Anyós A mostoha anyám pótolja a punci hiányom

tkt55

Adminisztrátor
Tag
Csatlakozás
2015.07.17.
Üzenetek
2,256
Reakció pontszám
0
Pontok
36
Hely
Barcs
Webhely
androware.hu
Offline

A feleségem, Szilvia néhány napos üzleti ügyben Londonba utazott, hogy tárgyaljon a cége által megkötendő szerződés feltételeiről. Több üzenetet váltottunk az utazás során. Amint elhelyezkedett a szállodai szóbájában azonnal Messengeren felhívott.

– Nagyon utálok távol lenni tőled, édesem – mondta, arcát a képernyőhöz közelítve.
– Kicsim és is nagyon nem szeretek távol lenni tőled.
– Tudod, mit megmutatom a szobámat. Megfordította a kamerát, majd lassan megfordult. Volt egy nagy ágy, azon túl, egy nappali kanapéval, egy íróasztal, majd a nagy ablak, a függönyök el voltak húzva, láttam London fényeit az ablakon át. Át sétált a szobán, és megmutatta a fürdőszobát, volt benne egy nagy zuhanyzó és két mosdó. A tükörben megláttam a tükörképét, meztelen volt.

– Ó, kicsim, nagyon hiányzol, hiányzik az illatod, hiányzik az érintésed, hiányzik az ízed.
– Édesem, nekem is hiányzol. Szeretném, hogy a nyelved a lábam közé kerüljön, csámcsogva nyaljál és alattad szeretnék, lenni miközben belém hatolsz. – mondta kéjesen a végén pedig egy kis nyögést hozzá tett.
– Bébi, meg akarlak kóstolni, megízlelni a mézes edényed ízét, azt akarom, hogy remegve feküdj, miközben a csiklód a számban van, az ujjaim pedig a puncidban és a seggedben. Azt akarom, hogy a csúcspontod összetörje az ujjaimat, amikor a puncid és a segged összeszorul, és a puncid nedvével meglocsolód az arcomat. Majd egy kis ideg még fogytattuk a virtuális szexet, majd a képernyőn keresztül megpusziltuk egymást azzal, hogy reggel majd beszélünk. Megfordultam, és azt látom, hogy Edinát, a mostohaanyám kikerekedet, szemmel néz rám. Teljesen elfelejtettem, hogy átjött hozzám. Kijött a szobából, amikor Szilvi telefonált, én pedig a kert felé fordultam és nem hallottam, hogy a hátam mögött van. Így hát mindent hallott.

– Ó, Edina. Azt hittem, a másik szobában vagy. Edina nevetve reagált: – Ne hülyéskedj, ti ketten házasok vagytok, csak azt szeretném, ha apád néha így beszélne velem is.
Mit is mondhatnék? Nem is igazán gondolkodtam soha azon, hogy az apám és mostohaanyám szexelnek, így csak vállat vontam. Eközben az ajtómon csengetek, erre az Edina meglepetten nézett rám.

– Ja, a kaja amit rendeltem. – mondta Edina. – Miközben telefonáltál a Szilvivel addig rendeltem. De annyira belemerültél az egészben, hogy el is felejtettem meg mondani, amikor a szobátokba mentem. Én eközben szépen végig hallgattam a virtuális szexeteket.
– Oké, köszönöm. Az ajtóhoz mentem, kifizettem, és bevittem a táskát a házba. A konyhaasztalra tettem és kinyitottam. Kínai kaja!

– Van valami, amit konkrétan csak magadnak rendeltél? – kérdeztem.
– Ó, nem csak tegyünk mindenből valamit a tányérokba, leülhetünk a kanapéra és együnk!
– Oké, rendben. – válaszoltam
– Hozz nekem egy villát, nem tudok evőpálcikával enni. A kínait kiraktam tányérokba. Volt chop suey, édes-savanyú csirke, tojásos rizs, és egy nagy tavaszi tekercs. Fogtam néhány papírtörlőt és villát, és átvittem nappaliba.

– Van borod? – kérdezte Edina.
– Igen, persze, de nem gondoltam, hogy kérsz, mivel azt hittem haza mész az autóval.
– Én meg nem gondoltam arra, hogy haza megyek, mivel odakint szörnyű idő van, és ilyenkor utálok vezetni. Inkább itt aludnék a kanapén és reggel, nappali fénynél haza megyek.
– Oké, de van egy vendégágyunk is. Akár azt is választhatód.
– Van egy Rajnai rizlingem az rendben, lesz? – kérdeztem. Nem akartam elpazarolni egy jó bort, mivel csak kínait eszünk, ami nem olyan finom kaja, hogy egy minőségi borral locsoljuk meg azt.

– Tökéletes. Elmentem, fogtam egy üveget és lecsavartam a tetejét. Az olcsóbb borhoz nem kell dugóhúzó. Két pohárral és a borral visszamentem. Miután kitöltöttem két pohár borral, az egyiket Edinának nyújtottam, a másikat az oldalsó asztalra tettem, előre hajoltam és megfogtam a tányérom és leültem Edina mellé.
Óhatatlanul egy kicsit összeértünk, kanapénk nem a legnagyobb, de megúsztuk a könyökök összeütközését. Szilvinek és nekem is tetszett a kanapé, mivel minden alkalommal, amikor leültünk, biztosította az ölelkezést.
A kínai kaja jó volt, és a felét megettük, amikor Edina megszólalt.

– Annyira jó volt hallani téged és Szilvit a telefonban.
– Ó, oké, Edina, remélem is, köszönöm a dicséretett. Nem tudtam, hogy ott vagy, és hallgatsz.
– Légy őszinte, ugye elfelejtetted, hogy itt vagyok?
– Istenem, Edina, én soha nem mondtam volna ilyeneket a te jelenlétedbe. Hát persze, elfelejtettem, hogy itt vagy. Valójában nem is tudom miért jöttél át?
– Csak beugrottam, mivel csak köszöni akartam – mondta.
– Igen, persze, ne csinálj úgy mintha érdekelne, hogy mi van velünk. – mondtam nevetve. Edina körülbelül tizenkét évvel idősebb nálam, és még mindig úgy néz ki, mintha a húszas évei közepén járna. Kifogástalanul öltözködik, és jól tartja magát. De tudja és tisztában van vele, hogy apa megcsalta vele anyámat. Korábban azt is mondta nekem, hogy nem áll szándékában hagyni, hogy ugyanígy járjon ő is mind az anyám.

– Ne légy baromi ostoba. Ha nem lennél az anyukám akkor...
– Ha nem én lennék az anyukád, akkor mit tennél?
– Inkább úgy nézek rád, mint egy szép, gyönyörű nőre, mint az anyámra.
– Nos, nem én vagyok az anyukád, hanem a mostohaanyád – mondta, miközben kiitta a borospoharát
– Igen ez a különbség! – mondtam miközben megtöltöttem a poharát, ami kiürítette az üveget. – De van még egy – mondtam, miközben felvettem és kinyitottam egy másik üveget.
– Mi a különbség? Az, hogy anyaként bántam veled, soha nem bántam veled rosszul, igaz? De te soha nem bántál velem nőként, tudod, ahogy Szilvivel bánsz. Csendben voltam, a bor hatással volt az agyamra, és nem tudtam biztosra venni, hogy ugrat, vagy rám akar mászni.

– Nos, igen, de te az anyám vagy, nem lenne helyes, ha szexuális személyként gondolnék rád. Nem lenne helyes, ha azt mondanám neked is, amit Szilvinek mondatam és végig hallgattál.
– Olvastam, hogy a fiúk gyakran fantáziálnak az anyjukról, de te sosem néztél így rám.
– Nem azt mondtam, hogy nem, csak azt mondtam, hogy rossz lenne tőlem, ha így gondolnék rád, és az, hogy sosem láttál ilyen szemmel néznélek téged, az nem jelenti, hogy nem volt ilyen. Edina leeresztette a borát, én feltöltöttem és az asztalon hagytam a tányéromat, mostanra jól laktam. Körülbelül 2 üveg borral meg is ittunk, és ahogy megittam a boromat, rendesen végig néztem rajta. A blúza fehér volt, szinte áttetsző, és láttam a fehérnemű körvonalait. Ki is gombolt néhány gombot a blúzán, valószínűleg akkor, amikor a következő üveg borért mentem. A szoknyája halványkék volt, egy nagy redővel elöl, és a térd felett ért véget, a lábán vagy harisnyanadrág, vagy csak combharisnya volt, nem tudtam megállapítani. Nagyon jól nézet ki, egy gyönyörű és szexi nő.

– Szóval – mondta, és a bordáim közé bökött –, így néztél rám?
– Természetesen, hogy így, nem vagyok én hülye, nem vagyok szerzetes.
– És mit gondoltál?
– Hogy érted azt, hogy mit gondoltam?
– Nos, amikor így néztél rám, milyen gondolatok jártak a fejedben? Mit képzeltél? Mit akartál csinálni velem?
– Mit gondolsz? Én egy normális, teljesen jól működő hetero férfi vagyok, mit gondoltál, mit gondoltam?
– Azt hiszem, nőként gondoltál rám, meztelenül képzeltél el.
– Hát akkor meg is érkeztél a gondolatomba.
– És most? Ma este?
– Hogy érted?
– Nos, a feleséged egy másik oroszságban, városban van, aki nem most fog haza jönni. A bejárati ajtó zárva van, sok bort ittunk, a gátlásaink olyan alacsonynak, amennyire csak lehet, mire gondolsz?
– Tényleg? Tudni akarod?
– Igen. Odahajoltam hozzá és megcsókoltam, a nyelvem az ajka körül futott, mielőtt belenyomtam volna, kezemmel a mellét szorítottam, megszorítottam a mellbimbóját, majd visszahúzódtam.

– Ó – mondta, amikor elhúzódtam.
– Hát te kérdezted.
– Azt mondtad, hogy a anyukád vagyok, a fiúk nem szoktak így csókolózni az anyukájukkal. Megint odahajoltam, és megcsókoltam, ezúttal úgy, hogy kioldottam a blúza megmaradt gombjait. Lefelé mozdultam, a szám a szabad dekoltázson járt, a csészéi alacsonyan, a mellbimbói a szélén, és a fogaimmal mozgattam az anyagot, kihúztam egy mellbimbót a csészéből, és szoptam, enyhén rágtam a mellbimbót, miközben a másik kezem felfelé merészkedett a lábán. Combharisnyát viselt, és amikor a kezem elérte a szegélyét, és megérintettem a csupasz lábát, megborzongott, és a mellkasomra nyomta a kezét.

– Kicsit szűk itt a hely. – mondta. Felálltam, a kezéért nyúltam és talpra húztam. Átöleltem, a szám az övén, a nyelvünk táncolt, miközben kezem a fenekén vándorolt, a szoknyáját a fenekébe nyomva. Hátráltam, és a kezét fogva a lépcső felé vezettem.
Felmentünk a szabad szobába, a ház hátsó részébe, egy olyan helyiségbe, ahol senki sem láthatna tiltott árnyékokat az ablakon. Nyitva hagytam a hálószoba ajtaját, nem volt senki a házban, nem kellett becsukni az ajtót.
Magam felé fordítottam Edinát és lehúztam róla a blúzát. A melltartója kicsi és fehér volt, alig több mint egy csipke. Kigomboltam a gombot, majd a cipzárt a szoknyáján. Lenyomtam a szoknyája derékpántját, és néztem, ahogy a lábainál egy halomba esik. A bugyija passzolt a melltartójához, és ahogy ott állt előttem szoba gyenge fényében, csak azt mondtam, hogy – Ez igen Edina.
Hátra léptem és a fejemre húztam a pólómat. Kioldottam az övemet, repültem, kiléptem a nadrágomból, az erekcióm megfeszítette az alsónadrágomat.
Edina nem szólt semmit, az ágyékomra nézett, majd közvetlenül a szemembe, miközben maga mögé tette a karját, kibontotta a melltartóját, előrehajolt, és hagyta, hogy leessen. Ahogy magamévá tettem a mellei szépségét, lenyomta a bugyiját és kilépett belőle. Hátralépett, leült az ágyra, középre húzódott, és szétvetett lábbal feküdt hátra, puncija csillogott.
Lehúztam a nadrágomat, letérdeltem az ágyra a lába közé, előre hajoltam, és finoman fújtam a puncija mentén. Előre dőlve végigsimítottam a nyelvem a dombján, és megnyugtató, helyeslő nyögést hallottam. Edina jobban szétnyitotta a lábát, és puncijának ajkai kinyíltak, felfedve a benne rejlő kincset. Beszívtam az illatát „Ó, istenem Edina” – mondtam, miközben a nyelvem becsúszott a nyílásától a csiklójáig, és rendesen megkóstoltam.

– Istenem, fantasztikus az íze. Ide-oda mozgattam a fejemet, a nyelvem a puncija ajkai közé csúszott, melege hevesen sugárzott. Óvatosan körbe járattam az ujjamat a bejárata körül, és ahogy rágtam a csiklóját, belehatoltam, erősen meglöktem, majd megmozgattam benne.
– A francba – mondta, miközben az ujjam benne dolgozottam. Szinte teljesen kisimítottam, és két ujjamat visszanyomtam a belsejébe, kinyitottam és bezártam őket, mint egy tompa olló benne. – A francba – motyogta. A harmadik ujjam megnyomta a végbélnyílását. Miközben a két ujjammal a csatorjáját dolgozta, még egy ujjammal megtámadtam a fenekét, elkezdtem mozgatni benne őket, és az ujjakat külön-külön éreztem.
Óvatosan megfogtam a csiklóját a fogaimmal, húztam, és miközben mozgattam az ujjaimat, ki-be fűrészelve, a nyelvemmel pedig dolgoztam csiklóját.
Hátrébb húzódtam, az ujjaim kihúztam a belsőjéből, és a nyelvemet végigsimítottam a punciján, megkerültem bejáratát, majd hátráltam, és a nyelvemet olyan mélyre nyomtam a puncijába, amennyire csak tudtam.

– Ó, a francba! – A hangja halk volt, ahogy megnyaltam a legszentebb helyét.
– Igen mama? Kérdeztem, miközben hátra húztam a nyelvem: Így kellene bánnom az anyámmal? "
– Ó, Jézusom, a francba, igen. Ahogy felfelé haladtam a testén, és a nedveitől átitatott számat az övéhez nyomtam, a nyelvemmel pedig a szájába nyomultam, a jobb kezemmel a farkamat felfelé húztam, végig csúsztattam a dombján, és ahogy egy vonalba került a nyílásával, megnyomtam, és belé hatoltam.
Lassan a puncija szétnyílt, ahogy a farkam toltam befelé, centiről centire, amíg úgy éreztem, hogy teljesen benne vagyok. Mehetek-e tovább, azon töprengtem, benyomhatom-e magam a méhébe és teljesen megtölthettem?

– Ó, a fenébe, milyen nagy vagy, kibaszott nagy, sokkal nagyobb, mint az apádé.
– De te nem most nem apával vagy, hanem velem, a kibaszott fiaddal. Elkezdtem előre-hátra csúszni, a farkam megfeszítette a kerületét, és mélyebbre nyomta a rudamat a testében, a punci szárnyai benyomódtak, miközben erősen belenyomtam. Ahogy elkezdtem visszahúzni, felsóhajtott, majd öblös nyögést nyögött, miközben visszanyomtam, olyan intenzitással megbaszva anyámat, amit valószínűleg már régen nem tapasztalt.

– Jaj, basszus, ó basszus, Jézusom – mondta halk hangon. Eközben teljes figyelmemet neki szenteltem, nem tudtam úgy beléje tolni magam mind a Szilvibe. Nagyon szűk volt a pinája. Hallottam, amint morog, miközben basztam, 'urgh, urgh', majd lelassítottam és megálltam. Kihúztam belőle a farkam, hátra dőltem, megfogtam a lábát és felfelé, a vállára hajlítottam.

– Mit csinálsz? – megkérdezte: – Most mi van? Nem szóltam semmit, és előre hajoltam, a farkam a fenekével egy vonalban volt, és lassan, kitartóan nyomtam, és a záróizma megadta magát a nyomásnak, és a farkam elkezdett belemenni a fenekének sötét lyukába.
– Ó, a kibaszott Jézus, Zsolti, ne, ó, a francba – zihálta, kezeit a lába köré feszítette, és a karomat szorongatta. – Bazd meg, fiam, nem hiszem el. Ne csináld, nem akarom! Ne..., hogy kihúzd!
Nem is hátráltam, addig nyomkodtam és toltam, amíg benne nem voltam. Mélyen a fenekében voltam. Lassan hátra húztam, majd ismét előre nyomtam, ismételgetve, minden alkalommal egy kicsit még előre tolva, amíg a farkam minden centiméterével be nem járat a fenekét akárcsak Szilviét. Igaz ő jobban ki van már tágulva és jobban bírja a farkam teljes hosszát. Kurvára szűk volt az anyám segge. Egyre erősebben és gyorsabban dugtam, a feneke szorosan markolta a farkam, miközben addig dugtam, amíg nem éreztem, hogy robbanás közeledik. A golyóim megfeszültek, a mozdulataim lelassultak, és ahogy a csúcspontom közeledett, egyre jobban és mélyre, mélyebbre löktem magam, egy-kettő-három és négy lövés landolt a fenekében a spermámból. Edina erősen megszorította, a farkam, ahogy eljött a saját orgazmusa és végig dübörgött a testén, miközben nyögött és visított, majd a végén néma sikoly hagyta el a száját.
Hátrahúzottam és a farkam kicsúszott belőle, oldalra gurultam és visszafeküdtem, félkemény farkam csillogott a nedvektől. Nagy levegőt vettem, hogy feltöltsem a tüdőm.

– A francba – mondta Edina –, mi volt ez?
– Mit gondolsz, mi volt az anya?
– Engem még soha nem basztak meg így.
– Nem? Ezt több féle képen is lehet csinálni. De most őszintén mondom, én ezt így csinálom.
– Jézusom, így dugod meg Szilvit?
– Igen, de általában intenzívebbek vagyunk, néha nagyon lassan dugunk, szerelmesen, minden pillanatát a dugásnak élvezve.
– Ez most milyen volt? Ez lassú baszás volt?
– Találd ki? – mondtam miközben hanyatt feküdtem, csukott szemmel, és arra gondoltam, hogy vajon Edina megismételné velem? Talán még lesz is alkalom erre a mai éjszaka vagy máskor is.

Forrás
 
Top