A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Testvéri segítség: avagy így segítettem ki a bátyámat 1-2
[Kép: Testvri-segtsg-avagy-gy-segtettem-ki-a-btymat-1_l.jpg]

25 éves vagyok, feleség és anya. Ez a szex történet 18 éves koromban történet. A bátyám Gergő, 29 éves, nős és apa, akkor még csak 21 éves volt. Nem vagyok rá büszke, amit csináltunk, de nem bántam meg.

Másfél ével korábban a tesóm motorbalesetet élt túl, de térd alatt amputálták a lábait. Sokat volt korházban, aztán itthon volt, hordta anyut rehabra is. Gergő nagyon maga alatt volt, ami érthető. Főleg hogy a barátnője lelépett, akkor kész volt. Azon a nyáron, anyu lehetőséget kapott külföldön, 6 hónapig jól fizetést kapott. Ketten maradtunk, rám volt bízva a tesóm.

Mi nagyon jó testvérek voltunk mindig, ezért bízott bennünk anyu. Persze már nem voltam szűz, kihasználtam a lehetőséget, egyszer nálunk dugtunk a fiúmmal. Gergőnek akkor már rég nem volt csaja. Egy nap, napoztunk a kertben, ott nem láthattak minket, Gergő szégyellte, hogy nincs lába. Megunta a napon, visszamászott a kerekes székbe, aztán az árnyékba ment. Szerencsére nagyon önálló volt ilyen téren. Én nem gondoltam, hogy engem néz, főleg hogy nem úgy, mint a húgát. Nem voltam soha nagy szám, akkor egy átlagos kiscsaj voltam. Gergő azt kérte, csinálják neki rántottát, mert éhes. Picit kihasználta a helyzetét, ezért kérettem magam. – Jó, de beviszel!- mondtam, máskor is vitt az ölében.

Beültem az ölébe, lassan gurultunk a konyhába. Nekem nem tűnt fel semmi, csak Gergő hamar kitessékelt az öléből. Csináltam a kaját neki, de ő eltűnt a szobájában. Mentem szólni neki, hogy lehet. A szobájában volt, könnyes volt a szeme. Rég láttam ilyennek, azt hittem baj van. Többször rákérdeztem, mi a baj, mire haragosan válaszolt:[INDENT]
  • Nem tehetek róla hugi-fakadt sírva Gergő- áll a farkam rád.
[/INDENT]

Voltunk annyira jóban, nyíltan dumáltunk már.[INDENT]
  • Sajnálom, nem tudtam, hogy hangosan csináltuk- mondtam- egészséges pasi vagy, persze hogy feláll.
  • Gergő a combjaira csapott- Ez egészség? – kérdezte. Addig-addig dumáltunk, mire már azt mondtam neki: – Menj és verd ki! Vagy segítsek? Gergő picit mérgesen válaszolt, de tudta igazam van, mit hisztizik. A fürdőbe kerekezett, de vissza szolt, hogy egyedül is megy. Becsukta az ajtót, majd hallottam folyik a víz is. Pár perc múlva, azt gondoltam, bemegyek utána. Bezárkóztam, nehogy valaki bejöjjön, szomszéd pl. Bementem a fürdőbe, Gergő a neki felszerelt lehajtható ülőkén ült meztelen. Folyt rá a víz, egy kézzel kapaszkodott, a másikkal verte a farkát.
  • Mit akarsz, te bolond vagy? – kérdezte.
  • Mégis segítek – mondtam- mit tudsz tenni?
[/INDENT]

Komolyan gondoltam, főleg hogy láttam a farkát. Akkor még szőrős volt,18/6-os,nagy makkú fasz volt a kezében. Tudta, igazam van, nem tud menekülni, meg mint kiderült, már akarta is. Leguggoltam elé tényleg csak kiverni akartam neki, akkor még csak azt. Rögtön hagyta, megmarkoltam és lassan gyengéden húzgáltam a kemény farkát. Amikor már ő mondta, hogy csináljam, tudtam jó neki. Talán ha őt percig vertem a farkát, rángatózni kezdett, sűrű gecit lőtt a melleim közé.[INDENT]
  • Még csináld még- kiabált-nagyon jó. Az utolsó cseppig kifejtem a farkát, lankadni is kezdett.
  • Köszönöm,- lihegte Gergő – köszönöm. Felálltam, hogy lemosom a gecit magamról. Még rajtam volt a bikini, Gergő a felsőt húzta le először.
  • Akkor most én segítek – mondta – mit tudsz tenni?- nevetett.
  • Hát nagy melleket nem láthatott, most sem nagyok. Lemosta rólam, amit rám lőtt, a bimbóim hegyesedtek. Aztán a bugyi jött, ott már megszólalt.
  • Ó, kopi pina? – kérdezte – tetszik.
[/INDENT]
[INDENT]
[TORT]Hagytam már mindent, éreztem a kezein a vágyat, hogy rég fogtak nőt. A pinám simizte, majd a csiklómat izgatta, aztán megujjazott. Nem sietett, gyengéden csinálta. Egy pillanat alatt lecsúszott a padlóra[/TORT][/INDENT]
[INDENT]
  • Állj terpeszbe – szólt rám- kinyalom a puncid.
[/INDENT]

Ott, terpeszbe állva, életem addigi legjobb nyalását élveztem. A fenekemet markolta, a nyelvét a hüvelyembe dugta, megőrjített. Visítva élveztem el, már úgy toltam el a fejét, kész voltam.[INDENT]
  • Kvittek vagyunk hugi- nevetett Gergő- nekem jó volt, neked?
  • A törölközőt fogtam magam elé: – Szerinted? – feleltem.
[/INDENT]

Gergő vissza ült a kerekesszékbe, egy törölközőt vitt magával, elgurult a szobájába. Letusoltam, közben arra gondoltam, perverz vagyok, de a következő percben már mást gondoltam. Azt, amit, főleg nem szabadott volna, baszni akartam a bátyámmal. Úgy, meztelenül, utána mentem. Még ö is meztelen volt, háton fekve feküdt. Egy szót nem szóltam, ö sem, bekaptam a farkát.

Szoptam már faszt, de biztos volt tanulni valóm, mert irányított. Tudtam mit akarok, ezért csináltam, amit mondott. Kőkemény volt a farka, akkor csak egyszerűen ráültem. Láttam Gergő meglepődött arcát, a kéjt, amikor a pinámban volt a farka. Bevallom, jó farka van a tásomnak, élveztem. Meglovagoltam a kemény farkát, ő a melleim markolászta[INDENT]
  • Jó szűk vagy- nyögte ki – de rég éreztem pinát.
[/INDENT]

Ráhasaltam a bátyámra, tekeregtem a farkán. Aztán kérte, forduljak meg, úgy üljek rá, látni akarta a seggem, meg ahogy jár a farka a pinámban. Így élveztem el, először én, aztán Gergő nyögött nagyon, tele engedte a pinám gecivel. Az arcát néztem, megérte, amit csináltunk, kielégülten feküdt. Persze akkor este még egyszer megbaszott, akkor már ö akarta.

Majd fél évig szexeltem vele, mondhatni terápiás jelleggel, tanulva közben. Mindent kipróbáltunk, leborotváltam a szép farkát, persze dugás lett belőle.

Megtanultam jól szopni, kipróbáltuk a popó szexet is. Gergő azt mondta, magabiztos lett, megérezte, hogy így is tud teljesíteni. Aztán barátnője lett, több is, majd megnősült, két gyerek apja. Én is férjhez mentem, egy gyerekünk van, boldog házasságban élek. Azóta nem szexeltünk, megbeszéltük, így a helyes. Gergő egyszer megköszönte, hogy megtettem, szerinte én hoztam vissza a világba. Imádjuk egymást, jó testvérek vagyunk.

Beküldte:[URL="https://szextortenetek.hu/testveri-segitseg-avagy-igy-segitettem-ki-a-batyamat/"]Réka[/URL]
Válaszol
Testvéri segítség: II. rész

[Kép: Testvri-segtsg-avagy-gy-segtettem-ki-a-btymat-2_l.jpg]

4.3 (67)
Helló, Réka vagyok 25 éves férjes asszony, egy gyerek anyja, aki újra lefeküdt a testvérével, ő Gergő 29 éves, nős , két gyerek apja. Írtam már arról, ahogy kezdődőt minden köztünk (az előző rész). Most Június végén együtt voltunk nyaralni, egy hétig, a Balatonon a tesómékkal. 10 percre lakunk egymástól, sokat találkozunk, de eddig nem is gondoltunk a szexre. A nyaralás harmadik estéjén jött össze megint. .

Vacsora után beszélgetünk, iszogattunk aztán Gergő kitalálta az éjszakai fürdést. Sem a férjem sem a felesége nem díjazták az ötletét. Ők maradtak, lefektették a gyerekeket és ök is aludni mentek. Mint már írtam a bátyámnak amputálták a lábait, ezért a partig az elektromos kocsijával jött. Ott a matracra feküdt és én toltam be a vízbe. Beszélgetünk, Gergő akkor mondta-Jól nézel ki hugi, jót tett a szülés. Mondjuk ebben igaza van, a melleim picit duzzadtabbak, a fenekem kerekebb lett- Köszönöm- mondtam. Gergő a hasán feküdt a matracon én háttal neki mentem be a vízbe, ö a derekamat fogta, húztam magammal. Bikiniben voltam, tanga fazonú alsóban.

Gergő a kötőjét fogta, úgy kapaszkodott. – Lehúzod a bugyim- szóltam rá. – Volt már olyan- mondta nevetve-emlékszem. Eltoltam a kezeit és elúsztam tőle. Gergő megfordult a matracon, mintha háton úszna úgy lapátolta a vizet. Már sötét volt, holdvilág volt csak. Úgy úsztam vissza, nem is vett észre, hogy a ” lábai” felől fogtam a matracot. Lelocsoltam a hasát, lemostam a mellkasát.

– Folytasd, ne hagy abba- mondta a bátyám.

Bevallom szívesen folytattam, lelocsoltam a combjait és a dudorodó fürdőgatyát is. Csak bíztam benne, hogy ő is akarja, amikor megfogtam a farkát, akkor a fürdőgatyán át. Félkemény volt, de hamar keményedett.

– Rég akartad már- mondta Gergő és előhúzta a farkát.

Szó nélkül megmarkoltam és már vertem is a nagy faszt. Annak ellenére, hogy a férjem jó az ágyban, nagyon akartam a bátyám farkát.

-Azóta is csupi?- kérdeztem. -Igen-nyögte ki Gergő.
[INDENT][TORT]Akkor már a számban volt a farka, benyeltem a torkomig. Szoptam a farkát, Gergő nyöszörgött és a fejemet fogva irányított. Pár perc alatt végeztem, a bátyám hamar elsült, a számba engedte a gecit, amit lenyeltem mind.[/TORT][/INDENT]

– Baszki, de jól szopsz- mondta lihegve- bocs a gyors lövésért. Indultunk a part felé

– Tolj oda a stéghez- mondta Gergő.

Egy horgász stég, picit takarta a nádas. Felületet a stégre, ö a matracon maradt. Lehúzta a bugyim

– Kinyalom a pinád mint régen- mondta és megnyalta a pinámat.

– Csupasz ez is – nevetett Gergő.

– Nem csak te szereted igy- feleltem-nyaljad.

Imádtam ahogy nyalt, mint régen. Szopogatta a csiklóm, picit megujjazott, majd a nyelvét dugta belém. Én tartottam, fogtam az egyik kezét, nehogy elúszon a matrac. Kb 8-10 percig nyalta a pinám, akkor élveztem el, úgy toltam már el magamtól. Elfeküdtem a deszkákon, Gergő felmászott mellém.

– Kemény a farkam-mondta- ugye baszunk is.

Oda néztem, tényleg állt a farka.

-Feküdj le- mondtam és már helyezkedtem is a farka fölé. Fölé guggoltam és magamba enged t em a kemény faszt. 18/6 os kőkemény faszon lovagoltam újra. Gergő már bírta, nem tudom meddig csináltuk de bírta. A melleimet fogta, markolta. Megfordultam, háttal neki ültem vissza a farkára

– Ezt imádom- nyögte ki- a segged látni baszás közben. Tekeregtem a farkán

– Tudom- mondtam nevetve-jó a faszod még mindig.

A bátyám a csípőmet fogva a farkára húzott, tövig bennem volt.

– Telekurlak- kiabált, és éreztem a meleg gecit ahogy pumpálja belém.

A pinám izmait használtam, ahogy ö mondja, leszopta a pinám a farkát. Lankadtan csúszott ki belőlem a kopi farka, azért még picit szopogattam.

– Baszki, te még fasz mániásabb lettél?- kérdezte Gerő.

-Talán baj?-kérdeztem vissza.

A matrac után úsztam, mert azt elvitte a víz egy picit aztán a partra mentünk. A férjem aludt ugyan, de mikor melle bújtam fel ébredt és a lábaim közé jött, baszni akart. Nem volt ellenemre, halkan csináltuk, ne halják mások. A nyaralás többi napján nem történt már semmi, köztem és a bátyám közt. Már itthon, kb. két hét múlva volt nálunk. Egyedül voltam, megbeszéltük a dolgokat. Van egy családi szőlőnk, présházzal. Ott találkozunk azóta és szexelünk is. A seggem akarja megbaszni, ez a vágya. A felesége nem hagyja, én is szűz vagyok még ott. Itt tartunk, hosszú kihagyás után megint kefélünk egymással.

Szextörténet beküldője: [URL="https://szextortenetek.hu/testveri-segitseg-ii-resz/"]Réka[/URL]
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Szex segítség, avagy elvettem az öcsém szüzességét tkt55 0 690 2020-08-29. 22:27
Utolsó üzenet: tkt55

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: