Üzenetek: 2,753
Témák: 2,168
Értékelés:
0
Neme: Férfi
[URL="https://pimpandhost.com/image/231808838"] ![[Kép: Hogyan-jutottam-oda-hogy-anymmal-kefljek.jpg]](https://ist7-1.filesor.com/pimpandhost.com/1/4/1/5/141584/f/G/E/4/fGE4e/Hogyan-jutottam-oda-hogy-anymmal-kefljek.jpg) [/URL]
Valakinek el kell mondanom ezt, de nem mondhatom el senkinek, akit ismerek, szóval azt hiszem, te leszel az. A nevem Rick, 18 éves vagyok, és a gimnázium utolsó évében járok. Anyukámmal élek egy két hálószobás lakásban Chicago belvárosának szélén. Anya fodrász, arcápolást és gyantázást végez a megélhetésért.
Minden reggel 6 órakor bejön a szobámba egy csésze kávéval, és felébreszt, hogy készűljek az iskolába. Mindig az éjjeli szekrényemre teszi a kávét, majd leül az ágy szélére. "Helló nagy fiu, ideje felkelni és készülni! " Ugyanabban az időben, ugyanaz a rutin minden reggel.
"Szia anya. " megfordulok a takaró alatt, miközben ő megrázza a vállaimat, megpaskolja a fenekem és megcsókolja a nyakam. – Még néhány perc? Ugyanaz, minden reggel.
– Persze – mondja. "Későn érsz az iskolába. Melyik főiskola fogja elfogadni, hogy nem érsz időben az órára? "
– Szarok rá. Ásítok, kihengeredek az ágyból egy szál boxerben, felkapom a kávét, és elindulok a fürdő felé. Ugyanaz ismétlődik minden reggel.
Úgy néhány héttel ezelőtt egy este anya elment egy PTA-találkozóra. Amint elment, felhívtam Cindy barátnőmet, és megkértem, hogy jöjjön át. A hátsó udvarban szívtunk egy kis füvet és ittunk egy kis salföralft, majd egy kicsit elbújtunk a szobámban. Későre járt, a barátnőm elment, én pedig elaludtam.
A következő dolog, amire emlékszem: "Hé nagy fiu ideje felkelni és készülni"
– Arrgh. Kicsit el voltam bódúlva.
– Gyerünk, Rick, kelj fel! Egyik kezét a vállamra, a másik kezét a fenekemre tette, és előre-hátra ringatni kezdett.
"Rendben, fent vagyok, ébren vagyok! " Anya hátralépett, amikor lehúztam a takarót és felálltam. Hallottam, ahogy zihál és ránéztem. Az ágyékomat bámulta. Lepillantottam. Szar! Miután Cindy elment, meztelenül aludtam el. Most épp anyám előtt álltam egy komoly reggeli merevséggel: mind a 8 hüvelyk büszkén mutatott rá. Ahogy egy pillanatig lefagyva ott álltam, a szeme egy pillanatra sem mozdult el a farkamról.
– A francba, anya, sajnálom! – mondtam miközben visszafeküdtem az ágyba és magamra húztam a lepedőt.
"Mi van? " Anya nem mozdult. Úgy tűnt, valamiféle transzban van.
– Elfelejtettem, hogy meztelen vagyok.
"Oh, hogy. " Végül kinyegte és leült az ágyra. A hasamra tette a kezét – veszélyesen közel a még mindig kőkemény farkamhoz, gondoltam én. "Drágám, mindent láttam rajtad, amit látni lehet... bár egy ideje nem, bevallom. Te... hm, szépen fejlődtél, látom. Nincs miért szégyellned magad. "
– Jesszus, anya, szégyellem magam, hogy keményen álltam előtted.
"Drágám, ez teljesen normális, különösen egy a te korodban lévő fiatalembernél. Én vagyok az anyád és szeretlek és semmi sem hozhat zavarba, édesem. " Egy kicsit megölelt és felállt. – Most pedig kelj fel és menj be zuhanyozni. Felállt az ágyról és várt.
Szégyenlősnek éreztem magam, magamra húztam a lepedőt és kihengeredtem az ágyból. Ahogy felálltam, láttam, hogy anya szeme ismét lefelé néz az erekcióm felé. Mielőtt a mosdóba sétálhattam volna, anya felém lépett, átkarolt és szorosan megölelt. Ahogy visszaöleltem, éreztem, hogy a farkam hozzányomódik a hálóingjéhez és a combjához.
– Szeretlek, Rick – mondta.
– Én is, anya.
Elengedett, én pedig felkaptam a kávéscsészét az éjjeliszekrényről, és kisétáltam az ajtón, miközben anyám szemeit a fenekemen éreztem, ahogy távoztam. Szokás szerint kivertem a zuhany alatt, de ezúttal arra gondoltam, hogyan tapadt anyám szeme a felálló farkamra. Amikor élveztem a lövés ereje majdnem felboritott. Hmm, gondoltam, ezt újra meg kell próbálnom.
Másnap reggel, amikor anya bejött, ismét meztelen voltam. Felálltam és megfogtam a kávéscsészét. – Most meztelenül alszunk, igaz? – mondta.
– Igen, valahogy tetszik – mondtam.
– Nekem is – mondta – és ránéztem. Megint meredten bámúlt rám. A szeme gyorsan az enyémet kereste és az arca kivörösödött.
– Úgy értem... úgy értettem, hogy én is meztelenül alszom.
Megnéztem a hálóingét.
– Természetesen felveszek valamit, mielőtt megfőzöm a kávét és felébresztelek.
"Miért, anya? Zavarban vagy, hogy meztelenül vagy mellettem? Azt hittem, azt mondtad, nincs miért szégyellned magad. "-belekortyoltam a kávémba.
– Öhm... nincs édes, persze, hogy nincs, de... hát én vagyok az anyád. Ahogy ezt kimondta, a szemei nem tudtak megállni, hogy újra ne tévedjenek az ágyékomra. Soha nem voltam exhibicionista típus, de kezdtem élvezni, hogy anyám mellett meztelenül lehetek. Valamilyen izgalmat keltett bennem, hogy szerette a farkamat nézni.
– Rendben, anya – mondtam. Megöleltem, és ismét éreztem, ahogy a kemény farkam a testéhez nyomódik. Visszaölelt, és egy kicsit megsimogatta a meztelen fenekemet, ami egyfajta érzéki simogatássá változott. Aztán elmentem zuhanyozni és újra elképzeltem, ahogy meztelen testemen érzem a tekintetét, ahogy mozogtam.
Másnap reggel, amikor anya bejött, hogy felébresszen, ő is meztelen volt. Kikeltem az ágyból, felálltam, és egymásra néztünk. A szám tátva maradt. Anyám kiütött! Hosszú formás lábak. Karcsú derék. Gyönyörű telt, feszes mellek. A mellbimbói kemények voltak. Az első gondolatom az volt, hogy "fázik", de aztán észrevettem a szexének halvány illatát a levegőben. Anyám izgatott volt.
Ahogy továbbra is bámultuk egymást, a péniszem, amely addig puha volt és a combomhoz lógott, most keményedni kezdett. Anyám nézte, ahogy lassan megvastagodik és megkeményedik a teljes 8 hüvelykre, és egyenesen felfelé mutatott rá.
– Rendben vagy, Rick? – kérdezte. Félénken, mintha attól félne, hogy sokkot kapok, vagy hogy nem fogom helyeselni a testét. "Élvezem a meztelenséget és a tegnap reggeli beszélgetésünk után úgy döntöttem, hogy hülyeség elrejteni a testemet a saját fiam elől. "
"Persze, anya, természetesen rendben van így. Istenem, gyönyörű vagy! Fogalmam sem volt eddig. Lehetnél akár modell is. "
Elpirult, majd piruettet csinált, hogy lássam gyönyörű, feszes kis fenekét. Amikor teljesen megfordult, először jöttem rá, hogy a szeméremteste teljesen szőrtelen – vagy borotválva vagy gyantázva van. Ezenkívül, bár lebarnult, testén sehol sem voltak barnulási vonalak. Hibátlan mellei és feneke egyenletesen barnák voltak, mint a többi része.
– Köszönöm, édes. Igyekszem formában maradni.
"Működik, anya. Dögös vagy! Feltehetek egy kérdést? Hogyan barnulsz le teljesen? Szoláriumba jársz? " Reméltem, hogy a beszélgetést a lehető legtovább folytathatom, mert attól féltem, hogy soha többé nem lesz alkalmam látni a gyönyörű anyám meztelen testét.
– Nem – mondta. – Néha, amikor az iskolában vagy, kifekszem a hátsó udvarban és napozom.
Kicsordult a nyálam a gondolatra, hogy a szexi anyám meztelenül fekszik a medence mellett. "Igazán? "mondtam. – Mi van a szomszédokkal?
– Nem látnak semmit a kerítésen túlról édesem. Valamikor ki kellene próbálnod a meztelen napozást. Jót tesz a léleknek.
– Talán megteszem, anya.
Bár hozzám beszélt, de a farkamat bámulta. Lepillantottam. Annyira izgatott voltam, hogy az erekcióm valójában 45 fokos szögben felfelé mutatott, nem pedig egyenesen előre. Valahányszor a szívem dobbant, a farkam fel-le mozdúlt egy kicsit. Keményebbnek éreztem, mint valaha. Ahogy néztük egymást egy kis csepp precum szivárgott ki a hegyéből és lassan a padló felé csöpögött, hosszú vékony fonalat hagyva. Amikor visszanéztem anyámra, akaratlanul is megnyalta az ajkát.
– Feltehetek még egy kérdést, anya? Látom, hogy nincs szőr... odalent. Borotválkozol?
Elkapta a tekintetét a kemény farkamról és felnézett rám. – Ó, nem, édesem. Egy munkahelyi barátnőm gyantáz és én is gyantázom őt.
– Miért csinálod? – mondtam.
"Ó, nos, ettől igazán tisztának és szexinek érzem magam. És ettől... hm, hát, néhány dolgot, hm, szórakoztatóbbá tesz. " Ahogy ezt mondta, a keze lefelé mozdult, és öalfntalfudalfatalflanul megdörzsölte a punci dombját. Azt hittem, akkor azonnal élvezni fogok és egy kis zihálás szökött ki az ajkamon. Rájött, mit csinál, gyorsan elvette a kezét és újra elpirult. A szex szaga most erősebb volt a levegőben.
– Értem, anya. Lenéztem a saját szőrös golyóimra és a farkamra. – Lehet, hogy nekem is gyantáznom kellene. Meg tudnád csinálni nekem te, vagy a barátodnőd? Nem mintha ki akartam volna tépni a szőröm, de izgatott a gondolat, hogy anyám megérint odalent.
"Nos... majd meggondolom. Egyelőre jobb lesz, ha lezuhanyozol, édesem. "
– Rendben, anya – mondtam. Odaléptem hozzá és megöleltem. Csak egy kevéssel vagyok magasabb nála és amikor összeölelkeztünk az erekcióm a csupasz szeméremtestéhez nyomódott. Éreztem a bőrén az előváladékom. Kicsit megborzongott, majd visszaölelt. Amikor a keze megmozdult, hogy megsimogassa a fenekem, a kezemet lefelé toltam és a fenekét is megdörzsöltem. Megint megborzongott, majd finoman ellökött.
Megfogtam a kávéscsészét, és a fürdő felé sétáltam, a kemény farkam mutatta az utat.
A hét hátralévő részében anya meztelen volt, amikor bejött a kávémmal, én pedig meztelen voltam, amikor kifordúltam az ágyból. Ahelyett, hogy belenyugodtam volna a helyzetbe, minden nap izgatottabb voltam, korán keltem és vártam az érkezését. Mindig kőkemény erekcióm volt, amikor felkeltem és anya is mindig izgatottnak tűnt (és beleszagolt a levegőbe). A "meztelen ölelkezésünk" volt a napom csúcspontja és eléggé exhibicionista lettem.
A következő héten még egy fokozatot emeltem rajta. Hétfőn korán ébredtem egy dühöngő keménységgel és úgy döntöttem, hogy inkább az ágyban verem ki, mint a zuhany alatt. Feltettem a fejhallgatót, de nem kapcsoltam be az MP3 lejátszót. Letoltam a lepedőt magamról, felfedve a meztelen testemet, szinte teljesen lehunytam a szemem, és lassan dörzsölni kezdtem a felálló farkam a teljes hosszában.
Amikor anya belépett az ajtón a fülhallgatómon keresztül is hallottam, hogy zihál. Neki úgy tűnt, hogy a szemem csukva van és zenét hallgatok, miközben lassan vertem a farkamat. A szeme a dárdámra szegeződött, ahogy lassan az ágyamhoz sétált és az éjjeliszekrényre tette a kávéscsészét. Azt hittem, hogy elmegy, de csak állt és csak pár méterre tőlem, miközben folytattam a faszverést.
Szinte csukva tartottam a szemem, a másik kezemet lehúztam a farkam tövéhez, majd simogatni kezdtem a golyóimat. Hallottam, amint egy kicsit nyög és néztem, ahogy a bal keze lefelé mozdul és elkezdi simogatni szőrtelen punciját, míg a jobb keze felfelé mozdult és végigsimított felálló mellbimbói hegyén. Éreztem a szexének illatát, erősebben, mint valaha. A saját anyámmal szembe fordultam!
Hihetetlenül izgatott voltam. Itt maszturbáltam anyám előtt és ettől kanos lett. Reméltem, hogy addig néz, amíg jön a spriccelés, de csalódott lettem, amikor láttam, hogy hirtelen kisétál a szobámból. Sejtettem, hogy talán én hoztam zavarba, vagy túl sok neki az a tabu, hogy a saját fia szexuális aktusát nézi. De csak egy perccel később visszatért egy kis üveggel. Leült mellém az ágyra és a vállamra tette a kezét.
Meglepetést színlelve kinyitottam a szemem. "Anya! Jesszusom, sajnálom! " Levettem a fejhallgatómat, de egyik kezemet a dárdámon tartottam.
– Rendben van, édes. Lepillantott a felállt farkamra és megnyalta az ajkát. "Amit csinálsz, az természetes és egészséges egy a te korodban lévő férfi számára. Hoztam neked valamit, amitől még... élvezetesebb lesz. "
Felemelte a kis üveget, én pedig elolvastam a címkét. – Astroglide?
– Igen – mondta, és felnyitotta a tetejét. "Ezt használom, amikor... mindent csúszóssá tesz. " Kinyomott egy kis cseppet az ujjára, és körbedörzsölte, hogy lássam, majd nedves ujjaival a karomat dörzsölte meg. "Érzed? Ki szeretnéd próbálni? " Felém nyújtotta az üveget.
– Hm, persze – mondtam. "Csináld te tovább. "
Rám nézett. – Úgy érted, azt akarod, hogy én tegyem rád? – mondta.
– Persze, azt hiszem szeretném – mondtam. Arra gondoltam, hogy csak a farkamra csepegteti, vagy a kezembe. De ehelyett a kezébe fecskendezett, letette az üveget, és összedörzsölte a tenyerét. Elengedtem a farkam, és várakozással néztem, ahogy a kezei a lüktető farkam felé mozdulnak.
Amikor a kezei hozzám értek, nem tudtam visszatartani a nyögést. Olyan jó érzés volt! Először mindkét keze simogatta az farkamat, fel-le mozgott rajta és könnyedén megcsavarta és az Astroglide-ot az egész tengelyre elkente. Aztán egyik kezét lefelé mozgatta, hogy megsimogassa a golyóimat, szétkenve a folyadékot a herezacskómon, miközben a másik kezével tovább dolgozta a farkamat.
Az arcára néztem: a kezeit bámulta, amelyek fel-le mozogtak a kemény farkamon és finoman mozgatták a golyóimat. Rövideket lélegzett és a mellbimbói elég keménynek tűntek ahhoz, hogy üveget vágjon vele. Aztán elhúzta kezeit tőlem és felállt.
– A maszturbálás – mondta – így sokkal kényelmesebb lesz.
"Ne hagyd abba, anya! Ó, kérlek, olyan jó érzés! "
Szó nélkül bámult rám és arra gondoltam, hogy talán túl messzire mentem. De aztán visszaült az ágyra, és még egyszer a kis kezébe fogta a nagy vastag farkam. Megint nyögnöm kellett, ahogy elkezdte fel-le mozgatni a kezét a tengelyemen.
Felnyögtem: "Ó, anya, igen. "Az Astroglide nagyszerű érzést keltett, sokkal jobb és sokkal nagyobb érzést keltett, mint a száraz kiverés. És ez még zajosabbá is tette a dolgokat: anya keze ritmikus hangot adott, amikor igazán belekezdett. Egy idő után éreztem az ismerős bizsergést. "Anya, elélvezek! "
A válasza az volt, hogy felnyögött egy kicsit és gyorsabban verte, mint eddig. Az érzés az ágyékomban elkezdődött és szétterjedt a hasamban és a lábamban. Néztem, ahogy az első lövés kitört a farkam hegyéből és körülbelül három araszt lőtt egyenesen a levegőbe, majd visszaesett a lábamra és anyámnak a karjára. "Ó! Aaaaah! Aaaaah! Istenem! Aaaaah! " Nyafogtam és nyögtem, miközben tovább lőttem a krémet magamra és anyám kezére és karjára. A hátára tettem a kezem, és szorosan megszorítottam, ahogy az orgazmusom elért.
– Igen, bébi – sziszegte.
Az orgazmus olyan erős volt, hogy csillagokat láttam és egy pillanatra attól féltem, hogy elájulok. Lassan kitisztult a látásom és a farkam abbahagyta a spriccelést. Anya keze leállt a simogató mozgással, hüvelykujja pedig a farkam hegyére csúszott és elkente a gecit a faszfejemen. Hihetetlen érzés volt és én a mennyországban voltam.
– Így jobb? – mondta.
Remegve fújtam ki a levegőt. "Anya, ez csodálatos volt. Az élvezés csodálatos és sokkal jobb érzés, ha valaki más csinálja. "
Rám nézett, miközben a hüvelykujjával még mindig a farkam fejét dörzsölte. – Minden nap ezt csinálod, édes?
– Igen, általában a zuhany alatt.
Félrenézett, és egy pillanatra elhallgatott. – Megtehetném ezt neked minden reggel, Rick... ha akarod.
– Viccelsz? – mondtam. – Tényleg megtennéd nekem? Miért?
Visszanézett rám. – Igen, édes. Mert szükséged van rá és mert szeretlek és mert... én is élvezem.
– Néha naponta kétszer-háromszor kiverem – mondtam reménykedve.
Anyám elnevette magát és felállt. – Egyelőre csináljunk ebből reggeli ébresztést. Ahogy ezt kimondta, észrevette, hogy a geci lecsöpög a karján. – Hozok valamit, amivel letakaríthatom mindkettőnket – mondta. Néztem a meztelen seggét, ahogy kiment, majd néztem, ahogy a mellei inganak, amikor mosdókendővel és törölközővel tért vissza. Leült és finoman megtisztította a farkamat, a golyóimat és a lábamat, majd letörölte a gecimet a saját karjáról és kezéről.
– Még mindig kemény vagy – mondta.
– Igen, ez elég izgalmas volt számomra.
– Nekem is, édesem – mondta. – Most pedig zuhanyozz le.
Felálltam és megöleltem. Ezúttal mindkét kézzel megragadtam a seggét és a testét az enyémhez húztam. Felnyögött és hozzádörzsölte a szeméremtestét az erekciómhoz, majd a vállamra tette a kezét, adott egy kis puszit és ellökött. – El innen – mondta.
Felkaptam az immár langyos kávét és elindultam a fürdőbe.
Kedd, szerda és csütörtök ugyanaz volt: gyönyörű meztelen anyám reggel 6 órakor lépett be a szobámba, kezében egy törlőkendővel és egy kis üveg Astroglide-dal. Lehúzta a lepedőt, hogy kitakarja a meztelen testemet és a filmszerű folyadékot a farkamra és a golyóimra kente. Ha már nem voltam kemény, addig játszott a hímtagommal, amíg teljesen fel nem állította, majd szeretettel és szakszerűen kiverte, amíg ki nem spricceltem. Nem hittem a szerencsémnek!
Kétségbeesetten szerettem volna simogatni a melleit, játszani a puncijával és még sok mást, de féltem, hogy ha megtenném az sokkolná és véget vetne a szórakozásomnak.
Pénteken reggel a szokásos időben jött be meztelenül, de mosdókendő és Astroglide nélkül.
Szar! Úgy döntött, hogy rossz dolog elélveztetni a saját fiát? Vágytam az érintését.
– Anya? – mondtam.
Mosolygott. "Ne aggódj, édes, továbbra is vigyázni fogok rád. Csak arra gondoltam, hogy ma egy kicsit másképp csináljuk, ha ez rendben van. "
Lehúzta rólam a lepedőt és a lábaim közé térdelt és a kezébe vette a tomboló erekciómat.
– Szárazon fogod kiverni? – kérdeztem.
"Nem pontosan. " És ezzel lehajolt és az édes szájába vette a farkam fejét.
– Ó, anya! – nyögtem. Néztem, ahogy a feje lefelé billeg, bekebelezve a hímtagom felét, majd újra felfelé, majd többször lefelé és felfelé. Végig nyalva megnedvesítette az egész száromat, majd visszavette a szájába és egészen lenyomta a fejét, amíg a teljes 8 hüvelyk a szájában nem volt és az ajka a szeméremcsontomhoz nem ért. A saját anyám mélytorkolta a faszom. Nem tudom leírni, milyen jó érzés volt.
– Anya, olyan jól esik amint a szád a farkamon van!
A válasza nyöszörgés volt. Komolyan szívni kezdett: miközben a feje gyorsan fel-le billegett és az ajkai erős vákuumot hoztak létre, ami fokozta az érzést. Aztán egyik kezével körülfogta a péniszem tövét és fel-le követte vele az ajkait. A farkam minden részét végig dolgozta és bevált a trükk. Éreztem, hogy elkezdődik a bizsergés.
"Anya, vigyázz, mindjárt élvezni fogok! " Arra számítottam, hogy elhúzza a fejét, de ehelyett újra felnyögött és egyre erősebben és gyorsabban kezdett szívni. A szájába robbantam.
"Aaaaaaah! Istenem, anya!! "Elkezdtem a szokásos spriccelést, ő pedig a hasamra tette a kezét, hogy lefogjon. A szája nem hagyta el a farkamat és tudtam, hogy lenyeli a spermámat. Soha egyetlen lány sem csinált ilyet nekem, de most a saját édesanyám csinálja. Az orgazmusom végül alábbhagyott és abbamaradt a zsibbadás.
– Ohhh – mondtam.
Anya elhúzta a száját a farkamról és rám nézett és láttam, hogy az alsó ajkáról lecsordul a gecim. Ahogy egymásra néztünk a nyelvét kinyújtotta és elkapta az utolsó geci cseppet. Egy pillanatig mozgatta a szájában, ízlelgette, majd lenyelte. Kicsit megborzongtam és ő pedig rám mosolygott.
"Tetszett? " – mondta.
– Viccelsz, anya? Megtehetjük ezt minden nap?
Ő nevetett. – Lehet – mondta. Aztán lehajolt, és felnyalta azt a néhány gecicseppet, ami továbbra is kicsordult a farkamból és azt is lenyelte. Összevont szemöldökkel nézett rám. – Még mindig kemény vagy.
Lenyúltam és finoman megragadtam a karjai alatt, majd felhúztam, hogy rám feküdjön, szemtől szembe. – Azért, mert olyan gyönyörű vagy anya – mondtam. A bal kezem lefelé mozdult, hogy megsimogassa a meztelen fenekét, miközben a jobb kezemmel a feje mögé nyúltam és lehúztam, hogy megcsókoljam. Szemei lecsukódtak, ahogy ajkaink találkoztak az ajkai pedig szétnyíltak, ahogy a nyelvem megtalálta az övét. Mélyen felnyögött és a punciját hozzám dörzsölte, miközben szenvedélyes francia csókban forrtunk össze.
Aztán felpattant a szeme, és elhúzódott, mintha most ébredt volna fel.
"Nos, öhm... ez szép volt! Azt hiszem... Azt hiszem, most el kellene vigyelek az iskolába, heh heh. " Anyám felállt. – Valahogy elfelejtettem kávét főzni; megteszem, amíg zuhanyozol.
Én is felálltam. – Anya, valamit rosszul csináltam?
– Nem, édes, én csak... csak óvatosnak kell lennünk. Érted?
– Persze, anya, azt hiszem – mondtam. Amit megértettem, az az volt, hogy bár hajlandó volt leszopni, nem akarta, hogy ennél tovább menjen. Meghúzta a határt, de talán egy kicsit nehezére esett, hogy csak az eddigiekkel maradjon.
Üzenetek: 2,753
Témák: 2,168
Értékelés:
0
Neme: Férfi
Hogyan jutottam oda, hogy anyámmal keféljek? 2. rész
Odabújtam hozzá és szorosan magamhoz öleltem, ügyelve arra, hogy a kemény farkam ismét hozzányomódjon a szeméremtestéhez. Megragadtam a fenekét és magamhoz húztam a testét, kicsit megmozgatva a csípőmet, hogy a péniszem a puncijához dörzsöljem.
– Szeretlek, anya – mondtam, miközben lehajoltam, hogy megcsókoljam. Ismét becsukódott a szeme, elnyíltak az ajkai, és egymáshoz símúltunk, miközben francia csókot váltottunk.
Felnyögött és két kézzel megragadta a seggem és magához húzott, miközben a saját csípőjét mozgatta, hogy növelje a kőkemény farkamhoz való súrlódást. Akkor tudtam, hogy hagyja, hogy az ágy fölé hajoltassam és megbasszam és pontosan tudtam, hogy milyen csodálatos érzés lesz. De nem akartam én átlépni az általa érzett határát. Elhúzódtam, ő pedig kinyitotta a szemét.
– Rick? – mondta.
– Most megyek zuhanyozni, anya – mondtam. "Szeretlek. "
– Ó, én is szeretlek, édesem. Anyám rám mosolygott.
Lassan kisétáltam az ajtón, majd végig a folyosón, azt remélve, hogy visszahív, de nem tette.
Szombaton anya megengedte, hogy aludjak, de 6:00 órakor amúgy is ébren voltam, a testemnek szüksége volt anyám érintésére. Felkeltem és interneteztem 9:00-ig, aztán bementem a konyhába egy kávéért. Anya már ott volt, vászonnadrágban és fehér pamut pántos felsőben.
– Jó reggelt, bébi – mondta. Aztán rám vigyorgott. "Gyönyörű napsütéses idő lesz és arra gondoltam, hogy meztelen napozom, hogy egyenletesen barnúljak. Csatlakoznál hozzám? "
– Öhm... őszintén, anya, nem vagyok benne olyan biztos – mondtam.
– Ugyan, édesem, ahogy mondtam, jót tesz a léleknek. Legalább egyszer meg kell próbálnod.
"Hát rendben. "-mondtam.
Így hát felmentem a szobámba levetkőztem meztelenre és magamra tekertemegy nagy strandtörölközőt és kimentem a reggelizősarok üveges tolóajtóján, hogy csatlakozzam anyámhoz a teraszon. A házunk egy zsákutcában található és van egy elég nagy hátsó udvara, terasszal, egy kis medencével és több nagy fával, köztük bokrokkal és virágokkal. A zsákutca íve miatt a szomszédos házak el vannak tolva és így a bekerített hátsó udvarunk nagyon zárt.
Anya két heverőt rendezett egymás mellé, majd levette a törölközőjét, felfedve gyönyörű meztelen testét. Letette a törölközőt a napozójára és arccal lefelé ráfeküdt. – Ahhh – mondta.
Aztán várakozóan nézett fel rám.
Mi a fene, gondoltam. Levettem a törölközőmet és én is arccal lefele lefeküdtem.
– Így – mondta anya – Nem érzed jól magad a napsütéssel a meztelen fenekeden?
– Igen, el kell ismernem, hogy jó így.
Anya benyúlt a napozó alá és elővett egy üveg krémet. A kezére fecskendezett belőle és a hátamra, a lábamra és a fenekemre dörzsölte. – Nem hagyhatom, hogy megégesse a nap azt a szép kis feneked – mondta.
– Szerinted szép a fenekem? – kérdeztem.
Abbahagyta a dörzsölést és a szemembe nézett. "Rick, neked van a legszebb tested, amit valaha láttam és ezt nem csak azért mondom, mert az anyukád vagyok. Gyönyörű tested van, te nagy csávó! " A fenekemre csapott, hogy kifejezze álláspontját, majd átnyújtotta nekem a krémet.
– Most én következek – mondta és visszafeküdt.
– Akarod, hogy bekenjelek? – kérdeztem. Hülyén.
– Igen, Dummy, én sem akarom megégetni a finom kis fenekem.
Kicsit remegtem, miközben krémet fröcsköltem a kezemre, majd a hátába masszíroztam. Felsóhajtott, miközben a vállán dolgoztam, majd lejjebb értem a háta közepére. Kezeim a mellei fölött húztam el, amelyek a törülközőhöz símúltak és kissé kiszorultak anyám két oldalán.
– Nem akarod, hogy ezek is megégjenek, igaz? – mondtam.
– Nem, biztosan nem! – válaszolta. Annyi időt töltöttem a melleinek simogatásával, amennyit csak mertem, majd áttértem a háta alsó részére. Még több krémet tettem a kezemre és elkezdtem bekenni a feszes kis fenekét, mire újra felsóhajtott. Ahogy lejjebb haladtam, kicsit szétnyitotta a lábát és gyönyörű kilátás nyílt a csupasz puncidombjára. Nekem kellett volna krémet kennem oda is?
Nem tudtam, ezért, hogy húzzam az időt a krémmel simogattam az egyik finom formás lábat, majd a másikat. Lefelé és felfelé egy-egy kézzel a lába mindkét oldalán. Ahogy lassan haladtam felfelé mindenik lábán a belső kezem a puncijához ütődött és kicsit megborzongott, de nem szólt semmit.
Felbátorodva spricceltem még egy kis krémet a kezemre, majd finoman a puncidombra tettem, és dörzsölni kezdtem.
– Uhhn – mondta, de semmi mást. A puncija nedves volt, így tudtam, hogy felizgúlt. Erősebben dörzsöltem fel-le a punci ajkait és elidőztem a csiklója fölött.
– Mmmmm – mondta és egy kicsit feljebb emelte a fenekét, hogy jobban hozzáférjek. Feladtam minden színlelést, hogy krémet kenek és közvetlenül elkezdtem dörzsölni a csiklóját.
– Mmmm, Rick – mondta. Miközben tovább simogattam a csiklóját, letöröltem a másik kezemről a krémet és lassan betoltam, először egy, majd két ujjam a puncijába.
– Ó, bébi – mondta, és a kezemhez kezdte dörzsölni a puncidombját. – Gyorsabban és mélyebben – mondta, én pedig engedelmeskedtem.
Ekkor már a farkam kemény volt, mint a gránit és anya fenekére csöpögött az előváladékom. Megint ösztönösen tudtam, hogy oda dughatom a farkam és ezt a legrosszabb módon akartam megtenni, de féltem túllépni a határt.
"Rick! Ohhh... Ó! Istenem, aaaaahhh!! "Anya teste megfeszült, nyögése pedig szinte sikollyá vált, ahogy elérte a csúcspontot. "Ahhh, AHHH, Istenem, ó, jaj, AHHHH!! "Egy kis élvezet patak lőtt ki a puncijából a kezemre. Nem is tudtam, hogy a nők képesek erre!
Lelassítottam, de továbbra is finoman simogattam a csiklóját és a punci ajkait. Először a teste kezdett ellazulni, ahogy befejezte az orgazmusát, de aztán újra megfeszült és éreztem, hogy a hüvelye megfeszül az ujjaim körül. Anyám újabb orgazmusban volt! Ezúttal őrülten rángott és valóban sikoltozott is egy kicsit. A kezem csöpögött a levétől és az alatta lévő törölköző átázott.
Ahogy befejeződött az orgazmusa levettem a kezemet a puncijáról és finoman megsimogattam a hátát. Körülnézett majd rám és meglepődve láttam, hogy könnyek csorognak végig az arcán.
"Anya? Jól vagy? "
"Csodálatosan! "-mondta. "Ó, Rick, ez volt... minden bizonnyal a legjobb barnítókrém, amit valaha használtam. Sajnálom... a sok zajongásomat és az egyebeket. "
– Nagyon élveztem, anya. Megint megérintettem a punciját, mire megborzongott. Aztán az orromhoz vittem a kezemet a puncilevével borítva. Anya nézte, ahogy beszívom a csodálatos illatát, majd egyesével a számba teszem minden ujjam és lenyalom róla a finom nedveket.
Megint megborzongott, ahogy engem nézett, majd arccal felfelé rálökött a saját napozómra.
– Édesem – mondta mosolyogva – azt hiszem, itt az ideje, hogy megadjam a tartozást.
Nem sokkal azután aludtam el, hogy anya befejezte a szopást. Egy női meglepetésre ébredtem. Volt ott velem valaki? Féltem megmozdulni, kicsit kinyitottam a szemem és átnéztem a sötét napszemüvegemen. Jenny Sharier bámult ráma tolóüvegajtón át, ő most végezte a fősulit.
– Mi az, Jenny? – hallottam anyám hangját a nappaliból. Jenny nem válaszolt és továbbra is csak a meztelen hátamat bámulta. Anya csatlakozott hozzá az ablakhoz, és elmosolyodott.
"Ó, nagyon sajnálom, Jenny. Teljesen megfeledkeztem róla, hogy Rick kint sütteti magát egy kicsit. Akarod, hogy felébresszem és vegyen fel valamit? "
Jenny nem vette le a szemét a meztelen testemről. – Ööö... nem, ez rendben van – mondta.
Anya ránézett, aztán rám. – Biztos vagy benne, kedves? Tudsz még segíteni itt kitakarítani, amikor egy meztelen fiú alszik a hátsó udvarban?
"Ööö... persze! Kicsit meglepődtem, de tényleg semmi bajom vele, Mrs. Johnson. "
– Rendben, Jenny. Miért nem kezded el a takarítást ezen a nagy ablakon, amíg lerohanok az ATM-hez, hogy pénzt vegyek ki neked? Kis idő múlva visszajövök.
– Értettem, Mrs. J! Jenny kezdett magához térni.
Miután anya elment, néztem, ahogy Jenny lassan mosogatja a nagy tolóüveg ablakok belső oldalát. Biztosan rossz munkát végzett, mert a szeme folyton a seggemen volt. Az egész nagyon feldobott és úgy döntöttem, hogy jó műsort adok neki. Amíg ő nézett, úgy tettem, mintha egy kicsit mozognék álmomban, majd megfordultam, hogy a hátamra feküdjek és a fejem elég jó szögben legyen ahhoz, hogy továbbra is titokban figyelhessem Jennyt a sötét napszemüvegem mögül.
Jenny zihált. Az erekcióm büszkén és keményen állt a levegőben a gyomrom fölött. Mivel a nap közvetlenül a fejem fölött sütött és Jenny mindössze tíz méterrel távolabb a nagy ablak túloldalán volt, tudtam, hogy remek kilátás nyílik számára. Meg akartam fogni a farkam és kezdjem el kiverni, de nem gondoltam, hogy megúszhatom, ha ilyen messzire megyek.
Amíg néztem, Jenny lassan kinyitotta a terasz ajtaját és kiosont a teraszra. A napozóm oldalához sétált és letérdelt mellém. Az arca talán hat centire volt a farkamtól, ami egy kicsit fel-le ugrált a szívverésemmel azonos ritmusban. Jenny idegesen megnyalta az ajkát és körülnézett.
– Rick? – suttogta. – Rick, ébren vagy? – Kezét a combomra tette nagyon közel a farkamhoz és a golyóimhoz. – Rick?
Kicsit megmozdultam és próbáltam olyan légzési hangokat kiadni, mintha aludnék. Jenny felbátorodva lassan a merev farkamra tette a másik kezét. Nem tudtam nem nyögni, amitől Jenny megijedt. Így hát mozogtam még egy kicsit, majd újra megállapodtam és próbáltam meggyőzni őt arról, hogy még mindig alszom.
Miután egy percig mozdulatlan maradt, Jenny komolyan megvizsgálta a testemet. Először a kezei játszottak a kőkemény péniszemmel, fel-le mozgatva a tengely körül és mozgatva a bőrt. Aztán lenyűgözte a golyózsákom, játszott a laza bőrrel és mindenik herét egy kicsit megmozgatta. Aztán vissza a péniszemhez. Azon tűnődtem, hogy én vagyok-e az első srác, akit meztelenül látott, vagy talán csak az első, akit kemény farokkal látott.
Végül mindkét kezével körülfogta a farkam és ügyetlenül elkezdte le-fel símogatani. Nem akartam, hogy abbahagyja, de arra gondoltam, hogy gyanús lesz, ha most nem ébredek fel. Felnyögtem: „Ez jó érzés” és a hátára tettem a kezem. "Jenny? Mit csinálsz? "Levettem a napszemüvegem és ránéztem.
Megdermedt, és hirtelen ijedten nézett rám. "Sajnálom, Rick. Én csak... látni akartam, hogy kijön a geci. "
"A geci? Úgy érted, az én gecim? "
– Igen, látni akartam a gecijét, Rick.
Annyira szexi volt hallani ezeket a szavakat a szájából. – Láttál már élvező pasit? – kérdeztem.
"Nem. " A nő a földet nézte. "Soha nem voltam még így fiúval. Nagyon szeretném látni, ahogy megtörténik... hogy tudjam, milyen. " Újra a szemembe nézett, és a kezei elkezdtek rajtam mozogni, én pedig újra felnyögtem. – Hadd csináljam, oké, Rick?
– Oké, Jenny – mondtam. Lenyúltam és megmutattam neki, hogyan foglyon meg a legnagyobb hatás elérése érdekében és milyen ritmust kell használnia amikor kiveri. Amikor jobban beindult a kezei ismerős poff-csap-csap hangot kezdtek kiadni.
– Ezt így jól csinálom, Rick? – kérdezte.
"Tökéletes, Jenny. Remek érzés. Természetes vagy. Hamarosan élvezni fogok. "
Elmosolyodott a bók hallatán, majd lenézett a farkamra. – Mi ez a cucc?
Lenéztem, és láttam, hogy a pre-cum a farkam hegyéről a hasamra folyik. "Ezt úgy hívják, hogy pre-cum és egy srác farka mindig megcsinálja, ha felizgatják. Fogd fel az ujjaiddal és kend meg vele a farkam. "
Megragadott egy nagy köteget a precumból és rákente a tengelyemre. Olyan jó érzés volt, hogy ismét felnyögtem. Egyik kezével folytatta a faszverést, miközben a másik kezét először az orrához emelte, hogy megérezze a nedvem illatát, majd a szájához tette. Kinyújtotta a nyelvét és megízlelte a pre-cumomat. Azt hittem, akkor és ott fogok elélvezni!
– Sós – mondta. "De jó. "Újra erősen dörzsölte a farkam két kézzel. Éreztem, hogy elkezdődik a bizsergés.
"Jenny, nagyon jól csinálod. Mindjárt élvezni fogok. "
Gyorsan a péniszem hegyére hajtotta a fejét, nehogy lemaradjon a műsorról. Egy részem figyelmeztetni akarta őt, hogy milyen messzire fog lőni a gecim, de egy nagyobb részem látni akarta, hogy ez megtörténjen.
"Élvezek, Jenny, spiccelek! Most azonnal!! Aaaagh!! " A testem görcsölni kezdett és én néztem, ahogy a krémem első szálkás kötege egyenesen Jenny arcába lőtt. Meglepetten zihált és hátrahúzta a fejét, de nem elég messzire: a második löket pontosan a nyitott szájában landolt!
Ő azonban mint egy jó katona; nem hagyta abba, hogy megkapja. Micsoda látvány egy kanos fiatal tinédzsernek: egy csinos lány, mindkét keze fel-le dolgozza a fröccsenő farkát és egy nagy köteg a spermájából lassan csöpög le a homlokán és az arcán.
– Benne van a számben, Rick!
A testem még mindig pumpált és erőlködtem, hogy a legtöbb örömet kihozzam az orgazmusomból, de küzdöttem azért, hogy az arcán tartsam a szemem és megjutalmaztam magam, amint láttam, ahogy lenyel egy nagy falatot a gecimből!
Végül a csúcspontom véget ért és meg kellett ragadnom Jenny kezeit, hogy megakadályozzam, hogy továbbra is súroljon. – Közvetlenül azután túlságosan érzékenyvagyok, ahogy elélveztem – mondtam.
– Ó, bocsánat Rick – mondta Jenny és visszaült a sarkára.
– Öhm... van néhány csepp az arcodon – mondtam.
– Ó. Miközben néztem, Jenny az ujjával letörölte a gecimet az arcáról és a homlokáról, majd a szájába dugta és lenyalta!
– Hogy ízlik, Jenny?
"Tetszik! "-mondta. – Soha nem próbáltad? – kérdeztem.
– Nem – mondta döbbenten. – Az elég meleg lenne, azt hiszem.
– Ki fogja tudni? – mondta.
Aztán kikanalazott egy kis cuccot a gyomromról és a szám elé tartotta az ujját. – Próbáld ki – mondta.
Így hát megtettem. Az ajkaimat az ujja köré szoritottam és megszoptam és hátrahúztam a fejem. Az ujja egy kis pukkanó hangot hallatott, amikor elhagyta az ajkaimat és a számban volt a saját gecim.
"Milyen ízű? "-kérdezte.
Megforgattam a számban és lenyeltem. – Sós és kicsit nyálkás, de szerintem rendben van.
– Tetszik – mondta újra, majd lehajolt, és nyalogatni kezdte a hasamról, a golyóimról és a farkamról a maradékot. Mire végzett, ismét kőkemény voltam.
– Újra meg akarod csinálni? – kérdezte.
Ránéztem és a válla fölött láttam, hogy anyám az ablakból néz minket. Basszus, mióta volt ott?
– Hm... nem azonnal – mondtam. – Jobb lesz, ha letakarítasz, mielőtt anyám hazajön. Anyám meghallotta ezt és visszasietett a nappaliba és kiment a bejárati ajtón.
– Oké, Rick, de újra meg akarom csinálni veled! Jenny visszament az ablakhoz, amikor anyám „hazajött”.
"Visszatértem! " – mondta anya. – Hogy megy a takarítás?
– Rendben, Mrs. J!
– Ó, látom, hogy Rick a hátára fordult. Még mindig rendben vagy a meztelenségével?
– Persze, semmi gond – mondta Jenny.
Anya rámosolygott, majd az arcára mutatott. – Ott van valami az arcodon, kedves. Tessék, engedd meg. Anya letörölte Jenny arcáról a gecim utolsó nyomát is, miközben Jenny élénkpiros lett a zavartól. – Azt hiszem, valami tisztítószer – mondta anya még mindig mosolyogva.
– Igen, azt hiszem – motyogta Jenny a padlót nézve.
Anya rám nézett és miközben néztem, érzékletesen lenyalta az ujjáról a gecimet. A szám tátva maradt és a farkam keményen állt.
Anya elmosolyodott. "Nos, " mondta. "Megyek, és felébresztem a fiamat. Nem akarom, hogy túl sok napsütés érje odakint. " Kijött, és úgy tett, mintha felébresztene. – Telhetetlen vagy – suttogta.
– Valahogy megtörtént, anya – suttogtam, és bűntudatot éreztem.
"Értem, tényleg értem. Én is voltam valamikor fiatal" – mondta anya.
Most kelj fel és menj be; tényleg le fogsz égni, ha sokáig kint maradsz. " Felrántott a napozóról, és a ház felé lökött.
– Nem kellene eltakarnom? – mondtam a törölközőre mutatva.
"Miért? " – mondta anya. – Jenny már nagyjából mindent „látott”, igaz?
Jenny felnézett a neve említésére, és rám meredt, ahogy ott álltam meztelenül.
– Helyes, azt hiszem – mondtam, és besétáltam a házba Jenny mellett, miközben keményen himbált a farkam. Ahogy végigmentem a folyosón, hallottam, ahogy anyám azt mondja: "Szóval, Jenny, akarsz segíteni nekem minden hétvégén takarítani? "
– Persze, Mrs. J!
Ez számomra is jól hangzott.
Később délután az ágyamon feküdtem és olvastam, amikor anyám bejött, leült az ágyra, és elkezdte kigombolni a rövidnadrágomat. – Anya? – mondtam.
Rám mosolygott, miközben lehúzta a rövidnadrágomat, feltárva a farkam. "Drágám, azok után, amit ma reggel láttam, rájöttem, hogy többre van szükséged, mint a szokásos napi egyszeri "kezelésünk". Azonnal lehajolt, és a szájába vette az egész puha farkam.
Gyorsan megkeményedtem, ahogy dolgozott rajtam és pillanatok alatt nyöszörgött és belelőttem a gecimet a puha, meleg szájába. Felnézett rám és hagyta, hogy egy kicsit kinyíljon a szája és láttam, hogy a nyelvével egy falatnyit kavargat körbe-körbe. Behunyta a szemét és nyelt egyet, majd megnyalta az ajkát, rám nézett és elmosolyodott.
– Hú, anya, köszönöm! – mondtam. "De... "
– De mit, édes?
"Csak nem olyan szórakoztató, amikor fel vagy öltözve. Nagyon szeretem nézni a testedet. "
– Ó. Nos, ezt elég gyorsan meg tudom oldani. Felállt, levetette magáról a ruháit, majd visszafeküdt mellém. Megfordultam, hogy az ölembe vegyem és ő pedig visszatolta a fenekét hozzám.
"Rick, szeretném, ha tudnád, hogy bármikor, amikor azt akarod, hogy levezesselek, itt leszek neked. Kézi munka, szopás... bármi. Naponta annyiszor, ahányszor csak kell. "
Most először öleltem körbe és a gyönyörű csupasz melleire tettem a kezem. A farkam ismét keményedni kezdett.
– Mmmm, szép! – mondta. Még szorosabban hozzám simult, a farkamat a fenekéhez nyomva. Mindkét mellével játszottam, különös figyelmet fordítva a kemény mellbimbóira. Az egyik kezem lefelé mozdult, és finoman simogatni kezdtem a punci ajkait. Felnyögött és a fenekét a kemény farkamhoz dörzsölte.
– Anya, nem baj, hogy így megérintlek, igaz?
Sóhajtott, majd szembefordult velem az ágyban. – Nem, édes. Semmi sem helyes abból, amit mostanában csináltunk.
– De én csak úgy értettem...
"Tudom, de hadd magyarázzam el. Amit eddig csináltunk, azt "valféralffealfrtalfőzésnek" hívják. Ismered ezt a szót? "
– Igen – mondtam.
"Társadalmunk úgy gondolja, hogy a valféralffealfrtalfőzés helytelen, főleg azért, mert rossz dolgok történhetnek, ha a közeli családtagoknak közös galfyealfrmalfekalfeik lesznek. "
– Tudom – mondtam. – Ezt tanultuk az iskolában.
"Az emberek attól is félnek, hogy ha a szülők és gyerekeik szexelnek az összezavarja a gyerekek gondolkodását. "
– Ez velem nem fog megtörténni, anya.
– Tudom, Rick. Te nagyon hasonlítasz rám.
Vártam.
– Nem voltam mindig egy vén bolond, te kölyök.
– Anya, most sem vagy az!
"Csak hallgass meg. Mikor annyi idős voltam mint Jenny, akkor kezdtem el először szexelni. Imádtam és nem tudtam betelni vele. Az "öreg" anyukád egy kicsit nimfo édesem. Mindig szexelni kellett. " Anya a homlokát ráncolta. "Miután apád meghalt mélyen belenyomtam a szexuális vágyamat egy eldugott részembe, amit négy évig bezárva tartottam. De a gyönyörű meztelen tested és a nagy, vastag, kemény farkad láttán ez a részem feloldódott, Rick. "
Kicsit megdöbbentem ettől az egésztől. Ezenkívül soha nem hallottam még anyámtól, hogy azt mondja, hogy "fasz", vagy bármi erősebbet, mint az alkalmankénti "Jaj, a francba! "-amikor valami nagyon rossz történt.
"Egyszerre felébredtem. Először is, minden reggel megmutattad nekem azt a gyönyörű tested és azt mondtam magamnak, hogy ez rendben van és ez egészséges. Aztán meztelenül akartál látni és én meggyőztem magam, hogy ez rendben van. Aztán amikor rajtakaptalak önkielégítésen, nagyon meg akartam tenni neked és te megkönnyítetted ezt nekem. Csak egy anya vagyok, aki szereti a fiát, és szeretne neki némi megkönnyebbülést és örömet okozni – nincs ezzel semmi baj, igaz? "
– Köszönöm, anya!
"De mindig is szerettem szopni a faszt, ezért csak a tiéd kellett a számba. Könnyű volt ésszerűsíteni, hogy a faszveréstől a dorongod leszopása felé haladjunk: ugyanaz az eredmény, csak mindketten azt kaptuk, amit akartunk, ugye érted? "
– Persze, anya. A piszkos beszéde nagyon felkavart.
Anya a hátára fordúlt és a plafonra meredt. "Ma, amikor kifeküdtél a teraszra, világossá vált számomra, hogy igazán azt akarom, hogy megdugjál. Szükségem van a nagy vastag farkadra mélyen bennem és éppen most nagy szükségem van rá. Te ezt megteszed, édes? Meg tudod baszni az anyádat anélkül, hogy megérintené a pszichédet?
– Ó anya... – gördültem rá és mélyen és szenvedélyesen megcsókoltam. – Olyan régóta vágyom rá, hogy megbasszalak, de féltem még csak megérinteni is téged!
Megcsókolt és magához szorított. "Ne félj, Rick. Bárhol megérinthetsz, és bármit megtehetsz velem. De most szükségem van rád bennem. "Közénk nyúlt és megragadta keményen a faszom és a fejét a nagyon nedves punci ajkaihoz tette.
– Szerelmeskedtél már, édes?
Remegtem, ahogy éreztem, ahogy a botomat kenegeti a punci levével. – Persze, anya, néhányszor, de... attól tartok, nem vagyok benne túl jó.
Anya felnevetett. "Ó, bízz bennem, minden rendben lesz. És mindketten jobbak leszünk a gyakorlással. És azt hiszem, elég sokat fogunk gyakorolni. Figyelmeztetnem kell azonban: egy kicsit különös vagyok néha sikoltozok és lehet, hogy harapok és megkarmolhatlak egy kicsit. Kicsit megőrülök, amikor baszok. Készen állsz? " Ahogy ezt kimondta, egy kicsit feljebb lökött és a farkam feje benyomódott a punci ajka puha, nedves redői közé. Mindketten egyszerre morogtunk.
"Ó igen! "-mondtam. Azt hiszem, felkiáltottam. – Jesszus, anya, olyan szoros vagy... szorosabb, mint Cindy!
– Ez semmi – mondta. – Várj csak... – Megragadta a fenekem mindkét kezével, és lehúzott magához, és a teljes 8 colosomat berántotta a pinájába.
Az érzés leírhatatlan volt. Annyira feszes volt, hogy az egész farkam egy forró, sima satuba zárva érezte magát. Halk nyögdécselésbe kezdett, aminek a hangereje és magassága gyorsan megemelkedett. Éreztem, ahogy hüvelyi izmai hullámzanak a farkam körül. Remegni kezdett, és össze-vissza csapkodta a fejét. Olyan érzés volt, mintha anyukám élvezne és én még el sem kezdtem mozogni!
– Anya, jól vagy? – kérdeztem.
Felnézett rám. A szeme könnyezni kezdett, a légzése szakadozott és felületes volt. – Igen – lihegte – jól vagyok. Erősebben megmarkolta a fenekem.
– Basszál meg! Basszál meg keményen, édesem!
Elkezdtem mozgatni a csípőmet, lassan jó ritmusra állitva. "Ne, a fenébe! BASSZ MEG!! " Felemelte a csípőjét, hogy találkozzon az enyémmel, kétszer olyan gyorsan, mint ahogy én haladtam.
Megkaptam az ötletet. Gyorsabban kezdtem mozogni és keményen nekiütköztem, ki-be lökdöstem a farkamat, a szeméremcsontomat az övéhez csaptam, miközben a farkam a méhszájához ért. Mindeközben éreztem, hogy a hüvelye összehúzódik a farkam körül és a nedve kifröccsen, bevonva engem. A satuszerű érzés fokozódott és nem tudtam meddig bírom ki, de folyamatosan nekicsapódtam a szemérméhez. Az izzadtság kezdett csöpögni a homlokomról az arcára.
"Igen igen!! "-sikított. "Istenem, Ó, ISTENEM RICK!! BASSZÁL MEG KICSIM, TÖLTSD FEL A PINÁMAT, tegyél a kúrváddá! A hangja most állandó volt, nyögés, sikoltozás és mocskos beszéd keveréke, és a körmei a hátamba mélyedtek.
Nem hittem el, hogy ez a nő a saját édesanyám! "Szívd a mellemet, bébi, Ó, kérem, harapd meg a mellbimbómat!! "
Szoptam és harapdáltam mindkét mellbimbóját, miközben továbbra is beleütögettem a faszom, majd végre éreztem saját orgazmusom közeledtét.
– Anya, élvezni fogok. Elkezdtem kihúzni belőle, de megragadta a fenekem és magához húzott.
"NEM!! Ne merészeld kihúzni, NE MERD! Éreznem kell, hogy bennem van, Rick, szükségem van rá!! " Szorosan körém fonta a lábát, és még gyorsabban kezdett rám támaszkodni, megfejve a farkam és készen állt arra, hogy beleélvezzek.
"Rendben, anya, itt van... most... Unngh. Ahhh! AHHH! Istenem, anya! ÓÓÓÓÓ! Lehunytam a szemem és meglovagoltam az orgazmusom hullámait. Tudom, hogy valójában csak egy kis folyadék van az ejakulációban, de olyan érzésem volt, mintha egy liter gecit pumpáltam volna anyámba. Az érzés hihetetlen volt; Majdnem elájultam az örömtől.
"IGEN, bébi, IGEN!! " Sikított. "ÉLVEZZ ANYUBA!! ÉLVEZZ VELEM, bébi!! Ó, ISTEN, IGEN, ÉRZEM, HOGY BELÉM LŐSZ!!! "
Végül mindketten elélveztünk. Abbahagyta az ellenem való lökést én pedig rárogytam. Mindketten szaggatottan lélegeztünk és miközben a mellkasomat az izzadt melleihez szorítottam éreztem, hogy mindkettőnk szíve percenként egy miliót dobban. Anya lassan magához tért és a szeme az enyémre fókuszált.
"Ó, Rick, édesem, nagyon sajnálom. Nem akartam így megőrülni. Megbántottalak? "
– Nem anya.
"Tudom, hogy egy ideig sikoltoztam. Mondtam valami túl sokkolót? "
"Ez... más volt. De tetszett. Szeretlek rávenni, hogy ezt csináld, anya. Öhm... én hatottam rád?
Nevetésben tört ki. Azt hittem, nevet a gondolaton, hogy elég jó leszek ahhoz, hogy orgazmushoz jusson. Égett az arcom és elkezdtem kihúzódni belőle, de megragadott és arra kalfénalfysalfzealfrített, hogy mélyen benne maradjak.
"Édesem, sajnálom, de nem nevetek rajtad. Egyszóval csodálatos voltál! Csodálatos szerető vagy. Nevetek, mert elkezdtem élvezni, amikor belém dugtad a farkad és nem álltam meg, amíg te is meg nem jöttél és abbahagytad a mozgást. Csak ílyen vagyok én. Amikor szeretkezem, nem tudom abbahagyni a baszást, amíg nem érzem, hogy a szeretőm krémje fröccsen bennem. Furcsa, mi? "
Megcsókoltam. – Nem furcsa, anya. Remek. Nagyszerű, hogy így tudsz élvezni. Imádtam érezni, hallani, és tudni, hogy ezt teszem veled.
– Nem bánod a sikoltozást, édesem?
"Nem, anya, ez egy komoly bekapcsolás. Már ha csak rágondolok, újra meg akarom csinálni. "
– Remek, bébi!
A kezét közénk tette és körbefogta a farkam tövét és mozgatni kezdte a csípőjét.
– Mit szólnál, ha most folytatnánk?
– Hú, anya. És te telhetetlennek neveztél engem!
"Ó, erről jut eszembe, édes. Jennyvel ma beszélgettünk egy kicsit. Megérti, hogy nem tudathatja a szüleivel, hogy mit csináltatok ma reggel. Cserébe megengedem neki, hogy elhozza a barátnőjét. holnap egy kis oktatói foglalkozásra veled. Oké? " Kedvesen rám mosolygott, de a mosolyát felváltotta egy zihálás és egy nyögés, amikor újra mozogni kezdtem benne.
– Fogadj magadba, anya – mondtam, miközben keményen lökdösni kezdtem.
Anya újra dörömbölni és vergődni kezdett. "Igen, Ó, igen, RICK, Dugjál meg!! Döngöld belém azt a vastag faszt!! Lődd be a gecidet anyukába, mint ahogy a Jenny szájába lőtted, hogy holnap abba a kis kurvába spricceld, miközben én nézem,, Baszd meg!!! "
Az élet jó, ugye?
|