A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Részeg fiammal 1-2. rész
[Kép: Rszeg-fiammal-1.-rsz_m.jpg]
Amit most elmesélek, az véletlenül történt meg velem. Nem volt szándékos, nem volt tervbe véve, nem volt benne a napomban, de mégis megtörtént. Talán gyengeség, talán a magány, talán a kiéhezettség, nem tudom, de megtörtént, hogy egy nap lefeküdtem a fiammal.

Vasárnap kezdődött, amikor megünnepeltük a 18. születésnapját. Nagy ünnepség volt, Mi szülők, nagyszülők, és a barátai. Egy ideig jó volt. Fogyasztottuk is szépen, ami azt illeti. Bor, pálinka, rövidek. Jó kedvünk volt, ünnepeltünk. Nagyon bíztam benne, hogy ettől a sok italtól, megjön a férjem hangulata, és majd éjszaka folytathatjuk a dolgot kettesben. Akkor már egy ideje nem nagyon volt köztünk szex. Egy darabig, még megvolt a hetente 1-2 alkalom az is előre megbeszélt napokon, de aztán amikor már ezek is elmaradtak, nagyon kétségbe estem. Elgondolkodtam a szeretőn is, de nem nagyon volt a közelemben alkalmas férfi. Arra se volt esélyem, hogy családon belül oldjam meg, egy segítőkész sógor által, mert nekem bátyám van, és ő egy másik nőt hozott a családba. Más ötlet akkoriban eszembe se jutott. Olvastam érdekes írásokat anyákról és fiaikról, olvastam bejegyzéseket is róla, de mindig úgy gondoltam, hogy én nem lennék rá képes.

Akkor, amikor ez a bizonyos a szülinap volt, már 4 hónapja nem volt semmi aktivitás a férjemmel, és már kezdtem beleőrülni a hiányba. Ezért bíztam benne hogy majd az italtól az ünnepi hangulattól, megjön a kedve. Nem nagyon volt jellemző rá, de bíztam benne, hogy hátha most mégis. Emlékszem még arra is képes voltam, hogy az ünnepi asztal alatt simogassam kicsit, a gatyáját, hátha ettől megjön az ingerenciája. De nem reagált, sőt, el is tolta a kezemet onnan. Pedig akkor mindenre készen lettem volna, ha hagyja ott verem ki neki az asztal alatt, de amilyen állapotban voltam lehet, hogy egy elejtett evőeszköz után kutatva még le is szopom annyira ki voltam éhezve. Tudtam, hogy régen imádta az ilyet, de most valahogy nem. Pokoli rossz érzés volt ez nekem.

Ám a java még csak ezután jött. Ahogy múlattuk az időt az asztalnál, észrevettem bizonyos jeleket a férjemen, amiket csak egy feleség vehet észre. Izgalomban volt. Méghozzá láttam, hogy nagyon erős izgalmi állapotban. Nem tudtam, hogy miért, de úgy döntöttem, hogy ki kell derítenem. Észrevétlenül bekapcsoltam a kamerát a mobilomon, és az asztal alá dugtam, és felvettem, ami ott történik. Miután kimentem a konyhába és megnéztem a felvételt, összeomlottam. A felvételen a sógornőm, a lábával kényeztette az uram farkát, aki nem volt rest elő is venni neki a gatyájából.

Elöntött a méreg, és a harag. Kedvem lett volna rájuk borítani az asztalt, de nem akartam botrányt csinálni a fiam 18. születésnapján, de elhatároztam, hogy valahogy belerondítok az örömükbe. Ám mire visszaértem már egyikük se volt ott. Amikor megkérdeztem, hogy merre vannak, azt mondták a többiek, hogy a sógornőm kiment cigizni a férjem pedig WC-re. Leültem és vártam, de végig azon töprengtem, hogy utánuk menjek e, vagy sem. Persze hamar eldöntöttem, hogy utánuk megyek. Úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt a sógornőmnek, és kinézek, az erkélyre hátha tényleg ott van és cigizik, de nem volt ott. A WC-be már nem mentem be. De a fürdőből egy kis szellőzőn átlehetett látni egy kicsit a WC-be.
Bementem és felálltam a szennyesre és átkukucskáltam. Amit ott láttam, minden maradék erőmet elvett belőlem. A sógornőm a falnak támaszkodva egyik lábát felrakva a WC-re felhúzott szoknyával, és lehúzott bugyival, a férjem pedig mögötte, és eszeveszett hévvel dugta. Olyan hévvel és elszántsággal, amilyet én már évek óta nem láttam nála. Nagyon dühített a dolog, de fel is izgatott, nem is akárhogy. Majdnem le is estem a szennyesről, úgy nyúlkáltam a bugyimban, mikor észrevettem magam.
Végül visszamentem az asztalhoz, de romokban voltam. A fiúk az asztalnál ettek ittak és beszélgettek. Engem senki se vett észre. Még azt, se amikor a férjemék visszatértek az asztalhoz.

Ha nem mondják is láttam volna rajtuk, akkor is tudtam volna hogy mit csináltak. Ám a megpróbáltatásaim még nem értek véget. Ugyanis az én fáradtnak és kicsit impotensnek hitt, férjem aznap még 2 alkalommal tette magáévá azt a lotyó szex mániás sógornőmet, olyan hévvel, amiről én már évtizedek óta nem is álmodtam. Pedig Én se vagyok fából, sőt Én is szeretem és kívánom is a szexet, sőt prűdnek sem mondanám magam. És mégis. Ráadásul még nem is tudtam parancsolni magamnak, mert valahányszor elindultak, én mindig utánuk mentem kémkedni. Fájdalmas volt, de a nagyobb gond az volt, hogy mindkét alkalommal a bugyimba is nyúltam. Az utolsó alkalomnál már nem bírtam ki, és végig vittem a mozdulatot, és egy hatalmasat élveztem én is a bugyimba. Nem csoda hogy mikor mindenki elment, és végre ágyba kerültünk, lángolt a puncim, és ölni tudtam volna a férjem farkáért. Magam se tudtam megmagyarázni magamnak, de a sötétben, átnyúltam és próbáltam kicsit élesztgetni a farkát. De a férjem elfordult és mély álomba merült. Ami nem csoda, ha belegondolok, hogy hányszor megdugta azt a ribancot, míg Én ott maradtam a vágyaim égető tüzében. Legszívesebben sírni tudtam volna.

Másnap hétfő reggel volt. A férjem korán reggel már elment dolgozni, így csak ketten voltunk otthon a fiammal, de ő is hamarosan indult iskolába. Alig vártam, mert így végre nyugodtan magamhoz nyúlhattam egy kicsit jobban és talán csillapítani is tudtam volna a vágyaimat, és a gondolataimat is rendezni tudtam volna.

Türelmesen vártam hát, hogy a fiam lejöjjön, megegye a reggelijét és végre elmenjen az iskolába. Ám nem jött. Teltek a percek, és én egyre türelmetlenebbé kezdtem válni, többször is felszóltam neki, de nem jött válasz. Vészesen fogyott az ideje, hogy még elérje a buszt. Végül nem bírtam tovább várni, felmentem az emeletre és benyitottam a szobájába. Ott feküdt meztelenül, hanyatt az ágyán, teljesen kiütve. Az ágya melletti asztalkán pedig egy üres whiskys üveg. Ezt tegnap még mi hagytuk lent az asztalon, akkor az üveg félig volt.

Nem csoda hogy nem jött. Szólítgatom, de nem nagyon reagált rám. Tudtam, hogy nincs nagyobb baja, mert már korábban is csinált ilyet. Akkor, mint jóra nevelő anya kikergettem az ágyból, megitattam egy nagy adag kávéval és útnak indítottam, had okuljon belőle. Most is ez volt a tervem, de most jobban kilehetett ütve, mert nem sok mindenre reagált.
Ám ahogy szólongattam, lökegettem, és élesztgettem, a paplan félrecsúszott rajta, és ekkor megláttam, hogy az én egyetlen kicsi fiamnak, mit adott a Jó Isten. Ugyanis a paplan alól, egy hatalmas rózsaszín fej kandikált ki. Először elakartam fordulni és visszatakarni. Esküszöm, hogy ezt akartam, de ahogy megemeltem a paplant, hogy visszahúzzam rá, nem bírtam ki hogy fel ne emeljem, és be ne pillantsak alá. Az én kicsi egyetlenemet az úr, egy jókora doronggal látta el. Életemben még nem láttam ekkorát, de, még csak hasonlót se. A munkahelyemen a nők beszéltek ilyenekről, de én sose hittem bennük. Ám most itt volt.

Először nagyon elszégyelltem magam, mikor rájöttem, hogy már több másodperce nézem, és arról kezdek ábrándozni, és fantáziálni, hogy mi minden jót tehetnék vele, és ami rosszabb, hogy mi minden jót tehetne VELEM ez a nagy szerszám. Rögtön visszatettem a paplant, és elindultam kifelé. Már az ajtón volt a kezem, de valamiért nem tudtam kimenni. – Csak még egy rövid pillantást vetek rá, egyetlen rövid, aprócska pillantást, aztán megyek! – Gondoltam magamban, és visszamentem, és felemeltem újra a paplant. Ám nem tudom miért, mire újra megemeltem a paplant a farka kicsit megnőtt, és sokkal nagyobb és kívánatosabb lett, mint amikor először megláttam. Ahogy megláttam, hatalmas vágyat éreztem, hogy megérintsem. – Csak egy egészen kicsit. – Nem! – Csak megsimogatom, aztán megyek. – Nem lehet! – De hát olyan szép! – Fékezd magad! – Így viaskodtam magamban, magammal. – Na jó, csak megérintem, és kicsit megsimogatom, aztán már itt se vagyok! Csak éppen hozzáérek. – gondoltam magamban, és már ment is a kezem.

Hiba volt. Ahogy megérintettem a tövét és elkezdtem volna végig húzni az ujjaim azon a nagy félkemény dorongján, az életre kelt és elkezdett nőni a kezem alatt, és váratlanul megemelkedett, én pedig azonnal rányúltam és megmarkoltam. Amitől az persze még inkább keményebb lett és megnőtt.

Sajnálom, tényleg, nagyon sajnálom, de olyan nagyon régen éreztem már ilyet utoljára, hogy a reakcióm egészen ösztönös és elemi volt. Mondanám hogy rögtön el is vettem a kezem, és ott akartam hagyni, de nem ment. Hosszú másodpercek teltek el amíg markoltam a kezemben az egyre keményebb farkat, mire felfogtam hogy kié és akkor hirtelen elengedtem. Persze akkor már késő volt. – Csak még egyszer, csak egyetlen pillanatra és utána rögtön megyek. – fogadkoztam magamnak. Ám ahogy újra megfogtam az újra nőni kezdett és duzzadni, engem pedig úgy lenyűgözött az érzés, hogy nem bírtam ki, hogy le ne húzzam rajta a bőrt. Szinte minden magától történt. Mintha nem is tudtam volna parancsolni a kezemnek ahogy megéreztem, és néztem a látványt. És micsoda látvány volt, és micsoda régen érzett érzés! De már ott volt a hang a fejemben. – Nem kaphatod be! Ne is gondolj rá! Eszedbe se jusson – mondta a belső hang a fejemben. – Csak a hegyét. – válaszoltam neki. – Nem! Kizárt! – Csak megérintem a nyelvemmel és már tényleg megyek is. – Nem lehet, gondolkozz már! – De hát olyan szép és olyan forró és nagy. Szinte kívánja, hogy megérintsem az ajkaimmal is! – mondtam magamban miközben folyamatosan vertem a fiam mostanra már kőkemény farkát. – Csak adok rá egy puszit, és megyek. – fogadkoztam megint. – Egy gyors puszi, és már itt se vagyok, és ez meg se történt! – De ahogy a hegye a számhoz ért, és megéreztem annak a fiatal faroknak az ízét, nem tudtam megállni, és bekaptam az egészet, és azonnal elkezdtem szopni. – Uram isten, mit csinálok, ez nem lenne szabad! – jutott eszembe. – De ha egyszer olyan jó! – jött a válasz. – Éreztem, ahogy a nyelvem alatt egyre jobban duzzad! – Miattam ilyen! Mikor éreztem ilyet utoljára? – kérdezgettem magamtól – Ki fogom használd ezt a lehetőséget! – De ő a fiad! – Akarom! Úgy érzed, hogy Ő nem élvezi a dolgot? – vitatkoztam még mindig magamban, de minél tovább csináltam és minél tovább éreztem a számban a kemény farkát, annál kevésbé tudtam magam kontrolálni. És úgy lett egyre halkabb a másik hang.

Miközben szoptam a farkát a kezeim elindultak a bugyim felé. – Azt már nem! Felejtsd el! Még csak az kéne, hogy bele ülj! – De ha egyszer olyan jó, és finom és forró, annyira kíván engem! – A fiadról beszélsz! – Nem érdekel, akarom! Különben is meg se tudja, hiszen ki van ütve. Ezek után a legkevesebb, hogy segít szegény magányos anyukáján, ha már itthon maradt! – Válaszoltam magamban, és már fölé is térdeltem.

Már abba beleremegtem, ahogy hozzáért a bejáratomhoz a feje és amikor lassan teljesen befogadtam, az valami mennyei volt. Olyan nedves voltam, hogy akadálytalanul csúszott fel bennem. Aztán hosszú pillanatig csak ültem ott rajta, puncimban a lüktető farkával, és a gyönyörtől mozdulni se tudtam. – Érzed ezt? – kérdeztem magamtól. – Ohh hogy ez nekem menyire hiányzott már! – Ez akkor sem helyes. – Hagy már végre abba! Te is érzed ezt a fantasztikus érzést nem? Csodálatos és annyira jó! Érzed, lüktet, és feszít? Istenem mindjárt elélvezek csak ettől! Igen azt hiszem mindjárt, mindjárt! Ohhh! – És ebben a pillanatban, akkorát élveztem, mint még soha. Bejártam a mennyet és a poklot, felrepültem a Mount Everest-ig, Majd le a Niagarán! Azt az érzést kívánom minden nőnek. Remegve tértem magamhoz, a testem verítékben úszott. Alig bírtam magamhoz térni. Szinte minden erőm elhagyott, a gyönyörtől. Ám ahogy ott ültem csapzottan, túl egy hatalmas orgazmuson, észrevettem valamit. Még mindig kemény volt, és még mindig állt bennem! Persze hiszen, csak Én mentem el. Ám erre akkor még nem gondoltam. Nem is tudtam volna. Ekkora már minden ellentétes gondolat elhallgatott a fejemben. – Akkor játszunk egy kicsit keményebben! – gondoltam, és elkezdtem mozogni rajta, először csak lassan, majd egyre gyorsabban és erőteljesebben. Ezúttal sokkal jobban bírtam és már jobban is tudtam magam irányítani, és fokozni is a magam gyönyörét. Imádtam, ahogy a farka ütemesen ki be járva teljesen kitöltötte puncim. Imádtam az érzést, hogy újra van bennem valaki, és olyan kemény mint még senki. Minden centijét élveztem, és csak egyre jobban és jobban lovaltam bele magam, míg végül szinte már teljesen megszűnt a külvilág. Mondanom se kell hogy innen már nem kellett sok a következő orgazmusomhoz sem. Ám ez már nem sikerült olyan csendesre, mint az előző. Hatalmas mély sóhajok majd a torkomból feltörő óriási ordítás jelezte, hogy újra elértem a csúcsra. Akkorát robbantam mint egy atomreaktor. Nukleáris meghajtással repültem az univerzum végéig és vissza a földig, egyenest vissza a szóbába pontosan rá a fiam farkára. Átizzadtam a ruhám, lihegtem, a puncim ütemesen húzódozott össze a még mindig kemény farok körül. Lassan tértem csak újra magamhoz. Itt már nem volt megállás, se semmi határ, vagy gátlás. Az orgazmus hullámai elsöpörtek bennem mindent. Egyre többet és többet akartam.

Most már azt akartam, hogy élvezzen Ő is, és akkorát amekkorát csak tud élvezni ez a hatalmas farok. Kiszálltam belőle, mellé ültem, és elkezdtem verni és szopni neki, de úgy mint aki az életéért csinálja. Minden percét élveztem. Nem volt bűntudatom, sem szégyenérzet bennem. Azért amit teszek. Csak az élvezet, és a gondolat, és a cél, hogy Ő is élvezzen egy akkorát mint Én. – Mindjárt élvez, érzed? – Igen, de még egy kicsit húzom neki a dolgot! – mondtam magamnak. – Ő is megérdemeli, hogy egy hatalmasat élvezhessen, ha már ilyen készséges volt. – Azzal finoman elkezdtem még tovább húzni neki a dolgot. Mikor már közel volt lassítottam, mikor kicsit lenyugodott, újra gyorsítottam. Mindig kicsit fokozva az erőn, és tempón. Ezt addig ismételtem, amíg már azt nem éreztem, hogy szinte a kezemben robban szét a feszültségtől a farka. Akkor egy végső rohamra indultam és addig csináltam amíg Ő is robbant egy hatalmasat.

Óriási nagy vastag fehér sugarak törtek ki belőle. Meg is lepett egy kicsit, mert az első pont az arcomra sikerült lővelnie. Ám a többi már a számba ment, hiszen azonnal rábuktam, és csak szívtam és szoptam, és nyeltem ami jött belőle. Hatalmas vastag forró fehér adagok csapódtak a torkomnak Éreztem ahogy az Ő teste is megfeszült. Szinte beleremegtem a kéjbe, olyan régen éreztem már hasonlót. Szinte ettől is eltudtam volna ott mellette élvezni megint. Persze ahogy ültem nem fértem hozzá a puncimhoz, így csak Ő ment el.

Persze semmit nem vett észre az egészből, alig egy pár apró nyögés jött csak ki belőle. Szegény rendesen ki lehetett ütve. Lenyalogattam magamról a spermáját, az utolsó cseppjéig. Mennyei volt az íze. Aztán betakartam és hagytam tovább aludni.

Miközben kifelé mentem, végig azon tűnődtem, hogy mi ez a különös érzés bennem amit érzek. Azt már tudtam, hogy ezek után már nem fogom kibírni, hogy ezt többet ne tegyem meg vele. Tudtam már, hogy megfogom tenni, akár józan akár nem. De mégis valami más volt. Ahogy a konyha asztalhoz leültem és öntöttem magamnak egy csésze kávét, akkor döbbentem csak rá, hogy mi is az az érzés. Kivagyok elégülve! Már hosszú évek óta nem éreztem ezt az érzést, de most végre megint érzem. Ó édes istenkém! Micsoda érzés. Gondoltam magamban. – Már megérte. – Gondoltam míg hosszan elnyúltam a kanapénkon a nappaliban.

Ahogy ott feküdtem és élveztem a kielégültség édes érzését, eszembe jutott, hogy mit is tettem. Egy pillanatig elszégyelltem magam, de aztán ahogy visszagondoltam az egészre, elfogott a kétely, és kicsit a bűntudat is, amiatt, hogy épp megcsaltam a férjem, ráadásul a fiammal. Ám hamar eszembe jutott a tegnap este, az hogy Ő mit is tett, és kivel. Eszembe jutott, hogy lehet most is épp nem vele van. Ez kellően feldühített, és felszította bennem a tüzet, hogy a maradék lelki gondomat is elégesse bennem a lángja, és valami egész más lépett a helyére. Különös, de valami furcsa érzés lett a helyén. Csodálat, elégedettség, és valami egészen mélyről jövő óriási mély szeretet és büszkeség a fiam felé. Valami, olyan amit eddig nem ismertem. Ez valami új volt, mélyebb, meghittebb, valami más mint amit eddig éreztem iránta. Persze eddig is szerettem, de ez most valahogy más érzés volt. Eldöntöttem magamban, megtaláltam a tökéletes szeretőm. Ahogy erre gondolkodtam, kezem máris a puncimra tévedt észrevétlenül és elkezdett izgatni. Mire észbe kaptam már újra felvoltam izgulva.

Azonban eszembe jutott valami. Valami ami felett eddig elsiklottam. Valójában nem tudtam hogy vajon Ő is akarná ezt, Ő is benne lenne e, vagy esetleg elfordulna tőlem. Nem itathatom le mindig akárhányszor csak szexet akarok. Valahogy meg kell tudnom, vagy el kell csábítanom.

Az agyam máris kattogott, azon hogyan is tegyem ezt meg. Kezdett kialakulni egy terv, persze a gondolat, hogy mi a vége, csak még jobban felizgatott. Ám nem akartam várni addig, bíztam benne hogy még dolgozik az alkohol, és még mindig olyan mélyen alszik, mint eddig. Mire ezt végig gondoltam már úton voltam felfelé a lépcsőn. Persze izgultam, járt az agyam. – Mi lesz ha ébren van? – kérdeztem magamban. – Nem rég élvezett egy óriásit, biztos, hogy alszik. – És ha nem? – Az az igazság, hogy mire odaértem az ajtajához és benyitottam, már úgy voltam vele, hogy nem számít. Én most szexelni akarok vele.

Ez azonban egy kicsit mégis másképp alakult, hogy hogyan? Arról majd a következő részben.

Forrás
Válaszol
[HEADING=2]
Részeg fiammal 2. rész
[/HEADING]
Beléptem a szobába. Ha nem én lettem volna ott korábban akkor is tudtam volna hogy itt mi történt. A szobában vastagon áradt a szex és az alkohol, és a másnaposság szaga. Átfutott az agyamon hogy ablakot nyissak, de eszembe jutott hogy mit produkáltam korábban, és úgy döntöttem, jobb ha mások nem hallják. Ledobtam magamról a trikót és a rövidnadrágot. Ezúttal már konkrét céllal jöttem ide. Ahogy fölé értem megláttam a párnáján egy nagy nyálfoltot. Tényleg mélyen aludhatott. Aludhatott is akkora lövés után, gondoltam magamban.

Az ágy szélére ültem és megsimogattam az arcát. Legnagyobb meglepetésemre megébredt, de szerencsére még nem volt teljesen észnél.
– Anya? – nézett rám a résnyire nyílt szemei mögül.
– Miért vagy itt és miért vagy teljesen meztelen? – kérdezte tőlem még félálomba, mint aki még mindig alszik.
– Azért vagyok itt, – kezdtem bele – mert anya puncija megint éhes, és meg kell etetned azzal a kemény farkaddal!
– Ezt kellet volna mondanom. Erre gondoltam, ám ehelyett valami teljesen más jött ki a számon.
– Nem vagyok itt. Csak a Te erotikus álmod vagyok. – mondtam szinte andalítóan.
– Akkor ez csak álom? – kérdezte
– Igen Kicsim, ez csak egy álom. A Te erotikus álmod.
– De akkor miért Te vagy itt ruha nélkül, és nem valaki más? – Jó kérdés, gondoltam magamban. Mit mondjak erre? Aztán eszembe jutott.
– Azért Kincsem mert Én a Te tudatalattid kivetülése vagyok, amit a megivott Whisky hozott a felszínre. – Mondtam neki.
– Tényleg? – kérdezte.
– Igen de ne félj ettől, Én is épp úgy kívánlak mint Te engem! Csak mutasd ki nekem, és tudni fogom. – mondtam neki mosolyogva. Arra gondolva, hogy hátha ezzel elindítok valamit.
– Akkor ez most nem valóság? – kérdezte.
– Nem Szívem. – mosolyogtam rá. Úgy éreztem még nem állok rá készen, hogy bevalljam neki.
Akkor azt kérhetek tőled amit csak akarok? – kérdezte. – Persze Szívem.
– Megfoghatom a melleid?
– Ohh Kicsim, csak tessék! – Azzal fölé hajoltam, Ő pedig megmarkolta őket.
– Ohhhh! – nyögtem fel, ahogy megéreztem a kezeit a mellemen, ahogy simogatták, és masszírozták őket. Fantasztikus, régen átélt élmény volt.
– Kapd be anya bimbóit! – utasítottam, Ő pedig rögtön bevette őket. – Igen, ez az Szívem, Anya imádja ha ezt csinálod a melleivel.

Végül kivettem a szájából őket.
– Elég lesz, van még mit csinálnunk! – mondtam neki. – Mit akarsz? Mit tegyen Anya neked? – kérdeztem tőle.
– Bátran Kicsim, Anya most csak a tiéd! – bíztattam.
– Rajta éld ki a vágyad az álmodban! Most szabad! – Fura szemekkel nézett rám, mint aki tényleg nem tudja eldönteni, hogy még álmodik e vagy a valóságban van.
– Rajta Kicsim, csak bátran! Kérj tőlem valamit amit ébren biztos nem mernél vagy azt hiszed hogy biztosan nemet mondanék. – Láttam rajta hogy jár az agya, végül összeszedte a bátorságát és kimondta azt amit alig vártam.
– Szopj le! – mondta ki először kicsit halkan és bátortalanul.
– O Szívem, csak rajta mond ki bátran és határozottan! Tudod hogy anya azt szereti! – Ettől megjött a bátorsága.
– Azt akarom, hogy szopd keményre a farkam! – mondta határozottan.
– Ohhh, Igen Szívem ez az! Máris csinálom! – Azzal rábuktam a farkára és úgy szoptam talán mint még soha. Ezerszer jobb érzés volt így, hogy Ó mondta és tudtam hogy Ó is akarja. Pár perc alatt beton kemény lett neki.
– Ez az Szívem! Anya imádja a farkad! Add csak a számba ha ébren is vagy! Úgy remegek érte mint a kocsonya! – biztattam, hogy a legközelebb már ébren is legyen bátorsága.
– Imádom ahogy csinálod! – nyögte – Ahhh, igen Anya még! Akarom! Csináld, mindjárt elmegyek! – Erre hirtelen rámarkoltam a farkára.
– Ne olyan gyorsan Szívem! – mondtam neki, miközben nyalogattam a farkát azért tovább.
– Anya puncija még nem lakott jól! Most rajtad a sor! Etesd meg! – Mondtam miközben feljöttem. Farka végig csúszott a melleim közt végig a hasamon, egészen a pucimig.
– Gyere! Csak rád vár! – nyögtem neki miközben lassan megint beleültem.
– Ohhhh, ez mennyire jó! – nyögtem felé. És tényleg az volt, ám ezúttal még jobb, hiszen a szemébe néztem közben és ott égett az a régen látott vágy amit annyira hiányoltam már a férjemből.

Ütemesen mozogtunk. Éreztem ahogy a farka fel le mozog bennem. Ám ezúttal, nem csak egy alvó valaki volt alattam. Éeztem ahogy Ó is adja az ütemet. Nem is kellett sok és újra hangos nyögések és sikolyok közepette élveztem a fiamon ülve. Ám ahogy lassan megnyugodtam, kezdett tisztulni a kép, és ekkor már éreztem is a bennem pumpáló farkat. Lenéztem rá. Tátott szájjal élvezett belém egy óriási adagot. Ahogy mind ketten megnyugodtunk, lassan leszálltam róla. Megsimogattam az arcát.
– Fantasztikus voltál Én 18 éves nagy fiam! – mondtam neki büszkén. Majd leszálltam róla. – Adtam neki egy puszit az arcára. – Most mennem kell, mert hallom ahogy jövök föl a lépcsőn.
– Ne várj! Honnan tudjam, hogy amit mondtál az mind igaz veled kapcsolatban? – kérdezte.
– Figyelj rám! – mondtam. Ha ma nem küldtelek suliba, azt vedd egy jelnek. De ha biztos akarsz lenni, figyelj ám, és ha nincs rajtam bugyi, akkor nézd meg bátran, és nézz engem. Ha zavarban leszek akkor nem tetszik, de ha többször is engedem hogy benézz, gondolj arra, hogy Én is akarom! – Azzal kijöttem a szobájából.

Gyorsan lezuhanyoztam, tisztába tettem magam, mint aki nem is tette volna azt, amit az előbb. Felvettem egy hosszú pólót, ami takart, de persze bugyit már nem. Aztán vártam kb. 1 órát, majd benyitottam. Ott feküdt az ágyán. Vissza aludt.
– Ébresztő lustaság! – Köszöntem neki jó kedvűen. – Hasadra süt a nap!
– Szia Anya! – mondta, miközben ásított egy nagyon.
– Hány óra van? – kérdezte kicsit még mindig álmosan.
– Majdnem dél. – feleltem neki kedvesen mosolyogva. Amitől a szeme rögtön kipattant, és kicsit felült az ágyba.
– Miért nem ébresztettél fel reggel a suli miatt? – kérdezte – Ó, Kicsim – mondtam neki játszva az ártatlant.
– Én próbáltalak de annyira kivoltál ütve, hogy gondoltam inkább hagylak csak aludni. Egy nap belefér, ha már szülinapos voltál. – Mondtam neki kedvesen mosolyogva.
– Aha. – válaszolta kicsit tétován, mint aki nem is tudja hirtelen mire is gondoljon.
– Látom alaposan megünnepelted a nagy napot. – folytattam a kedélyes és ártatlannak tűnő tásalgást. – és azzal lehajoltam az üres üvegért a földön, egyből megvillantva neki hátulról a puncim. Tudom, hogy türelmesebbnek kellett volna lennem, de nem igazán ment. Természetes egyből elkerekedett a szeme, amikor meglátta. Egyből elszállt az álmossága. Ahogy visszafordultam, láttam, hogy még mindig néz. Rámosolyogtam kedvesen, kicsit jelezve hogy „látlak ám, de nem zavar! ” amitől persze kicsit zavarba jött, de azért csak folytattam a beszélgetést mintha meg se történt volna ez a kis pillanat.
– Vigyázni kell ám a whisky-el.
– Igen tudom, azt hiszem, egy ideig nem fogok többet inni – mondta.
– Gonosz dolog. – feleletem.
– Persze Anya tudom.
– Mármint nem úgy értem, – javítottam ki magam gyorsan, mielőtt még azt hiszi, hogy valami előadást akarok neki tartani.
– Hanem akkor? – kérdezte.
– Tudod – kezdtem bele – ha sokat iszik belőle az ember képes olyan dolgokat is a felszínre hozni, amikről nem is gondolta volna az ember, hogy ott van. Ám mégis ott van. – Arca kíváncsi lett.
– Tényleg? Veled történt már ilyen? – kérdezte óvatosan.
– Persze – mondtam teljesen természetesen, hogy kicsit bátrabb és nyugodtabb is legyen.
– A Te korodban, Én is így ünnepeltem a barátnőimmel. Aztán amíg kiütve aludtam olyat álmodtam, amit nem is hittem volna soha hogy bennem van.
– És aztán mi történt?
– Hát tudod először nehéz volt elfogadni, sőt még tagadtam is, de aztán ahogy telt múlt az idő azt vettem észre, hogy egyre jobban izgat, és a végén, már nem is tudtam másra gondolni. – meséltem neki. Amit persze kikerekedett szemekkel hallgatott.

Ha nem történt volna meg az ami megtörtént köztünk, akkor is láttam volna rajta hogy más szemmel néz már rám. Valami megváltozott benne. Ezt pozitív dolognak értékeltem. Ám még nem végeztem.
– Na megyek mosni, – azzal lehajoltam a földön az ott heverő zoknijáért, még egyszer megmutatva neki a puncim. Amit persze hatalmas szemekkel nézett végig újra. Aztán eszembe jutott valami.
– Kicsim, kapd le az alsód is, úgyis tisztát fogsz felvenni akkor már gyorsan elviszem azt is a mosásába, ne kelljen kétszer fordulnom.
– De Anya! – szólt rám.
– Mi van? Ne akadékoskodj már. Láttalak már pucéran tudod jól. Gyerünk, mert mennék már. – Kicsit zavarban takarta ki magát majd tolta le a félkemény farkáról az alsót, amit egy kedves mosollyal nyugtáztam, mert láttam, hogy zavarban van. – Ó Szívem, – szándékosan használtam ezeket a szavakat, hadd épüljön be a tudatába még jobban, mint egy fajta triggerpontok. Ami persze rögtön működni is kezdett, hiszen láttam, hogy kicsit megrezzen tőle, ám a farka inkább nőni kezdett, ami mutatta, hogy mennyire hatásos.
– Semmi baj, ez természetes a fiúknál, amikor felébrednek. – mondta mosolyogva. Miközben Ő felkelt és kilépett a gatyájából.
– Ó Szívem, látom nagyon jó álmod volt. – Mondtam neki mosolyogva, a lepedőjére nézve amin hatalmas folt mutatta a délelőtt nyomait. Ettől kicsit zavarba jött.
– Jaj ne azért mondtam, ne aggódj, bár Én álmodnék ilyen jót. – mondtam neki, amitől kicsit megnyugodott.
– Menj csak zuhanyozni, mert érzem rajtad az este szagát. – Felkapott egy tiszta alsót és pólót és elment a fürdőbe, míg én leszedtem a lepedőjét. Persze nem véletlenül voltam ilyen lelkes. Tudtam, hogy a lepedő, árulkodó is lehet, hiszen vastagon átázott tőle, és tőlem is. Ha pedig ezt észreveszi, akkor arra is rájöhet, hogy az egész álom mese valóság volt.

Még épp az ágyazással bajlódtam, amikor belépett a szobába már frissen és tisztán. Én persze épp előre hajolva terpeszben állva ügyködtem a friss lepedőjével. Kivételesen nem volt semmi hátsó szándékom, csak így alakult. A rajtam lévő trikó persze felcsúszott rajtam, így nem csak a puncim, de fél popsim is kint volt már. Ettől a látványtól persze lefagyott a szobába lépve. És csak állt ott és nézett.
– Á végeztél is? – kérdeztem, de persze egyből megláttam az alsógatyájában dudorodó farkát.
– Gyere segíts kicsit. Majdnem megvagyok már vele.
– Jövök Anya! – felelte és szemét lesütve igyekezett segíteni. Együtt hamar készen voltunk, ám észrevettem, hogy szeme közben elkalandozik a trikóm alá, a melleimre. Bevallom hogy nagyon örültem neki, mert úgy tűnt hogy a mesém a whisky-ről, működött, és talán nem is olyan mélyen szunnyadó dolgokat hozott fel. Kedvem lett volna most tovább menni, és leteperni, látva, hogy készen áll rá, de most már késő volt. Így inkább maradtam a „nem is vettem észre” lehetőségnél és magára hagytam.

Mire a férjem haza ért felvettem egy lenge piros, fehér pöttyös szexi ruhát, bízva benne hogy elnyeri majd mind kettőjük tetszését. Ám most először nem a férjemnek akartam tetszeni. Kíváncsi voltam milyen hatással vagyok a fiamra. Nem is kellett sokat várnom. A fiam szemei fel le jártak rajtam, ahogy szinte vetkőztetett a szemével. Ám kicsit csalódott is voltam. Bármennyire is imádtam és tetszett ez az új helyzet, mégis úgy éreztem, hogy a férjemnek kéne ezt produkálnia, és nem a 18 éves fiamnak. Persze azért sok időt ezzel nem vesztegettem, hiszen hamar felülírt mindent az hogy végre megint nőnek, sőt mi több, egy szexi nőne érezhettem magam.

Férjem egykedvűen ette az vacsorát. Természetes beszélgettünk, pont mint máskor. Ám most mégis más volt. Egyre többször vettem észre hogy a fiam próbált belesni a ruhám alá amikor azt hiszi nem látom. Nagyon érdekelték a melleim. Nagyon tetszett ez a figyelem amit végre megkaptam. Gondoltam partner leszek a játékba, persze úgy hogy ne vegye észre. Ezért óvatosan amikor épp nem figyelt egyikük sem, „véletlenül” le ejtettem a villám az asztal alá.
– Jaj de ügyetlen vagyok, vedd fel kérlek! – mondtam neki, adva az ártatlant. Neki se kellett több. Ilyen gyorsan és lelkesen még nem ugrott segíteni. Persze gondoskodtam a jutalmáról. Széles nagy terpeszbe ültem ruhám felhúzva a térdemig, hogy mindent jól lásson. Férjem nyugodtan evett tovább, nem érdekelte mi történik körülötte. Legszívesebben ráborítottam volna az asztalt, megkérdezve, hogy „ – Ma hányszor dugtad meg a sógornődet? – Dühös voltam miatta, de rájöttem, hogy kicsit sok idő telt el, így kis köhintés mellett megigazítottam a ruhám, és keresztbe tettem a lábaim. Ő is pár pillanat alatt feltűnt a villával a kezébe.
– Köszönöm Szívem! – mondtam olyan szexi mosollyal és hangon, amitől persze bármelyik férfi felizgulna, de legalábbis felkapná a fejét, ha az asszony ilyet mond valaki másnak. Ám a férjemből semmi reakció nem jött. Bezzeg a fiamból. Rajta láttam mindent. Mire vége lett a vacsorának eldöntöttem, újra megteszem, még az este.

Este zuhanyzás előtt odabújtam a férjemhez. Szexin, kívánósan, mint aki szexet akar. Pont mit mindig. Ám most más céllal. Tudtam mi lesz a reakciója. Épp azért csináltam. Kényelmesen hoztam rendbe magam. Ráérősen, nem kapkodtam. Mire kijöttem a fürdőből a hálóingemben és köntösömben a férjem már aludt. Szomorút sóhajtottam, hiszen bíztam benne hogy ezúttal más lesz a reakciója. Ám most is ugyanaz mint az elmúlt években. Ledobtam magamról mindent. Köntös, hálóing, és meztelenül bújtam be az ágyba, hozzá simulva. Megadva neki az utolsónál is utolsóbb eséyt.
– Drágám, megjöttem! – Bújtam hozzá. – Persze már befordulva aludt, szinte nem is reagálva rám. Kitudtam volna rúgni az ágyból. Ám nyugodt maradtam és feküdtem ott mellette az ágyban. Vártam, míg a légzése meg nem változott, és el nem kezdett horkolni. Na ez volt a biztos jele annak hogy alszik. Ilyenkor már csak az ébresztője fogja felkelteni reggel. Nekem se kellett több. Felvettem a köntöst a hálóinget a fürdőbe dobtam, és halkan bemenetem a fiamhoz. Valami azt súgta, hogy még nem alszik.

Igazam volt. Az ágyában feküdt és a telefonját nyomkodta.
– Szia, Szívem! Még ébren vagy? – kérdeztem.
– Igen anya, de mindjárt alszok! – mondta, mint a rossz gyerek akit épp rajta kaptak.
– Nyugi, semmi baj. Nem leszidni jöttem hozzád. – mondtam mosolyogva. – Beszélnünk kell.
– Igen, és miről? – Kérdezte egyből zavarban persze.
– Tudod, láttam ma, hogy néztél rám.
– Tényleg, izé, Én nem is néztelek. – adta az ártatlant Ő is, de persze nagyon rosszul.
– De igen kukkoltál engem, – folytattam kedvesen, amitől persze megnyugodott kicsit. – de nem zavart. Sőt én is élveztem!
– Komolyan? – kerekedett ki a szeme.
– Persze kis butus! Mit gondolsz, miért nyitottam akkorára a lábaim a vacsoránál? – Kicsit elszégyellte magát.
– Te tudtad? – Kérdezte tőlem.
– Igen, de ne félj, mert én is élveztem. Minden alkalmat, amikor ma meglestél. – Szeme felcsillant.
– Szóval arra gondoltam, hogy mivel apáddal a szexuális életünk meghalt, mit szólnál, ha Te lennél, aki segít ebben Anyának? – Míg ezt mondtam kikötöttem a köntöst, láthatóvá téve a melleim. Amit persze azonnal elkezdett nézni.
– Megakarod őket fogni? – kérdeztem tőle. Rám nézett, mint aki nem is érti a dolgot.
– Szabad? – kérdezte.
– Igen Kicsim, ha akarod!
– Nem is kellett neki több. Egyből rájuk markolt. Kezei masszírozták, szája a bimbóim szopták és izgatták.
– Ohhh Kicsim! Hol tanultad ezt? – nyögtem neki halkan. Olyan jól csinálod! Imádom! – Persze tudtam, hogy tőlem még reggel, de nem akartam lebukni.
– Gyere szívem Anyának most nagyon kellesz! – nyögtem türelmetlenül, és ledobtam a köntöst és rámásztam, majd lehúztam a gatyáját. Rögtön kibukott a már éledező farka. Egyből rámarkoltam és húzkodni kezdtem rajta a kezem.
– Ahhh, Anya ez nagyon jó! – súgta nyögve.
– Lesz még jobb is, csak hagyd, hogy anya foglalkozzon vele! – mondtam majd egyből a számba vettem és szopni kezdtem a már kemény péniszét.
– Anya, ez annyira jó érzés! – Nyögte nekem.
– Tudom Szívem, de most nincs időnk ezt annyira élvezni! – mondtam. – Ígérem még kapsz tőlem, de most nincs annyi időnk! – súgtam neki.
– Segítesz most anyának?
– Persze! – Mondta nekem csillogó szemekkel.
– Olyan jó gyerek vagy! – mosolyogtam rá. Majd azzal a lendülettel fordultam meg neki háttal kutyába.
– Gyere és dugd meg anya punciját! Élvezni akarok tőled egy óriásit! – Neki se kellet több bíztatás. Rögtön mögém ugrott és a következő pillanatban már éreztem a nagy farkát ahogy belém hatol.
– Ez az Szívem! Csináld! Gyerünk! Még akarom! Tovább! Ez az! Még egy kicsit! Ez az, ez az! Ahhhh!! – Az egész olyan gyorsan történt hogy szinte fel se fogtam. Rámarkolt a derekamra és ösztönösen húzott rá a farkára. Annyira magával ragadott, hogy alig bírtam ki, hogy ne legyek olyan hangos mint reggel. Hatalmas orgazmust okozott nekem. Pont amire vágytam és akartam.

Egyszerre mentünk el. Éreztem ahogy újra telepumpálta puncim, ma már sokadjára. Legszívesebben elnyúltam volna mellette, vagy inkább megint keményre szoptam volna hogy megint beleüljek, de most nem lehetett.
– Köszönöm Szívem! Fantasztikus voltál! Még folytatjuk! – Mondtam neki, majd magára hagytam egy kis bűntudattal, hogy csak így ott hagytam. Kielégülve feküdtem vissza a férjem mellé, aki még mindig ugyanúgy horkolt mint ahogy ott hagytam. Én viszont hosszú évek óta kielégülve aludtam el. Reggel a bűntudatom enyhítésére, egy kiadós szopással ébresztettem, és nem is hagytam abba, míg egy óriási adagot a számba nem lőtt. Így engedtem el iskolába. Persze még maradni akart, de nem hagytam. Pedig a puncim vágyott volna egy kis törődésre. Ám nem lehetett. Szerencsére délután mindent bepótoltunk.

Hát így alakult hogy egy nap lefeküdtem a fiammal, és azóta már évek óta tartó kapcsolatunk van, mit mindketten élvezünk.

Forrás
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Anyuci a hátsó ülésen 1. rész - Egy hosszú, kemény utazás 1-5 Rész tkt55 5 441 2023-03-07. 23:10
Utolsó üzenet: tkt55
  A fiammal kefélek tkt55 0 649 2022-12-30. 16:15
  A fiammal kefélek 1. - A kezdetek tkt55 0 1,370 2020-11-01. 16:15
  A fiammal szexelek tkt55 0 1,784 2019-07-07. 13:43

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég