A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Öcsémmel
[URL="https://pimpandhost.com/image/164256233"][Kép: csmmel_l.jpg][/URL]

Megosztanám veletek az én történetemet!Azért hogy merjetek nyitni és kipróbálni új és olyant amitől esetleg féltek vagy tiltottnak tartotok!
Rólam és az öcsémről írnék le egy igaz történetet!

Elvált 40es éveiben járó nő vagyok! A volt férjem egy iszákos erőszakos férfi volt így elváltam! Egyedül maradtam a pici lányommal akiről az apja lemondott! Semmi segítséget nem kaptunk tőle azóta sem! Ezt az öcsém látván sokat kezdett segíteni nekünk mint anyagilag mint lelkileg is! Sokat beszélgettünk és így történt meg az hogy egy nap estig együtt maradtunk! Jól esett az hogy így törődik velünk! Amitől azt kezdtem érezni ő nem csak testvér hanem egy igazi férfi is!

Azon az estén történt meg először,hogy szexuális vonzalmat éreztem iránta! Elmondtam neki milyen régen voltam már férfival “úgy”, ajánlotta kezdjek randizgatni,de én már nem akarok ilyent! Akkor így hogy akarsz szexelni kérdezte! A válaszom az volt,hogy veled gondoltam el ezt! Nagyon meglepődött,de tudtam hogy benne lesz mivel még fiatalkorunkba célzott rá,amit én akkor elutasítottam! Egyszer voltam egy jós nőnél ami biztos nevetséges,de ő már akkor megjósolta hogy egy közelálló személy vagy rokon teszi majd boldogabbá az életem! Valahol bejött ez!

Szóval azon az estén lefeküdtünk egymással,ami nagyon jó volt és olyant éreztem amit még addig sosem! Gyengéd volt hozzám és mintha tudta volna mire vágyom az ágyban! Nem élünk együtt meg stb! Összejárunk és közben szexelünk! Boldoggá tesz és mindenbe számíthatok rá most is! Idegent már nem tudnék elképzelni magam mellé és ismerkedni előröl kezdeni valakivel is! Így nagyon jó hogy az öcsém velem van és szexelünk is! Ne féljetek az ilyen lépést megtenni hiszen lehetünk így is boldogok!

Titokban kell tartani és élni!

[URL="https://szextortenetek.hu/ocsemmel/"]Forrás[/URL]
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Válaszok: Megtekintések: Utolsó üzenet
  Kaland az öcsémmel tkt55 0 792 2020-11-13. 10:07
Utolsó üzenet: tkt55

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég