2023-12-16. 18:03
[URL="https://pimpandhost.com/image/249202116"]
[/URL]
[/URL] Vasárnapi közös ebédhez készült a család. Itt apa értékelte a hetet vázolta a jövő hetet. Családi vállalkozásban főleg személyszállítással foglalkoztunk. Több busz, kis busz, személyautók. Apa ügyvezető, de az irányító, fuvarszervező anya volt és lesz is. Én 25 évesen kisbuszokat vezetek, de folyamatban a nagy busz jogsi is. 22 éves barátnőm a diploma megvédésére készül és hétvégéken, szünetekbe nálunk is lakik. Lényeg a lényeg. Anya telefonja megcsörren. Kijelzőre nézve félre húzza száját és felveszi.
– Szervusz Elvira! – apa is, én is már rosszat sejtve félre néztünk.
– Rendben, de csak saját autónkkal. – anya már mosolygott, dollár jelek lettek a szeme helyén.
– Szervusz!
– Igen reggel hétre kiáll az autó.
– kezét összedörzsölte miután letette a telefont.
– Na fiam 1-2 hétre fix elfoglaltságod van.
– kérdő nézésemre folytatta. A luxus Mercivel Elvirát fogod furikázni, még állandó sofőrje Erdélyből haza nem jön. Reggel hétre kell a lakásához menni és akkor közli a napi programot...
– Anyaaaa! Álljál le. Vezetni járok és itt van az Ildivel megbeszélt programok...
– anya tenyérrel az asztalra csapott, így fojtva belém a szót.
– Elég! Nem nyafogunk, mint egy pisis kislány. Fejet lecsapjuk és előre haladva csináljuk dolgunk. Nem gondolod, hogy az arany tojást tojó tyúknak nem nyaljuk ki még a seggét is. Száz szónak is egy a vége, mész és csinálod.
– De...
– Nincs de! – Már vérbe forgott a szeme.
– A vezetést átprogramozod. – Ildire nézett.
– Ildi meg nyugodtan tud készülni a vizsgára, nem baszogatod állandóan. Vita lezárva.
– Apához fordult.
– Szólj a műhelybe, dokumentálva nézzék át, készítsék fel a kocsit. Csillogjon, villogjon kívül, belül. A bárszekrénybe csak light üdítő lehet és sós mogyoró.
– apa kis csicskaként már intézkedett is.
Az ebéd és az egész délután részemről dúlva telt el. Ildivel fehér inget, nyakkendőt és zakót készíttetett össze. Mint egy parádés kocsis úgy mentem reggel az ismert címre. Az ajtónál állva vártam.
– Jó reggelt Gergő. Nem kell parádézni.
– közben végig mért.
– Jól nézel ki, csini vagy!
– ültbe hátra a járda felőli hátsó ülésre. A jó félórás út alatt végig telefonált, papírokat nézegetett és a benti tükörbe jó párszor összeakadt a tekintetünk. Mikor kiszállt mondta.
– Gergőke! 11-re kéne visszajönni és ma kb 5-kor megyünk haza.
– Rendben hölgyem, úgy lesz...
– Elvira, és tegezz nyugodtan.
Következő három nap mindenhol is voltunk. Partnerektől kezdve a Minisztériumig. Este 7 körül voltam otthon. Anya mindig dicsért, hogy figyelmes és udvarias vagyok Elvira szerint, csak így tovább, ha kell segget is nyaljak.
Másnap reggelről közölte ma csak délután kellek, de holnap hajnalban, 4-kor kéne indulnunk Linzbe egy konferenciára. Nem lenne bér hatékony hazajönnöm, olcsóbb, vagyis ingyenes a kísérő szállása is. Dühöngtem anyával telefonon, de ő nem ismert pardont. Ildi is menstruált, alig vártam elmúljon és magamévá tegyem, erre ezt a szipirtyót kell furikáznom.
Hajnalban előálltam-tehettem mást-. Kis koffert húzott, de a csendes környéken a tér köveken harckocsinak tűnt. Elcsodálkoztam 3 napra mit tud hozni. Bepakoltam közben sunyin néztem. Térd fölé érő csizma, talán fekete harisnya, combközépig érő szoknya amin felfelé felvágva, fehér, vagy drapp felső elől felgyűrődve leborult, mély dekoltázst mutatva. Minden ujján gyűrű, minimum két nyaklánc. Miután beült Elvira álmos hangon mondta.
– Gergő várj egy kicsit. – tükörben sunyin néztem. Csizmáját vette le, felsője előre bukott, világos melltartója jól látszott, bennük a nagy dudái. Felfújt egy utazó párnát, ahogy helyezkedett a hátsó ülésen mondta.
– Na akkor Isten nevében induljunk. – már járt a motor-büntetést nem fizetem.
– Ok.
– mondtam, tudva nekem kuss, ha ő akar beszélget. Nem akart. A lágyan ringó kocsiban gyorsan vált egyenletessé légzése, néha felhorkantott, de aludt tovább. Az A4-es fél óra araszolás baleset miatt. Volt időm hátra kacsingatni. Szoknyája, gondolom, hogy kényelmesen feküdjön teljesen felhúzva, felcsúszva. Vastag combijai voltak. Így a feszülő szoknyán keresztül látszott a középkorú nők kicsi hasa, nem lapos az biztos. A melltartó keveset mutatott, de pont eleget, hogy Ildi kis hegyes cicijei eltörpülnek ezek mellett. Talán anyáénál is nagyobbak. Baleseten túl már lehetett hajtani, így a kukucskálásnak vége lett. Bécs elkerülőn ébredt meg.
– Gergő! A következő benzinkútnál állj meg légyszi.
– bólintottam, mert szemünk összeakadt a tükörbe. Tessék lássék rúzsos, púderes renoválás amit a benzinkúton a pipere szobában tökéletesített.
A szálloda 4+ csillagos volt. Én egy kb 25 nm-es szobát kaptam. Egész nap faszverés, vagyis aludtam, sétáltam beszéltem anyával, Ildivel. Este ötkor a szálloda belső vonalas telefonján hívott Elvira.
– Gergő! Ha gondolod 6-kor vacsorázhatunk együtt?!
– Köszönöm, megtiszteltetés. Gondolom öltönyös.
– Dehogggy. Lazán fiatalosan.
– már csend is lett a kagylóban.
5: 50-kor az étterem előtt álltam. Fekete feszülő szövet nadrág, zöld, derékban szűkített ing. Tetszettem magamnak is, hisz deltás vállam, bicepszem kiemelte.
Elvira pár perc múlva libbent be. Fekete nadrág ami jól kiemelte hosszú lábát, átlagnál vastagabb combját, csípőjét és egy laza blúz ami pont a melltartóig volt gombolva. Nyelvével csettintett, ahogy közelített.
– Tyű a Máriáját! Jól nézel ki te fiú.
Azonnal ment a viszont bók.
– Elvira! Te mindig jól nézel ki. – nevetett kacéran miközben nyújtottam karomat. Svédasztalos terülj
– terülj asztalkám. Minden amit szem
– száj megkívánhat volt. Majd egyórás evés után Elvira közelebb hajolt az asztal felett.
– Gergő! Hosszú, unalmas még az este. Nem vagyok egy köntörfalazó nő. Szívesen tölteném egy laza beszélgetős, iszogatós... khhh... időtöltéssel veled. Ne érts félre, nem vagyok se cukros dédi, se ingyen örömlány. Ha van kedved a szobámba rendelek fel... rendelek fel? – kérdőn nézett rám. Agyam pörgött egy kis üdítő még belefér.
– Oké! Egy kis üdítő belefér az estémbe, úgy sincs semmi dolgom.
– Indulj fel.
– kártyát nyomott a kezembe.
– 2307 szoba, intézem a szoba szervizt.
Jó nevelést kaptam, mások szobájába ne menjek be. Felérve rá is kérdezett.
– Hát te? Nem nyitja? – vette el a kártyát és kattant a mágnes.
– Anyukám úgy nevelt, hogy idegenek szobájába ne menjek be.
– Kis csacsi! – finoman simította meg arcom
– én nem vagyok idegen, vagy ha úgy gondolod tehetünk róla.
– Félig a folyosón, félig a szobában, tarkómnál magához húzta fejem és ajkamra érzékien lehelt egy puszit.
– Na így már jó?
Én csak bólintottam és felvázoltam magamban a tényállást, felelevenítettem a vacsora utáni monológját. Háttttt... cukor dedi, örömlány... Mire is célzott? Mit mondott anya? „ Nem gondolod, hogy a arany tojást tojó tyúknak nem nyaljuk ki még a seggét is. ” Így már jó, meg hát, ugye ez csak fikció részemről. Apa elmondása szerint Elvira 56 éves férje egy mufurc, zsugori, fogához verem a garast, mégis nagyon féltékeny ember aki nyíltan fenyegeti feleségét ha megcsalja fel is út le is út. Nem is értem miről képzelgek. Ezen gondolataim között érkezett a szobapincér. Még elmutogatta a Martini pezsgőt, epret, sós mogyorót én a szobát térképeztem fel. Egy nappali kanapéval akkora, mint az én szobám. Nyitott ajtón a másik hasonló szoba csak magasított franciaággyal, mint a roki szobák. Nem lakosztály, inkább összenyitható szobák.
– Helyezd majd magad kényelembe, csak bontsad ki a pezsgőt. – mondta, én meg tekintetemmel kerestem az üdítőt. Óvatosan pukkant a dugó, az üveget tettem vissza a jeges vödörbe.
– Ne feszengj már Gergő! – szinte utasított.
– Mintha otthol lennél.
Kisördög és kevés bátorság gyűjtés után gondoltam frappáns választ adok.
– Nem örülnél annak Elvira. Otthol én kis gatyában vagyok, vagy anélkül.
– még mondtam Elvira ismét végig mért.
– Hát tedd azt. Én is javasolni akartam könnyítsünk az előkelő viseleten.
– és tényleg gombolta ki nadrágját. Kecses segg rázással fejtette le magáról, majd egy mozdulattal bújt ki a felsőből, dobta a földre ruháit. Ott ült már a kanapén egy sofőr számára az elérhetetlen üzletasszony tangában és melltartóban.
– Te nem...?
– intett felém
– vagy segítsek?
– kicsit nagyon kezdtem magam szarul érezni, hiszen farkammal nem bírtam, egyre tódult bele a vér. Gondoltam leveszem az ingem, hátha az is elég.
– Még bajlódsz magaddal öntenél két pohár pezsgőt? – ez a kérése talán mentsvár lesz, de azt is tudom az alkohol egy szintig nálam szexuális aforizmámként működik. Annyi palfia meg nincs, hogy átbillenjen a vágyfokozás.
Félmeztelen léptem elé, kezeimbe a két pohár. Elvira nem a pohárért nyúlt hanem a nadrág övem kapcsolta ki, gombolta a nadrágom és tolta le bokámig, mindeközben szemét le nem vette a már merev férfiasságomról. Szinte teljesen véletlenül a pohárért nyúlva kézfejével végig simította gatyán keresztül farkamat. Se ez, se a fentről belátást engedő melltartóban lévő melle nem segített mérhetetlen zavaromon. Anyám korú nőre áll a faszom? Bár ezen mit csodálkozom, hiszen 17 évesen versenyt űztem abból, ahogy anyát zuhanyzás közben nézve farokverésemmel. Koccintottunk, de szemkontaktus nélkül. Ő az ölem nézte én meg a melleit.
– Ülj nyugodtan mellém, nem bántalak...
– mondta sajnálatomra, hisz úgy, hogyan nézzem melleit. Ahogy ültem le, mondta?
– Vagy bántsalak? – kivert a hideg verejték. Mégis apu szavai ellenére ez a csúcs nő egy nulla sofőrrel is flörtölne? Na akkor lássuk mit lép rá.
– Részemről, állok elébe.
– későn jöttem rá elébe mentem egy maflásnak.
– Te már régen állsz szépfiú... aminek én örülök. – tényleg örömmel nevetett.
– Na nézzük mi a felhozatal!
– nyúlt a gatyámhoz, húzta előre, nézett be, csettintett nyelvével.
– Nem rossz, nem rossz... – nyúlt be, emelte ki golyóstól. Vizsgálgatta.
– Azt meg kell hagyni, jó vastag, ha kicsit hosszabb lenne...
– hajolt rá és bekapta. Kicsit sértett voltam, hiszen, jó tudom 14 cm nem a világ, de eddig nem firtatta senki. Meg kell hagyni jól szopott, majd még szájában lőcsömmel kapcsolta ki melltartóját. Felegyenesedett. Melltartó repült az én állam meg koppant. Nem kizuhantak a mellei, a nagy halmok a melltartóból, mint anyának is-Ildinél még nem volt minek-, hanem hetykén, gömbölydedenn feszült mellkasán. Túl egyformák voltak, mint két iker. Ildi kicsijén is látszik a jobb kicsit nagyobb és szinte egy nőm sem volt kinek barna köre ennyire középen, precízen lett volna, mindkettőn ugyanott Egyik térdét áttette felettem, húzta félre a tangát és ült bele farkamba. Ekkor nyomódott arcomba mellei. Azonnal megéreztem ezek műk. Rájuk fogtam. Igen érezhető a szilikon betét. Később a precíz, szinte alig látható hegeket is felfedeztem. Meg kell hagyni művészien tökéletes munka. Ficánkolt rajtam, vállamon kapaszkodva, dobálta testét fel le. Mint egy jó ideje nem baszott nő úgy dugta magát, nevetett, vihogott, majd rám borulva hangosan élvezett. Elcsodálkoztam, hogy vagy tényleg régen dugott azért élvezett ilyen gyorsan, vagy a gyors menetekhez van hozzászokva. Segge alá nyúlva, merev faszom pinába hagyva álltam fel. Kevesebbnek gondoltam súlyát, de szerencsére elbírtam, főleg, hogy talán ösztönből lábait derekamra kulcsolta jó erősen. Tipegtünk az ágyhoz. Kicsit keményebbre sikerült a letétele, mert nyakam elengedve kezén akart támaszkodni. Kicsit rogyasztott térdel elkezdtem pumpálni, de azért nem fogom kihagyni, hogy legalább arcom ne érintse teste szinte minden részét. Vadabb dugását félbe hagyva térdeltem elé és lyukát vettem kezelésbe orrommal, arcommal nyelvemmel. Hosszan dolgoztam meg, nyaltam ki újra és újra termelődő váladékát. Dörzsöltem ujjaimmal csiklóját. Lábai már szinte spárgába voltak, bokáját fogta két kézzel. Hm. Ruganyos a banya az tuti, tudnám gyömöszölni... ezen gondolataim közepette élvezett ismét, valami emberfeletti hangokat kiadva magából. Elterült mozdulatlanul mint egy béka. Résnyire nyitott szemhéjai között nézett elégedett mosollyal. Lehúztam bugyiját. Lábujjaitól felfelé elindultam végig puszilni testét. Még érzéketlenül regenerálódott, de ahogy puncit nyaltam ismét rándult teste, mint aki hirtelen felébred. Most az a terület nem érdekelt. Fekve is helyükön pompázó melleit fogtam, majd nyaltam, csókolóztunk, már simogatta hátam, mikor ismét hüvelyébe mártottam faszomat. Előbb finoman, majd keményen dolgoztam meg, utána kis szünet, nekem amikor csak néztem simogattam testét és kezdtem elölről. Egyre kisebbek lettek szemgolyói, látszott a kimerültség rajtuk. Ő egész nap csak ült. Megsajnáltam végső rohamra lendültem. Már csendben volt, úgy éreztem remegését testének, hüvely izmainak rándulását. Mire ráélveztem szinte már aludt. Letöröltem egy törölközővel, menni akartam, mikor alig hallhatóan rebegte.
– Te egy áldás vagy, egy tenyésző bika. Aludj itt nyugodtan.
Reggel egyedül ébredtem. A szálloda cetlién egy üzenet: „Pihend ki magad BIKUCI visszavágót kérek”. Jó, elégedett, büszke mosollyal feküdtem, néztem szét, néztem a kilátást és az utolsó pillanatban tettem ki a „Do not disturb! ” (ne zavarjanak) táblát.
Ebédnél láttam egy német társasággal nevetgéltek, de titokban, sűrűn, ábrándozva sandított felém. Délután négy után bagófüstösen, izzadt hónaljjal lépett be. Állott szájízzel smárolt le közben dobálta ruháit.
– Zuhanyozzunk.
– mondta és tolta le szabadidő ruhám és farkincámnál fogva húzott maga után. Puha, de erős volt fogása, azonnal éledezett a kicsikém. Zuhany alatt mesélt a vén faszokról, a semmit mondó dolgokról amik elhangzottak, de egy üzletet talán sikerül összehozni. Száját is kiöblítette, férfiasan. Teli engedte vízzel, gurgulázott, majd a csempére köpte.
Már a kényelmes ágyon feküdve, pucéran fogdostam főleg melleit, puszilgattam, hébe, hóba csókolóztam, majd fordultam rá.
– Gergő most ne. Pihenni akarok. Inkább este.
– Is
– vágtam rá azonnal.
– Nem fogod bírni és inkább egy nívósabb szexre vágyok, mint este.
– Menni fog...
– kezdtem mondani.
– Nekem nem biztos, kiveszed az erőmet.
– de én már toltam be makkom. Megadóan tárta szét karjait. Darabig fatuskóként feküdt alattam, de valószínűleg nem bírt vérével és aktiválta magát. Megfordultunk és elkezdte a rituális ténykedését még visszafogottan nem kezdett élvezni. Rám borult erőtlenül. Már fordítottam és nem engedtem lecsengeni a kéjt testében. Keményen, de figyelve rá dugtam. Már sikoltozott.
– Elégelégelég... élvezdddd márrr el, élvezz belém.
– már a végén voltam én is így könnyen ment kérésének teljesítése. Ahogy érezte végeztem kifordult alólam. Háttal nekem kisbaba pózban kuporodott. Kis kifli. Lankadó farkam segge vágatához nyomtam, karoltam át. Majd két órát aludtunk.
Sajnos az üzleti partnerével vacsorázott, de mikor egymás mellé értünk kezembe nyomta kártyáját. Szavak nélkül is értettem. Én sokkal előbb végeztem így zuhanyozva, pucéran, az ágyon fekve vártam. Ruhástól térdelt az ágyra és már szopott is, valami hihetetlen vehemenciával. A végemhez közeledtem, mikor talán bosszúból, talán számításból, de félbe hagyta. Nevetve csókolt. Mondhatnám éreztem faszom ízét szájában, de nem volt íze, csak a bor bukéja amit ivott. Jó 10 percig zuhanyozott majd libbent be ugrani akart a még mindig harcra kész fegyveremre, de én is orálisan akartam előbb, megértette. Egy kikötés 69-be, de nehogy elmerjek élvezni. Régi trükköm, hogy a buszos vizsgámra gondoltam, mik a buktatók, így akár reggelig is bírnám. Úgy is lett. Elvira fájdalmasan ráharapva élvezett, de most nem pihent, még én virtuálisan nyalogattam farkacskámat, már rá is ült és gyors mozgással tette teljessé élvezetét. Hasra fordulva lihegett, én próbáltam megfordítani, de ellen állt.
– Verjük ki Gergő-lihegte. Én kicsit előkelőbben akartam befejezni még az utolsó éjszakám. Nem volt mit tenni, csípő csontjánál megemeltem, alá nyúltam és hátulról bevezettem szinte szétáztatott pinájába farkam.
– Hóhóhóhó, heeeee, hejhejjjj. – zsörtölődött, de nehezen tartani kezdte magát könyökén, fején. Én ráhajolva melleit fogtam, tartottam, mozgattam a lökések ütemében. Érezni véltem a szilikon mozgását a ballonba, de közben nem, csak ez ismét agyam elterelése volt. Elvira csiklóját dörzsölve élvezett hosszan, hangosan, túl hangosan. Már zavart hangerője, de azáltal gyorsabban pumpáltam, nem csillapodott. Eljött a pillanat mikor végleg kimerült benne a Duracell. Ha nem sípolva szedi a levegőt azt hittem volna halálra, de minimum eszméletlenre basztam. Hasra huppant amitől kicsúszott farkam. Mint egy krumplis zsákot forgattam, tettem szét lábait. Még nem volt képben, legalább is szemei a semmibe bámultak. Egy pillanatra a jobb énem azt mondta ez nem lojális vele szemben, hogy ezen állapotát kihasználva saját kéjem, kényem, kedvem szerint, mint egy öntudatlant döngetem, de farkam kikövetelte. Mártottam ismét a síkos repedésébe. Elvira arca babai szépségekben pompázott. Szerintem virágos réten pillangókat kergetett, légzéséből következtetve. Átkarolta derekam lábával, így teste is velem együtt mozgott. Hála, csoda, hitetlenség rajzolódott mosolyába. Hagyta gyengéden csókolni magát, idővel a nyelvem ritmusát is átvette. Elfordította oldalra arcát ami kezdett eltorzulni. Látszott az orgazmusa kezdi ismét testét bitorolni. Csendes maradt. Elernyedt a befeszült teste. Mosolygott becsukott szemmel. Egyre szebbnek láttam, korát meghazudtolóan fiatalossá vált arca, még szeme körüli ráncok is simábbnak tűntek. Szájába nyögtem, fújtam a levegőt, ahogy élveztem.
Hajnalban nekem is, de neki is minden porcikája fájt. Fura módon az anyós ülésre ült, fejét vállamra hajtva, kezei combomon, aludt. Meggyötört testemnek, most ez nem egy kellemes teher volt, de ezt az átéltek után simán bevállalom. Ildi is bírta a szexet, sőt, de ez az intenzív, új test kivette erőm, ahogy talán az övét is.
A maradék napokban titokba csókolóztunk, de már testi kontaktus nem következett be. Utolsó este kiszállás közben egy borítékot csúsztatott az anyós ülésre.
– Drágám! Maximálisan meg voltam elégedve... mindennel is. Ez egy szerény kis plusz, csak neked. Ha nincs ellenedre még néha napján igénybe venném privát szolgáltatásod. – simogatta meg fejem és már csak ringó csípőjét láttam amint távolodik.
[URL="https://www.torte-net.hu/tortenet/12215-Helyettesites-1-resz"]Forrás[/URL]

[/URL]