2021-05-31. 10:52
Előbb a hátteret. Anyám önálló laza, szabad szájú nő. Olyan testtel hogy még a tinik is megirigyelhetik. Egyedül nevelt fel minket, mert apám egy országút szélén végezte autójával egy kamion alatt. Baromira nem vígasztal, hogy kapott a kamion sofőr 2 év 8 hónapot.
Anya nagyon nem tartotta be azokat a szabályokat, szokásokat, amik majdnem minden családnál kötelezőek.
Meztelenül mászkáltunk otthon. Ha éppen dugásról csevegett a barátnőjével nem hagyta abba, csak azért mert bementünk hozzá. 12 évesen simán alhattam vele, mindketten meztelenül. Tetszett a lába közötti szép barnás szőr. A Nagy cicik is. Így felnőtt fejjel látom, hogy nem olyan nagyok hál’ istennek. Azt kell mondjam, hogy ő készült arra, hogy egyszer majd baszni fogunk. Talán arra nem gondolt, hogy milyen sokáig.
14 évesen bebújtam mellé valami „szörnyű” iskolai affér miatt. Ugyan még a legkevésbé sem voltam férfi, de felállt a faszom. Megsimogatta majd azt mondta,
-Te már kicsiként is mindig abba hagytad a sírást, ha cicizhettél.
Azzal számba tette a mellét. Szopni kezdtem és el is aludtam annak rendje, módja szerint. Másnap reggel még oda dobott egy mondatot, erről nehogy bárkinek is beszélj.
Már elmúltam 16 amikor eljöttek az éjszakai magömlések, nem sokkal később a rejszolások.
Kezdtem gatyát venni, de rám szólt, hogyha év így mászkálok akkor neki is meg huginak is fel kell öltözni. Így maradtunk meztelenek.
Rávertem a farkam a bugyijára. A harmadiknál buktam le. Este megvárta, hogy hugi szépen bevonuljon a szobájába. Akkor behívott magához. A kis asztalon ott volt a bugyi.
Felállt lecsúsztatta magáról a köntöst, ott áll előttem meztelenül. Leült kisterpeszbe. Térdelj ide. Ott volt előttem 25 centire a pinája. Megmutatott mindent. Csikót, hüvelyt, mellbimbókat. Fülcimpa puszilgatást, mindent. Persze nem egy nap alatt történt.
Aznap az alapokkal kezdtünk. Előtte térdelve össze kellett tennem a kezem mintha imádkoznék.
-Figyelj, ez a csók.
Lesmárolta a kezem.
-Most próbáld meg.
De nem emelte föl a kezét így aztán smárolni kezdtünk. Tök jó volt. A faszom persze állt keményen. Ránézett, majd mindjárt foglalkozunk azzal is.
-Most újra a kezed!
Felemeltem ő meg összefogta két tenyere közé.
-Most jól figyelj! A pina nem játék! Nem úgy van, hogy az ágaskodó faszod csak úgy pikk-pakk belenyomod. A nőid simán otthagynak, félrebasznak ha nem figyelsz a pinára, sok egyéb mellett!
Azzal megmutatta hogyan kell pinát nyalni.
-Nagyajkakat összeszorítva csiklót dörzsölni, nyelvünket vízszintesen, függőleges mozgatni. Na próbáld
És életemben először pinát nyaltam. Simán elélvezett mert addig dirigált amíg jó nem lett neki. Akkor kiverte.
-Itt alhatsz ha akarsz és holnap folytatjuk mert ez még csak a bevezetés eleje volt.
Másnap reggel isten, király ment zuhanyozni. A világtörténelem legelső férfija akinek kiverték. Bejött hugi kicsit lekicsinyelve néztem a testét, amikor kiment két pillanat alatt vertem ki a faszom. Bejött anya. Akkor már a fogam mostam. Rám nézett.
-Már kiverted?
-Ki.
-Jól tetted. De most engedj. Látod ezt? Hasára mutatva rászáradt gecimet.
Pár hónap alatt úgy betanított, hogy az a két csaj aki rajta kívül a következő 10 évben előfordult az életemben nemcsak nekem de anyának is elismerően szóltak a szexünkről. Persze anyával sem hagytam abba egy pillanatig sem. Hugival ő rendezte a dolgot. Előtte nem szexeltünk. Néha láthatott egy rövid csókot és egyszer ránk nyitott.
Na így telt el tíz év. Egy délután leült velem szembe és azt mondta, hogy a hugi arra kérte, hogy fejezzük be. Persze kezdtem ágálni, de leállított, hogy még nincs vége. Nem irigy.
-Szerelmes lett beléd. Nem szívesen mond le egy tökéletes szeretőről az ember lánya. De érte bevállalom.
Akkor kúrtunk egy hatalmasat. Minden volt. Este bementem a hugihoz. Jó lenne azt mondani, hogy megdugtam, de ez nem lenne igaz.
Három héttel később történt meg. Már úgy nyaraltunk, hogy nem anyuval, hanem hugival voltunk egy szobában.
Most azon agyalok, hogy mi lesz akkor, amikor hugi gyereket akar.
Meg azon is, hogy nehogy lebukjunk.
Anyuval azóta nem feküdtem le. Egy affér történt. Bejött a fürdőszobába, beállt a zuhany alá. Én elkezdtem kiverni. Ő meg a zuhanyfülkébe ujjazta magát. Ráeresztettem az ajtóra a cuccot kívülről. Este amikor wc-re mentem nyomát nem láttam.
[URL="https://szextortenetek.hu/nem-akarok-megnosulni/"]Forrás[/URL]

![[Kép: Nem-akarok-megnslni.jpg]](https://ist7-1.filesor.com/pimpandhost.com/1/4/1/5/141584/f/H/W/I/fHWIJ/Nem-akarok-megnslni.jpg)