A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kisfiam nagy farka 1-4
[URL="https://pimpandhost.com/image/243610865"][Kép: Kisfiam-nagy-farka-1_l.jpg][/URL]

sziasztok. Edit vagyok 41 éves pesti nő, 170 cm. Magas, 60 kg. Hosszú szőke hajú.

Férjem Laci 42 éves, lányom Kitti 21 éves, fiam Peti 13 éves.

Barátnőm Évi 39 éves, férje Zoli 40, lánya Zsuzsi 15 éves, fia Robi 17 éves.

Mindannyian nudisták vagyunk. Otthon a meztelenkedés nem idegen közöttünk, és a barátnőméknél sem, illetve egymás családjaink elött sem. Minden évben a két család közösen szokott nyaralni.

Idén nyáron egy vidéki fürdőváros mellett béreltünk egy félreeső, nagy fürdőmedencével rendelkező tanyát. Július közepe volt, 35 fok. Élvivel pucéran napoztunk. Laci, Zoli és Peti az árnyékban salföralfözalftealfk, a többiek a medencében fürödtek, természetesen mindenki meztelen volt.

Évivel csendben feküdtünk élveztük a napsütést, amikor léptek hallatszottak a fűben. Kinyitottam a szemem, és láttam, hogy a férjeink jöttek oda hozzánk, Peti is jön velük. A férjem odalépett hozzám, lehajolt, széthúzta a lábaim, és bedugta a jobb középső ujját a puncimba, és ujjazni kezdett.. Zoli ugyan ezt tette Évával. Rövid ujjazás után Laci kihúzta a puncimból az ujját, és cseréltek Zolival. Zoli engem, Laci Évit ujjazta.

– Én nyertem, Edit pibája a nedvesebb – szólalt meg Zoli, közben tovább ujjazott.

Nem zavart a helyzet, ugyanis rendszeresen szoktunk egymás férjeinkkel szexelni.

Ekkor éreztem, hogy valami meleg fröccsen a mellemre több sugárban.

– A fiad rád élvezett – szólalt meg Évi.

Petire néztem, láttam, hogy mellettem áll, eltakarta a farkát, és láttam, hogy az ondója a mellemen folyik.

– Mért élveztél rám, förmedtem rá.

– Véletlen volt nem akartam, mondta sírva, és elszaladt.

– Elég durva voltál vele, mondta a férjem, és visszamentek az árnyékban.

Évi odahajolt hozzám, és elkezdte a melleimről lenyalni Peti ondóját.

– Finom izé van a fiadnak – mondta, és teljesen lenyalta a melleimről.

Láttam, hogy Peti a kert végében lévő fa tövében ül, és sir. Odamentem hozzá.

– Ne haragudj, hogy rádförmedtem, azt hittem, hogy szándékosan verted rám-mondtam.

– Amikor apuék ujjaztak titeket, annyira felizgultam, hogy a farkam spriccelni kezdett, mire adó nyúltam, már rád élveztem, ne haragudj, véletlen volt – mondta.

Megsimogattam az arcát, adtam rá egy puszit, hátat fordítottam, és indultam visszafelé, majd egy hirtelen mozdulattal lehajoltam, kicsit terpeszbe tettem a lábaim, és lábaim között hátranéztem és láttam, hogy mereven bámulja a pinámat. Miután visszamentem a helyemre lefeküldtem a plédre, és tovább napoztam.

Pár perc múlva Peti odajött. Ránéztem, már nem sirt, de valami furcsát láttam a szemében.

– Anya én is megnézhetem, hogy mennyire nedves a pinátok – kérdezte.

– Engem meg is ujjazhatsz, ha elárulod, hogy apádék miben fogadtak – szólt Évi.

– Én is benne vagyok – mondtam.

– Abban fogadtak, hogy aki eltalálja, hogy melyikötök a nedvesebb, az bassza meg ma Zsuzsi seggét – mondta Peti.

– A két perverz, mondtuk egyszerre.

Ránéztem Évára, bólintott, tudtam, hogy elhiszi amit Peti mondott, két kezével feltámaszkodott, széttette a lábát.

– Gyere kezdheted, – szólt Petihez.

Peti odament hozzá, és bedugta az ujját a punciba.

– Ez nagyon nedves – mondta és ujjazni kezdte.

Ránéztem, láttam, hogy kezd ágaskodni a farka.

– Gyere ezt is megnézheted, – mondtam, hanyadt feküdtem, és széttettem a lábaim.

Odafordult hozzám, benyúlt a puncimba, és engem is ujjazott.

– Anya te vagy a nedvesebb, mondta, és tovább ujjazott.

Farka, már nagyon ágaskodott.

– Gyere dugd be a farkad a puncimba, oda élvezhetsz, mondta Évi.

Peti kihúzta belökem az ujját, kapkodva Évi felé fordult, megfogta a farkát, és ügyetlenül bedugta Éva puncijába, és nagyot sóhajtva beleélvezett.

– Ez elég gyors volt – mondta Évi, odahajolt és nyalogatni, majd szopni kezdte Peti farkát, amely ágaskodni kezdett.

Én hanyadt fekve néztem őket, közben láttam, hogy a többiek felénk fordulva néznek. Évi annyira ügyes volt, hogy Peti farka teljes nagyságában meredezett. Nagyobb volt mint a másik három férfinak. Legalább 22 cm hosszú, és annyira vastag, hogy Éva keze alig érte át.

– Anya téged is megdughatlak-kérdezte.

– Engem sem dugtál meg, csak belém élveztél – szólt Évi, majd hanyadt feküdt Peti elött, és felhúzta terpeszbe a lábait.

– Gyere dugjál meg engem, utána anyádat – mondta Évi, és magára húzta Petit, aki bedugta a farkát a punciba, és dugni kezdte.

Felnéztem, és láttam, hogy Robi áll előttem álló farokkal. Az ő farka jóval kisebb és vékonyabb volt mint Petié.

– Ez nem igazság, szólalt meg, te dugod anyámat, akkor én is megdugom a tied, és letérdelt előttem. Már korábban is megdugott Robi, a kis farkát ügyesen használta.

Én is mint Ági felhúztam a terpeszbe a lábaim, Robi odamászott, és már dugta is be a farkát a pinámba, majd nagyot lökve felnyársalt.

– Csak lassan, nem sietünk sehová – mondtam.

– Ma még nem élveztem el, muszáj, mondta Robi, és nagyot lökve belémélvezett.

Oldalra néztem, és láttam, hogy Peti mosolyogva dugja Évit. Robi kihúzta belőlem a farkát, feltérdelt, elé térdeltem és szopni kezdtem. Amikor a farka újra ágaskodott, odanyújt és megsimogatta a pinám, amiből folyt ki az ondója.

– Gyere dugd vissza, mondtam neki, és hanyadt feküdtem.

Rám mászott, visszadugta a pinámba a farkát, és dugni kezdett.

Láttam, hogy Zoli és Laci kezükben egy-egy salföralfrealfl jönnek oda hozzánk, majd a közelben lévő székekre leülve nézni kezdenek minket.

– Cseréljetek srácok, mindenki bassza a saját anyját szólt Laci.

Peti kihúzta a farkát Éviből, odafordult hozzám.

– Most már megbaszhatlak – kérdezte.

– Igen válaszoltam.

Robi kihúzta belőlem a farkát lemászott rólam, és Peti azonnal lábaim közé térdelt, és határozottam belém dugta a farkát. Nagyon nedves voltam, igy könnyen befogadtam a nagy faszt.

– Gyere fiam bassz meg te is, szólt Évi Robihoz.

Robi ráfeküdt az anyjára, bedugta a farkát a puncijába, és dugni kezdte.

Közben a férjeink koccintottak egymással, és biztatták a fiúkat, hogy jól basszanak meg minket.

Robinak nagyobb gyakorlata volt mint Petinek, igy láttam, hogy Évi elélvezett, de én még nem élveztem el. Térdelve könnyebben el tudok élvezni, ezért szoltam Petinek, hogy feltérdelek. Kihúzta belőlem a farkát, feltérdeltem, mögém térdelt, vissza dugta a a farkát, kezeivel megfogta a derekam, és úgy dugott tovább.

– Kezeddel a puncim izgasd, úgy el tudok élvezni, szóltam hozzá.

Jobb kezével elengedte a derekam, és simogatni kezdte a puncim, amely megtette a hatását, és nagyot élveztem. Peti tovább bírta, és egyre nagyobb lendülettel dugott, minden lökésnél már méhemet ostromolta.. Közben Éva is feltérdelt, és Robi hátulról dugta. Mivel férjeink a srácok háta mögött ültek, igy nem láttuk, hogy mit csinálnak.

kb. Tíz percig dugtak igy minket a srácok, először Peti majd Robi is elélvezett.

Peti kihúzta belőlem a farkát, odafordultam, hogy letisztogatom neki, és nem hittem a szememnek.

Férjem hanyadt fekszik, a kis Zsuzsi lovagol rajta, Zoli hátulról keféli a seggét, miközben Kitti Zsuzsi melleit szopja.

– Ti meg mit csináltok-kérdeztem.

– Én nyertem, igy én dugom meg Zsuzsi seggét – szólt Zoli, és nagy lendülettel dugta. Közben láttam, hogy Robi Éva szájába dugta a félig meredt farkát, és nézte Kitti punciját.

– Anya siess Kitti puncija még nem kapott faszt – szólt az anyjához

Éva szopta Robit, én pedig Petit kezdtem el szopni. Szegény fiam csak sóhajtozott, de lassan kezdett éledezni a farka.

Robi farka teljesen merev volt, Kitti mögé térdelt, beigazította a farkát a puncijába és a dugni kezdte.

– Meg akarod dugni a nővéredet – kérdeztem tőle.

– Igen mondta, és kezdte baszni a számat.

Odafordult hozzánk Éva, ő a golyóit kezdte simogatni, én lendületesen szoptam, aminek hatására a farka hatalmasra nőtt.

– Feküdj oda apád mellé mondtam neki.

Lefeküdt, majd Kittihez szóltam.

– Kitti lovagold meg az öcséd

Robi kihúzta Kittiből a farkát, aki Peti felé fordult, rámászott, megfogta a farkát, a puncijába igazította, ráereszkedett, és lovagolni kezdett. Közben Robi odanyújt Kitti puncijához, benedvesíttet az ujját, majd Kitti fenekét kezdte tágítani, egy, majd két ujjával. Amikor kitágult, láttam, hogy elkezdte benyomi a farkát Kitti fenekébe. Először félig bedugta, kihuta, majd fokozatosan dugta egyre mélyebben.

Ütemesen dugni kezdtek. Csodálatos látvány volt, amint Laci és Zoli dugták a kis Zsuzsit, mellettük pedig a két srác Kittit.

Zsuzsi nagyokat sóhajtozva tűrte, ahogy a két férfi nagy lendülettel dugta a fiatal testét, majd hatalmasat élvezett.

– Kicsim bírod még, kérdezte Éva a lányát.

– Igen, de túl hevesek apáék néha fáj – mondta.

– Drágám cseréljetek helyet a srácokkal, dugjátok meg Kittit is szólt Éva a férjéhez.

Zoli kihúzta a farkát Zsuzsi fenekéből, Robi pedig Kittiéből.

– Lányok cseréljetek helyet szoltam a hozzájuk.

Kitti lemászott Petiről, Zsuzsi pedig Laciról, helyet cseréltek.

Kitti rutinosan beleült az apja farkába, Zoli mögé lépett, és bedugta a farkát a szúk lyukba, és hatalmas lendülettel dugni kezdtek.

– Anya hozol nekem inni, szólt Zsuzsi az anyjához.

Éva bement a házba.

Peti vágyakozva nézett Zsuzsira.

Gyere ülj bele, már csak te vagy hátra, téged még nem dugtalak – szólt Peti Zsuzsihoz.

Zsuzsi rámászott Petire, magába igazította a farkát, lovagolni kezdett, Robi mögé lépett, bebúgta a farkát a fenekébe, és dugni kezdett. Ekkor ért oda Évi, egy pohárban vizet hozott Zsuzsinak, illetve hozott két üveg salföralft.

– Ezt neked kicsim, ez pedig nekünk – mondta.

Odalépett Zsuzsi mellé, szájához emelte a poharat, és megitatta, majd odalépett hozzám, kezembe adta az egyik salföralft.

– Gyere nézzük őket – mondta.

Leültünk melléjük a fűbe, puncimat kezdtem simogatni, közben belekortyoltam a salföralfbe.

perceken keresztül hatalmas lendülettel basztak, mi közben néztük őket. Látszott Zsuzsin, hogy a két fiú nem okoz neki akkora fájdalmat, Kitti pedig élvezte a nagy lendületes baszást.

Először a két srác élvezett Zsuzsiba, majd a két felnőtt is Kittibe.

Mivel ez volt az utolsó nap, estére indultunk haza, ezért hamarosan kezdtünk rakodni a kocsiba.

Este 8 óra felé elindultunk hazafelé.

Útközben megbeszéltük, hogy a délután történtek csak egy egyszeri alkalom volt, Petinek kihangsúlyoztam, hogy többet nem dughat meg. Tudtam, hogy a férjem rendszeresen keféli Kittit, ebbe bele is egyeztem.

– Kisfiam, tudod, hogy te nagyon fiatal vagy még, ha kitudódik, hogy szexelsz velem, mindkettőnknek baja lehet belőle. Ígérem ha idősebb leszel, és akkor is kívánsz, rendszeresen megbaszhatsz. – mondtam Petinek.

– Ígérem, hogy senkinek nem árulom el, legalább néha engedd, hogy megbasszalak – kérlelt.

Amikorra hazaértünk, szomorúan beleegyezett, hogy nem dughat meg a továbbiakban.

A férjemmel, és Kittivel megbeszéltük, hogy nem fogunk előtte meztelenkedni, és szexben is próbálunk egy kicsit visszafogni magunkat.

Néhány hét múlva mentem haza a munkából, Peti egyedül volt otthon, a konyhában ült. Láttam rajta, hogy valamiért szomorkodik.

– Kisfiam mi a baj, miért vagy szomorú – kérdeztem.

– Nincs semmi baj, csak ilyen a kedvem – mondta.

Átköltöztem, egy rövid haspolót, és egy rövidnadrágot vettem magamra, sem bugyit, sem mellartót. Peti kedvetlenül járkált a lakásban. Hiába faggattam, nem árulta el mi a baja.

A mosógépet akartam elindítani, szedtem össze a szennyest, bementem Peti szobájába is. Az íróasztalnál ült, és szomorúan nézett rám.

Kicsit felemeltem a hangom.

– Áruld már el, hogy mi a bajod – förmedtem rá.

– Újra meg szeretnélek dugni, mondta megszeppenve.

– Tudod, hogy miben egyeztünk meg hazafelé – válaszoltam, és indultam ki a szobájából.

– Akkor még három napot kell várnom, amig elmúlik neki – morogta halkan magában.

– Akkor legalább azt engedd meg, hogy megnézzelek meztelenül, és megsimogassam a tested – kérlelt.

– Ha fürdök bejöhetsz utánam – egyeztem bele.

Épp mosogattam, amikor Peti mögém lépett, hátulról átkarolt, és egy puszit adott a nyakamra.

– Szeretlek anya – mondta.

– Én is szeretlek – mondtam, és felé fordultam.

– Anya legalább azt engedd meg, hogy a puncidba élvezzek, mint Éva néninek – kérlelt, közben kezeivel megfogta a vállam, és visszafordított a mosogató felé. Kezeimmel a mosogatópultra támaszkodtam, ő pedig benyúlt a pólom alá, és a melleimet simogatta, és szorosan hozzásimult, nyomta a testemet a pulthoz. Éreztem, hogy a farka hatalmasra duzzad. A férjem már egy hete nem volt otthon, nagyon hiányzott a szex, és már nagyon vágytam egy kiadós baszásra, de mégsem akartam könnyen odaadni magam Petinek. Jobb kezével már a puncimat simogatta, kicsit terpesztettem a lábaimon, igy be tudott nyúlni ujjaival a nedves puncimba.

– Csak akkor nyomhatod be, amikor már kezdesz élvezni, ha belémélveztél azonnal kihúzod – mondtam neki, de közben arra vágytam, hogy jól megdugjon.

Ellépett tőlem, és éreztem, hogy húzza le a nadrágom. Felemeltem a lábaim, kiléptem belőle, mögém térdelt, és nyalni kezdte a puncim, ami már ekkor is nedves volt.

– Ne velem, magaddal foglalkozz – szoltam rá.

Mögém állt, lehúzta a nadrágját, azonnal előugrott a hatalmas farka. Most nagyobbnak láttam, mint a nyaraláskor.

Bal kezével verni kezdte, jobb kezével a puncimat simogatta. Hátra toltam a fenekemet, és éreztem, hogy Peti félig benyomta a farkát a puncimba, de közben húzogatta, verte, de nem mozgott benne, majd tövig nyomta, megállt egy kicsit, majd lassan húzta kifelé, és dugni kezdett.

– Nem erről volt szó, húzódtam előre.

Farka kicsúszott belőlem, ö tovább verte.

– Amikor élvezel, akkor nyomhatod vissza-mondtam, miközben arra vágytam, hogy jól megdugjon.

Alig telt el egy perc, éreztem, hogy farkával nyomul befelé a puncimba, lassan, majd hirtelen tövig nyomta, miközben kezeivel megfogta a derekam, és magához rántott. A farka vége már a méhemben volt. Nem dugott, csak piciket mozgott.

– Ez igy nem fog menni, mondta, majd hatalmas lendülettel baszni kezdett. Boldogság kapott el, hogy végre elkezdett, dugni, de nem akartam, hogy azt higgye, hogy hagyom magam. Úgy tettem, mintha el akartam volna húzódni, ő visszatartott.

– Engedj el, nem akarom – kiabáltam rá, de titokban arra vágytam nehogy megtegye.

Jobb kezével elengedte a derekam, és simogatni kezdte a pinámat, miközben lendületesen dugott. Éreztem, hogy itt a vég, nagyot élveztem, majd Peti egy hatalmasat lökött a farkával és elélvezett.

Farka összement, kicsúszott belőlem, ellépett mögülem. Én is felemelkedtem a konyhapultról, a gecije folyt a pinámból. Felé fordultam, és pofon vágtam.

– Ezt azért kaptad, mert malfegalferalfősalfzakoltál – mondtam, majd elé térdeltem, és lenyalogattam a maradék gecit a farkáról. Éreztem, hogy kezd ágaskodni, ezért abbahagytam.

Kezemmel a puncimhoz nyúltam, hogy a maradék geci ne folyjék ki, majd a fürdőbe mentem, és lezuhanyoztam.

Mire visszamentem, Peti már a szobájában volt. Folytattam a főzést, és Peti morgása járt az eszembe” akkor még három napot kell várnom, amig elmúlik neki”, mire gondolhatott.

Tudtam, hogy Kittinek most van a valféralfzéalfse, és furcsa gondolatom támadt. A gyerekeim rendszeresen szexelnek egymással.

Amikor kész lett a vacsora, szóltam Petinek, hogy jöjjön Szútlanul vacsoráztunk.

– Anya nagyon haragszol, hogy malfegalferalfősalfzakoltalak – kérdezte Peti.

– Nem haragszom, bevallom nagyon jól esett, de ezért egy kérdésre az igazat kell válaszolnod, ha hazudsz, többet nem dughatsz meg – mondtam.

– Igazat mondok, válaszolt.

– Mióta szexeltek Kittivel-kérdeztem.

– Amióta hazajöttünk a nyaralásból, minden nap megbasztam, kivéve amikor mentstruál. Mondta.

– Akkor ő tanított meg ilyen jól dugni – kérdeztem. Bólintott, de nem szólt semmit.

Az este gyorsan eltelt, amikor indultam fürdeni.

Nem tudtam mit tesz Peti, hiszen megengedtem, hogy megnézze zuhanyzás közben a testem, és megsimogathatja, de arra vágytam, hogy újra megdugjon.

Kinyitottam a zuhanyban a csapot, levetkőztem, és beléptem a kabinba, de nem csuktam be az ajtót. Peti ekkor lépett be fürdőbe, meztelen volt, már ágaskodott a farka.

– Érvényes még a délutáni ígéreted – kérdezte.

Bólintottam, ő odalépett a kabinhoz. Két személyes zuhanykabinunk van, úgy fordultam, hogy be tudjon lépni. Belépett, és simogatni kezdett, mindkettőnkre folyt a víz. Mögém lépett, és merev farkát a fenekemnek nyomta. Vágytam rá, hogy betegye, de nem tette, csak a lábaim közötti résbe tette be, és azt dugta.

– Hogyan dugtad meg utoljára a Kittit – kérdeztem.

– Megmutassam, válaszolt.

Bólintottam, elzárta a csapot, kézen fogva kihúzott a kabinból, vizesen felültetett a mosógépre, terpeszbe húzta a lábaim, közéjük lepett, bedugta a farkát a puncimba, és dugni kezdett. A mennyekben éreztem magam, annyira jól esett, de bármennyire akartam nem tudtam igy elélvezni. Próbáltam rávezetni, hogy hátulról dugjon meg, de nem akartam konkrétan mondani neki.

– Kittit hátulról nem dugtad meg – kérdeztem,

– Úgy is ki akarod próbálni, kérdezte mosolyogva.

Némán bólintottam.

– Egészen biztos vagy benne – kérdezte mosolyogva.

Újra bólintottam, erre kihúzta belőlem a farkát, és leemelt a mosógépről, megfordított, kezeimmel rátámaszkodtatott a mosógépre. Mögém lépett, farkát a puncimhoz igazította, és tövig nyársalt, majd lendületesen dugni kezdett. Valószínűleg emlékezett, arra, hogy simogatnia kell a puncimat, mert jobb kézzel elkezdte simogatni, amitől sikítva elélveztem. Lassított majd láttam, hogy a mosdóról a kezébe vesz a tusfürdőt, és a fenekemre nyom belőle. Kicsit megijedtem, de amikor ujjaival kezdte a segglyukamba masszírozni, tudtam és akartam is, hogy megdugja a fenekem. Amikor kitágultam, érzetem, hogy kivette a puncimból a farkát, és a fenekembe kezdi benyomni.

– Óvatosan amig teljesen kitágul, ekkora még nem volt benne – mondtam.

Először csak félig dugta be, majd kihúzta, és fokozatosan beljebb dugva dugni kezdte a seggem. Először fájt, de fokozatosan élvezetté váltott a fájdalom. Amikor már könnyen csúszott belém a farka újra simogatni kezdte a pinám, amitől újra elélveztem. Ilyen még nem történt velem, hogy análszex közben elélveztem, csodálatos érzés volt.

Érzetem, hogy egy hatalmasat lökött rajtam, majd nagy lendülettel dugni kezdett. Fájt, de az élvezett kárpótolt, igy szótlanul tűrtem, majd újra a mindegyikinél nagyobbat lökött, és a fenekembe élvezett.

Kihúzta belőlem a farkát és ellépett.

– Nem haragszol, hogy itt is ilyen durva voltam – kérdezte.

– Nem, de ezért az ágyban annyira ki kell nyalnod, hogy kétszer elélvezzek – mondtam, és megcsókoltam.

– Rendben, de csak akkor, ha dugás után a szádba élvezhetek – válaszolt.

[URL="https://www.torte-net.hu/tortenet/11919-Kisfiam-nagy-farka-1-resz"]Forrás[/URL]
Válaszol
Kisfiam nagy farka 2. rész

[URL="https://pimpandhost.com/image/243610867"][Kép: Kisfiam-nagy-farka-2_l.jpg][/URL]

Beléptem a zuhanykabinba, megnyitottam a vizet, és zuhanyozni kezdtem. Peti az ajtóban állt, és szótlanul nézett.

Lezuhanyoztam, és indultam a szobába, láttam, hogy Peti végig bámul.

A férjem régi kinyúlt pólójában szoktam aludni, magamra vettem, és a hálószobában bekapcsoltam a tévét, és a franciaágyra feküdtem.

Nem volt semmi érdekes műsor, ezért nekidőltem a háttámlának terpeszbe felhúztam a lábaim, és a puncimat kezdtem simogatni.

Ekkor nyit az ajtó, Peti lépett be egy boxerben. Láthatta, hogy mit csináltam, de lehúztam a póló alját, eltakarva a puncimat.

– Csatlakozhatok – kérdezte, és odajött.

Mellém ült az ágyra. Nem tudtam, hogy mihez akar csatlakozni, tv-ni vagy baszni akar.

A fenekem fájt, a pinám viszont baszni akart, harmadszor is.

Peti a tv-t kapcsolgatta, én pedig másra vágytam, ezért újra simogatni kezdetem a puncim.

Bal kezével átkarolt, simogatni kezdte a mellem, jobb kezével elvette a kezemet a puncimról, és azt simogatta. Odahajolt, és a pólón keresztül a mellbimbómat puszilgatta.

– Nem akadozik valami – kérdeztem.

Megfogta a pólóm alját, és lehúzta rólam. Ott ültem pucéran, széttett lábakkal az

ágyon. Lábaim közé hasalt, és elkezdte nyalni a puncimat. Nyelvével néha bele is nyalt.

Percekig nyalt, izgatott is, de tudtam, hogy igy nem fogok elélvezni.

– A kezed is használt – mondtam.

Ujjazott, nyalt perceken keresztül, de nem élveztem el.

– Térdelj fel – mondta.

Feltérdeltem, mögém térdelt, bedugta a farkát a puncimba, és dugni kezdett. Jobb kezével a puncimat izgatta. Annyira jól csinálta, hogy azonnal egy hatalmasat sikítva elélveztem.

Egy hatalmasat lökött rajtam, a makkja már a méhemben volt, majd kihúzta a farkát belőlem, és hanyadt feküdt az ágyon. Farka a plafon felé ágaskodott.

– Egy mondta mosolyogva.

Odahajoltam és szopni kezdtem a farkát. Mellé csusztam, áttettem a lábam a lábaim, felgugoltam, a farkát a puncimhoz illesztettem, és lovagolni kezdtem rajta. Minden egyes beleereszkedésnél a farka elérte a méhemet. Odahajolt, a melleimet szopta, miközben lovagoltam.

– Anya kérlek szállj le – szólt.

Tudtam, hogy mit akar, nem foglalkoztam vele, hogy csak egyszer élveztem el, újra szopni kezdtem.

Eltolta a fejem a farkától.

– Feküdj hanyadt – mondta.

Hanyadt feküdtem, felhúztam a lábaim, azt hittem nyalni akadt, de rám mászott, belém dugta a farkát, és tovább dugott, majd kirántotta a farkát, puncimhoz térdelt és nyalni kezdett. Tudtam, hogy a számba akar élvezni. Ezt nem nagyon szerettem, de a fiamnak bármit megengedek. Hosszú perceken keresztül nyalt, ujjazott, de nem tudtam most sem elélvezni.

– Térdelj fel – mondta.

Feltérdeltem, mögém térdelt, és igy kezdte a puncim dugni. Jobb kezével a puncim simogatta, hatalmas lendülettel pedig a pinámat baszta, amikor egy hatalmasat élveztem, és hasra rogytam az ágyon. Farka kicsúszott belőlem, azonnal hanyadt fordított, odahajolt, és a puncimat nyalta.

Lábai közé nyúltam, és a farkát kezdtem verni.

Tudhatta, hogy magamba akarom érezni, mert kezdett felfelé kúszni. Amikor a farka puncimhoz ért, beigazítottam, hirtelen lökéssel belém is lökte. Lábaimmal átfogtam a derekát, szorítottam magamhoz, hátha igy élvezne belém.

– A szádba volt az egyezség szólalt meg.

– Hogyan szeretnéd – kérdeztem.

– 69 válaszolt.

Lemászott rólam, hanyadt feküdt, én fölé hajoltam, a puncim a szájához került. Azonnal nyalni kezdte, én bekaptam a farkát, és szoptam, ő pedig felfele lökve szinte baszta a szám. Éreztem, hogy nemsokára elélvez, ezért egyre mélyebbre engedve a torkomig engedtem a farkát, majd éreztem, hogy kezeivel hátulról megfogja a fejem, és ütemesen mozgatja a farkára húzva a fejem, miközben nyalta a puncimat. Ilyen még nem történt vele, ez annyira izgatott, hogy éreztem, hogy én is el fogok élvezni. Peti egyre hevesebben dugta a szám, majd egy nagyot lökött felfelé, kezével pedig nyomta a farkára a fejem, hogy s farka teljesen eltűnt a számba, lecsúszott a torkomra, és éreztem, hogy spriccel a torkomba. Fuldokolni kezdtem, de szorított a farkára, miközben a torkomon folyt le a sok geci. Ekkor én is egy hatalmasat élveztem.

Kivettem a farkát a számból, és tisztára nyaltam.

Újra lezuhanyoztam, mire visszaértem Peti már a szobájába ment.

Fáradtan zuhantam az ágyba, és azonnal elaludtam.

Reggel hatkor az óra calfsöalfrgalfésalfre ébredtem. Rendbe szedtem magam, benéztem mindkét gyerek szobájába. Kitti is az ágyában aludt, hajnalban érhetett haza. Hétre kellett mennem dolgozni, igy siettem, hogy elérjem a buszt.

Egész nap bizsergett a puncim, fájt a seggem, de boldog voltam. Az volt a tervem hazamegyek, és megint megdugatom magam a fiammal. Alig vártam, hogy három óra legyen, és siessek haza.

Fél négy fele már otthon is voltam. Beléptem a lakásba hallottam, hogy Peti szobájából hangok szűrödnek ki. Robi volt nála, és számitógépen néztek valamit.

– Sziasztok srácok – köszöntem rájuk.

Ilyeden kapták oda a fejüket, és ekkor láttam, hogy a képernyőn az előző napi konyhai dugásom van, és mindketten a farkukat verték.

Háttal voltak nekem, csak a fejüket fordítottak felém, igy nem tudtam, hogy tudják-e hogy észrevettem őket, majd azonnal ki is mentem a konyhába.

– Szia kiabálták mindketten.

Percekkel később Peti kijött a konyhába, farka csak egy kicsit dudorodott ki a nadrágból, látszott rajta, hogy egy kicsit ideges.

Nem szoltam neki semmit arról amit láttam, pár szót beszélgettünk, majd amikor láttam, hogy megnyugodott, megkérdeztem tőle, nem kérnek enni.

– Én rád vágyom mondta, benyúlt a pólóm alá megsimogatta a melleim, majd a bugyimba nyúlt, és a puncim is megsimogatta.

– Sültkrumpli jó lesz – kérdeztem tőle, és elléptem előle.

– Majonézzel jó lesz válaszolta.

– Olyat én is kérek a puncimba – mondtam.

– Oda is kapsz mondta, majd a szobába ment.

Krumplit kezdtem pucolni, ők halkam beszélgettek. Hallgatódzni kezdtem, mit suttognak.

– Anyádat is szendvicsbe kellene rakni, mint délelőtt az enyémet – mondta Robi.

– Én benne vagyok mondta a fiam.

– Most én is megdugom az anyád seggét, mint te az enyémét – mondta Robi

Gyorsan felvettem a telefonom, és messengeren kérdeztem Évától, hogy tényleg szendvicsben dugták délelőtt. Azt írta, hogy nagyon megbaszták, a fiam úgy seggbe dugta, hogy még most is sajog neki. Két adagot kapott a puncijába, kettőt pedig a seggébe. Irtam neki, hogy most engem is meg akarnak baszni. Azt írta, készüljek arra, hogy olyan élményben lesz részem, mint még soha, utána lábra sem tudok állni.

Gyorsan a szobába mentem, felvettem egy rövid pólót, és egy rövid nadrágot, bugyit és melltartót nem vettem magamra.

A konyhába tovább pucoltam a krumplit, amikor Peti odajött mügém állt, megcsókolta a nyakamat.

– Anya megdughatunk, egyszerre mindketten benned lehetünk, – kérdezte, és már húzta is le a nadrágom. Kiléptem belőle, és éreztem, hogy fiam már dugja is a puncimhoz a farkát.

– Nem adtam rá engedélyt mondtam, miközben toltam magam a farkára.

– Hallgatás beleegyezés mondta, majd két kezével megfogta a derekam, és dugni kezdett.

Hátranéztem, és láttam, hogy Robi áll az ajtóban, meztelen volt, merev farkát verte. Tudtam, hogy szereti ha szopják, felé fordultam, odalépett, és bekaptam, majd szopni kezdtem. Sokkal kisebb volt neki mint Petié, simán becsúszott a számba anélkül, hogy a torkomba csúszna. Megfogta a fejem, baszni kezdte a számat, Peti hátulról egyre nagyobb lendülettel dugott. Robi a melleimet kezdte simogatni, Peti pedig a puncimat, és egy hatalmasat élveztem.

Peti kivette belőlem a farkát, és leült a székre.

– Anya az enyémet is szopod – kérdezte.

Felé fordultam, szopni kezdtem, Robi már mögöttem állt, és a farkát nyomta a punciba. Peti hatalmas farka után nagyon ki voltam tágulva,, igy miután Robi belémcsuszott, szinte „lötyögtem” a farkán.

Peti megfogta a fejem és a torkomba lökte a farkát. Fuldokolni kezdtem, lekaptam a fejem a farkáról.

– Ha folytatni akarod, akkor csináld rendesen, nem dughatod a torkomba – förmedtem rá.

– Ne haragudj anya – mondta.

Újra bekaptam a farkát, tovább szoptam.

Puncim hozzáigazodott Robi farkához, már vagy 5 perce dugott, amikor éreztem, hogy valami hideget nyom a fenekemre. Odanéztem, és láttam, hogy egy sikositos tubust tesz a pultra.

A két sumák erre is gondolt. Robi masszírozta a fenekem Peti a számat dugta. Robi még sosem dugott segbe, már vártam, hogy mit tud a kis farkával.

Éreztem, hogy kihúzta a farkát a puncimból, és a fenekemhez illeszti, majd kezdte betolni. Mivel elég kicsi volt neki, de kemény, ezért eléggé könnyen bement, felig kihúzta, majd vissza, és dugni kezdett. Sokkal kellemesebb érzés volt, mint amikor fiam a hatalmas farkával volt benne. Robi is tudta, hogy csak akkor tudok elélvezni, ha a puncimat simogatja, de azt nem, hogy a fenekem dugása közben csak tegnap Petivel élveztem egyszer. Dugta a seggem, miközben a puncimat simogatta, hirtelen remegés kapott el, és elélveztem. Ő is gyorsított, majd kezeivel a farkára rántót, és beleélvezett a seggembe.

Összement farka kicsúszott belőlem, ondója folyt a seggemből.

– Anya én még nem élveztem el-szólalt meg Peti.

– Hova szeretnéd – kérdeztem

– Robié mellé válaszolta.

Tudtam, hogy ő is a seggembe akar élvezni.

– Te csak óvatosan dughatsz ott, tegnap is nagyon fájt. – mondta.

– Ígérem óvatos leszek.

Odafordultam az asztalhoz, rátámaszodtam, Peti mögém lépett, és a farkát a fenekemhez igazította, és tolta befelé. Eléggé könnyen ment, Robi már kitágította, félig betolta, majd kirántotta. Hirtelen bedugta a puncimba, és hatalmas lendülettel dugni kezdett.

Nem tudtam mire vélni az egészet, most engedtem meg, hogy a fenekembe élvezzen, de a puncimat dugja.

Robi leült a székre, nézett minket, Peti pedig dugott, nagy lendülettel. A puncimat kezdte simogatni, amitől újra elélveztem.

Kihúzta a farkát, majd visszanyomta a fenekembe. Most már jobban feszitett, mint az előbb, de éreztem, hogy óvatosan csinálja. Már tövig benne volt, lassan húzta kifelé.

– Anya megbocsátasz, hogy hazudtam, mondta, és nagy lendülettel baszni kezdte a seggem. Fájt, de nem érdekelt, szótlanul tűrtem, majd egy hatalmas lökéssel ő is a fenekembe élvezett.

Fájt, de csodálatos érzés volt. Az asztalom feküdtem, Peti kivette belőlem a farkát, odajött, megsimogatta az arcom, és megcsókolt.

– Megbocsátasz – kérdezte.

– Az előbb arra kértél engedélyt, hogy egyszerre basszatok meg – válaszoltam.

– Ha felállítasz mindkettőnket, akkor az is meglesz, ma már háromszor élveztünk el.

[URL="https://www.torte-net.hu/tortenet/12064-Kisfiam-nagy-farka-2-resz"]Forrás[/URL]
Válaszol
Kisfiam nagy farka 3. rész

[Kép: Kisfiam-nagy-farka-3_l.jpg]

Ránéztem az órára, majdnem hat óra, több mint egy órán keresztül basztak. Fáradt voltam, de vágytam arra az érzésre, amit Éva említett.

– Gyertek a szobába, ott majd felállítom a farkatokat.

Bementek a szobába, én egy papír törlővel megtöröltem magam, ittam, és mentem utánuk.

Az ágyunkon feküdtek egymás mellett, simogatták a farkukat. Mindkettőnek nyugalmi állapotban volt.

– Majd én segítek rajtatok, mondtam, és odamentem hozzájuk. Robi volt a vendég, ezért a lankadt farkát a számba vettem, Petinek pedig a kezemmel kezdtem simogatni. Nem nagyon akartak keményedni, ezért megfordultam, és közéjük térdeltem a puncim a fejük irányában volt, úgy szoptam tovább Robit. Éreztem, hogy valamelyikük alám kúszik, és alulról nyalja a puncim, a másik pedig hátulról ujjazni kezdett. Én nedves voltam, ez őket is kezdhette izgatni, mert éreztem a kezemmel, hogy Peti farka kezd éledezni. Elfordultam Robi farkától, Peti kezdtem szopni, Robit pedig kézzel izgattam,

Peti már félig megkeményedett.

– Anya az enyém már be fog menni mondta.

Felkelt, megfordultam, húzott az ágy vége felé. Amikor elértem Robi farkát bekaptam, Peti pedig az ágyról leszállt, felemelte a fenekem, és bedugta a félig merev farkát a puncimba, és dugni kezdett. Lassan, de fokozatosan kezdett nőni és keményedni a farka, Robié és már félig megkeményedett. Peti egyre gyorsabban kezdett dugni, a farka teljesen kemény volt, már egészen a méhemig ért. Elkezdte simogatni a puncimat.

– Kérlek most várj azzal egy kicsit, Robira akarok mászni – mondtam.

– Kivette a farkát, én Robira kúsztam, és amikor a farka a puncimhoz árt, felemelkedtem, magamba igazítottam, és beleültem. Lovagolni kezdtem rajta, éreztem, hogy folyamatosan keményedig, majd amikor teljesen kemény lett ráhasaltam, és igy mozogtam tovább.

Peti mögém térdelt, és simogatni kezdte a fenekem. Eléggé összeszorult már a konyhai dugás óta, ezért a puncimból nedvességet kent a lyukra, és masszírozni kezdte. N Robin lovagoltam amikor éreztem hogy Peti a fenekemhez illeszti a farkát, és kezdi bedugni. A makkja már bent volt, de mivel Robin lovagoltam, nem tudtam el lazítani magam, hogy könnyebben beférjen.

Térdemmel kicsit leemeltem Robiról a testem.

– Robi mozogj egy kicsit – mondtam, erre ő kezdett mozogni alatti, én pedig próbáltam a seggem el lazítani, és Petire toltam magam. Teljesen becsúszott a farka a fenekembe, Robi pedig alulról kefél, csodálatos érzés volt. Peti lassan kezdte kihúznia a farkát, majd teljesen ki is húzta.

– Ne játssz velem gyere, vagy dugd meg rendesen, vagy sehogy – mondtam.

Peti visszadugta a farkát a seggembe, azt dugta, én visszahasaltam Robira, és lovagoltam. Kicsit furcsa volt, hogy Peti kis lendülettel dugta csak a seggem.

– Csináljuk úgy mit anyáddal, szólt Peti Robihoz, és láttam, hogy Robi bólint.

Kezeivel átkarolt a hátam mögött, magára szorított, felhúzta a lábait és úgy kezdett dugni, Peti kihúzta a fenekemből a farkát, és simogatta a vágatom, majd nyomta befelé. Ekkor meglepődtem, mert nem a fenekembe, Hanem a puncimba nyomta be, Robi farka mellé. Meglepődtem, mozdulni sem tudtam, mert Robi magára szorított, és mindketten egyszerre löktek egy nagyot, és tövig csúsztak a punciban. Belehasított a testembe a fájdalom, azt hittem, hogy szétszakadok, egy nagyot sikítottam.

Mozdulni nem tudtam, és nem is akartam, a két srác hatalmas lendülettel baszni kezdett. Sirtam, jajgattam, de nem foglalkoztak velem, csak dugtak. Peti jobb kezével elengedte a derekam, fejemet Robi fejéhez nyomta, Robi a száját a számra tette, nyelvét a számba dugta, csókolóztunk, miközben dugták a puncimat hosszú perceken keresztül. Ilyen még sosem történt velem, hatalmasat élveztem. Most már tudtam, hogy Éva mire gondolt.

– Ha nem sikítasz elengedünk – mondta Peti.

Bólintottam, erre elengedte a fejem, Robi elfordult, szabaddá tette a szám. Nem sikítottam, hanem hangosan nyögtem az élvezettől.

– Pihennem kell egy kicsit – szólaltam meg.

– Ha újra a fenekedbe élvezhetünk, szerintem pihenhetsz egy percet – mondta Robi.

Újra bólintottam, Peti lemászott Rólam, én pedig lefordultam Robiról, hanyadt feküdtem.

Miközben pihentem kő-papír-ollóztak. Robi győzött.

– Én élvezek először anyádba mondta Robi.

Azonnal rám mászott, és belém dugta a farkát. Dugni kezdett, majd a fülembe súgta, hogy akkor menet a fenekem.

– Igen suttogtam neki.

Kihúzta a farkát és egészen a vállaimig nyomta a lábaim, fenekem már felemelkedett. Szokatlan volt a póz, igy még nem dugták meg a seggem. Farkát a fenekemhez igazította, bedugta, majd rám hasalt, és igy dugott tovább.

Peti odafeküdt mellém, és a farkát a számba adta. Szoptam, miközben Robi egyre nagyobb lendülettel dugta a seggem, majd egy hatalmasat lökve belémélvezett.

Kihúzta a farkát, majd Peti térdelt a lábaim közé, és már igazította is a fenekembe a farkát. Robi ondója folyt ki belőle, igy Peti könnyen becsúszott, majd dugni kezdett. Perceken keresztül dugott, már nagyon elzsibbadtam.

– Feltérdelek, úgy fejezni be kértem.

Lemászott rólam, feltérdeltem, ő mögém lépett és már dugta is a farkát a fenekembe. Már fájdalmat sem éreztem, alig bírtam tartani magam. Peti két kezével fogta a derekam, úgy dugott, Robi alulról nyalni kezdte a pinám, majd simogatta. Peti gyorsított, szinte már magamnál sem voltam, csattogott a seggem, amikor egy hatalmasat élveztem. Robi kimászott alólam, Peti egy hatalmasat lökött,, rám nehezedett, szinte belenyomott a matracba, majd belem elvezett.

Szinte ájultam aludtam el.

Szerencsére másnap szombat volt, igy nem kellett mennem dolgozni.

Dél volt, amikor ajtónyitásra ébredtem, Kitti jött a szobámba. Eléggé rossz lehetett az ágy és a kinézetem.

– Úgy látom eléggé fárasztó volt valakinek az éjszaka.

– Nem az éjszaka, az este volt az. Négy órán keresztül basztak, mindenek fáj. – mondtam.

– Legalább szedd magad rendbe, jobban fogod érezni magad, mondta, majd kiment a szobából.

Magamra terítettem a lepedőt, úgy is ki kellett mosnom, és azzal mentem a fürdőbe, megnyitottam a csapot, és amikor elég meleg volt a víz beléptem a zuhany alá, és magamra csuktam az ajtót.

Percekig folyt rajtam a víz, amikor nyílt az ajtó. Peti volt az, kinyitotta az ajtót.

– Anya nem haragszol a tegnapiért – kérdezte.

– De nagyon haragszom, ha rendbe jövök kárpótolnod kell – mondtam.

Simogatni kezdte a testem, benyúlt a puncimba, majd a seggembe is.

– Mindkettőt jól elintéztétek mondtam.

– Akkor ma este hagylak pihenni, Kittinek elmúlt a vérzése, azt fogom megdugni – mondta, és kiment a fürdőből.

Lezuhanyoztam, egy hosszú pólót vettem magamra, bugyi nélkül hogy sajgó testrészeim regenerálódni tudjanak. Megebédeltük, és egész délután a szobában pihentem, majd elaludtam.

Amikor felébredtem, már sötét volt. Hangos jajgatást hallottam Kitti szobájából. Tudtam, hogy mit csinálnak, de a kíváncsiság hajtott, felkeltem és kimentem a folyosóra. Kitti szobájának az ajtaja résnyire nyitva volt, égett bent a villany. Óvatosan odamentem, kinyitottam annyira, hogy a résem belássak. Szám elé kaptam a kezem, nehogy megszólaljak, Robi az ágyon feküdt hanyadt, Kitti rajta feküdt, Robi szorította magához mint előző nap engem, úgy kefélte alulról, miközben Peti hátólról nagy lendülettel dugta Kittit. Kicsi volt a szoba, közel volt az ágy az ajtóhoz, igy jól láttam, hogy mindketten Kittin punciját dugják, miközben kitti hangosan sikoltozott.

Peti ugyan úgy mint engem rányomta Kitti fejét Robira, aki száját a szájára tapasztotta, igy már csendesebben dugták.

Annyira el voltak foglalva egymással, hogy észre sem vettek.

Csendben a szobámba mentem, visszafeküdtem, majd elaludtam.

Másnap már kipihentebben keltem. Kitti sokáig aludt, Peti kelt fel először, én a konyhában voltam.

– Szia anya, jött oda hozzám.

– Van egy kis baj – mondta.

– Mekkora – kérdeztem,

– Nem is annyira kicsi. Mondta.

– Tegnap délután el akartam küldeni egy videót a Robinak, és véletlenül nem neki, hanem Rolinak küldtem el. Robi helyett véletlenül Rolira nyomtam a telefonomat, és neki küldtem – mondta.

– Milyen videót, amin a fürdőben kefélsz engem – kérdeztem.

Meglepődött, és megrázta a fejét.

– Felvettem, ahogy Robival megkeféltünk a konyhába, és azt. – mondta.

– Most hívott, ha nem kefélhet meg ő is, felteszi az internetre. Mindkét lukadat meg akarja kefélni, és a fenekedbe élvezni mint mi. – mondta.

– Melyik az a kis vörös pattanásos – kérdeztem.

– Igen az. – mondta.

– Nem fogom hagyni, hogy megkeféljen, főleg azt, hogy belém verje a farkát, majd kitalálunk valamit, de most hívd fel, hogy egy héten belül megdughat. Küldtem el Petit.

Közben Kitti is felkelt, kócosan meztelenül jött ki a szobájából.

– Neked is ennyire fájt utána-kérdezte.

Kérdően néztem rá.

– A pinád miután két fasz dugta egyszerre – mondta.

– Bele is élveztek – kérdeztem.

– Nem, négy adagot kaptam a fenekembe. – mondta.

– Menj zuhanyozz le, attól jobb lesz – mondta.

Elvonult a fürdőbe, Peti jött ki a szobájából.

– Beleegyezett az egy hétbe mondta.

Odajött hozzám, és egy puszit adott az arcomra.

– Anyag megdughatlak – kérdezte, és hozzám nyomta a merev farkát.

– Egész éjszaka Kittit dugtad, nem volt elég. – kérdeztem.

– Nem tehetek róla, hogy ennyi belém szorult, akkor legalább azt engedd, hogy beléd élvezzek.

– Menj a wc-be és verd ki, haragszom rád a videó miatt. – mondtam, de ő nem tágított, elővette a farkát, felhúzta a pólómat, és a puncimat kezdte vele simogatni. Elveszve éreztem magam, már én is dugni akartam, de gondoltam, egy kicsit megleckéztetem.

Elhúzódtam tőle, és felültem az asztalra, és szét tettem a lábaim. Bugyi nem volt rajtam, igy a meztelem puncim azonnal szétnyilt.

– Addig nyalod, amig el nem élvezek, utána beleélvezhetsz – mondtam. Tudtam, hogy igy nem tudok elélvezni, de kínozni akartam Petit.

Letérdelt lábaim közé,. És nyalni kezdett. Percek múlva nyílt a fürdő ajtó, Kitti lépett ki rajta.

– Anya kérlek engedd, hogy bedugja, mondta Peti.

– Gyere engem megdughatsz – szólt Kitti.

– Nem mész sehova, csak ha elélveztem, toltam vissza a fejét a lábaim közé.

– Kérlek engedd, hogy hátulról bedugjam, simogatom a puncidat, és úgy elélvezel – kérlelt.

Leszálltam az asztalról, ráhasaltam, Peti mögém lépett bedugta a farkát és dugni kezdett.

– Nehogy belém próbálj élvezni – förmedtem rá.

Hátulról dugott, kezével a puncimat izgatta, amikor elélveztem.

– Most már beléd élvezhetek – kérdezte.

– Igy nem, engedj hogy visszafeküdjek az asztalra.

Kivette belőlem a farkát, ellépett mögülem. Lehúzta a pólómat, és az asztalra ültetett.

Egy nagy tömör fa asztalunk volt, masszív, férjem is már megbaszott rajta, két személyt is kibír.

kicsit beljebb húzódtam, széllettem a lábam. Peti a lábaim közé lépett, bedugta a farkát a puncimba, és igy dugott. Egy perc sem telt el, hanyadt döntött az asztalon, és már rám is hasalt, igy dugott tovább.

– Igy kényelmetlen – szóltam. Kihúzta a farkát, én feljebb toltam az asztalom magam, lábaim az asztalra tettem terpeszbe. Felmászott az asztalra, ram feküdt, és már dugta is belém a farkát. Éreztem, hogy nagyon nagy neki, a méhemben volt a vége. Hatalmas lendülettel baszni kezdett, már fájt, de nem foglalkoztam vele. Egy hatalmas lökéssel belém élvezett. Éreztem, hogy a méhem megtelt ondóval, majd lemászott rólam.

A puncimból az asztalra folyt Peti ondója. A fürdőbe mentem, megfürödtem, majd lefeküdtem az ágyamba, és elaludtam.
Válaszol
Kisfiam nagy farka 4. rész

[Kép: Kisfiam-nagy-farka-4_l.jpg]

A videó miatt mérges voltam a fiamra, ezért napokig nem engedtem, hogy megdugjon. Igaz, hogy nekem is hiányzott a szex, de gondoltam, majd kárpótlom magam. Napokon keresztül azon gondolkodtam, hogyan állítjuk le a zsarolót.
Hét közepére megvolt a terv, miként fogjuk lerendezni a Rolit. Nem engedem, hogy megdugjon, csak játszom vele, felvesszük kamerával, és azzal zsaroljuk meg. Petivel mindent megbeszéltünk. Kitti csütörtök éjszaka dolgozott, igy az a nap volt a cél.
Peti négy óra körül ért haza. Közölte, beszélt a Rolival, öt körül ér ide.
Átöltöztem, Kittitől egy szúk sportmelltartót, és egy vastagabb anyagból készült franciabugyit vettem magamra. Kitti vékonyabb volt mint én, igy mindkét ruhadarab eléggé szorított. Ezekre egy bú rövidnadrágot és pólót vettem még fel.
Ezzel az volt a célom, hogy a kis szemét ne tudjon meztelenre vetkőztetni. Petivel azt terveltük ki, hogy ad Rolinak egy vitamin tablettát, azzal, hogy az tudat módosító, amit nekem bead, kicsit elkábulok, Roli pedig megerőszakol engem, de a szűk bugyit nem bírja levenni, igy a puncimba nem tud behatolni. A kamera már el volt rejtve a konyhában, minden kész volt a kezdésre.
Öt óra körül megérkezett. A konyhában voltunk Petivel, Roli bemutatkozott. Nem az a kis pattanásos volt, akire emlékeztem, sokat változott amióta nem láttam, ha megkér, akár meg is engedtem volna, hogy megdugjon, de a zsarolás miatt nem. Vágytam arra, hogy jól meg legyek dugva, de úgy gondoltam, ezt majd inkább a fiammal bepótlom.
Petivel beszélgettek, majd láttam, hogy Peti adott neki egy tablettát.
– Elmegyek boltba-szólt meg Peti.
Ez volt a jel, hogy bemegy a szobába, és indítja a felvételt. Töltöttem magamnak vizet, félig megittam, letettem az asztalra.
– Mindjárt jövök, kimegyek a fürdőbe – mondtam.
Kimentem, beléptem Petihez a szobába, és a monitoron láttuk, hogy Roli bedobta a tablettát a pohárba, és leült.
Visszamentem, és megittam a maradék vizet.
Roli próbált jópofán viselkedni, vicceket mesélt, a konyhában sétált.
Pár perc múlva, úgy tettem mintha kezdene hatni a szer, leültem, és néha kicsit kábultságott játszottam.
– Nem tudom mitől vagyok ilyen kába, ennyire elfáradtam a munkában – mondtam hangosan.
Láttam, hogy kezd egyre közelebb húzódni hozzám, néha egész közel jött, szinte hozzám is ér.
Úgy tettem mintha észre sem venném, ezért el sem sétált mellőlem.
A megbeszéltek szerint ráültem az asztalra, és úgy figyeltem rá. Roli odajött mellém és óvatosan megsimogatta a mellem. Nem reagáltam rá, ezért egyre merészebb lett, már mindkét mellemet simogatta. Én bágyadtságot játszva nem foglalkoztam vele. Beszélt hozzám, én csak mosolyogtam.
Annyira felbátorodott, hogy megfogta a pólóm alját, és kezdte felfelé húzni. Én ügyetlenül húzogattam vissza.
– Mit akarsz tőlem – kérdeztem.
– Meg foglak dugni te kurva – mondta.
Tovább húzta a pólómat, én ügyesen tettetem, hogy ellenkezek, majd lehúzta rólam, és a földre dobta. Ott ültem előtte az asztalon, próbálta a melltartót el lehúzni, de azzal nem boldogult, mert feszült rajtam, igy csak a melleim simogatta.
Hirtelen hanyadt döntött az asztalon, és megemelte a fenekem, és lehúzta rólam a rövidnadrágot.
Én tettettem, hogy próbálok kábán ellenkezni, nem nagy sikerrel.
– Hagyj már, mindjárt jön Peti – mondtam.
– Hagyd magad, és mire ideért, már beleélvezek a pinádba – mondta.
– Azt nem teheted – mondtam, és próbáltam ellenkezni.
A bugyit akarta lehúzni rólam, de mivel szorosan feszült rajtam, nem bírta.
Jobb kezével nyomott le az asztalra, odalépett a lábaimhoz, és feszitette szét őket. Én úgy tettem, mintha ellenkeznék, de engedtem, hogy szétnyissa őket, majd közéjük lépett. Jobb kézzel továbbra is az asztalra nyomott, ballal pedig elővette a farkát. Közepes méretű volt, teljesen merev.
Próbálta félrehúzni a bugyit, miközben dugdosta a farkát, de nem boldogult.
– Ha nem nagyod magad, akkor erőszakkal duglak meg – mondta.
Én kiabáltam, ellenkeztem. Láttam rajta, hogy már nagyon fel van izgulva, tovább próbálkozott, sikertelenül, még a puncimhoz sem tudta érinteni a farkát.
Ellépett tőlem, lehúzott az asztalról, és ráhasaltatott. Mögém lépett, és próbálta lehúzni a bugyit, de nem engedtem, szorítottam magam. Jobb kezével folyamatosan nyomott az asztalra.
Farkát nyomta hozzám, kezével próbálta igazitani a lábam között. A kamera bal oldalról vett, ezért jobb kezemmel benyúltam a lábaim közé, és kis lyukat hagyva a tenyerembe marokba szorítottam a kezem. Úgy helyezkedtem, hogy a markomba csússzon a farka.
Amikor becsúszott, valószínűleg azt hitte, hogy a puncimba van, mert elkezdte dugi.
– Látod te kurva, ha nem hagyod magad, akkor is megduglak, nem kellett volna tiltakoznod, akkor nem erősakollak meg – mondta.
Kapálództam, tiltakoztam, majd éreztem, hogy egyre gyorsabban mozog, és éreztem az előnedvét a kezembe.
– Te szemét, nehogy belém élvezz – kiabáltam.
Egy hatalmasat lökött és a markomba élvezett. Ekkor lépett be a szobába Peti.
– Mit csinálsz te állat, kiabált, és ököllel arcon csapta, amitől a földre esett.
Lemásztam az asztalról, megmostam a kezem, magamra kaptam a pólót és a nadrágot.
Peti ekkor emelte fel a földről.
– Azt mondtad, hogy hagyja magát megdugni, csak erőszakosan szereti, mondta Roli.
Peti kihozta a laptopot a szobából, és elindította a felvételt.
– Gyere ezt néz, mondta Rolinak
– Ez mi – kérdezte.
– Felvétel, miszerint kábultan megerőszakolod az anyámat.
– - ha kitöröl a felvételeket, amiket Peti véletlenül elküldött, akkor nem jelentelek fel – mondtam neki.
Próbált magyarázkodni.
– A felvételen az látszik, hogy elkábítasz és megerőszakolsz, ezért be is csuknak – mondtam.
Elővette a telefonját, és kitörölte a felvételt.
– Máshonnan is törlőt ki, förmedt rá a fiam
– Csak itt volt a felvétel-válaszolt.
Peti megfogta a ruhájánál fogva, és tolta kifelé a lakásból.
– Ha bárki bármit megtud a történtekről, azonnal feljelentünk – mondta, és becsukta mögötte az ajtót.
Azonnal a fürdőbe mentem, és lezuhanyoztam. Miután végeztem, egy rövid köntöst vettem magamra., és kimentem a fürdőből. Petit nem láttam sehol, igy benéztem a szobájába. Az ágyán feküdt, a farkát verte, miközben a laptopon nézett valamit. Mellé feküdtem, és láttam, hogy a konyhai videót nézi. Én is nézni kezdtem, közben egyik kezemmel szétnyitottam a köntösöm, simogatni kezdtem a pinámat, másik kezemmel félretoltam a farkáról a kezét, én vertem tovább, majd odahajoltam, és szopni kezdtem.
– Anya beléd szeretnék élvezni – mondta.
Hanyadt feküdtem, azonnal ram mászott, bedugta a farkát a puncimba, és szinte azonnal belém is élvezett. Szinte fejtem az ondót belőle. Farka le sem konyult, igy folytatta a dugást. Hosszú perceken keresztül dugott, én is el szerettem volna élvezni.
– Várj feltérdelek-mondtam neki.
Lemászott rólam, feltérdeltem, azonnal belém döfte a farkát, és már dugott is tovább. Vártam, hogy mikor kezd simogatni, de nem tette. Ehelyett kivette a fiókból a síkosított, a fenekemhez nyomott belőle, és a seggem lukát kezdte ujjazni, egy majd két ujjal. Amikor kitágult, odaillesztette a farkát, lassan haladva tövig nyomva dugni kezdett. Én nem erre vágytam, ezért kezemmel a pinámat kezdtem simogatni. Azt hittem, hogy észreveszi, és ő simogat, de két kézével megfogta a derekam, és hatalmas lendülettel baszni kezdte a seggemet, izgattam magam, majd elélveztem. Ő tartott a kezeivel, igy nem tudtam lehasalni az ágyra, pedig szerettem volna, mert a lendületes dugástól már fájt a seggem.
– Anyag beleélvezhetek a seggedbe – kérdezte.
– Ha kapok érte cserébe valamit, akkor igen – válaszoltam.
Tudhatta, hogy mire gondolok, mert lassított, és elkezdte simogatni a pinám, miközben a farkát átdugta a puncimba. Ez már kellemesebb volt, és érzetem, hogy nemsokára újra elélvezek, ezért egyre hangosabban sóhajtozni kezdtem. Észrevette, majd egyre nagyobb lendülettel baszott, és ettől egy hatalmasat élveztem. Mivel csak egyik kezével fogta a derekam, igy az ágyra hasaltam. Bár ne tettem volna, mert ő azonnal rám hasalt, és már dugta is a farkát a fenekembe. Kényelmetlen volt a testhelyzet, nagyon szorította a segem a farkát, de amint átcsúszott a záró gyúrón, már tövig is nyomta. A hatalmas farka nagyon feszitett, igy dugott egyre nagyobb lendülettel.
– Engedj feltérdelek, kérleltem, de nem foglalkozott velem, csak nagy lendülettel dugott. Éreztem, hogy a nagy farka még nagyobb lesz, majd egy nagyot lökött rajtam, és a farka spriccelni kezdte a végbelembe a sok ondót.
Ekkor már lekonyult a farka, majd kicsúszott belőlem, és mellém feküdt. Odabújt hozzám és megcsókol.
– Anya nem haragszol a befejezésért – kérdezte.
– Érted bármit megteszek, tudod – válaszoltam, és megsimogattam az arcát. Pár percig mozdulatlanul feküdtünk egymás mellett.
– Anya Robi átjöhet estére – kérdezte váratlanul.
– Sosem kellett ehhez az engedélyem – válaszoltam.
– Megdughatjuk megint egyszerre a pinádat-kérdezte.
– Nem lehetne máskor, mindenem fáj, és már kétszer elélveztél – válaszoltam, miközben már bizsergett a puncim, várta a két faszt egyszerre.
– Egész héten nem engedted, hogy megbasszalak, Kittivel azóta nem szexeltem, mióta Robival ketten megbasztuk, nem hagyja magát, és Robi sem baszott három napja, mert vendégeik vannak, akik ott is alszanak – válaszolta.
– Ha kapok egy kis pihenőt, akkor átjöhet – válaszoltam.
Azonnal felkapta a telefonját, felhívta Robit, és mondta neki, hogy egy óra múlva átjöhet.
Kilenc óra körül csengettek. Én Peti szobájában feküdtem meztelenül, Robi jött be a szobába, Zsuzsi is jött vele.
– Nem baj, hogy én is jöttem, három napja nem kaptam faszt – mondta Zsuzsi.
Mire válaszolni tudtam volna, addigra Robi már oda is lépet mellém, kivette a farkát a nadrágjából, ruhástól rám feküdt, és belém dugta a farkát, és dugni kezdett.
– Hova sietsz, – kérdeztem, de válaszolni sem tudott, mert már belém is élvezett.
– Ez már nagyon kellett – szólalt meg, és kihúzta belőlem a farkát.
Tényleg igaza lehetett Rolinak, amikor azt mondta, hogy egy kurva vagyok. A fiam szétkefélt, de vártam a két faszt egyszerre, és itt ez a gyerek, aki csak belem élvezett, de már várom, hogy mikor basznak meg közösen – gondoltam magamban.
Zsuzsi és Peti kimentek a szobából, Robi ledobálta a ruháit, mellém feküdt, és simogatni kezdte a puncimat, amely tiszta geci volt.
– Alig várom, hogy mindketten benned legyünk mondta, és ujjazni kezdett.
– Nézzük meg merre vannak a többiek – mondtam, és az ágyneművel megtöröltem a pinámat.
Átmentünk a szobámba, ahol Zsuzsi meztelenül az ágyon térdelt, Peti pedig baszta hátulról a punciját.
– Nem arról volt szó, hogy ketten megbasszátok a pinámat, szóltam.
– Arra is sor kerül majd, mondta Peti, akinek már újra ágaskodott a farka.
– Anya térdelj ide Zsuzsi mellé – mondta Peti.
Feltérdeltem, Robi már mögöttem is volt, és dugta a farkát a puncimba, majd nagy lendülettel dugni kezdett. Zsuzsira néztem, aki rám mosolygott. Percekem keresztül igy dugtunk, néha odahajoltam Zsuzsihoz, és megcsókoltam. Tudtam, hogy Peti sokáig bírja, mert már kétszer elélvezett, ezért azt akartam, hogy Robi is élvezzen el még egyszer, mielőtt ketten megdugnak.
– Szeretnék egy kicsit lovagolni – szoltam Robihoz. Úgy gondoltam, ha én irányitok, akkor előbb el fog élvezni. Kihúzta belőlem a farkát, hanyadt feküdt, én pedig beleültem a farkába, és lovagolni kezdtem, miközben az arcát néztem. Láttam, hogy Peti felé bólintott egyet. Nem tudtam mire vélni, de ekkor Robi átkarolt kezeivel a hátam mögött, és magára rántott. Ekkor tudtam, miért bólintott. Éreztem, hogy Peti már mögöttem térdel, és a farkát nyomja a puncimba. Ki voltam már tágulva, igy könnyen becsúszott Robi farka mellé. Nem kímélve azonnal dugni kezdték a pinámat. Nagyon fájt, de élveztem. Perceken keresztül dugtak, amikor éreztem, hogy Robinak nem sok van hátra.
– Peti kicsit pihenj, Robi nemsokára elélvez, ne legyetek mindketten bennem akkor – mondtam.
– Bátyus az én puncimba élvezz, már régen kapott ondót, – mondta Zsuzsi, majd hanyadt feküdt.
Peti lemászott rólam, én is Robiról, aki azonnal Zsuzsi lábai közé térdelt, tövig lökte a farkát a puncijába, és néhány lökés után beleélvezett, majd ráhasalt. Én hanyadt feküdtem Zsuzsi mellé. Peti azonnal rám mászott, és már dugta is a pinámat.
– Én is akarom, hogy mindketten a pinámban legyetek egyszerre szólalt meg Zsuzsi.
– Ha valaki felállítja a farkam kezdhetjük – szólt Robi, és a számhoz térdelt. Bekaptam a farkát, és szopni kezdtem. Peti kivette belőlem a farkát, és hanyadt feküdt. Zsuzsi azonnal odafordult, rámászott, beigazítottam a puncijába Peti farkát, és beleült, majd lovagolni kezdett rajta. Láttam, hogy élvezi. Közben Keményre szoptam Robi farkát, aki Zsuzsi mögé térdelt. Néztem a két fiút, és láttam, hogy egymásra bólintottak, ekkor Robi átkarolta Zsuzsit a háta mögött, és magára rántotta, Peti Zsuzsi pinájánoz illesztette a farkát, és benyomta Robi farka mellé.
– Ne, nagyon fáj – kiáltott Zsuzsi, de nem törődtek vele, dugni kezdték.
Zsuzsi hangosan sirt, zokogott, miközben a két fiú dugta.
– Oké ennyi elég bennem folytathatjátok ripakodtam rájuk, és lelöktem Petit Zsuzsi hátától, majd Zsuzsit is Robiról.
Rámásztam Robira, beigazítottam a farkát a puncimba, és lovagolni kezdtem, majd ráhasaltam.
– Peti te is dugd belém, és ne kíméljetek szóltam, majd megálltam. Éreztem, hogy Peti mögém térdel, és Robi farka mellé dugta a farkát. Mindketten dugni kezdtek, majd amikor megtalálták az ütemet, egyre gyorsabban dugtak, nem kímélve. Nagyon fájt a pinám, de élveztem is. Zsuzsi már nem sirt, odabujt hozzám.
– Szeretném, ha mindketten belém élveznének – mondta.
– Ez rajtuk múlik-mondtam.
– Hogyan szeretnéd kérdezte Robi.
– Te a fenekembe, Peti a puncimba, miközben szendvicsben dugtok – szólt Zsuzsi.
– Én még bírom egy ideig, te Peti – kérdezte Robi.
– Ha anyát dughatjuk még egy kicsit, akkor bírom húzni – mondta.
– Ha elélvezek, akkor igen mondtam.
Peti lemászott rólam, én is lemásztam Robiról, és feltérdeltem, Peti mögém térdelt, farkát a puncimba nyomta, dugni kezdett, miközben a puncimat simogatta. Zsuzsi mellém térdelt, és láttam, hogy Robi mögé térdelt, majd óvatosan dugni kezdte a seggét.
– Óvatosan bátyó, amig kitágul mondta Zsuzsi.
– Lesz ideje kitágulni, mire beléd élvezünk. Válaszolt.
Közben Peti annyira ügyes volt, hogy egy hatalmasat élveztem, és hasra rogytam.
– Anya egy szendvics – kérdezte Peti.
– Robi lesz a fenekembe válaszoltam.
Peti hanyadt feküdt, én beleültem a farkába, majd Robi mögém térdelt, és bedugta a farkát a fenekembe, és dugni kezdtek. Már vagy öt perce dugtak, amikor Zsuzsi megszólalt.
– Én akarom megkapni az ondótokat tudjátok.
Robi lemászott róla, én pedig helyet cseréltem Zsuzsival, aki beleült Peti farkába. Robi azonnal mögé térdelt, benyomta a farkát a fenekébe, és dugni kezdték, egyre nagyobb lendülettel. Zsuzsi egyre fájdalmasabban nyögött, de tűrte, hogy egyre nagyobb lendülettel dugják. Én simogattam az arcát, majd láttam, hogy Robi egyre gyorsabban dugja, majd egy nagyot lökve beleélvezett a fenekébe. Zsuzsi lassított majd meg is állt. Robi lemászott róla, és mellém feküdt.
. Peti te is gyere a fenekembe – szólt Zsuzsi.
– Biztos kérdezte Peti. Zsuzsi bólintott, majd Peti mellé térdelt, aki mögé térdelt, és bedugta a farkát a fenekébe. Nehezen csúszott be, látszott Zsuzsin, hogy fáj neki, de némán tűrte, ahogy Peti egyre gyorsabban dugta, majd láttam Petin, hogy mindjárt ő is elélvez. Odahajoltam Zsuzsihoz, és megcsókoltam, ezzel befogtam a száját, mert láttam, hogy Peti egyre nagyobb lökésekkel dugja. Zsuzsi száját szorítottam az enyémre, hogy ne tudjon kiabálni, és láttam, hogy Peti egy nagyot lökve beleélvezett a fenekébe, és az ágyra nyomta, erre én elhúzódtam Zsuzsitól.
– Ez jobb volt, mind amikor nyolc adagot kaptam – mondta Zsuzsi.
Kérdően néztem rá.
– Vasárnap nagyon megdugtak a Robiék mindketten háromszor belém élveztek, négy a puncimba és kettő a fenekembe. Este miután apu megdugta a Kittit, bejött hozzám és jól megdugott, mindkétszer a fenekembe élvezett Nem tudja, hogy szedek fogamzásgátlót, mert rendszeresen dugnak a Robiék, azt mondta, igy nem lehetek terhes. Mondta Zsuzsi.
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  A fiam farka felizgat 1-2 tkt55 1 864 2023-03-07. 23:03
Utolsó üzenet: tkt55
  A fiam hatalmas nagy farka tkt55 0 2,061 2020-02-13. 20:22
Utolsó üzenet: tkt55

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég