2023-03-07. 17:01
[URL="https://pimpandhost.com/image/216678966"]
[/URL]
[/URL]A kapcsolatunkat anyámmal átlagosnak mondanám. Néha lázadtam, néha vitáztunk, de egyébként jól kijöttünk.
18 voltam, Ő pedig 39 amikor egyszer véletlenül rányitottam a fürdőszoba ajtót. Négykézlábra ereszkedve mosta a haját a fürdőkádban. Hosszú vizes haja hátulról előre vetve lógott maga elé, semmit sem látott közben.
-Te vagy az?-kérdezte miközben én meglepődött zavaromban, egy pillanatig lefagyva bámultam, izgatóan himbálózó méretes kancsóit, az ívelt hátát, formás fenekét és combjait. Mondott még valamit, de az már el sem jutott a tudatómig, majd kiléptem és becsuktam az ajtót. Gondolatok és vágyak tengere kavargott bennem. Úgy éreztem, nem akarok én magam véget vetni ennek a helyzetnek.
Újra benyitottam.
-Bocsánat! Csak megmosnám a kezem -mondtam. Mire Ő:
-Látod hogy fürdök.
Míg a kezem mostam, Ő a haját öblítette. Közben végig bámultam. Borzasztóan felizgatott.
-Megmossam a hátad?-kérdeztem.-
Nem kösz -válaszolta, de én már kaptam is a szappanhoz, és mondtam hogy csak gyorsan beszappanozom, egyedül úgyse éri el.
-Jó, de gyorsan-felelte.
A kád mellé térdeltem, beszappanoztam a kezem, párszor anyám hátán is végigvezettem a szappant, majd a nyaka felől elkezdtem finoman, hol masszírozva, hol simítva szappanozni a nyakát, a vállait, felsőkarjait. Közben már annyira be voltam indulva, hogy szinte remegtem. Legszívesebben rávetettem volna magam, és ott ölelem, markolom, csókolom, ahol csak érem. Közben a hátát kezdtem mindkét kezemmel szappanozni, ügyelve rá, hogy ki ne hagyjak egyetlen izgató területet se. Ujjaim a derekát is megsimizték,a hasa felé is lenyúltam. Egyszer csak megrándult anyám. Hirtelen kizökkentem.
-Nem volt jó?-kérdeztem.
-De. Nagyon is, de most már mosd le a szappant légy szíves-mondta.
Ekkor egyik kezemben tusolóval a másik kezem újra kezdte kalandjait. Közben szinte transzba esve néztem, ahogy folyik le a víz a nagy csüngő melleiről. Újra a dereka következett, újra finoman simogattam, élvezkedtem. Kicsit felbátorított, hogy nem tűnt ellenére a dolog. Ahogy masszíroztam, egyre izgatóbban homorította a hátát, és kiemelte a fenekét. Ekkor újra megremegett, de már egy aprócska kéjsóhaj is elhagyta száját.
Itt elszakadt a cérna.
Mint egy őrült, úgy vetettem magam a fenekére két kézzel markolva, csókolva. Már nyúltam is tovább, a combja közé, a nedves szőrcsomóból kikandikáló pinájához. Próbáltam valahogy ajkaimmal is eljutni ide, de közben Ő is megugrott.
-Ezt nem szabad -sóhajtozta egy másik világból, miközben próbált felállni, de nem volt egyszerűen sem könnyítettem meg a dolgát, mert amíg félig sikerült felállnia, és az egyik lábát kitenni a fürdőkádból, addig én végig markoltam, öleltem, csókoltam a fenekét, a combját, de végül még a pinájához is hozzáfértem a számmal. Így nyugodtunk meg néhány pillanatra. Egyszerre nyaltam, és ujjaztam, miközben még mindig kéjesen sóhajtozta, hogy -Nem szabad! Kisfiam, ezt nem szabad!
Meg-meg remegett a teste, éreztem, hogy már nem ezen a világon jár. Ekkor hirtelen letoltam a gatyám, és szintén fél lábbal a kádba lépve szorosan anyám mögé léptem, ballal átölelve magam felé húztam, közben jobb kézzel a majd elsülő faszom próbáltam anyám csicsogó nedves szeméremajkai közé vezetni. Éreztem ahogy megfogja, igazít rajta, és már lökte is az ölembe az izgató fenekét. Isteni volt, a fellegekben jártam. Kezein közben minden porcikáját ki akarták élvezni ennek az izgató testnek. És lehetőleg egyszerre. Hátulról átölelve a nyakát csókoltam, miközben melleit markoltam, hasát, dús fekete szőrzetét, a csiklóját simogattam.
Anyám közben kéjesebbnél kéjesebb sóhajokat, és nyögdécseléseket hallatott, amitől pillanatokon belül úgy éreztem, hogy nem bírom tovább, amit észre is vett. Hirtelen elugrott elölem, és a kád peremét meglovagolva ágaskodó szerszámom elé ültén még mindig fél lábbal a kádban álltam. Megfogta a farkam, és húzgálni kezdte, miközben rám mosolygott. Egyszer csak éreztem,, hogy mindjárt elmegyek. Gyötrő vágytól hajtva húztam farkam irányába a fejét, de fejét ellen tartva jelezte, hogy nem szeretne szopni. Ekkor a faszom , mint egy pattanásig feszített hangszer a ritmikus sorrendben egymás után elpattanó húrjaitól, úgy szabadult meg elemi erővel lüktetve kitörő, kínt és kéjt adó terhétől. Mikor kinyitottam a szemem, anyám még boldog mosollyal, gyengéden húzgálta a farkam párszor majd letörölte arcáról a spermám nagy részét. A mosdó felé fordulva kezet mosott, közben én hátulról átölelve a fenekéhez nyomtam a farkam, simogattam a melleit, a hasát, szőrét. Mikor végzett, megfordult. Szemlesütve rám nézett, és megfogta a kezem. Adott rá egy puszit, majd továbbra is az ujjai közt tartva, finoman végig vezette mellein, hasán, majd lassan a lába közé irányította, miközben egyik lábát a kád peremére tette. Így a mosdónak dőlve, egyik lábát a kádra emelve mozgatta az ujjaimat ott, ahol a legjobban élvezte. Elkezdtem önállóan kényeztetni. Nedves csiklóján körözgettem, néha hüvelyébe is becsúsztattam egy ujjam, amit behunyt szemmel, hátra vetett fejjel élvezett. Közben az állától a mellein keresztül a hasáig mindenhol csókolgattam ahol értem, míg végül ott nem térdeltem előtte. Bele akartam csókolni az illatozó nedves pinájaba, de eltolta a féljem. Ekkor ujjal segítettem tovább a kéj útjain, egyre tovább haladva míg a sóhajtozásokba egyre erősödő nyögdécselések nem vegyültek. Középső és mutató ujjam a hüvelyében, hüvelykem a csiklóján kergette a gyönyöröket amikor arccal is rávetettem magam Újabb eltaszítása már erőtlenre sikerült. Nem úgy a hangja. Egyre hangosabban zihált, egyre sűrűbben kapkodta a levegőt, miközben hol a pinájába fúrtam a nyelvem, hol a csiklóját kergettem vele, hol azt az ajkaim közé szívva csapkodtam vele. Nyögései kezdtek egyre hangosabbá, mozdulatai egyre gyorsabbá, sűrűbbé válni, teste egyre jobban megfeszült, amikor egyszer csak hangos sikolyok közepette a hajamba markolt, fejemet a reszkető pinájára szorította és úgy dörzsölte oda mint egy rongyot. Teste rángatózni kezdett, majd elernyedt. Én meg puszilgattam, nyalogattam még pár pillanatig a bozontos, dús fekete szőrű pináját, de már lépett is le a kád széléről, és összezárta lábait. Szemeiben szégyen, zavarodottság, tanácstalanság, megrovás vegyült, miközben már kissé meggörnyedve, kezeivel takargatta magát.
-Hogy tehettük ezt mondd meg? Soha többé! Érted? Ez soha többé nem fordulhat elő! És meg ne próbáld elmondani valakinek! Esküszöm nem vagyok normális!
-De neked nem volt jó anya?
-Mit számít az, nem ez a lényeg, fejezd már be! Mosakodj, és engedj fürödni.
Kimentem, de a farkamnak nem tudtam parancsolni. Amíg anyám fürdött, újra élve az egészet, a wc-ben magamhoz nyúltam.