A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RE: A bátyámmal buli után
[Kép: A-btymmal-buli-utn_m.jpg]

A bátyám és én szorosan egymás mellett nőttünk fel, figyeltünk egymásra, és néha meztelenül láttuk egymást, de ennél több soha nem történt, aztán néhány évvel később ….

20 éves voltam, a bátyám 22 éves. Saját lakásom volt, a bátyám a munkája miatt elköltözött. Hétvégén szoktunk találkozni amikor hazajön, és általában hétfőn már megy is vissza dolgozni. Mindketten a szüleinknél voltunk vasárnap ebéden, amikor a beszélgetés a bátyámra és a nyári munkájára fordult, egy fesztiválon dolgozott, és azt mondta, hogy menjek vele, de ezen csak nevettünk, és annyiban maradt.

Másnap a bátyám próbált tovább győzködni, hogy menjek vele. Csak nevettem azon, hogy milyen kitartó, de végül csak meggyőzött. Azt mondtam, hogy “jól van, de ez neked sokba fog kerülni!”

Szükségem volt egy új ruhára és cipőre. Számos ruhát próbáltam, végül egy piros, vállnélküli ruhára esett a választásom, amihez nem kellett melltartót venni, a belső párna elegendő volt. Éppen a térd felett ért véget, az oldalán szétválva, pántos sarokkal a másik oldalon.

A buli hétvégéjén megérkeztem a helyre, ő lefoglalt egy szobát egy szállodában a helyszín közelében, és oda vezetett. Bejelentkeztünk a szállodába, elvonultunk a szobáinkba, és átöltöztünk, a hajamat és a sminkemet csináltam, bejött a szobába, beszélgettünk, miközben befejeztem a sminkemet. Aztán segített felhúzni a cipzárt hátul a ruhámon. Ahogy közel állt hozzám éreztem a dudort a gatyájában. Finoman hozzá nyomta a fenekemhez, mintha véletlen lenne. Furcsa volt, de valamiért nagyon felizgultam.

Remekül szórakoztam az éjszaka, jó néhány pohár bort és pezsgőt megittam, táncoltam és beszélgettem a munkatársaival, de hamarosan eljött a buli vége.

Visszatértünk a szállodához, együtt ittunk még egy italt és mondtam, hogy lefekszem, de mielőtt elindultam, megkértem, hogy húzza le a cipzáromat a ruhámon, miközben ezt tette, azt mondta: “bárcsak nem te lennél a húgom” – kérdeztem – “miért?” – zavartan nézett, de a nadrágjának kidudorodásából láttam, hogy felizgattam megint. Ott álltam és azt mondtam, hogy „én vagyok a húgod”, ő azt válaszolta, hogy „kár”, a válaszom az volt, hogy „nem mondok semmit, ha te sem mondod el senkinek”.

Semmi mást nem kellett mondanom, megragadott, megcsókolt és a ruhámat levette rólam. Hamarosan csak a bugyimban voltam. Az inge és nadrágja az ágyra került, és megcsókolt, szopta a mellbimbóimat. Lehúzta a bugyimat és átdobta őket a szobán, arcát a puncimba temetve nyalogatott, az ujjaival széthúzta az ajkaimat, hogy a nyelvét mélyebbre nyújthassa, boldogság volt, és soha nem próbáltam megállítani minden másodpercét szerettem. Megállt, és levette a nadrágját, és kitette a kemény farkát, láttam már a farkát, de keményen sokkal nagyobbnak tűnt. “basszameg nincs gumi ” – mondta. “Tablettán vagyok, csak kefélj meg” – válaszoltam, amikor a farka már bennem volt, és hamarosan mélyen és keményen baszott, golyói csapódtak. Az ágyon feküdtem háttal, ő az ágy mellett állt és pumpált.

“Dugd meg a húgodat” – mondtam.

“Élvezed ahogy megbasz a bátyód?” – kérdezte.

“Igen” – nyögtem.

Megfordított, az ágy széléhez pucsítottam és lassan elkezdte belökni a farkát hátulról. Finoman kezdtük, a csípőmet forgattam, ezt hallhatóan nagyon élvezte. Ekkor elkezdte az ujjával az ánuszomat masszírozni, remek érzés volt. Fokozatosan gyorsult a tempó, húzta a hajam maga felé, néha rácsapott a fenekemre. Nagy tempóban, állatias módon basztunk! Nagyon nedves voltam, a cuppogó hangok is erről árulkodtak. Éreztem, ahogy a kemény farka megtölt, és már nem kellett sok az orgazmusig. Megfordultam az ágyra húztam és ráültem. Lovagoltam amilyen gyorsan csak tudtam. Kezével a melleimet szorongatta. Jött is az érzés, életem legjobb orgazmusát éltem át.

Hamarosan ő jött, és mélyen bennem élvezett el, megtöltött a meleg spermájával. Miután befejeztük, ott feküdtünk az ágyon, egy szót sem szólva. El is aludtunk nyomban.

Egyszer csak arra ébredtem, hogy a farka hozzám nyomul, miközben mozgok. Fel ébredt, feküdtünk, és elgondolkodtunk azon, amit tettünk. Mindketten egyetértettünk abban, hogy ez a titkunk lesz, és semmiképpen sem mondjuk senkinek. Megkérdezte, hogy akarom-e tovább csinálni, és az izgalom bekapcsolt, így beleegyeztem, egyenesen a farkához nyúltam, a számba vettem, és addig szívtam, míg az arcomra nem élvezett.

Forrás
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Családi buli az öcsém,és a nővéremmel tkt55 0 1,142 2019-07-01. 16:24
Utolsó üzenet: tkt55

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég