A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Timivel
[Kép: Timivel_m.jpg] 

Csuromvizesen léptem be a házba. Az fociedzést a zivatar miatt törölték és egész úton esőben kellett gyalogolnom hazáig. Az összes nedves cuccomat a verandán hagytam – beleértve a sáros cipőmet és az átázott zoknijaimat is – és mezítláb mentem be. A szüleink csak vacsoraidőben voltak várhatóak de a húgomnak Timinek már itt kellett lennie. Gondoltam szólok neki, hogy korábban megjöttem. Bementem a szobámba, levettem az összes vizes ruhámat, majd egy törölközőt tekertem a derekam köré. Útban a fürdőszoba felé megálltam Timi szobájánál. Kinyitottam az ajtót és bementem. Elfelejtettem kopogni, pedig kellett volna. De már késő volt. A baj megtörtént.
Bementem és a húgomat egy fiúval találtam az ágyban! Először észre sem vettem, mert a teste nagyrészt a fiú alatt volt.
– Mi a fene!?! – kiáltottam.
Tágra nyílt a szemem próbáltam felfogni a jelenetet: mindketten meztelenek voltak és egyértelműen szexeltek! A fiú rajta feküdt és karjaival misszionárius pózban tartotta magát fölötte. Amikor beléptem a csípője már mozgott. A meztelen feneke egyenesen rám mutatott. A lepedőn feküdtek és semmi sem takarta őket..
Pánikba estek. A fiú azonnal leugrott a húgomról és a földre zuhant.
– Te meg mi a francot csinálsz?!? – kiáltottam Timinek.
Kétségbeesetten próbálták a kezükkel eltakarni magukat, mintha valahogy el tudnák rejteni amit csináltak. Mindketten egyszerre szólaltak meg. Hadarva tagadták, hogy bármi is történt volna.
– Te tűnj a francba! – mutattam a fiúra aki kétségbeesetten próbált felöltözni.
– Te pedig ne mozdulj! – parancsoltam a húgomnak.
Visszafordultam a fiúhoz:
– Azt mondtam, hogy tűnj innen!
Már majdnem teljesen fel volt öltözve. Felkaptam a hátizsákját és hozzávágtam. Összerezzent és hagyta, hogy a hátizsákja a földre essen, majd kirohant a szobából.
– Ne mozdulj! Nagy bajban vagy! – mondtam a húgomnak, mielőtt üldözőbe vettem a fiúját. Néztem ahogy inal az utcán, majd becsaptam magam mögött az ajtót.
Egy pillanatra megálltam, hogy levegőhöz jussak. Nem voltam biztos benne, hogy mit tegyek. Azonnal felhívjam a szüleinket? Vagy várjam meg amíg hazaérnek? Rávegyem Timit, hogy mondja el nekik?
Megpillantottam magam a tükörben. Teljesen elfelejtettem, hogy csak egy törölköző volt rajtam, és az nem tudta elrejteni az erekciómat. Ez meglepett. A húgom meztelen testének képe villant fel az elmémben. A farkam lüktetett.
Odasétáltam Timi ajtajához és bekukkantottam. Még mindig az ágyán feküdt és próbálta egy párna mögé rejteni a testét. Újra lüktetni kezdett a farkam. Arra gondoltam, hogy berohanok a szobámba és maszturbálok. Azután arra, hogy ott helyben maszturbálok a folyosón. De ehelyett végül bementem hozzá. Általában jól kijöttünk. Nem veszekedtünk sokat.. és soha nem néztem rá helytelen gondolatokkal korábban... de így sem láttam még soha.
Ledobtam a törölközőt a folyosó padlójára és teljesen meztelenül beléptem. Timi felnézett rám. Az adrenalin hajtott és az erekcióm húzott. A húgom kerülte a szemkontaktust szégyenében, zavarában vagy félelmében. Csak a testemet nézte ahogy előreléptem.
A tekintete a merevedésemre tapadt, és az arckifejezése megváltozott: a szex közbeni lebukástól való félelemből a zavarodottságba, hogy miért van most meztelenül a bátyja előtte.
Odamentem az ágya széléhez, kinyújtottam a kezem és megragadtam a párnát ami mögé rejtőzött. Szorosan fogta de egy gyors rántás után félredobtam. Figyelt, de nem állított meg és nem reagált miközben rámásztam. Mozdulatlan volt, de ahogy közeledtem, már nem rejtette el a testét és a lábai is kicsit szétnyíltak. Hagyta, hogy rámásszak. Nem arról volt szó, hogy üdvözölte volna ezt a lépést, inkább arról, hogy egyszerűen beleegyezett, mert fogalma sem volt mi történik. Akkor sem tudtam volna abbahagyni, ha akartam volna. A péniszem megrándult és újra lüktetni kezdett.
Lenéztem Timi testére. A mellei kicsik voltak, de formásak. Lapos hasa alján egy szőke hajtincse eltakarta a vagináját. Nem rám nézett, hanem végigmérte a testemet, ahogy én is az övét. Nem tudom, hogy tudta-e már mi fog történni. Talán azt hitte blöffölök... őszintén szólva én sem tudtam. Először arra éreztem késztetést, hogy elszaladjak, de utána a farkamra néztem, ami csak centiméterekre volt a húgom testétől és fájóan sürgetett.
Azután Timi hirtelen magához tért. Kiabálni kezdett és lökdösött de túl késő volt:  rajta voltam és a testem már döntött. Az egyik kezemmel a derekát ragadtam meg, a másikkal pedig a vállát nyomtam lefelé, a súlyommal hozzászorítva az ágyhoz. Küzdött, de alig számított az ellenállása.  A harmadik lökésemre alább is hagyott az ellenkezése és a teste megdermedt, miközben a rudam ki-be csúszását figyelte. Néhány másodpercnyi dugás után éreztem ahogy a lábai szétnyílnak, lehetővé téve számomra, hogy mélyebbre hatoljak. Halk ziháló hangokat kezdett hallatni.
A tempóm felgyorsult. A lebukástól való félelem miatt a célom egyszerűen egy gyors orgazmus elérése volt. Mindketten a lábaink között zajló eseményekre néztünk. Tapasztalatlanok voltunk és a szex látványa hipnotizált bennünket, mintha perverz kukkolók lennénk, akik az ablakon keresztül figyelik ahogy mások csinálják.
Szinte egyszerre hallattunk önkéntelen és kéjes nyögéseket ahogy ágyékaink összecsapódtak, visszhangozva az üres házban.  Erőteljes lökéseim alatt megremegett Timi meztelen teste. Apró mellei minden irányba ugráltak. Egyre hangosabb lett és nyögései egyre inkább könyörgő kiáltásokra hasonlítottak. Megesküdtem volna, hogy hallottam ahogy „igen”-t mond. Már majdnem elélveztem. Éreztem ahogy tüzes ondó áramlik fel bennem, de éreztem hogy ő is közeledik a saját  orgazmusához. Hirtelen tovább akartam bírni, és látni akartam ahogy élvezi azt amit ráerőltettem.
„Gyerünk! Gyerünk! ” – mondtam magamban. Összeszorított fogakkal könyörögtem magamnak hogy tartsak még egy kicsit.
– AAAHHHHH! – sikoltott fel Timi és a lepedőbe markolva hátravetette a fejét.
Ez volt a jel arra hogy elengedhetem magam. Egy utolsó lökés után kirántottam magam a puncijából, miközben a gecimet az ágyára és a testére fröcsköltem. Nem törődött velem. Kétségtelenül a saját érzéseivel volt elfoglalva. Nagyon kevés hangot adtam ki, mintha sokkos állapotban lennék és nem tudnám elhinni mi történik.  Az ondóáradat nem akart szűnni: szinte fájdalmas lökésekben ömlött belőlem. A csípőm minden egyes lövelléssel együtt mozgott és úgy dugtam a levegőt, mint egy kanos kutya. Egy örökkévalóságnak tűnt, amíg újra képes lettem mozogni és gondolkodni. Leszálltam Timiről és kimentem a szobából,  majd alsónadrágban és egy törölközővel tértem vissza, hogy letöröljem. Egy darabig hagyott ügyködni, majd átvette a törölközőt és folytatta a tisztálkodást. Nem nézett rám, én meg nem tudtam mit tegyek, ezért elmentem és a nap további részére visszavonultan töltöttem a szobámban.
Amikor anya és apa hazaértek, a gyomrom görcsbe rándult. Ideges voltam a jövő miatt. De semmi sem történt. A húgomat csak akkor láttam újra, amikor leültünk vacsorázni. Kicsit csendesebb volt a szokásosnál de összességében jól volt. Azon az estén sokáig ébren feküdtem az ágyban és aggódva gondolkoztam. „Tényleg nem mond semmit? Lehet, hogy felébred és holnap akarja elmondani nekik? Vagy zsarolási lehetőségként tekint rá, és vár, amíg el nem jön a megfelelő idő? ”
Felültem. Beszélnem kellett Timivel! Meg kellett tudnom, hogy mit gondol és talán bocsánatot kell kérnem.
A lehető legcsendesebben végiglopakodtam a folyosón, kinyitottam az ajtaját és beosontam. Ébren volt és félig felült az ágyban. Nem tudtam, hogy én keltettem-e fel vagy ő sem tudott elaludni, de az utóbbira tippeltem. Szkeptikusan nézett rám amikor odamentem.
– Beszélni akarok veled... Úgy értem... bocsánatot akarok kérni! – mondtam miközben odahúztam az íróasztala székét az ágyához és leültem. Felkelt és leült az ágya szélére velem szemben. Hosszú pólót viselt, de a derekán takarót tartott.
Egyfolytában arról beszéltem hogy mennyire sajnálom és hogy fogalmam sincs mi ütött belém. Arról áradoztam, hogy mennyire értékelem, hogy nem szólt semmit a szüleinknek és remélem, hogy végre elfelejthetjük az egészet. Az arckifejezése nem árulta el mire gondol. Végül felálltam, hogy elmenjek de ismét hoztam egy elhamarkodott döntést és letérdeltem elé. Az arckifejezése zavarttá majd egy rövid pillanatra félelemmé változott, de nem mozdult amikor lehúztam az öléből a takarót felfedve bugyiját. Felemeltem a lábait a vállamra és előrehajoltam amitől hanyatt dőlt. Nem mozdult és nem állított meg. Lehet, hogy bizonytalan volt abban, hogy mi történik vagy egyszerűen akarta. Félrehúztam a bugyiját és a nyelvemet a puncijának nyomtam. Nem voltam szakértő, de tudtam, hogy csak nyalogatni kell a csiklóját amíg el nem éri az orgazmust. Szóval ezt tettem Addig mozgattam a nyelvemet amíg meg nem találtam a kis dudort, majd nekiláttam a munkának: nyalogattam és pöcköltem. Az eszem azt súgta, hogy ez egy szörnyű ötlet de a farkam azt mondta, hogy ez egy nagyszerű bocsánatkérés!
Timi gyorsan reagált. Ívbe húzta a hátát és a lepedőbe kapaszkodott. Én csak folytattam, amit a ddig csináltam: nyalogattam a puncija tetejét, többé-kevésbé úgy mint egy fagylaltot. Felnéztem rá de túl sötét volt. Fészkelődni kezdett mintha fájdalmas lenne amit csinálok vagy mintha megpróbálna elmenekülni, de nem próbált megállítani. Hangot sem adott ki. Nem kellene hangokat kiadnia? Nyögdécselnie vagy valami? Határozottan kezdtem elveszteni a bizalmamat abban, hogy ez a bocsánatkérés mennyire jól megy. Hosszúnak tűnő idő után lehajolt és mindkét kezével megragadta a fejemet és magához húzta. A teste hevesen megrándult, mire én a combjába kapaszkodtam. A számat szorosan a sima bőrhöz szorítottam és úgy szopogattam mint egy cicit.
Timi egy sor rövid, tompa nyögést hallatott majd egy utolsó hangosabbat és hosszabbat:
– UH UH UH AAAHHHHH!
A teste megfeszült és egy pillanatra megdermedt mielőtt ellazult. Kezei elernyedtek és a sötétben mozogva megtalálták az arcomat. A homlokomat megnyomva jelezte, hogy végzett. Hátradőltem és letöröltem a nedvességet az arcomról. Felült amikor én felálltam és visszaigazította a bugyiját. Az ajtaja felé indultam.
– Nagyon sajnálom a mai napot! Csak... izgató voltál, nekem meg elment az eszem...  ennyi az egész... De tényleg sajnálom! – mondtam halkan és kimentem.
Pillanatokkal később az ágyamban feküdtem és próbáltam elaludni amikor hallottam, hogy nyikorog az ajtóm. Felnéztem és láttam, hogy a húgom becsukja maga mögött. Lábujjhegyen átosont a szobámon az ágyam lábához. Felhúzta a takarót a végén és bebújt alá. Félúton  megállt. Bokszeralsót viseltem és éreztem ahogy a csupasz combomat érintve keresgél. Nem tudtam biztosan, hogy mi fog történni de gyanítottam... vagyis inkább reméltem. A péniszem megduzzadt az izgalomtól. Végül éreztem ahogy Timi kicsi, hűvös keze átnyomul a bokszeralsóm elején lévő nyíláson és kihalássza a farkamat. Egy kicsit játszott vele. Ujjaival végigsimított a hímtagom vonalain és kiemelkedésein. Az érintésétől megkeményedett. Éreztem a meleg leheletét az érzékeny bőrömön majd a paplan domborulata lejjebb ereszkedett előttem.
Éreztem a hőt majd a nedvességet ahogy a húgom elnyelte a farkamat. Akaratlanul is megremegtem. Éreztem, hogy a lehető legmélyebbre próbál benyelni. Nem voltam hatalmas de ő viszonylag kicsi volt. Teljesen felemelte a száját, és hallottam ahogy a takaró alatt levegő után kapkod. Simogatott a kezével, ami hihetetlenül jó érzés volt. A rudam csúszós volt a nyálától. Azon tűnődtem, hogy  csak ezt fogja-e csinálni ahelyett hogy szopna de aztán a paplanhalom ismét leereszkedett.
Visszahajtottam a fejem a párnámra. A mennyezetre meredve hallgattam a halk szopó hangokat a sötétben. Nem tudom, hogy Timinek mennyi tapasztalata volt a szopásban de nagyszerűen csinálta. A nyelve a péniszem alsó részén lévő érzékeny domborulathoz nyomódott és a feje minden egyes szürcsölő emelkedésével és süllyedésével végigsiklott rajta. Még soha nem szolgáltak ki ennyire önzetlenül. A lányok pár percig általában csinálják, aztán ingerültnek tűnnek, hogy még nem élveztem el, vagy panaszkodnak hogy „undorító” vagy ilyesmi csak hogy kibújjanak a dologból. De Timi nagyon lelkesnek tűnt. Erőteljesen dolgozott rajtam és nem tűnt úgy mintha lassítana.
Még ha kezdett is fáradt lenni már nem számított. Éreztem ahogy a heréim megdagadnak, a gecim felforr majd felárad a péniszemben. Egy kis mennyiség türelmetlenül fröccsent ki mielőtt egy erőteljes lövés következett. A lepedőbe kapaszkodtam magam mellett miközben a számba haraptam, hogy ne adjak ki hangot. Kíváncsi voltam, hogy van Timi. A feje már nem mozdult, de nem engedett el. Éreztem ahogy még három-négy löket tör fel belőlem vastag meleg spermaadagokat zúdítva a húgom szájába. A testem kissé megrándult ahogy befejezte az eksztatikus orgazmust Timi  újra simogatni kezdett, mintha az utolsó cseppet is ki akarná nyomná belőlem mielőtt végül megállt és mindketten mozdulatlanná dermedtünk.
Halkan felsóhajtottam. Hallgattam a takaróm zizegését ahogy Timi visszamászott amerről jött. Amint kijött, hátat fordított nekem és az ajtómhoz sétált. Mielőtt kiment volna a válla fölött visszaszólt:
– Legközelebb szólj ha elmenni készülsz! – mondta, majd elment.
Őszintén szólva nem értettem, hogy mit akart mondani amikor azt mondta hogy „legközelebb”. De láthatóan komolyan gondolta.
Másnap iskola után többnyire kerültem, amíg a szüleink haza nem értek. Szégyelltem magam azért, amit tettem vele és megígértem magamnak hogy soha többé nem teszem ezt vele. De ő másképp érezte magát. Azon az estén visszajött a szobámba anélkül, hogy bármit is mondtam  vagy tettem volna. Bebújt a lepedőm alá és ismét egy hihetetlen szopásban részesített, majd magyarázat nélkül otthagyott. Nem tudtam, hogy mi történik pontosan de nem akartam elrontani. Továbbra is úgy tettem mintha semmi sem történt volna. Így minden este újabb lefekvés előtti felfrissülésben volt részem.
Csaknem egy hét telt el amikor a húgom odajött hozzám délután amikor még egyedül voltunk otthon és megkérdezte:
– Nem volt jó, ahogy velem csináltad?
– Micsoda!?
– A szex! Az első alkalom nem volt jó velem? Úgy értem... nem nézek ki jól meztelenül vagy valami ilyesmi?
– Dehogy is! Király volt! És te nagyon-nagyon jól nézel ki meztelenül!
Erre Timi felvonta a szemöldökét és azt kérdezte:
– Akkor miért nem próbáltad meg újra?
– Mert nem lett volna szabad ezt tennem! Kihasználtalak, még csak nem is kérdeztelek meg, csak rád erőltettem magam! Igen, jó érzés volt de utána rosszul éreztem magam. Ezért mentem bocsánatot kérni és megígértem, hogy nem teszem többé. Azután nyaltalak... egyszerűen nem tudtam megállni... És emiatt is rosszul éreztem magam!
– De én is odamentem hozzád...
– Igen,  de nem tudom miért csináltad... újra és újra... Nem akartam semmit mondani, mert annyira jó volt éss nem akartam belerondítani egy jó dologba... Amitől most megint rosszul érzem magam.
– Azért csináltam, mert azt hittem ezzel megmutathatom, hogy tovább akarok szórakozni de te soha nem próbálkoztál semmivel. Még a sok szopás ellenére sem próbáltál meg újra lefeküdni velem.
– Úgy érted... szexelni akarsz velem?
– Igen!
– Hát... én is!
– Oké!
– Oké!
Kínosan feszengve ültünk ott egy-két percig, majd elnevettük magunkat az egész helyzet nevetségességén, azután felálltam és elkezdtem vetkőzni. Visszaültem és játszottam a növekvő erekciómmal miközben ő is levetkőzött. Odahívtam, hogy terpeszbe üljön rám a székemben és ráereszkedjen a farkamra. Hagytam, hogy a kezem és a karjaim élettelenül lógtak mellettem miközben Timi egy ideig vadul ugrált az ölemben. Mindent megtettem, hogy ne élvezzek miközben ő orgazmusba lovagolt. Aztán amikor megállt, hogy levegőhöz jusson felemeltem magamról és az asztalom fölé hajtottam. Vadul dugtam hátulról, míg végül a hátára nem lövelltem fehér spermámat. Nevettünk miközben letöröltem, viccelődtünk sőt egy kicsit még gúnyolódtunk is. Abban a pillanatban jobban testvéreknek éreztük magunkat mint hetek óta.
Aznap este is odajött hozzám csak ezúttal teljesen meztelenül mászott mellém.
– A ma este nincs ingyen! – suttogta, majd átvetette a lábát a fejemen és 69-es pózban az arcomra ült. Gyorsan elkezdtem nyalogatni és a nyelvemmel próbálgatni a punciját miközben ő ült és élvezte. Végül előrehajolt és a  szájába vette a farkamat. Egyikünk sem állt meg, amíg a másik el nem élvezett.
Azt kell mondanom, hogy még mindig nem vagyok büszke arra, hogyan kezeltem a dolgokat az első napon, de örülök, hogy minden jól alakult.

Forrás
Válaszol

Üzenetek ebben a témában
Timivel - szerző tkt55 - 10 óra óta

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég