetekben gazdag félrekeféléseit.
Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/izgat-ha-felrelep-es-massal-kefel-a-parom-10/"]Cuckoldmánia[/URL]
Értékelés:
0
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 11
Mióta a számunkra legkedvesebb baráti párral intimebbre fűztük a viszonyunkat – eljutva a partnercserés négyes szexig – az addigi kiszámítható szexuális életünk egy csapásra bizonytalanná vált. A négyes gabalyodás következményei sem igazán az elvárásoknak megfelelően alakultak. Zsolti nője, Tündi ott lett mindenbe beavatva és elég érzékenyen érintette. Kizárólag az ő döntésén múlott a folytatás lehetősége. Azonban ő nem kívánt ilyenekben részt venni a továbbiakban és Zsoltival is szakítva egy új kapcsolatba menekült.
Döntése miatt az egyik szemem sírt, a másik nevetett. Az régi-új felállás előnyöket és hátrányokat is jelentett. A négyesünket megelőzően sokszor élveztük az időnket hármasban, Tündi előtt titkolva. Most ugyanez folytatódhatott, csak legálisan. Zsolti ezentúl bármikor rá fog érni megkefélni a kedvesemet. Ugyanakkor rizikós is, mert Viki kifejezetten szeretett Zsoltival együtt lenni, ezért is tartotta meg csak őt az összes alkalmi szexpartnerei közül. Zsolti iránti szimpátiája és a kötetlen keféléseik még az én pozíciómra is veszélyesek lehetnek. Más választásom nem volt, mint bízni és remélni. Drágám eddig is tudta, kihez is tartozik valójában. Mindenki másra csak szexpartnerként tekintett. Reméltem, ez így is fog maradni.
Történetünk a hétvégi biciklis túránkkal folytatódott. Ha időbeosztásunk és az időjárás engedi, körbe szoktuk kerékpározni a településünket, sok szép erdős területen keresztül. Kedvesem most egy újító ötlettel állt elő.
-Szívem, mi lenne, ha most Zsolti is velünk jönne? Jobban ráér most, hogy Tündivel már nincsenek együtt. Ezentúl sűrűbben találkozhatunk vele. Szerintem Tündi nem is érdemelte meg őt. Jobb is, hogy szakítottak.
-Felőlem jöhet. Kefélni akarsz vele?
-Bármikor kefélnék vele, a biciklizés közben majd meglátjuk, lesz-e rá lehetőség.
-Ennyire szeretsz vele lenni? Nem vonzódsz hozzá kicsivel jobban, mint egy átlagos szexpartnerhez?
-Jaj, édesem… féltesz? Ne aggódj. Igen, szeretek vele dugni, de vele csak azt csinálom és kész. Nem lesz baj.
Biciklizéshez képest drágaságom eléggé kicsinosította magát. Meg is fürdött, haját gondosan kifésülte és feszülős ruhát vett fel, ami jól kiemeli a szép alakját. Inkább randira menést néztem volna ki belőle, mint túrát. Egyértelműen Zsoltinak akart tetszeni. Remélem ő is rendbe szedi magát, mert drágám valahol biztos le fogja támadni.
Zsolti menet közben csatlakozott hozzánk. Vikivel öleléssel és csókkal üdvözölték egymást. Úgy tűnik, megszűnt az addigi korlát is, miszerint kedvesemhez nyilvános helyen nem közelíthet. Zsolti már ugyanazokat a kiváltságokat megkapta tőle, mint én. Azzal a különbséggel, hogy Viki még velem élt együtt. Tekerés közben is igyekezett Zsolti közelében lenni, néha a fenekére is rácsapott, amit visszakapott szintén a hátsójára vagy finoman a mellére.
Megálltunk erdős részen pihenni, ahol pad is volt. Vikinek az volt a témája, hogy milyen klassz dolog ilyen szép helyen szerelmeskedni. Közben le sem szállt Zsoltiról. Simogatta, csókolóztak. Elég hamar a faszánál kötött ki. Csak úgy púposodott a nadrágja. Mikor elővette neki, már kőkeményen állt. Egy ideig húzogatta rajta a bőrt. Jó volt nézni, ahogyan a drágám aranyos kicsi kezétől előbújt a bőr alól a fényes és tiszta makkja, majd újra eltűnt.
Imádtam Viki nőies kezét. Szoktam az arcomhoz szorongatni és puszilgatni. Tetszett, hogy ilyen munkában láthatom. Rövidesen már be is kapta a makkját, majd egyre mélyebben szopta. Időközönként pihentette a száját és akkor csak kézimunkázott. Az is izgatott, hogy az addig száraz farka egyre nedvesebb volt drágám nyálától. Amikor már nagyon kívánhatta magába a kemény faszát, felállt és letolta a nadrágját és a bugyiját. Neki háttal ment fölé.
Széthúzott pinával magába vezette a farkát. Az volt a legnagyszerűbb látvány. Zsolti nyáltól csillogó szerszáma szép lassan eltűnik a kedvesem puncijában. Néhány löket után makkja már mélyen benne járt. Viki igyekezett gyorsan lovagolni rajta, de ebben a pózban hamar elfárad. Mondta, folytassák hátulról. Lehajolt előtte és Zsolti egyetlen határozott mozdulattal visszatolta neki. Csípőjénél fogva elég erősen húzogatta magára, mindig tövig. Drágám feneke szokásosan hangosan csattogott. Hát ezt a látványt már nem bírtam tétlenül nézni.
Odamentem Viki elé, elővettem a faszomat és beraktam a szájába, amit ő hűségesen szopni kezdte. Izgató volt a szitu. Haver a pinájába nyomkodja a farkát, mindjárt bele is élvez, én pedig a száját tömtem meg. Különlegesen szopik ilyenkor. Zsolti lökéseitől egész testével együtt szája jobban és kiszámíthatatlanabbul csúszkál a farkamon. Néha akaratlanul is mélyebbre benyeli a kelleténél. Torkánál csodálatos még melegebbet érzek a makkommal azoknál a pillanatoknál. Plusz még a szex miatt nyögések is elhagyják a szép száját.
Sokat nem kellett várni Zsoltira, felnyögött és kicsiket mozogva beleélvezett a kedvesem puncijába. Ilyen szép látványtól és élménytől perceken belül én is elélveztem drágám aranyos szájába. Elég nagy adagot kellett lenyelnie. Mihelyt mind a ketten végeztünk rajta, leguggolt és messziről látszott, hogy nyúlósan, több adagban folyik ki a puncijából Zsolti ondója. Mikor már nem csöpögött belőle, bugyijába rakott betétet, hogy arra menjen majd a maradék. Készült a leányzó. Megdicsért minket, hogy megint ügyesek voltunk és folytattuk a kerékpározást.
Este otthon Viki különösen simulós kedvében volt. Az aggályaim miatt bizonyára így akarta bizonygatni nekem, hogy én vagyok neki az igazi párja, mindenki más csak szexpartner. Én is kezdtem optimistábban felfogni a kialakult helyzetet. Az erdei hármas dugás csodálatos élmény volt és itt volt mellettem Viki, akinek közelről érezhettem gyönyörű testének melegét. Nagyon boldog voltam Vikivel az oldalamon és örültem, hogy van nekem ő. Szerelmes voltam belé… de nagyon.
Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/izgat-ha-felrelep-es-massal-kefel-a-parom-11/"]Cuckoldmánia[/URL]
Értékelés:
0
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 12.
Vikivel a szexuálisan szabadabb és nyíltabb magánéletünkkel kapcsolatban kezdtek kétségeim lenni. Továbbra is élveztem, hogy életem párja félrekefélget, olykor hármasban, egyszer négyesben is élveztük a szex adta örömöket. Ugyanakkor egyre inkább kérdésessé vált, meg tudom-e magamnak tartani Vikit hosszabb távon. Kedvesem édeskés szavakkal és hízelgő magatartásával biztosított a hozzám tartozásáról. De az események alakulása más képet mutatott.
Egyre inkább összemelegedett a Tündivel való szakítása miatt szinglivé váló Zsoltival. Egyre sűrűbben kereste a társaságát. Szeretett vele dugni és Zsoltinak is kényelmes volt ez a felállás. Csak időnként meg kellett kefélnie a nőmet kötöttségek és tabuk nélkül. Nem állt érdekében állandó saját partnert keresnie magának. Ha nem voltak együtt, akkor levelező kapcsolatban álltak, amit annak idején az én javaslatomra kezdtek el.
Félig meglepetésként ért, hogy Tündi írásban felvette velem a kapcsolatot. Annak ellenére, hogy a két intim együttlétünket követően mindig kihangsúlyozta annak kivételes és vissza nem térő voltát. Vikinek volt igaza vele kapcsolatban. Ő látta rajta, hogy csak kelleti magát, miközben rám van izgulva. Most az írásaiból is burkoltan ez jött le. Hogylétem felől érdeklődött és magáról is mesélt. Az új kapcsolata nem túl jó, az a pasi egy bunkó. Nagy sokára és nehezen hajlandó volt elismerni, hogy milyen jót keféltünk legutóbb. Az esetleges ismétlésre azt felelte, hogy ki tudja, mit hoz a sors. Az is előfordulhat, hogy igen.
Akkor már tudtam, hogy fogok még a nedves puncijában járni és a nagy melleit kényeztetni. Kérdés az volt, mikor? Rövidesen olyan kéréssel fordult hozzám Tündi, hogy hallotta értek az autókhoz és a hosszú szervezi várólisták miatt nem csinálnám-e meg neki az olajcserét. Az új pasija ehhez töketlen. Az aranyos stílusban előadott léci, léci és a meghálálom kérésre nem tudtam nemet mondani. Egyben a szemem is felcsillant, hogy olajcsere előtt vagy/és után megdughatom majd.
Azon viszont egyáltalán nem lepődtem meg, hogy kedvesem rákérdezett munkából, hogy nem lenne-e baj, ha később érne haza és előbb Zsoltihoz menne. Megtiltani nem akartam semmit, beleegyeztem. Érezzék jól magukat. Egyben Tündi is eszembe jutott, hogy a szabad óráimban én meg vele lennék. Szóltam is neki, hogy ha ma el tudja hozzám hozni az autóját, megcsinálom rajta a melót. Nagyon megörült a lehetőségnek, hogy végre kész lesz a kocsi. De szerintem más lehetőségnek örült.
Jó idő miatt nem öltöztem túl. Csak egy pólót és egy rövidnadrágot kaptam fel magamra, ami alatt sosem viselek alsóneműt. Egyre izgatottabban vártam, hogy Tündi megérkezzen végre. Különösen örültem az ölelésének és a számra kaptam egy puszit üdvözlésként. Nagyon csinos volt és már az illatára felállt a cerkám. Szép fényes, frissen mosott haj, gondosan kifésülve. Kivágott felső, melltartó nélkül, amin látszódtak az apró kidomborodások a bimbóinál. Picsanadrág, amiből a kerek fenekének alsó része kivillant. Ezen kívül még mezítláb volt egy szandálban. Szóval, nagyon kívánatos volt.
[INDENT][TORT]Legszívesebben már az előszobában letepertem volna, hogy magamévá tegyem.[/TORT][/INDENT]
Na, de előbb megteszem, amire megkért. Garázsban akna híján kissé megemelve az autóját gurultam be alá fekve, hogy kitekerjem az olajleeresztőt. Éppen hogy hasközépig eltűnve az autó alatt bepozícionáltam magam, mikor hirtelen matatást éreztem a lábaim között. Nem láttam semmit, csak éreztem, hogy egy kéz benyúl a gatyám alá és előveszi farkamat és húzogatja rajta a fitymámat. Lehúzta a nadrágomat, amihez picit meg kellett emelnem a derekamat. Tovább éreztem a kéz munkáját a megkeményedő faszomon.
Rettentően izgalmas volt, hogy nem láttam. Bármi következhetett meglepetésszerűen, csak a változásokat éreztem. Hirtelen ritmikus mozgású meleget és nedvességet éreztem és a hangokból is tudtam, hogy nekiállt szopni a drága. Egyre gyorsabban cumizott. Éreztem ismétlődően alulról felfelé haladó, kicsit csiklandozó, mérsékelten meleg, vékony érintéseket. Ebből nyalogatásra gondoltam, amint a nyelvét végighúzogatja a farkam tövétől a makkom tetejéig. A makkom nyílásánál többször is körözött a hegyével. Istenem, engem már most mindjárt kicsinál ez a lány, annyira jólesett, amit csinált. Nagyon módszeresen kényeztette a farkamat. Eddig nem is tudtam, hogy ilyen ügyes ez a leányzó. Mikre lehet még képes, amiket nem tudok még? Hamarosan megérezhettem. Leállt a szopással és apróbb neszeket hallottam. Utána még nagyobb nedvességet, meleget és enyhe szorítást éreztem, ami szépen haladt a makkomtól lefelé. Makkommal egyre nagyobb melegséget éreztem, ami lassacskán körbe ölelte az egész faszomat.
Mikor kellő mélységre jutottam, az érzés ismétlődött. Tündike szívecském a meleg puncijával önszántából beleült a faszomba és lovagolni kezdett. A rögtönzött meglepetéstől és a felettébb izgató érzéstől a legnagyobb gyönyöröket éltem át. Nehezen tudtam visszatartani az ejakulációmat, amit az egyre hevesebb mozgása rajtam és az egyre hangosabb nyögései mindinkább közelebb hozták azt. Lágyékomon éreztem a meleg altestének állandó puha ütközéseit, amint tövig csúszott a lassan felrobbanó farkamon. Hűha… nem tudom tovább késleltetni, mindjárt előtör belőlem az orgazmus csodálatos érzése, és amit a sok spermám erőteljes kilövellése követ… Mindjárt kitör belőlem… hoppá, Tündi nem védekezik, le kell szállítanom magamról. Gyorsan szóltam, hogy elélvezek, most!
Ahelyett, hogy kivette volna magából a farkamat, még mélyebbre ült rá és kevésbé emelkedett fel. Még egy levegőt volt időm venni… és bekövetkezett! Elélveztem és a nagy lendülettel kispriccelő ondómat több hullámban Tündi meleg puncijának mélyére lőttem. Ő még nálam is hangosabban élvezte. Már egy ideje nem jött belőlem a cucc, de ő még mindig mozgott rajtam piciket, majd lassan leállt és magában tartott még tövig. Kicsit később szállt le rólam. Mivel újra mozdulni tudtam, kigurultam az autó alól. Szorosan magamhoz öleltem és úgy csókoltam, mint akit életem végéig akarok.
Most váratlanul annyi gyönyörhöz juttatott ez a látszólag távolságtartó lány, hogy nem is tudtam, hogyan háláljam meg neki. Puncija továbbra is gondosan fazonra volt nyírva. A pici dombocskán lévő keskeny csík kivételével mindenhol tükörsima volt. Jól összemaszatoltan csillogó hüvelyéből szép lassan csöpögött ki a beletöltött ondóm. Ezt meg is jegyeztem neki.
-Jól beléd élveztem. Nem szálltál le rólam. És ha terhes leszel?
-Ne parázz, kimosom és most peteérésem sincs. Tehát nyugi. A spermádnak amúgy is ott a helye, bennem. Talán nem élvezted?
-Dehogynem! Majdnem elájultam hatalmas orgazmusomtól.
-Jól van, örülök neki. Egészségedre!
És ezzel kaptam a számra egy cuppanós puszit. Először én mentem a mosdóba és mire ő végzett ott utánam már befele öntöttem a friss olajat az autójába. Búcsúzáskor még átöleltük egymást és szenvedélyesen csókolóztunk. Nagyon tapadt a számra ő is, nehezen tudtuk abbahagyni.
-Tündi… drágám ma olyan kedves voltál velem. Jól éreztem magam, igyekszem viszonozni…
-Nem tartozol, megcsináltad az autómat. Vedd úgy, hogy természetben fizettem érte. De ha viszonozni szeretnél, tudod, hogy hol találsz.
-Folytatnád velem ezt a szexkapcsolatot?
-Miért ne? Na, mennem kell. A pasim már vár. Nem tudom meddig, de sokáig már nem leszek vele együtt.
Még egy hosszú csók után távozott. Fizikailag igen, de a fejemben továbbra is ott volt. Az érzésekkel együtt, amikkel meglepett az elmúlt órában. Viki kedvesem estére ért haza, én már ágyban voltam. Kaptam egy elnyújtott puszit a számra.
-Szia drágám. Jókat dugtunk Zsoltival. Megyek a fürdőbe és utána elmesélem.
-Jól van szívem, majd én is mesélek. Történtek dolgok.
Hamar végzett és szokásosan meztelenül bebújt mellém az ágyba. Hozzám simult és a farkamat is simogatni kezdte. Így szeretem ezeket az élménybeszámolókat. Dupla izgalom… szokott lenni. Először én meséltem el, mivel vagy inkább kivel kúrtam el az időt az ő távollétében. Vikinek voltak nem tetsző részek. Még a faszom simogatásával is leállt.
-Az rendben van, hogy kihasználod a lehetőséget és te is kefélsz egy jót, amíg én is mással vagyok. De hogy lehettél ilyen felelőtlen, hogy telibe lövöd, amikor ő irányít? Fel akarod csinálni?
-Ezt én is mondtam, de megnyugtatott. Kifolyatja és éppen nem termékeny.
-Ja, mert olyan biztonságos fogamzásgátló módszer az. Én bennem bármikor elmehetsz, te is tudod. Más csajoknál miért vállalsz ekkora rizikót? Ha Tündi teherbe esik tőled, akkor elválnak útjaink.
-Ja… azért, hogy többet lehess Zsoltival?
-Ennek semmi köze ahhoz, hogy szeretek vele dugni. Mégis hogy képzelnél el kettőnket miután Tündi megszülte a gyerekedet? Mintha semmi sem történt volna? Hát nem! Legyen eszed. A csajról ordít, hogy mit akar. Téged. Ne dőlj be neki. Kefélhetsz vele ha élvezed, de legyél óvatos vele.
-Jó, igazad van drágám. Lehet, hogy már nem is leszek vele többet. Inkább meséld, ti miket csináltatok?
-Nem úgy készültem, munkaidőm vége felé írta Zsolti, hogy örülne a látogatásomnak. Küldött képeket is az álló faszáról, hogy ez történik vele, ha rám gondol. Mivel mi nem terveztünk semmit mára, elfogadtam a meghívását. Mikor odaértem hozzá, még ő is utcai ruhában volt. Vásárolni volt. Rövid ölelés és puszi után a fürdőbe akartam menni, de marasztalt. Ő már nagyon kíván engem, nem is kell a zuhany. Így is jó illatom van. Ő is hasonló állapotban volt. Ahogyan egyre jobban felizgatott, úgy kívántam meg én is őt, így rögtönzött szex lett belőle. Mikor a farkát elővette a farmerből és elölről a lábaim közé rakta és ki-be húzogatta a puncimnál, már alig vártam, hogy belém rakja.
Rendesen levettem minden ruhát és a kezét fogva lehúztam az ágyra. Én feküdtem alul, felhúztam a lábaimat és vártam, hogy belém hatoljon. Ő csak a nadrágját tolta le combközépig és az előre meredő kemény farkát óvatosan a hüvelyemhez nyomta. Ő támaszkodott a karjain, így én segítettem be magamba. Óvatosan hatolt egyre mélyebbre és idővel egyre gyorsabb tempóra váltott. Lábaimat átkulcsoltam mögötte és igyekeztem jól ellazítani magamat, hogy gond nélkül be tudjam fogadni teljesen. Mikor már nagy gyorsasággal a makkja hegyétől a farka tövéig dolgozott bennem, mondtam mindjárt elélvezek. Kicsit lassított, és amikor tövig volt bennem, abban a pillanatokban a csiklóm felé még feszített is egy keveset. Attól még jobban felizgultam. Istenien csinálta.
Biztos megérezte az orgazmusomat, mert pont akkor belém vágta tövig és körözött bennem. Akkorát élveztem, beleremegett az egész testem. Még kapkodva a levegőt megdicsértem, ez szuper jó volt. Örül neki, mindjárt követni fog. Megfordított a hasamra, széttárta a lábaimat és rám feküdve rakta vissza. Kétszer is kicsúszott, mikor túl kihúzta.
Onnantól csak kicsiket mozgott. Közben puszilgatta a nyakamat, nyalogatta a fülemet. Jólesett és a póz is kényelmes volt nekem. Szuszogásából tudtam, mindjárt elélvez. Felnyögött, farka megfeszült, benyomta amennyire tudta és lüktetve elöntött a melegség. Még egy ideig bennem és rajtam maradt, amíg magához tért. Megcsókolt, ezt nagyon élvezte. Én is jól éreztem magam. Utána mehettem végre a fürdőbe. Már nagyon szükséges volt. Megindult belőlem Zsolti ondója és folyott mindenfelé. Búcsúzáskor alig akart elengedni, annyira szorosan ölelt. Azt akarta, aludjak is ott. Lezavarhatnánk még egy menetet. Megköszöntem az ajánlatot, de talán majd máskor. Megértette és egy hosszú csók után elengedett. Majd úgy is írogatunk egymásnak.
Hát… változatlanul örültem, hogy drágám megint lefeküdt valakivel… de most nem hatott rám olyan izgatóan. Különösen meg sem kívántam őt miatta. A szex most kimaradt, mert mindkettőnket kikészítette valaki. Valójában egész este Tündi járt a fejemben és a délutáni dugásunk. A meglepetése és a kedvessége mély nyomot hagyott bennem. Egyre inkább vágytam rá, hogy újra vele lehessek. Vikit szerettem, ő a párom, de Tündihez is elkezdtem vonzódni. Fura egy helyzet teremtődött, csupa kérdőjelekkel a jövőnket illetően. Nem lehetett tudni, ki merre tart…
Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/izgat-ha-felrelep-es-massal-kefel-a-parom-12/"]Cuckoldmánia[/URL]
Értékelés:
0
Izgat, ha félrelép és mással kefél a párom 13.
Életem legvonzóbb és legbelevalóbb nőjével, Vikivel a kapcsolatunk elérte a tetőfokát. Először ő kezdett másokkal is lefeküdni, volt szerencsénk a hármas és négyes szexhez is. Végül az én farkamra is akadt valaki. Ha ez így marad, a legboldogabb pár lettünk volna a világon. Változatos szex és partnerek okozta élvezet-hegyek… bárcsak kizárólag erről szólt volna.
Ahogyan melegedtünk bele a kefélésekbe és keveredtek össze a kapcsolatok, úgy kerültek felszínre a problémák. A terv szerint másokkal csak szexelünk és más semmi. Kezdéskor nem vettük figyelembe az alapvető és meghatározó emberi tulajdonságainkat, az érzelmeinket. Kedvesem több szexpartnere közül Zsoltit megtartotta magának továbbra is. Nem ismerte be, de nagyon kezdett hozzá kötődni. Még hamiskás és rájátszott kedveskedésével is próbálta eloszlatni a kételyeimet és a hozzám tartozását hivatott vele bizonyítani. Az együttlétük alatt is láttam rajta, hogy több számára, mint a szex utáni vágy. Szép lassan a magának való, távolságtartó Tündi is megnyílt előttem és a közeledésének nem tudtam ellenállni.
Az odaadó és önzetlen szexelése miatt egyre inkább vonzódni kezdtem hozzá. Már Vikivel való keféléseim alatt is rá gondoltam. Ezek miatt nem sokára gyülekeztek a viharfelhők. Előkerült a féltékenység, számonkérés, a ránk nem jellemző viták is. Még a szakítás is szóba került futólag. Folyamatosan azon zakatolt az agyam, hogyan lehetne ezt elsimítani. Jó volt Tündivel kefélni, kívánatos lány, de Vikit szerettem, nem akartam elveszíteni.
Mivel kedvesem már nem nagyon törte magát, hogy másokkal is keféljen, így nekem kellett keresni új szexpartnert neki. Ha találok valaki frankót, változatosságnak és figyelemelterelésnek Zsoltiról még megteheti. Ugyanis ő már csak Zsoltival volt hajlandó önszántából kefélni.
Még a havija alatt is munka után tett egy kis kitérőt, hogy vele találkozhasson, beszélgethessenek és leszopja a faszát. Análszexet már korábban engedte neki, de már odáig jutottak, hogy meg is lovagolta őt a fenekével. Én is bele szoktam ültetni, de hogy aktívan mozogjon is rajta olyan pózban, még egyszer sem sikerült rávennem. Zsoltinak már megcsinálta. Az ilyenek csak bővítették a baljós előjeleket. Továbbá előadta drágám, hogy a közeljövőben ott szeretne aludni Zsoltinál, mert úgy tudja ébredéskor nagyon kanos tud lenni és ki akarja akkor is próbálni őt. Szépen nézünk ki…
Nyilvánvalóan szorított az idő – ami nem nekem dolgozott – hogy kitaláljak valamit. Eszembe jutott, hogy szűz fiút keresek neki, aki ugyan nem bír sokáig egy menetet, de annál nagyobb potenciával bír. Akár fél éjszakán át is bírná kefélni a drágámat. Ha találok megfelelőt, megmutatom neki. Főleg neki kell tetszenie. A keresés közben ráakadtam egy hirdetőre, aki párokhoz csatlakozna, nekünk elérhető távolságból. Férfias, középkorú, extra nagy intim mérettel. 22/6-osnak írta. A képeken tényleg nagy farka volt. Na, ezzel meg kell dugatni a kedvesemet. Hadd érezzen ekkora faszt a puncijában. Be kell avatnom őt is. Megmutattam a képeit és kifejezetten tetszett neki. A farkára rögtön tett egy „Az igen!” megjegyzést.
[INDENT] - Ha ki akarod próbálni azt a méretet szívem, megpróbálom leszervezni és kefélhetsz vele egy jót.
- A képek alapján jó pasinak tűnik. Nagy fasza van… tényleg szívesen lefeküdnék vele… ha ismerném.
- Majd megismerjük drágám. Van telefonos elérhetősége is. Egyeztetünk vele, elhívjuk magunkhoz és még itt is beszélgethetünk. Akkor még mindig van visszaút, ha nem megnyerő neked. De ha szimpi lesz számodra, mi akadálya a kefélésnek?
- Akkor tényleg semmi. Jól van, beszéld meg vele és meglátjuk mi lesz belőle.
[/INDENT]
Felhívtam telefonon az embert és közöltem vele a tervet. Csinos barátnőmet kellene a jelenlétemben megkefélnie. Miután látott róla képeket, azonnal ráállt a dologra. Mikor jöhet? Nekünk mikor jó? Egy péntek estében egyeztünk meg. Nagyon reméltem, hogy személyesen is tetszeni fog Vikinek és alaposan megdugja majd azzal a hatalmas faszával.
Drágám a szex előtti alapos készülődésére jellemzően sok időt töltött a fürdőben. Puncit borotvált, hajat mosott. Helyet foglalt mellettem a kanapén. Már az illatától felállt a cerkám. Szép testének meztelen látványát sem tudtam sose megunni. Volt némi aggodalma a leendő szexpartnerével kapcsolatban.
[INDENT] - Tudod, hogy mitől félek? Még sosem volt ekkora mérettel dolgom. Mi van, ha aktus előtt vagy közben szorongás fog el attól félve, hogy fájdalmat fog vele okozni? Akkor nem tudok ellazulni, kellőképpen benedvesedni és talán be sem tudom magamba fogadni vagy csak fájdalmasan.
- Szívem, bízzunk abban, hogy neki már régóta ekkora a szerszáma és megtanulta már úgy használni, hogy élvezetet okozzon vele a partnerének és nem fájdalmat. Előtte erről is beszülünk vele, hogy legyen óvatos.
- Igazad van édes. Remélem minden rendben lesz.
[/INDENT]
Felhívtam a srácot, hogy mikor ér ide, a hölgy már meztelenül várja. Kb. 10 perc. Már előre izgatott a tudat, hogy nem sokára benne fog mozogni az a nagy fasz a csodaszép frissen borotvált puncijában és remélem tele is spricceli majd. Jött üzenete, Zsolti érdeklődött a következő talijuk felől. Talán holnapot válaszolt neki. Na, akkor úgy néz ki, hogy holnapra kereshetek magamnak más programot. Rögtön Tündi jutott eszembe, vajon ráérne-e. Olyan jó lenne, ha most is itt lenne. Dugnék vele egy jót, amíg Viki az új nagyfaszú pasijával van elfoglalva.
Én nyitottam ajtót a megérkező vendégünknek. Mondtam, vetkőzzön meztelenre, a partnere már az. Előttem letolta a nadrágját, csak ámultam, hogy lankadtan is mekkora fasza van. Jó buli lesz ez, gondoltam. Találkozásukkor puszik kíséretében bemutatkoztak egymásnak, őt Lacinak hívják. Ők a kanapéra ültek, én külön egy fotelbe. Laci rögtön Viki szépségét dicsérte, mennyire jól néz ki.
Elkezdtük kikérdezni az életmódjáról. Hány helyre hívják, van-e most kapcsolata. Mert mi nem használunk gumit és a punciba kell élveznie. Ez kikötés. Ha nem vállalja így elsőre vagy nem tetszik az életvitele, drágámnak nem szimpi, már mehet is haza. 6 éve hirdeti magát, sok párhoz csatlakozott már. Most is házibarátja egy középkorú párnak. Ott már volt a feleséggel kettesben is.
Nagyjából 3-5. alkalmat követően engedik neki gumi nélkül az aktust és utána már nem kell használnia. Ez az első eset, hogy rögtön az elején már punciba is kell élveznie. Örül neki és élni is szeretne a lehetőséggel. Mindig megfelelő egzisztenciával rendelkező, igényes párokhoz csatlakokozott, tehát tutira egészséges. Nekem rendben volt a srác, láttam páromnak is. Már elkezdte simogatni a combját. Válaszul mell és punci simogatást kapott.
Viki az első sóhajok után átvezette őt az ágyra, ahol Laci nem sokat pepecselt. Széttárta lábait és már ment is a szájával a lábai közé. Széthúzta a punciját, először csak puszilgatta, de aztán előkerült a nyelve is, amit jó mélyen beleszántott a hüvelyébe és a csiklója környékére. Elég gyorsan nyalta, kicsit a fejét is mozgatta hozzá. Drágám nagyon élvezte. Egyik ujját benyomta a hüvelyébe, amit módszeresen feszített ide-oda. Közben nyelvével a csiklóját izgatta. Kedvesem egyre hatalmasabb nyögéseiből láttam, mindjárt elélvez. Laci csak egyre gyorsabban munkálkodott a pináján, aminek meg is lett az eredménye.
Combjaival közre fogva Laci fejét, vonagló testtel, félig sikoltozva elélvezett az én drágaságom. Ilyenkor sok nedvet enged, amit a partnere benyelt és a szájáról is le kellett törölni. Viki az ilyen orgazmust jól meg szokta hálálni. Hátára fektetve Lacit, kezébe vette a félkemény faszát és azonnal rábukott. Mohón szopta a gyorsan kőkeménnyé váló dorongot. Mérete miatt még félig sem tudta bekapni. A makkja beengedéséhez is elég nagyra kellett nyitnia a száját. Rövid időre áttért a zacsijára is. Megnyalogatta és bekapta a szájába a golyóit is. Lacinak csak úgy jojóztak a szemei. Biztos jólesett neki.
Drágám mikor ráunt a szopásra, a fasza fölé térdelt. Széthúzta a nedves punciját és a makkját a hüvelyéhez rakta. Kicsit tágította vele a bejáratát, majd szép lassan rásüllyedt. Nagyon lassan tűnt el benne a makkja és a következő néhány centi. Lassan mozgott rajta és még lassabban fogadta be magába egyre mélyebben. Biztos feszíthette. A farka felénél egy kicsivel tovább ült bele, tovább nem. A mozgáson gyorsított. Laci közben a melleivel szórakozott. Simogatta, csókolgatta. Laci lefordította magáról és ő ment felülre. Óvatosan tolta vissza bele a farkát. Csak félig járatta benne. Egyszer lassan elkezdett mélyebbre hatolni belé. Ahogy a lágyéka közeledett Viki puncijához, úgy szorította össze szemeit, fogait. Laci beért tövig, de nagy nyögés kíséretében kedvesem rögtön kitolta magából a tenyerével. Ez is szép eredmény.
[INDENT][TORT]Csodálatos puncija néhány pillanatra csak, de be tudta fogadni a 22-es hatalmas faszt.[/TORT][/INDENT]
[URL="https://imageban.ru/show/2020/11/14/1c4c5532849006c4d3a82e1493aa9d9b/jpg"] ![[Kép: 1c4c5532849006c4d3a82e1493aa9d9b.jpg]](https://i3.imageban.ru/thumbs/2020.11.14/1c4c5532849006c4d3a82e1493aa9d9b.jpg) [/URL]
Laci a későbbiekben kerülte a tövig hatolást. Visszafogott tempóban kefélte a drágámat, aki nem csekély mértékben élvezte a hatalmas fasz óvatosan kellemes játékát. Lehunyta szemét és egyenletes, halk szuszogásokkal nyugisan ringatózott a teste Laci ritmikus mozgásától. Később szólt, hogy jöjjön belé hátulról. Ennek megfelelően kutyapózban kezdte őt kúrni. Elég gyors tempót vett fel. Mélyebbre nyomkodta neki a farkát, de tövig nem ért be egyszer sem.
Szívecském sokat megélt, finom puncija cuppogva fogadta be magába a hatalmas dorongot, minden egyes löketnél. Egyik ujját még a fenekébe is benyomta közben. Viki nem szólt érte, mert élvezte a faszt rendesen. Laci egyre gyorsított, szaporábban vette a levegőt, nem sokára elélvezhet. Párom is a hevesebb tömködés miatt hangosabban nyögdécselt. Egyszer csak Laci felüvöltött, majdnem tövig benyomva kedvesembe a farkát bele elélvezett.
[INDENT][TORT]Pulzáló faszán látszott, hogy üríti gecijét Viki puncijába.[/TORT][/INDENT]
Nagyon helyes, az oda való. Spriccelése közben az ujját is húzogatta a fenekében, amitől drágám átélt egy újabb hangos orgazmust. Kiterültek egymás mellé és kifújták magukat. Odamentem álló fasszal. Nem akartam berakni a beletöltött ondótól csöpögő puncijába, így a szájába adtam. Azonnal szopni kezdte. Gyorsan húzogatta a fitymámat is. Talán két percig bírtam és teleélveztem a száját. Több részletben lenyelte az egész adagot. Laci persze a folytatás lehetőségéről érdeklődött. Majd keressük, ha szükségét érezzük. Gyors mosdó után távozott.
Ugyan csillagos ötösre értékeltem az estét, örültem hogy kedvesemet megint megkefélte egy új pasi, de a közös jövőnk miatti aggódás miatt nem tudtam megfelelően kiélvezni annak gyümölcsét. Nem voltam benne biztos, hogy az esti akció elérte-e a figyelemelterelő célját, mert szerintem Viki többet nem akar majd együtt lenni Lacival. A légkör fagyos volt, nem társalogtunk olyan felszabadultan nagy örömmel, mint a félrekefélések elején. Hamar alvás lett a dologból vagy inkább annak imitálása. Nekem gondolataimban Tündi járt, hogyan is tudnám a hasznomra fordítani őt, ha már Vikivel tényleg rosszra fordul a kapcsolatunk vagy meg is szűnne. Valami érezhetően lógott a levegőben és úgy éreztem nagy változások fognak velünk bekövetkezni a közeljövőben.
Beküldte: [URL="https://szextortenetek.hu/izgat-ha-felrelep-es-massal-kefel-a-parom-13/"]Cuckoldmánia[/URL]
|