2021-10-15. 09:01
[URL="https://pimpandhost.com/image/175250448"]
[/URL]
[/URL]Üdv. Lassan 51 évesen még jobban kívánom a szexet mint az előtt. Az öcsém az első számú az ágyamban,már 8 éve kb. Apám második házasságából született,24 éves. Zolit kiskora óta szerettem,de nem gondoltam volna soha,hogy baszni is fogok vele.Közép iskolába járt,nálam lakott kollégium helyet. Egyedül élek,elváltam,miért ne segítettem volna.Zoli jól tanult,rendes fiú volt,olyan eminens féle. Piszkáltam a csajok miatt,mármint hogy nem volt neki.Fél éve lakott nálam, végzős középiskolás volt. Néha észrevettem hogy figyel engem,főleg reggel és este mikor lengébben öltöztem. Nem vagyok szégyenlős típus,egyszerű nőnek tartom magam akinek mindene a helyén van.Nincsenek nagy melleim,nem is lógnak még most sem.Formás a fenekem és kopasz a pinám. Zoli szívesen nézte a melleimet,főleg melltartó nélkül ha pólóban voltam. Ő egy 180cm magas,nagyon vékony testalkatú fiú volt,kisfiús arcú .
Azt sem tagadom,én kezdtem ki vele egy reggelen. Én ha nincs pasim,sokat masztizom,de előfordult hogy pasi mellet is. Reggel,a fürdőbe indultam,akkor néztem be a fiú szobájába. Aludt még,kitakarózva,csak alsógatyában. Akkor láttam először hogy kemény volt a farka. Dudorodott a gatyában és láttam,nem lehet pici. Még arra sem ébredt fel hogy lehúztam a gatyát és szabadjára engedtem a farkát. Az én kisfiús arcú,vékonyka alkatú öcsémnek 20/6 os fasza van. Életemben egy ekkora méretű pasim volt. Mindenhol nagy faszú pasikról írnak,hát én nem találkoztam sokkal.Nem vagyok méretfüggő,de az öcsémét megkívántam rögtön. Nem gondolkoztam,csak szopni kezdtem a faszt. Zoli úgy ébredt,hogy szoptam a farkát. Szó nélkül nézte ,csak felkönyökölt az ágyon. Kőkemény volt a farka,baszni akartam vele.A pinám szinte folyt az izgalomtól és a.vágytól.Lefeküdtem az ágyra,a fiú mellé,szétraktam a lábaimat
-Gyere keféljünk-hívtam az öcsémet.
Belém tolta a farkát és úgy elkezdett kefélni mint egy gép. Nagyon gyorsan mozgott bennem,néha fájt is mikor mélyen bent volt. Két perc alatt végzett,tele élvezte a pinám. Elvörösödött és mellém feküdt
-Bocsánat-nyögte ki.
Megmarkoltam a picit lankadt farkát
– Semmi baj,a következő jobb lesz-mondtam-gyere a fürdőbe.
Próbált kifogásokat keresni,pl hogy iskolába kell mennie.
-Ma lógunk mind ketten-mondtam-vagy nem jó a faszodnak?
Letussoltunk és ott szopni kezdtem a farkát,ami kemény lett hamar. A mosdóra ültem és úgy engedtem a lábaim közé a fiút,
-Most lassan,majd én mondom- irányitottam a makkját magamba.
Zoli lassan kefélt,neki is nekem is tetszett a látvány,hogy a farka kibe jár a pinámba n. Megfogtam a kisfiús kemény seggét és irányitotta a mozgását. Így élveztem el a farkán,magamban tartottam és élveztem,csókolóztunk is. Tovább keféltünk és Zoli szolt,elélvez a farka. Kihúztam magamból és a hasamra vertem a gecit,azt kivántam akkor. Szép adagot fejtem ki a fiúból,kielégültem nézte.
– Nem mehet beléd?-kérdezte.
– De igen-feleltem-csak most ezt akartam.
Újra letusoltunk és reggeliztünk is utána,meztelen. Beszélgettünk a dolgokról,hogy nem-e zavarja a korkülönbség,az hogy a féltestvérem. Nem zavarta,mert engem sem és végre baszhatot. Nem volt szűz már de a csajok nem dugtak vele,nemcsak a farka miatt,hanem hogy kisfiús még és hogy öket is gyorstüzelőként dugta meg. Reggeli után az ágyban folyattuk,akkor nyalt ki előszór. Ügyes volt picit irányítottam de jól csinálta. Szoptam a farkát,majd 20 percig nem engedtem élvezni. A számban ment el,ami nagyon meglepte,főleg hogy lenyeltem a gecit. Akkor mondtam el neki hogy nekem nem lehet gyerekem ezért nyugodtan belém engedheti a gecit. Aznap sokszor megbaszott,este a fürdőben utoljára,akkor már alig volt gecije.
Másnap reggel kezdeni akarta előröl,de nem hagytam. Iskolába kellet mennie,nekem dolgozni,pedig nekem is jó lett volna vele. Délután sem hagytam,tanulni kellet neki. Este bejött a fürdőbe és hátulról megbaszott,elélveztem a farkán aztán megtöltötte a pinám. Minden nap basztunk,egy kikötésem volt,ha jól tanul dugunk ha ne nem. Egy igazi baszógép lett az öcsémből,imádom. Gyengéden is tud baszni,hogy ne csak neki legyen jó. Persze az anyja,akivel jóban vagyok,nem sejt semmit,apánk meg főleg. A középiskolai ballagására azt kérte tőlem,had dugjon seggbe. Akarta már előbb is,csak nem hagytam. Előkészültem rá,karóba is húzott rendesen. A hátam közepéig gecis volta mikor kiverte rám.
Vizsgák után elmentünk nyaralni,ketten. A szülei úgy tudták jutalom a vizsgákért. Igaz is volt,részbe n. Utána költözött el tőlem és az egy hét tengerpart az főleg baszásokkal telt. Az utolsó nap szó szerint csak basztunk. A költözés napján,mielőtt elment,az előszobában szoptam le.
– Most mehetsz- mondtam nevetve.
Ritkábban persze,de kefélünk a mai napig. Karanténban voltam,ö járt hozzám . Indokoltan jött,szétkefélt.
[URL="https://szextortenetek.hu/ocsem-farkan/"]Forrás[/URL]