androware.hu
Filmek
TV Sorozatok Feliratos filmek Szinkronos filmek HD és Blu-ray Karácsony Online nézhető filmek Film kollekciók Mobilos filmek Rajzfilmek Dokumentum filmek Horror filmek Magyar filmek DVD ISO HUN DVD ISO ENG DVD-Rip ENG 3D filmek Zenés filmek
Zenék
Zenei Kérések Videóklippek, koncertfelvételek OST Single
Játékok
Játék Kérések
XXX
XXX Játékok XXX Magyar XXX Sorozatok, Gyűjtemények XXX Képek XXX Magazinok, képregények XXX Videók és Rövid filmek
Mobil
Mobilos filmek Mobilos programok Androidos játékok Mobil Háttérképek Csengőhangok
Programok
Windows Op. ISO ENG Windows Op. ISO HUN Microsoft Office MacOS Program Kérések
Háttérképek
Templates Háttérképek Témák
E-könyvek
E-könyv Kérések Külföldi könyvek Hangoskönyvek Külföldi magazinok Gyerek hangoskönyvek Gyerekdalok
Mai Friss
Belépés   Regisztráció
Belépés
Felhasználónév
Jelszó: Elfelejtett jelszó?

Keresés
Bezárás
androware.hu XXX Történetek és novellák XXX Történetek Heteró Ilyen volt nekem a tökéletes első szex

• 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rétegzési módok
Ilyen volt nekem a tökéletes első szex
Nem elérhető tkt55
Adminisztrátor
Üzenetek: 2,760
Témák: 2,175
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Értékelés: 0
2020-10-13. 16:02
[URL="https://imageban.ru/show/2020/10/13/d70996258dc0e1463e32348ad6133442/jpg"][Kép: d70996258dc0e1463e32348ad6133442.jpg][/URL]

Két éve ismertem már ezt a pasit, a dolog 1 éve történt, éppen betöltöttük a 18-at. Egy nap összefutottunk a városban egy buszmegállóban, azelőtti napokban épp beszélgettük, hogy össze kéne futni, meginni valamit. Nagyon meglepett, amikor találkoztunk. El voltam gondolkozva, s hátulról “megijesztett”.

-Szia, te mit csinálsz itt?- kérdeztem.
-Szia, csak leugrottam kajáért a boltba. Te?
-Én most jöttem a kozmetikustól- mára volt időpontom gyantázásra.
-S mi a programod mára?- kérdezte.
-Nem tudom, hazamegyek, s talán megnézek egy filmet, nincs nagyon semmi programom. Na és neked?
-Dettó. Nincs kedved feljönni, úgyis rég beszéljük, hogy koccanunk valahol.
-Kedves vagy, felmegyek, de nem tudok sokáig maradni.
-Az nem gond, legalább beszélgetünk, vagy valami.

Felmentünk a lakására, a lakótársa nem volt otthon, kipakolta a kaját a hűtőbe. Közben végigsasoltam a testét: izmosodott amióta láttam, sőt még jóképűbb lett azóta. Kerek feneke, feszes, izmos lábai, lapos, valószínüleg kockás hasa, nem túl durva, de izmos karja. Olyan sexy volt, ahogy pakolta a zacskóból a kaját a hűtőbe; beharaptam a szám, s elmosolyodtam. Rám néz, s azt kérdezi kuncogva:

-Mi van?
-Áh semmi, megváltoztál azóta…
-Te is-mondta huncut mosollyal végigmérve a testem.

Bementünk a szobályába, s leültem az ágyára. Szólt, hogy lezuhanyzik, 2 perc, addig érezzem otthon magam.

10 perc után elindultam a fürdőszobája felé, hogy hol lehet, s hirtelen szembe mentem vele az ajtóban, vizes volt a teste, s csak egy szál törölköző volt rajta, amiből látszott az ágyéka. Felszisszentem, mert megijedtem, s kezeim önkéntelen a mellkasára tettem, s mondom:

-Te csak ijesztgetni tudsz

Elmosolyodott mikor egymásra néztünk, majd lassan közeledni kezdett a szája a számhoz, s megcsókolt, rám nézett, én visszacsókoltam.[INDENT][TORT]Becsukta maga mögött az ajtót, s az ágya felé haladtunk, hátra döntött, közben csókolóztunk.[/TORT][/INDENT]

Levette a pólómat, és a nadrágomat. A szemembe nézett, s elmosolyodott. Azt hittem már csak a látványtól lesz egy orgazmusom, nedves volt a teste, szép a bőre, és vizes a haja. Ahogy csókolt egyre jobban forrósodott a hüvelyem. Elindultak a kezei, végig simogatta a hasam, a combjaimat, markolta a melleimet, majd a nyakam, a kulcscsontom, a melleim, ezután a hasam csókolgatásával a puncimra lehelt egy csókot.

Szűz vagy?- kérdezte.

Bólintottam. Ismerős mosoly tűnt fel az arcán, s szépen letolta a csipkés kis tangát, majd lassan nyalni kezdte a csiklómat, majd az egész vaginámat. Először egy, majd 2 ujját dugta fel. Nem fájt nagyon, mivel én is ujjaztam magam előtte jó párszor. Lassan csókolgatva a hasamon át “feljött” s újabb csókcsatába bonyolódtunk. Kezeimmel a hátát simogattam, majd a fenekét s leszedtem róla a törölközőt. A farka úgy állt, mint a cövek, s pont ideális méretű volt. Egymásra néztünk, mosolyogtunk, s megcsókoltam. Majd a fülembe súgta: “jó kislány voltál?”[INDENT][TORT]Rámosolyogtam s halkan azt mondtam : “nagyon rossz kislány voltam, büntess meg, daddy” Erre annyira beindult, hogy a tekintetében látszott, nagyon meg leszek baszva.[/TORT][/INDENT]

Betette a makkját, s lassan tövig tolta be. Első pár ki-be húzás picit kellemetlen volt, de gyorsabban csinálta, s elöntött a forróság. Olyan eszméletlen érzés volt, amit még soha nem éreztem. Egyre gyorsult a légzésem, s gyors nyögdécselésbe ment át. A szemembe nézett, s azt mondta:
“nagyon megbüntetlek”

Kissé megijedtem, mert semmi mosoly nem jött utána, csak az élvezkedő feje.

A hátamra fordított, s kutyapózban csináltuk tovább, a derekamba kapaszkodott egyik kezével pedig néha a seggemre csapott. Majd mindkét kezével a derekamat fogta s egész tövig magára húzott. Visszafordított, s misszionárius pózban folytattuk. Fennebb csúszott, s a csiklóm szorosan az ágyékához dörzsölődött, ami iszonyatosan jó érzéssel töltött el. Kezeimmel szorosan a fenekétől húztam magamhoz, s éreztem soha nem akarok mást, máshogy csak őt így magamon a csiklómhoz dörgölve, a farkával a hüvelyembe mélyen, s az ő szája az én számon. Épp a nyakamat csókolgatta, s a dörgölésből átment erős dugásba. Lassan de erőteljesen nagyokat nyomott a farkán, s éreztem én mindjárt elélvezek.

A fenekét markoltam, s mondtam mégjobban tedd be, s erre annyira benyomta, hogy s golyói a hüvelyemen voltak. Lányok és fiúk én ilyen jó érzést soha nem tapasztaltam. Annyira nyögtem, hogy attól féltem még a szomszédok is tisztán hallják. Majd felnyögtem, még-még, mert itt van. Ő is azt mondta, hogy neki is itt van. S még pár hatalmas nyomással belém élvezett.

Bennem lüktetett a kemény farka még pár másodpercig. S a gyönyör végigbizsergett az egész testemen. Olyan furcsát nyögtem, hogy még én is meglepődtem. Erősen magamra húztam, olyan szorosan öleltem. Majd kihúzta a farkát, s megcsókolt. Ekkor döbbentem rá, hogy úristen mit tettem. Kb. 10 perc volt az egész mégis olyan soknak tűnt. Ezután hozott kaját, s azt kérdezte:

-Ugyen nem bántad meg?
-Ezt megbánni?-feleltem.

Elmosolyodott.

-Ezek szerint jó volt.
-Talán neked nem tetszett?
-Ekkorát sosem dugtam még soha.
-Ezt veszem iróniának
-Vedd komolyan-s megcsókolt.

Visszacsókoltam, s rámosolyogtam.

Azóta is beszélgetünk, s jóba vagyunk. Szerintem ez volt a tökéletes szex, s egyben az első is

Kissé talán hihetetlen, még én magam is visszagondolva el-elmosolyodok, hogy ilyent tettem első alkalomkor.

Szextörténet beküldője: [URL="https://szextortenetek.hu/ilyen-volt-nekem-a-tokeletes-elso-szex/"]egy lány[/URL]
A szerző üzeneteinek keresése
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Végre hatalmas farok volt bennem tkt55 0 1,385 2020-02-16. 09:36
Utolsó üzenet: tkt55

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Jelenlevő felhasználók ebben a témában:
1 Vendég

•  
  • Vissza a lap tetejére  
  •  Kapcsolat
Design © 2026 Orpheus
Magyar fordítás: Sz.Gábor
Fejlesztő: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Jogi nyilatkozat A fórum szerverén nem található meg a tényleges tartalom, szerzői jog és egyéb jog által védett adatokat, tartalmat nem tárol, csak más weboldalakon elhelyezett tartalomra mutató linkek láthatók. A fórumon előzetes moderáció nélkül bárki hozzászólhat, ezért a fórum tulaja, adminisztrátorai, moderátorai nem vállalnak felelősséget az oldalon elhelyezett anyagok jogszerűségét illetően. A személyiségi valamint szerzői és szomszédos jogokat sértő hozzászólásokat megalapozott indokú kérésre eltávolítjuk az oldalról. admin[kukac]hhwforum.hu
Lineáris
Rétegezett
Megtekintés nyomtatható verzióban
Feliratkozás a témára
Szavazás hozzáadása ehhez a témához
Send thread to a friend